پلاگین فول اسکرین برای همیشه FullScreen For Ever
(1398/10/6، 08:14 عصر)mjavad نوشته است:
(1398/10/6، 01:09 عصر)hesam3 نوشته است: لطفا این فایل APK رو دانلود کنید و به بنده بگید در هنگام بالا آوردن اون توی همون گوشی ای که میگید پشتیبانی نمیکنه چه پیغامی در متن بالای صفحه مشاهده میکنید :

FullScreen-release.3713947.90

ممنون از پاسخ سریعتون 53

من روی بازی خودم یه بار با پلاگین امتحان کردم یه بار بدون پلاگین ، هیچ تغییری نکرد ، ارور هم نداد

این فایلی که فرستادین کار میکنه

فقط دوتا سوال :
1-امکان نداره صفحه کشیده بشه ؟ یعنی اون صفحه سفیده کل صفحه رو بگیره ؟

2-چه شکلی تنظیم کردید هنگام فول اسکرین صفحه وسط قرار بگیره ؟

الان همین اپ های تست روی گوشی تون تست کردید و کار کرده ؟

1 - فعلا نه ، اما این روش بهترین هست ، چون خودش اتوماتیک بر اساس صفحه گوشی کاربر و رزولوشن گوشی کاربر اندازه رو تعیین میکنه .

2 - این جزو الزامات فول اسکرین شدن هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mjavad ، MohammadHadi
(1398/10/6، 11:12 عصر)hesam3 نوشته است: الان همین اپ های تست روی گوشی تون تست کردید و کار کرده ؟

1 - فعلا نه ، اما این روش بهترین هست ، چون خودش اتوماتیک بر اساس صفحه گوشی کاربر و رزولوشن گوشی کاربر اندازه رو تعیین میکنه .

من اپ شما رو تست کردم جواب داد
ولی خودم که داخل بازیم گذاشتم اصلا هیچ اتفاقی نمیافته 

داخل خود کانستراکت نباید تنظیمات خاصی رو انجام بدم ؟

من این شکلی دستور دادم
on start of layout >> fullscreen and hide 

پلاگین رو هم از طریق نصب محلی داخل وینوس نصبش کردم (فایلها رو هم از گیت هاب دانلود کردم)
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/10/7، 12:22 صبح)mjavad نوشته است:
(1398/10/6، 11:12 عصر)hesam3 نوشته است: الان همین اپ های تست روی گوشی تون تست کردید و کار کرده ؟

من اپ شما رو تست کردم جواب داد
ولی خودم که داخل بازیم گذاشتم اصلا هیچ اتفاقی نمیافته 

داخل خود کانستراکت نباید تنظیمات خاصی رو انجام بدم ؟

من این شکلی دستور دادم
on start of layout >> fullscreen and hide 

پلاگین رو هم از طریق نصب محلی داخل وینوس نصبش کردم (فایلها رو هم از گیت هاب دانلود کردم)

خیر در حال حاضر فقط همون یک اکشن هست .

لطفا جهت تست ، اکشن رو روی یک دکمه یا چیزی که داخل صفحه تون مهم باشه بذارید و بازم ببینید جواب میگیرید یا خیر .

نوع خروجیتون چی بوده ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، mjavad
(1398/10/7، 12:31 صبح)hesam3 نوشته است: خیر در حال حاضر فقط همون یک اکشن هست .

لطفا جهت تست ، اکشن رو روی یک دکمه یا چیزی که داخل صفحه تون مهم باشه بذارید و بازم ببینید جواب میگیرید یا خیر .

نوع خروجیتون چی بوده ؟

من دکمه هم گذاشتم ولی جواب نداد
سایز بازی رو هم دستکاری کردم باز هم فایده نداشت

خروجی کانواس پلاس میگیرم
شما از چه خروجی استفاده کردید؟
پلاگین دیگه ای هم نصب کردید ؟
هنگام نصب محلی پلاگین ، بعد از اینکه پیغام اومد که پلاگین اضافه شد ، پارامتر خاصی نباید وارد کنم ؟
  پاسخ

با فونگپ بگیری درست در میاد

ولی آقا حسام خیلی بازیم رو برد توی هنگ مخصوصا توی گوشی های زیر اندروید 5
به طوری که حتی از بازی میندازه بیرون آدمو
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: mjavad ، hasansanaei
(1398/10/9، 12:10 صبح)mjavad نوشته است:
(1398/10/7، 12:31 صبح)hesam3 نوشته است: خیر در حال حاضر فقط همون یک اکشن هست .

نوع خروجیتون چی بوده ؟

من دکمه هم گذاشتم ولی جواب نداد
سایز بازی رو هم دستکاری کردم باز هم فایده نداشت

خروجی کانواس پلاس میگیرم
شما از چه خروجی استفاده کردید؟
پلاگین دیگه ای هم نصب کردید ؟
هنگام نصب محلی پلاگین ، بعد از اینکه پیغام اومد که پلاگین اضافه شد ، پارامتر خاصی نباید وارد کنم ؟

پلاگین توی نسخه قدیمی کانواس پلاس نمیگیره ؛ برای حل این مشکل دوستان باید با آقا میلاد همکاری میکردند که نکردند ، بخاطر همین کلا کانواس پلاس دیگه منسوخ هست ...

سعی کنید از کراسواک نسخه جدید وینوس استفاده کنید ، یا از خروجی فونگپ .

(1398/10/9، 12:27 صبح)amin COD نوشته است: با فونگپ بگیری درست در میاد

ولی آقا حسام خیلی بازیم رو برد توی هنگ مخصوصا توی گوشی های زیر اندروید 5
به طوری که حتی از بازی میندازه بیرون آدمو

فکر نمیکنم مشکل از پلاگین باشه ، بنده گوشی خیلی ضعیفی دارم و اگر قرار به هنگ بود در اولین مرحله اول روی گوشی خودم هنگ میکرد ، ضمن اینکه برنامه چیزی برای هنگ کردن نداره ، یعنی ایونتی که برای استفاده قرار گرفته از لحظه ای که فعالش کنید شروع به کار میکنه ...

حالا فایل APK رو برای من بفرستید تستش کنم ، متاسفانه چون پلاگین کوردوا هست فقط با خروجی توی اندروید درست میشه و من نتونستم درست و درمون دیباگش کنم ، فایل APK رو برای من بفرستید ببینم اگر مشکل داشت برای پلاگین ی کار دیگه میکنم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mjavad ، amin COD
خیلی خیلی ممنون از کمکتون
  پاسخ

(1398/10/9، 06:41 صبح)hesam3 نوشته است: فکر نمیکنم مشکل از پلاگین باشه ، بنده گوشی خیلی ضعیفی دارم و اگر قرار به هنگ بود در اولین مرحله اول روی گوشی خودم هنگ میکرد ، ضمن اینکه برنامه چیزی برای هنگ کردن نداره ، یعنی ایونتی که برای استفاده قرار گرفته از لحظه ای که فعالش کنید شروع به کار میکنه ...

حالا فایل APK رو برای من بفرستید تستش کنم ، متاسفانه چون پلاگین کوردوا هست فقط با خروجی توی اندروید درست میشه و من نتونستم درست و درمون دیباگش کنم ، فایل APK رو برای من بفرستید ببینم اگر مشکل داشت برای پلاگین ی کار دیگه میکنم .
 مهم نیست اگه میگی مشکل از اون نیست پس حتما نیست
به هر صورت بازی رو منتشر کردم و برگزیده نشد 24  بقیش رو ولش

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

(1398/10/9، 10:28 صبح)mjavad نوشته است: خیلی خیلی ممنون از کمکتون

(1398/10/9، 01:53 عصر)amin COD نوشته است:
(1398/10/9، 06:41 صبح)hesam3 نوشته است: فکر نمیکنم مشکل از پلاگین باشه ، بنده گوشی خیلی ضعیفی دارم و اگر قرار به هنگ بود در اولین مرحله اول روی گوشی خودم هنگ میکرد ، ضمن اینکه برنامه چیزی برای هنگ کردن نداره ، یعنی ایونتی که برای استفاده قرار گرفته از لحظه ای که فعالش کنید شروع به کار میکنه ...

انشالله که طی آپدیت بعدی برگزیده میشه ، امیدتو از دست نده .
من تاکید کردم " فکر نمیکنم " اما احتمال اینکه واقعا مشکل داشته باشه هست ؛
ضمن اینکه در ادامه گفتم فانکشنی در پلاگین هست که به محض اجرای اکشن اون بصورت اتوماتیک شروع به کار میکنه ، میخوام ببینم اگر احتمالا مشکل از اون هست من اون موضوع رو حذف کنم ، هرچند داخل خود اینکلود بازی اجرا میشه اما امکان داره و شاید مشکل از اون باشه .

به هر حال ی تست اشکالی نداره  3
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/9، 01:53 عصر)amin COD نوشته است:

من که از پلاگین استفاده کردم مشکلی نداشت و داخلی تبلتی که همه بازی های بغلش سیاه می شد کاملا درست بود . در ضمن بی زحمت لینک بازیتو بده دانلود کنیم
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,412 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,365 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,957 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,204 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: