دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت...
فردا سورسشو براتون میفرستم نگران نباشید
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
سلام
ویدیوتونو دیدم بهتون تبریک میگم چند تا نکته رو هم که به نظره خودم میتونه بهتون کمک کنه رو میگم:
اول اینکه سیستم مبارزه با دشمن بهتره کمی تغییر کنه!هم یکم طولانیه بهتره زودتر تموم شه چون خسته کننده میشه کاربر و هم یکم بیشتر روش وار کنید طوری ک جای مانور بیشتری داشته باشه.

دو اینکه داخل مپ ک داشتید با کشتی اینور اونور میرفتید حس خلوت بودن و یجورایی مردگی به پلیر دست میده.بنظرم میتونید زنده تر کنید بازیتونو.

و سه اینکه ایکاش برای بازی ای ک کلی زحمت کشیده و نکشیده داره گرافیک اماده استفاده نمیکردید یا حداقل از اون ها ایده میگرفتید و خودتون با شخص گرافیستی براتون طراحی میکردن

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، meysam.p.n
یکی از دوستان هم دقیقا مسا له گرافیک آماده رو پیش شید که گفتم : چون این بازی متفاوته، این بازی کلا چه با گرافیک آماده و چه بدون گرافیک آماده جذابه
بعدشم اصلا ملت بفهمن
مهم خود بازیه
منظورتون از حس خلوتی چیه ؟؟
میتونید توضیح بدبد یک کاری کنم زنده بشه ؟؟
راجع به سیستم مبارزه نظری دارید ؟؟
من هرچی رو مخم فشار اوردم نتونستم بهتر درست کنم
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: meysam.p.n ، tairon
(1398/10/10، 08:13 عصر)oak نوشته است: یکی از دوستان هم دقیقا مسا له گرافیک آماده رو پیش شید که گفتم : چون این بازی متفاوته، این بازی کلا چه با گرافیک آماده و چه بدون گرافیک آماده جذابه
بعدشم اصلا ملت بفهمن
مهم خود بازیه

بحث گرافیک رو نمیارم وسط چون حرفتونو زدید و امیدوارم ک موفق بشید

در مورد سیستم مبارزه->ببینید با این نوع سیستم اکه خوده من ک سعی میکنم هر روز بازی های جدیدی ک منتشر میشنو بازی کنم و تجربه کنم با این نوع سیستم روبه رو شم بعد از چند تا اتک به دشمنا از یک نواختیش خسته میشم چون نهایتن سه تا عمله تکراری رو قراره تکرار کنم با تایم نسبتا طولانی.

در مورد زنده بودن بازی-> مثلا شما میتونید تو دریا یه سری سنگ و صخره بزارید یا ایتم هایی ک پلیر با گرفتنشون چند ثانیه با سرعت بیشتری حرکت کنه یا ایتمی ک با گرفتنش کشتی های اطرافو نشونش بده و کلی چیزه دیگه میتونید به کار ببرید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
(1398/10/10، 08:13 عصر)oak نوشته است: یکی از دوستان هم دقیقا مسا له گرافیک آماده رو پیش شید که گفتم : چون این بازی متفاوته، این بازی کلا چه با گرافیک آماده و چه بدون گرافیک آماده جذابه
بعدشم اصلا ملت بفهمن
مهم خود بازیه

چندتا پیشنهاد برای مشکل خلوت بودن :
1) هر چند ثانیه یک بار یکی یا یه دسته مرغ دریایی بیان تو صفحه از بالا سر کشتیا رد بشن و از اونطرف برن بیرون.
2) میتونید ماهی های ریز و درشت به حالت silouette ( سایه و تیره ) طراحی کنید هر چند ثانیه یکبار ظاهر بشن برن اینور اونور بعدم محو بشن انگار که دارن زیر کشتیا تو آب شنا میکنن.
3) یه سری قایق کوچیک میتونید بذارید انگار که صاحبش تو دریا داره ماهی صید میکنه. بعد اگه کشتی به این قایقا خورد برای کاربر امتیاز منفی در نظر بگیرید. ( یه بیگناه رو زیر گرفته  4 )
درباره سیستم مبارزه :
بنظر من کاری کنید مثلا کاربر مبارزه رو قبول کرد یه محدوده به شعاع مثلا 1000 پیکسل به وجود بیاد که دو تا کشتی تو اون محدوده میتونن حرکت کنن و به همدیگه ضربه بزنن بعد اگه هر کدوم از کشتی ها از این محدوده زد بیرون از سلامتیش کم بشه که مجبور باشه برگرده و مبارزه رو تموم کنه. ( مثل بازیهای بتل رویال )
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، Amirhesam.KH
(1398/10/10، 08:31 عصر)error20 نوشته است:
بعدشم اصلا ملت بفهمن
مهم خود بازیه

در مورد سیستم مبارزه->ببینید با این نوع سیستم اکه خوده من ک سعی میکنم هر روز بازی های جدیدی ک منتشر میشنو بازی کنم و تجربه کنم با این نوع سیستم روبه رو شم بعد از چند تا اتک به دشمنا از یک نواختیش خسته میشم چون نهایتن سه تا عمله تکراری رو قراره تکرار کنم با تایم نسبتا طولانی.

در مورد زنده بودن بازی-> مثلا شما میتونید تو دریا یه سری سنگ و صخره بزارید یا ایتم هایی ک پلیر با گرفتنشون چند ثانیه با سرعت بیشتری حرکت کنه یا ایتمی ک با گرفتنش کشتی های اطرافو نشونش بده و کلی چیزه دیگه میتونید به کار ببرید.
آره تو فکرشم
یه بخشم دارم میزنم که بره مثلا از مقبره دزدان دریایی قدیمی دزدی کنه
تازه بخش شکار نهنگ و دزدی از کشتی هایی که قبلا غرق شدن رو هم دارم میزنم
یه عالمه مینی گیم دیگه هم هستن ...

تغییرات اعمال شده در بخش مبارزه :
[تصویر:  bandicam_2019_12_31_19_23_42_350_2_20191231194251.gif]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: tairon
(1398/10/10، 08:42 عصر)oak نوشته است:
(1398/10/10، 08:31 عصر)error20 نوشته است:
بعدشم اصلا ملت بفهمن
مهم خود بازیه

آره تو فکرشم
یه بخشم دارم میزنم که بره مثلا از مقبره دزدان دریایی قدیمی دزدی کنه
تازه بخش شکار نهنگ و دزدی از کشتی هایی که قبلا غرق شدن رو هم دارم میزنم
یه عالمه مینی گیم دیگه هم هستن ...

تغییرات اعمال شده در بخش مبارزه :
[تصویر:  bandicam_2019_12_31_19_23_42_350_2_20191231194251.gif]

بازیت عالی شده ..
امیدوارم موفق باشی
آنلاینم هست؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: ممد
بله ، همونطور که توضیحیدم یه دکمه داره توی منو که بازی رو آنلاین می کنه (به سرور وصلش می کنه (یکم طول داره ولی خب بازم می ارزه))
غایب
  پاسخ

خوشمان آمد
احسنت

یه سوال » توی نبرد دو نفره چطور کشتی ها رو حرکت میدیم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، M.gh
(1398/10/11، 02:21 صبح)mahdi.p نوشته است: خوشمان آمد
احسنت

یه سوال » توی نبرد دو نفره چطور کشتی ها رو حرکت میدیم؟

کشتی ها خودشون حرکت می کنن و ففقط باید تیر بزنیم

غایب
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,162 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,030 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,386 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli
  بازی کلماتی کلمپز mostafanastary 7 5,563 1400/8/21، 12:22 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: