کانستراکت یا یونیتی ؟
دیگه اینجوری که میگید نیست یونیتی از همه بهتره ولی چون کد نویسی میخواد شما میگی به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره در صورتی که عالیه در ضمن یونیتی هم این قابلیت کانس و انریل رو به صورت پیشرفته تر داره که باید پلاگینش دانلود بشه پس وقتی چیزی نمیدونید بیخودی اطلاعات غلط ندید
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله درسته ولی اون پلاگین هم اونقدر توی ایران آموزش و این چیزا نداره ولی آنریل انجین رو میتونید با کمی هزینه یاد بگیرید
چند تا بازی معروف مثل فورتنایت
اساسینز
رد دد
فارکرای
بتمن
و... رو با آنریل ساخته اد قطعا آنریل یه چیزی داره که شرکت ها تصمیم به ساخت بازی با اون رو می گیرند
ثانیا یونیتی برای سرمایه گذاری رو بازی های خیییلی بزرگ خوبه چون ارزش داره ولی برای یه پروژه کوچیک ارزطش نداره و هم وقت و زمانت و پولت رو صرف یادگیری مباحث زیاد یونیتی و سی شارپ (البته من خودم مدرک این زبان رو دارم) در یونیتی رو یاد بگیرید و تازه اینهمه زمان و فکرت رو درگیر یه بازی کوچیک مثل aa کنی
اصلا ارزش نداره ...
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 

ساخت بازی سه بعدی با کانستراکت امکان داره اما برای PC ، همون پلاگین Q3D خودش کد نویسی داره و رفرنس برای اموزشش تقریباً وجود نداره

اگر گروه داری و میخوای 3D کار کنی میتونی از Ue4 استفاده کنی تنها برتریش گرافیک بالاتره و اما  برای ساخت بازی در پلتفرم های مختلف به جز گوشی موبایل استفاده میشه (برای موبایل هم میسازه اما توصیه نمیشه) و خروجی گرفتن ازش ساخته و همون Blue Print که دوستان ازش صحبت میکنن گاهی وقتا از کد نویسی کار باش سخت تر میشه ،فقط و فقط اگر گروه داری سمت این موتور بورو

اگر به تنهایی کار میکنی و میخوای 3D بسازی و میخوای برای گوشی بسازی فقط با یونیتی کار کن چون هم آموزش زیاد داره هم محیط کاریش سبک تره و با سیستم های ضعیف تر هم میشه باهاش کار کرد و همین که میتونی از Store یونیتی و پکیج های موجود استفاده کنی میتونی خیلی زودتر از UE4 به نتیجه بررسی برای کامپیوتر و پلتفورم های دیگه هم میتونی بازی بسازی با یونیتی چون خیلی پیشرفت داشته و میتونی یه سرچ تو نت بکنی ببینی چه بازی هایی با یونیتی ساخته شده

و در نهایت اگر تنهایی و میخوای 2D بسازی اگر میخوای زود ساخته شه فقط با کانستراکت بساز تنها برتری کانستراکت نسبت به یونیتی صرف زمان کمتره اما مابقی برگ برنده دست یونیتی هستش (خروجی مستقیم ، افکت گذاری مختلف ، UI پیشرفته ، نورپردازی عالی ، ذخیره سایه و نور برای سرعت بالاتر ، دسترسی به Store ، آموزش های فراوان ، زبان اسکریپت نویسی سریع C# و در کل پرفورمنس بالا تر در قبال کیفیت بالاتر )

موتور های بازیسازی هر کودوم مزایا و معایب خودشون رو داره که بسته به نیاز سازنده انتخاب میشه و این حرف که فلان موتور بازیسازی بهترینه کاملا غلط و اشتباهه

موفق باشی
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، oak ، alii ، Mehrdad
VID_20200103_210311_943
دوستان هیچوقت به قدرت کانس شک نکنید21

#بزودی #کانس۲+
(البته اینم بگم که کار خودم نیست،برای محمد هادی اما چون ما با این عزیز خیلی رفیقیم اخبار اول به ما میرسه 4 )
  پاسخ

سپاس شده توسط: mrmojiii ، MohammadHadi ، Mahdibabaei M.N ، oak
ممنون که گفتی
دوستان ویدیو مال قبل هست(مگرنه آهنگ امروز اصا گوش ندادم (عزاداریم شهادت))
و اونجا که میرم داخل دیوار برای اثبات فیزیک هست
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdibabaei M.N ، wof team ، oak ، علیرضا_
الان اینو با کانستراکت + ساختی؟؟
دمت گرم 41
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دقیقا آموزش ساخت همچین بازی رو من خیلی وقت پیش دیدم یه بنده خدا روسی که تو سرما داشت میلرزید ضبط کرده بود مشکلاتش اینه که 3 جلسه بیشتر آموزش نیست و کامل نیست ، فقط در حد 1 اول شخص که بتونی راه بری ساخته شده ، امیدوارم شما بتونی کاملش کنی  3
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
(1398/10/14، 12:17 صبح)general-sherman نوشته است: دقیقا آموزش ساخت همچین بازی رو من خیلی وقت پیش دیدم یه بنده خدا روسی که تو سرما داشت میلرزید ضبط کرده بود مشکلاتش اینه که 3 جلسه بیشتر آموزش نیست و کامل نیست ، فقط در حد 1 اول شخص که بتونی راه بری ساخته شده ، امیدوارم شما بتونی کاملش کنی  3

با چ پلاگینی؟
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
اون بنده خدا با Q3D آموزش میداد هنوزم ویدئو هاش هست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این بازی 3d با چی ساخته شده آقای محمد هادی ؟؟؟ 

اموزش یا نرم افزار c2+ رو میزارید ؟؟؟ کی ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,311 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,964 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,276 1401/4/11، 06:21 عصر