مشکلات معمول بازی کلماتی
عالی . فقط اونت 3 و 4 رو توضیح میدید که چرا تو خط 4 تو اکشن -1 داره ؟؟؟ مگه به تعداد همونا نباید زاویه تقسیم بشه ؟
اونت 4 رو هم که کلا توضیح بدید لطفا . ممنون

پس چرا تو سورس من نمیشه ؟ سورس
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حله درستش کردم ، فقط نمیدونم چرا یذره از بشقابه پایین ترن حروف تو سورس من ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حله دمت گرم .
سوال بعدی : چطوری تعداد یه متغیر رو بشمورم اما نه تعداد معمولی. 
تعداد معمولی اینطوریه : علی-حسن-محمد . خب الان اگه از len استفاده کنم تعداد حروف و همه چی رو میشمره اما میخوام بگم تعداد 3 رو برای این الان مثلا نشون بده ، درواقع تعداد کلمات رو میخوام . واسه این باید ازچه اونتی استفاده کنم ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/11/3، 12:29 عصر)محمد 82 نوشته است: حله دمت گرم .
سوال بعدی : چطوری تعداد یه متغیر رو بشمورم اما نه تعداد معمولی. 
تعداد معمولی اینطوریه : علی-حسن-محمد . خب الان اگه از len استفاده کنم تعداد حروف و همه چی رو میشمره اما میخوام بگم تعداد 3 رو برای این الان مثلا نشون بده ، درواقع تعداد کلمات رو میخوام . واسه این باید ازچه اونتی استفاده کنم ؟

اگه مثلا یه متغیر text به اسم فرضا kalamat داشته باشید با مقدار "علی-حسن-محمد" میتونید با استفاده از tokencount تعداد کلمات رو بفهمید و بریزیدش تو متغیر number : 
کد:
on start of layout --> system | set number to tokencount(kalamat, "-")
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
(1398/11/3، 03:17 صبح)محمد 82 نوشته است: عالی . فقط اونت 3 و 4 رو توضیح میدید که چرا تو خط 4 تو اکشن -1 داره ؟؟؟ مگه به تعداد همونا نباید زاویه تقسیم بشه ؟
اونت 4 رو هم که کلا توضیح بدید لطفا . ممنون

پس چرا تو سورس من نمیشه ؟ سورس

ایونت 3 : برای اینکه تکست ها بتونن ساخته بشن باید بصورت پیشفرض یه تکست رو توی لیوت بزارید و بعد توی شروع لیوت حذفش کنید ( ایونت 1 ) خب پس ما مثلا 4 تا تکست ساختیم ولی در واقع تعداد تکست های کل ما 5 هست. بخاطر همین باید منهای یک بشه. اگر منهای یک نزارید میبینید که یه جای خالی تو دایره میمونه.

ایونت 4 : هر کدوم از تکست ها یه پوزیشن با توجه به iid شون میگیرن. فرض کنید 4 تا حرف داشته باشیم پس متغیر زاویه میشه 90. اگر بیام مشخصات تکست اول ( iid = 0 ) رو جایگذاری کنیم تو فرمول داریم :
کد:
X : (cos((0 + 1) * 90) * 100) + Sprite.X => cos(90) = 0 => X = 250
Y : (sin((0 + 1) * 90) * 100) + Sprite.Y => sin(90) = 1 => Y = 350
و همینجور تا تکست آخر. توجه کنید که این سینوس و کسینوس ها بر حسب رادیان هست و من توی سورسم sprite.x و y رو جوری تنظیم کردم که 250 باشه. اون عدد 100 هم که گذاشتم در واقع بخاطر اینه که تکست های من وسط دایره ساخته میشن، من میخوام تکست هام به اندازه شعاع دایره به سمت بیرون متمایل بشن پس 250 تقسیم به دو میشه ولی من نمیخوام تکست هام رو مرز دایره باشن پس یکم کوچیکتر میگیرم مثلا 100 که درست دربیاد. اون بعلاوه ی یک جلوی iid هم بخاطر اینه که هیچوقت 0 نشه چون اگه صفر بشه اولین تکست ما میفته بیرون دایره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdiosw ، mahdi.p ، ghasem ، محمد 82
اااا راست میگید اصلا یاد tokencoun نبودم .
اونم حل شد گفتم که ولی ممنون بابت توضیح
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب ممنون که تا اینجا جوابارو دادید . حالا یه سوال دیگه :
میخوام بگم اگه همون سه تا کلمه رو داشتیم ، مثلا "علی-حسن-محمد" ، به تعداد اینا بیاد یه اسپرایت رو در فاصله هایی بسازه . یعنی چی ؟؟؟ یعنی ما 3 تا کلمه داریم اولا بیاد اون قسمت مثلا از بالای صفحه تا 400 پیکسل رو به تعداد کلمات تقسیم کنه که اینکارو خودم کردم ، ولش کنید . مشکل اینه میخوام بگم وقتی حالا مثلا 3 تا مربع ساخته شد به صورت عمودی ، حالا بیاد مربع اولی ، چون کلمه اول 3 حرفه 2 تا مربع دیگه میخوایم ، پس دوتا مربع بسازه که یکیش فاصلش مثلا 50 تا و اون یکی 100 تاست . اینو چطوری بگم ؟؟؟ 
شاید پیچیده باشه و نتونستم خوب توضیح بدم ، لپ کلام اینه که میخوام تو قسمت بالای لیوت به تعداد کلمات به صورت عمودی مربع هایی به تعداد حروف هر کلمه ساخته بشه . یعنی بالا 3 مربع برای علی ، پایین ترش 3 تا مربع واسه حسن و پایین ترش 4 تا مربع واسه محمد . تا یه جاییش رو خودم ساختم ، ولی بقیش رو موندم . اگه میشه کمک کنید مثل خواسته های قبلی . (شاید بگید همشو شما دارید میسازید ولی خب سواله دیگه پیش میاد)
اینم سورس
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.chidagam...&ref=share
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
خب ؟؟؟

دقیقا مثل همین ، اون مربع های قهوه ای میخوام طبق الگوریتم شکل بگیرن و پوزیشنش بره اونجا
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/11/3، 06:52 عصر)محمد 82 نوشته است: خب ممنون که تا اینجا جوابارو دادید . حالا یه سوال دیگه :
میخوام بگم اگه همون سه تا کلمه رو داشتیم ، مثلا "علی-حسن-محمد" ، به تعداد اینا بیاد یه اسپرایت رو در فاصله هایی بسازه . یعنی چی ؟؟؟ یعنی ما 3 تا کلمه داریم اولا بیاد اون قسمت مثلا از بالای صفحه تا 400 پیکسل رو به تعداد کلمات تقسیم کنه که اینکارو خودم کردم ، ولش کنید . مشکل اینه میخوام بگم وقتی حالا مثلا 3 تا مربع ساخته شد به صورت عمودی ، حالا بیاد مربع اولی ، چون کلمه اول 3 حرفه 2 تا مربع دیگه میخوایم ، پس دوتا مربع بسازه که یکیش فاصلش مثلا 50 تا و اون یکی 100 تاست . اینو چطوری بگم ؟؟؟ 
شاید پیچیده باشه و نتونستم خوب توضیح بدم ، لپ کلام اینه که میخوام تو قسمت بالای لیوت به تعداد کلمات به صورت عمودی مربع هایی به تعداد حروف هر کلمه ساخته بشه . یعنی بالا 3 مربع برای علی ، پایین ترش 3 تا مربع واسه حسن و پایین ترش 4 تا مربع واسه محمد . تا یه جاییش رو خودم ساختم ، ولی بقیش رو موندم . اگه میشه کمک کنید مثل خواسته های قبلی . (شاید بگید همشو شما دارید میسازید ولی خب سواله دیگه پیش میاد)
اینم سورس

kalamatv2
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: