حل شده خروج کاربر از بازی انلاین (خواهشا جواب بدید)
ببین
سورس پیشفرض خود کانستراکت ( هم پنگ و هم real time ) رو یک تست بزن ، ببین همینجوری میشه یا نه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
نمیدونم والا . گیج شدم . اخه اولین کار انلاینه

راستش چیزی از سورس ها نفهمیدم . اصلا تنظیماتی برای خروجی و ورود دوباره نداشتن

یکی از دوستانی که بازی انلاین ساخته یعنی نمیتونه کمک کنه ؟؟ واقعا که 22
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/12/26، 03:33 عصر)محمد 82 نوشته است:  سلام
من تو قسمت انلاین بازیم گفتم دو نفر رفتن تو روم ، قفل بشه . حالا بازی تموم شد چطوری باید بگم از روم خارج بشه ؟؟؟
من گفتم اگه بازی تموم شد leave room کنه ، disconnect from romm و disconnect from signalling .
هرسه تا اونت رو زدم اما وقتی از انلاین خارجی میشی و دوباره میخوای بازی کنی هردو به حالت هاست وصل میشن و به هم وصل نمیشن . مشکل کجاست ؟؟؟
اونت دیگه ای برای قطع شدن اتصال باید بزنم ؟؟؟

مشکل همینجاس
شما زدی حتی سیگنالینگ هم دیسکانکت بشه
ک حتما و صد درصد برا اتصال گفتید وقتی صفحه شروع شد ب سیگنالینگ وصل شه
خب وقتی هم ک در پایان از سیگنالینگ دیس کانکت میکنه و بعدا دوباره اقدام ب بازی میکنه اصا ب سیگنالینگ اتصال نداره ک بخواد هماهنگ سازی اتفاق بیفته و سیگنالینگ نقشش رو ایفا کنه
امیدوارم کمک کرده باشه

موفق باشید
غایب
  پاسخ

خب اگه دیسکانکت نشه سیگنالینگ که این دو تا بازیکن همینطوری به هم وصل میمونن . شاید هزاران بازیکن باشن . اونوقت هروقت رفتن تو بازی انلاین این دوتا به هم وصل میشن.
یعنی میگید دیسکانکت سیگنالینگو بردارم ؟
لیو روم و دیسکانکت روم بمونه دیگه ؟

ضمنا بله در ابتدا گفتم به سیگنالینگ وصل بشه . همه رو از رو اموزش پنگ رفتم
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بعله دیسکانکت سیگنالینگ نیاز نیست
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینکارو که میکنم ، یعنی اون اکشن رو حذف میکنم میره و تو مرحله همون وصل شدن به سیگنالینگ میمونه و جوین روم و لاگ روم اتفاق نمیفته . اصلا این عکسش شما خودتون ببینید مشکل چیه . فقط اونت اخر  توی این گروه نیست و تو گروهی هست که بعد از تعیین هاست و پیر فعال میشه .

[تصویر:  Untitled.png]

چرا تصاویر رو حالت لینک میفرسته ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چیشد ؟؟؟ من کارم سر این قضیه متوقف شده هااااا
چطوری میشه رومی که تو ش هست رو اسمش رو بفهمم . کدوم اکسپرشن ؟؟؟ میخوام ببینم روم چنده
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
وایییی خدا وایییی
از روزی که من عضو این انجمن شدم هیچ کاربری رو ندیدم که اینقد از خود راضی و مغرور و طلبکار باشه
هر سوالی که میپرسه رو با دستور دادن میخواد جواب بگیره
همش طلبکارانه از مردم سوال میپرسه
هربدبختی هم که میاد جوابش رو میده سپاس که بهش نمیده و تشکر ازش نمیکنه هییییییییییییییییییچ تازه میاد با کلماتی مثل "ضمنا" یا "خودم میدونم" جوابش رو میده

یه کم به خودت بیا پسر چه رفتاریه داری؟
چی ازت کم میشه اگر کسی جوابت رو میده بجای اینکه جوابش رو مسخره کنی یا بگی بدردم نخورد اول بری بهش یه سپاس بدی و بعد محترمانه بهش بگی که جوابم رو نگرفتم و بیشتر توضیح بدی که چی میخوای
به سپاس هایی که تا حالا دادی توجه کن 4 ساله توی این انجمنی
234 تا تایپیک باز کردی و مردم جوابت رو دادن در 99 درصدشون ولی تو کلا 224 تا سپاس دادی به کاربرهایی که زحمت میکشن و وظیفه شون نیست ولی میان و جوابت رو میدن
این غرور و تکبر و طلبکاریت به سپاس ها هم رسیده و تعداد سپاس هات به کاربررا حتی کمتر از تایپیک هایی هست که باز کردی و سوال کردی

والله من به ادمین های قبلی حق میدم که دیگه سر نمیزنن به انجمن و یکی یکی میرن و پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن حتی موسس انجمن آقای تهرانی
بخاطر رفتار بی ادبانه ی بعضی از کاربرا مثل شماست

یه کوچولو به رفتارت فکر کن یه کوچولو فقط

24 ساعت نشده سوال پرسیده همیش میپرسه چی شد چی شد جواب بدین
مردم که بدهکارت نیستن هرروز و هر ساعت به انجمن سربزنن و جواب شما رو بدن
صبر کن تا یکی پیدا بشه و جوابت رو بده اگه هم کسی جواب رو نداد حق داره
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
یعنی بدم میاد از کسایی که اسپم میفرستن . 
اقای محترم اگه جواب رو نمیدونم چیزی نفرست . ضمنا من در همه جا با نهایت ادب صحبت کردم و اگه کسی جوابم رو بده و بدردم بخوره ، سپاس هم میدم . میخوای به تو که اسپم فرستادی اعتبار بدم ؟؟؟
هرکس واقعا جوابم رو بده حتما بهش سپاس میدم . پیامی هم که بدردم بخوره بهش سپاس میدم و این اصلا به شما مربوط نمیشه . 
تمام تاپیک هایی هم که زدم و پیام هایی که فرستادم ، همیشه از دوستان خواهش کردم جواب بدن . اگه به متن هام دقت کنی میبینی هم گفتم خواهش میکنم جواب بدید. اگرم جایی مثل چند پیام بالاتر گفتم "واقعا که" به خاطر اینه که بعضی از دوستان (فقط بعضی) بلدن اما نمیدونم چرا جواب نمیدن . شاید نمیخوان باعث پیشرفت بشن (تعدادشون کمه ، برعکس بقیه دوستان) و چون خودم همیشه تا جایی که بتونم سعی میکنم اگه بدونم کمک کنم ، همین انتظار روهم دارم که خب mgh عزیز هم همیشه تو اینجور کارا بهم کمک میکنه . 
لطفا دیگه اسپم ارسال نکنید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
آقا محمد نظر لطفته
اول در مورد آقا مهدی بگم که ایشون احتمالا عجله دارن یا ... و ما در مورد کار ایشون نمی تونیم قضاوت کنیم . در ضمن ایشون هر کی جوابشون رو داده سپاس کردن و مثل ما نیستن که کلا دستمون رو سپاسه.
در جواب آقا محمد هم بگم الان که عکس رو دوباره دیدم ، نمی دونم مشکل شما چی جوری حل میشه ولی فک کنم اون disconect room
رو بردارین درست بشه.
و برای اکسپرشن نام روم هم الان پای سیستم نیستم که جواب بدم . هر موقع رفتم پای سیستم جواب شما رو میدهم.
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: