کدامیک بازی موفق تری می سازند ؟؟؟؟
برنامه نویسی که بعد از چند سال بازی ساز شده
26.67%
4
گرافیستی که بعد از چند سال بازی ساز شده
73.33%
11
15 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

بسته شده کدام یک بازی موفق تری می سازد ؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
نظر بنده با گزینه 2 است ...
توجه : بنده می خواستم مطلب زیر را منتشر کنم اما گفتم که این مقاله رو با یک نظز سنجی منتشر کنم تا بعضیا شیرفهم شوند
اما چرا گرافیست
بیایید به بازی های دو بعدی ایرانی یک نگاهی بندازیم :
هشت خوان ، 41148 ، 1:011 ، هی تاکسی ، خروس جنگی ، پسر خوانده ، فروت کرفت و ...
خب اینها بازی هایی با آمار د انلود بالا هستند و همچنین درامدی زیاد ...
گرافیک این بازی ها رو نگاه بندازید ...
اصولا کاربران جذب گذافیک بازی می شوند ...
ایکی از چیز هایی که کاربران را وسوسه می کند تا بازی را دانلود کنند همین گرافیک هستش..
گرافیک بازی خروس جنگی کاربران رو جذب خودش می کنه و اونا رو ترقیب می کنه با بازی کردن ...
کاربران کاری ندارند که برای فلان عمل چه کدی نوشته شده و یا اینکه کجا چه ایرادی داره
کاربران به دو تا چیز توجه می کنند :
اول گرافیک
دوم باگ هائی جزئی
همش همین
کاری به سرورت و Latency و این چیزات ندارن
کسی که گرافیسته بازی موفق تری می سازه چون همه از بازی با گرافیک بالا خوششون میاد
من همیشه گفتم بازم می گویم :
بزرگ ترین ضعف بازی سازای ایرانی ، برنامه نویس بودنشونه ...
برنامه نویس چه شکلیه ؟؟؟
خب معلومه کسی که برنامه نویسی می کنه معمولا نرم افزار می سازه و بازی هایی هم که می سازه شبیه نرم افزار هستن ...
کاربران عادی شاید 2 ساعت بشینن پای بازی ولی هیچوقت 2 ساعت نمیشینن بای یه نرم افزار (غیر از شبکه اجتماعی) و بعد هم نگن "خسته شدم"
بازی هایی که توی انجمن ساخته میشه در واقع نرم افزار هستن ...
بازی نیستن
فقط اسمشون بازیه
غیر از هفت هشتا بازی که واقعا شاهکاره
اما گرافیستا بازی می سازن ، نه نرم افزار ...
چرا ؟؟
چون سلیقه دارن و کسی که گرافیست بوده قائدتا سلیقه خودشو شکوفا کرده و کلی قابلیت داره
بازی انگری بردز چرا موقف شد ؟؟
چون در زمان خودش از گرافیک بالایی برخوردار بود ؟؟
همینطور ماریو ...
کسی که گرافیسته از همهچیز ایده میگیره تا بازی خودشو به نحوه احسن قشنگ کنه
گرافیست براش مهمه که کاربر از گرافیک بازیش خوشش بیاد ...
اما یرنامه نویس براش مهمه که خودش از گرافیک بازیش خوشش بیاد و کاربرا هم اگر خوششون اومد که اومد نیومد هم مشکلی نیست ...
گرافیست اونیه که برای بازی خودش خییلی وسواسیه و توی گرافیک بازیش خییلی  وسواس به خرج میده ...
اما دوستان اشاره کردن که برنامه نویس میتونه باگ های بازیو کم تر کنه ..
مگر گرافیست نمیتونه ؟؟؟
پس این انجمن واسه چیه ؟؟؟
سعی کنید اول گرافیست باشید تا برنامه نویس ..
همه میگن اول یاد بگیریم چجوری برنامه بنویسیم و بعد هم انشاالله گرافیک هم یاد میگیریم ...
اگر باگی توی بازیش بود میاد ممی پرسه و جوابشومی گیره و تمام ...
درسته که بازی 41148 نتونسته بود بعضی از قسمتاشو خوب دربیاره اما آیا از تعداد دانلودش کم شد ؟؟
کاربرا توی مارکت اول گرافیک بازیو می بینن ...
باگ بازیو که کسی نمیتونه از روی چهارتا عکس دربیاره که ...
دانلود میکنه و بعد می بینه یه جا یا دو تا جا باگ داره  وخوب در نیومده ..
آیا حذف می کنه بازیو ؟؟؟
بخاطر دوتا باگ که کسی بازی رو پاک نمیکنه (البته اگر گرافیکش خوب باشه ها)
سعی کنیم گرافیست باشیم و اون ضعف بزرگ رو بر طرف کنیم
چون ما برنامه نویسا فقط بلدیم روی دکمه ها چیزی بنویسیم و بگیم اگر اینو زد چیکار کنه و برامون  مهم نیست دکمه سیاه یا قرمز یا بک گراند چه رنگیه و یا اینکه کسی خوشش میاد یا نمیاد ....
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب

سپاس شده توسط: shazde ، M.gh ، nariman ، محمد 82 ، Mahdibabaei M.N ، Mehrdad ، tairon ، Zahra By
بله درسته . گفتم که عقل مردم تو چشمشونه
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]

سپاس شده توسط: oak
دوستان اگر کسی متقاعد نشد اعلام کنه تا متقاعدش کنم ...
غایب

سپاس شده توسط: tairon
چیزی که گفتین وجود داره ولی کامل نیست.
گرافیک ویترین بازیه و باعث میشه کاربر متقاعد بشه بازی رو دانلود کنه ( aquisition ) که بحث مهمیه.
اما علاوه بر اون ما یه بحث داریم به اسم retention که همون نگه داشتن کاربر داخل بازیه.
شما با گرافیک نمیتونی کاربر رو به موندن داخل بازی متقاعد کنی. شاید چند روز صبر کنه ولی اگر اصطلاحا بازی حال نده به راحتی پاکش میکنه چون رایگان دانلودش کرده. برای خودمم زیاد اتفاق افتاده.
تو بحث retention گیم دیزاین و پاداش دادن به بازیکن و حس تعلق ساختن تو کاربر مهم میشن.
مثلا شما میتونی با گذاشتن داستان تو بازی یا حق انتخاب دکوراسیون یا ساختن دهکده تو کاربر حس تعلق ایجاد کنی. طرف بخواد بازی رو پاک کنه یه نگاه به زحمات و وقتی که سر بازی گذاشته نگاه میکنه و وسوسه میشه بیشتر ادامه بده.
این retention هست که در ادامه به conversion ختم میشه و دیگه کاربر اون قدری با بازی احساس خوبی داره که حاضره براش پول هم بپردازه.
اگر میخواید به بازیسازی به چشم کسب و کار نگاه کنید باید یه محصول بسازید که در هر زمینه ای استاندارد باشه فقط این نیست که گرافیک خوب باشه نصف راه رو رفتید. مدام باید فیچر اضافه کنید، دیتاهایی که از کاربرها میگیرید رو آنالیز کنید و مدام بازی رو بهتر کنید و کلی کار دیگه. یه بازی مثل آمیرزا یا فروت کرفت یا کوییز کارای خیلی بیشتری نسبت به گرافیک خوب ساختن کردن که تونستن 4-5 ساله بصورت مداوم بازیشون رو بالا نگه دارن و ازش درآمد کسب کنن.

سپاس شده توسط: M.gh ، shazde ، ghasem ، oak ، Mahdibabaei M.N ، mostafanastary ، Master Badfar
(1399/1/14، 11:43 عصر)mhp نوشته است: چیزی که گفتین وجود داره ولی کامل نیست.
گرافیک ویترین بازیه و باعث میشه کاربر متقاعد بشه بازی رو دانلود کنه ( aquisition ) که بحث مهمیه.
اما علاوه بر اون ما یه بحث داریم به اسم retention که همون نگه داشتن کاربر داخل بازیه.
شما با گرافیک نمیتونی کاربر رو به موندن داخل بازی متقاعد کنی. شاید چند روز صبر کنه ولی اگر اصطلاحا بازی حال نده به راحتی پاکش میکنه چون رایگان دانلودش کرده. برای خودمم زیاد اتفاق افتاده.
تو بحث retention گیم دیزاین و پاداش دادن به بازیکن و حس تعلق ساختن تو کاربر مهم میشن.
مثلا شما میتونی با گذاشتن داستان تو بازی یا حق انتخاب دکوراسیون یا ساختن دهکده تو کاربر حس تعلق ایجاد کنی. طرف بخواد بازی رو پاک کنه یه نگاه به زحمات و وقتی که سر بازی گذاشته نگاه میکنه و وسوسه میشه بیشتر ادامه بده.
این retention هست که در ادامه به conversion ختم میشه و دیگه کاربر اون قدری با بازی احساس خوبی داره که حاضره براش پول هم بپردازه.
اگر میخواید به بازیسازی به چشم کسب و کار نگاه کنید باید یه محصول بسازید که در هر زمینه ای استاندارد باشه فقط این نیست که گرافیک خوب باشه نصف راه رو رفتید. مدام باید فیچر اضافه کنید، دیتاهایی که از کاربرها میگیرید رو آنالیز کنید و مدام بازی رو بهتر کنید و کلی کار دیگه. یه بازی مثل آمیرزا یا فروت کرفت یا کوییز کارای خیلی بیشتری نسبت به گرافیک خوب ساختن کردن که تونستن 4-5 ساله بصورت مداوم بازیشون رو بالا نگه دارن و ازش درآمد کسب کنن.
حرف شما متین حسین آقا
ولی بنده راجع به ایده بازی صحبت نکردم
یا اینکه توی بازی چیکار کنیم که کاربر بمونه و یا نمونه
اونش به ایدتون ربط داره
بنده راجع به این گفتم که اگر کسی بازی رو با گرافیک بالا ببینه و از هر لحاظ جذاب باشه و حالا توش دوسه تا باگ پیدا کرد نمیاد پاکش کنه ...
غایب

سپاس شده توسط: tairon
(1399/1/14، 08:31 عصر)oak نوشته است:  

سلام

این روزا زیاد وقت و حوصله تاپیک بالا آوردن ندارم و شاید چند روز دیگه جواب اصلیمو دادم .

اما در مورد متنی که نوشتید ( جواب درست ) باید بگم که این ساخته ذهن خودتون هست و چیزی به اسم جواب درست وجود نداره .
توی این موارد دست کم میشه گفت  50 . 50 هست .

به نظر من احتیاجی نیست چیزی از گرافیک بدونید ، شما یک برنامه نویس واقعا کار درست باشید گرافیست خودش دنبال شما میاد ؛ من به عنوان ی برنامه نویس احتیاجی ندارم بخاطر گرافیک به مدت طولانی فکر کنم ، میتونم اول پروژمو تموم کنم و بعد به روش های مختلف به دنبال گرافیست باشم .

ی برنامه نویس رو با یک گرافیست مقایسه نکنید ، هر دو احترام خودشونو دارن ، اما برنامه نویس فردی هست که بدون مرز میتونه هر کاری دلش خواست انجام بده ، انجام هر دوتای اینا برای ی شخص چیزی جز وقت تلف کردن نیست .

موفق باشید .

سپاس شده توسط: _mohammad_javad_ ، Mahdibabaei M.N ، M.gh ، rezamms ، oak

سلام . آقای oak. همه نظر خودشون رو دارن. یکی میگه برنامه نویس. یکی میگه گرافیست. شما با یک دلیل قانع کننده گفتید که گرافیست موفق تره. بقیه هم دلایل قانع کننده ای هم برای موفق بودن برنامه نویس دارن. نمیتونید اون تفکر دیگران رو تغییر بدید. شما نظر خودتون رو گفتید. از اسم این تاپیک هم معلومه نظر سنجی‌. نظرسنجی یعنی هرکی نظر خودشو راجع به اون موارد تعیین شده بگه. خوب همه دارن میگن‌. شما نمیتونی بعضی افراد رو متقاعد کنی که گرافیست بهتره. همه دوستان عزیز در این تاپیک دارن نظرشون رو با دلیل میارن‌. بهتره که هرکسی نظرش رو راحت به اشتراک بذاره . هرکسی یه تفکری داره دیگه. نظرتون رو محترمانه بیان کنید. نظرسنجی یعنی همین.
نظر آقا oak گرافیست بود.شاید بعضی دوستان با ایشون موافق نباشن و بگن برنامه نویس. در هر صورت. نمیشه قاعده افکار دیگران رو تغییر بدیم که.

به جمع بازیسازان ایران بپیوندید!

[url=t.me/iran_game_developers]

سپاس شده توسط: oak ، mostafanastary
(1399/1/16، 12:55 صبح)Amirmahdi130085 نوشته است: "Amirmahdi130085" pid='50387' dateline='1585945502'
نقل قول:

سلام . آقای oak. همه نظر خودشون رو دارن. یکی میگه برنامه نویس. یکی میگه گرافیست. شما با یک دلیل قانع کننده گفتید که گرافیست موفق تره. بقیه هم دلایل قانع کننده ای هم برای موفق بودن برنامه نویس دارن. نمیتونید اون تفکر دیگران رو تغییر بدید. شما نظر خودتون رو گفتید. از اسم این تاپیک هم معلومه نظر سنجی‌. نظرسنجی یعنی هرکی نظر خودشو راجع به اون موارد تعیین شده بگه. خوب همه دارن میگن‌. شما نمیتونی بعضی افراد رو متقاعد کنی که گرافیست بهتره. همه دوستان عزیز در این تاپیک دارن نظرشون رو با دلیل میارن‌. بهتره که هرکسی نظرش رو راحت به اشتراک بذاره . هرکسی یه تفکری داره دیگه. نظرتون رو محترمانه بیان کنید. نظرسنجی یعنی همین.
نظر آقا oak گرافیست بود.شاید بعضی دوستان با ایشون موافق نباشن و بگن برنامه نویس. در هر صورت. نمیشه قاعده افکار دیگران رو تغییر بدیم که.
بنده ارائه دادم
شاید یکم از کلمات نا درستی استفاده کردم و بعضی ها به اشتباه افتادن ..

نظر من :
ما بازی سازا اول داریم واسه درامد بازیمون رو میسازیم (البته بعضی ها شاید اینجوری نباشه) و بعد هم داریم واسه کاربران بازیمون رو می سازیم ... واسه خودمون که نمیشازیمش پس باید مطابق سلیقه ی کابر ها بازی رو طراحی کنیم که کاربر ها متقاعد بشن (تا حدودی البته) بمونن . من کاری به این ندارم که بازیتون چه شکلیه یا چه ایده ای داره یا اصلا داستان داره یا نداره. من فقط گفتم اگر در کنار اینها یکم گرافیست بشیم بد نیست.
یعنی تفکر یک گرافیست رو داشته باشیم که از همه جا و همه چیز ایده مییرن ...

حالا دوستان اگر باز هم متوجه نشدید بگین تا شیوه بیانم رو عوض کنم
درسته یه برنامه نویس میتونه بی حد و مرز کارشو انجام بده
اما مگر گرافیست نمیتونه ؟؟؟
خییلی از دوستان رو من دیدم سوال هایی می پرسن مبتدی و  یا سخت و با تعداد زیاد اما همیشه بی حد و اندازه توی انجمن سوال می پرسن ... گرافیست می تونه سوالاتش رو توی انجمن بپرسه و حرفه ای تر ها جوابشو بدن 4
غایب

سپاس شده توسط: M.gh ، tairon
(1399/1/14، 08:31 عصر)oak نوشته است: "oak" pid='50375' dateline='1585843303'
نقل قول:

بسم الله الرحمن الرحیم
جواب این نظرسنجی گزینه 2 می باشد ...
توجه : بنده می خواستم مطلب زیر را منتشر کنم اما گفتم که این مقاله رو با یک نظز سنجی منتشر کنم تا بعضیا شیرفهم شوند......
سلام
به قول دوستمون، چون عنوان تاپیک نظرسنجی هست، شما نمیتونین بیاین بگین که جواب فلان گزینه س!
و نظر هر کسی محترم خواهد بود، اما در خصوص توجیهات شما که کاربر نگاه نمکینه لتنسی چنده یا باگ داره یا نه، و امثال این موارد، شما صد در صد که نه، دویست درصد اشتباه می کنین، بهترین گرافیک روی یه بازی آنلاین ، ولی سرور کار نکنه یا باگ داشته باشه، برای کاربر مهم نیست؟ شما چندتا بازی با گرافیک بسیار ساده دیدین که موفق بودند؟ نمونه ش فلپی برد، نمونه ش آگاریو و ...
پس جواب شما و نظر شما مثل سایر نظرات، نسبی هست، و البته، بازم میشه گفت که برنامه نویسی مهم تره برای یه بازی، چون باید اون گرافیک روی یه کدی بشینه که اون کد به درستی عمل کنه. بهترین گرافیک باشه ولی کد کار نکنه که بازی درستی نخواهد بود در نهایت.
البته بازم میگم این موارد نسبی هستند.
اما اینکه کسی به هردوی اینا تسلط کافی یا نسبی داشته باشه، مسلما بهتره، اما یه اشکال دیگه هم برای بیشتر افرادی که به تنهایی کار میکنند، مثل خود من و بسیاری از بچه های این انجمن پیش میاد که فکر میکنیم بازی سازی فقط برنامه نویسی و گرافیک هست! پس صدا، داستان، طراحی گیم پلی و تست و مسائل دیگه چی؟ میتونیم بگیم یه نفره همه ی اینا رو باید در سطح خوب یاد داشته باشه تا بازی خوب بزنه؟ چند درصد موفق هستند؟

سپاس شده توسط: hasansanaei ، _mohammad_javad_ ، oak ، tairon
ببین چه بحثی راه انداختی اخه . معلومه دوتاش مهمه . من در ارسال قبلیم هم گفتم ، گرافیک واسه بالارفتن دانلود خوبه و برنامه نویسی خوب برای نگه داری کاربران . در تکمیل صحبت اقا مصطفی هم بگم که بله ، نمونه اش هم همین گشت پلیس . هم گرافیکش خوب بود و هم من عاشق ژانر پلیسی ام ، اما یادم نیست انقد باگ داشت یا تبلیغ یا چی ... که علی رغم علاقه مجبور شدم حذفش کنم.
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]

سپاس شده توسط: mostafanastary ، _mohammad_javad_

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,674 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,172 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince