دریافت تاریخ و IP رایانه
ممنون حتما بهش فک میکنم ولی خب یه مسائلی هست که من الان دارم به زور بازیسازی رو پیش میبرم . اگه حل بشن شاید وقت بیشتری داشته باشم و برم سراغش . ممنون از انگیزه ای که بهم دادی . اگه اموزش متنی فارسی خوب هم سراغ داری بفرس . اما یه سوال بالاتر از ارسالت فرستادم ، اگه بلدی اون رو هم جواب بده . چطوری فرمت تاریخ رو به صورت معمولی nnnn/nn/nn دربیارم ؟ توی پلاگین تاریخ رو در فرمت دیکشنری دریافت میکنه و وقتی تو تکست نمایش میدم خوب نمیشه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/3، 02:00 عصر)محمد 82 نوشته است: ممنون حتما بهش فک میکنم ولی خب یه مسائلی هست که من الان دارم به زور بازیسازی رو پیش میبرم . اگه حل بشن شاید وقت بیشتری داشته باشم و برم سراغش . ممنون از انگیزه ای که بهم دادی . اگه اموزش متنی فارسی خوب هم سراغ داری بفرس . اما یه سوال بالاتر از ارسالت فرستادم ، اگه بلدی اون رو هم جواب بده . چطوری فرمت تاریخ رو به صورت معمولی nnnn/nn/nn دربیارم ؟ توی پلاگین تاریخ رو در فرمت دیکشنری دریافت میکنه و وقتی تو تکست نمایش میدم خوب نمیشه .
راستش من استفاده ای از اون پلاگین نداشتم و فقط اسمش رو شنیدم. اجازه بده بررسی کنم بهت میگم.
خُب بررسی کردم و چیز خاصی نداشت!
کافیه آموزش شیء دیکشنری رو که قرار داده بودم مطالعه میکردی. با اکشن Load شیء دیکشنری میتونی تاریخ رو وارد دیکشنری کنی و بعد مثلاً توی یک تکست نمایش بدی.
مثلاً ایونت ها این شکلی میشه:
[تصویر:  ev.png]
(اگر تصویر مشاهده نمیشه اینجا رو کلیک کن)
اکشن اولی رو چون خواستم اعداد خروجی فارسی باشه اینطوری تنظیم کردم. میتونی اعداد خروجی رو انگلیسی تنظیم کنی.
موفق باشی
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ممنون . سعی کردم از دیکشنری استفاده کنم اما این به چشم نخورد.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا من تاپیک استفاده از cmd در کانستراکت رو پیدا نکردم . میشه لینک بزارید.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان تاپیکی در مورد استفاده از CMD نبود . لطفا اگه کسی داره لینک بده.
همچین یه سوال دیگه ، الکی تاپیک نزنم . من میخوام یه اونت بزنم که اگه در گوشی داشت بازی تحت وب میکرد . این رو چطور بگم چون تو device یدونه html5 بود و یدونه mobile . حالا میخوام بگم اگه تو گوشی و تحت وب بود . این رو نمیدونم چطوری بگم که بفهمه . اگه میشه راهنمایی کنید . ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/13، 05:50 عصر)محمد 82 نوشته است: دوستان تاپیکی در مورد استفاده از CMD نبود . لطفا اگه کسی داره لینک بده.
همچین یه سوال دیگه ، الکی تاپیک نزنم . من میخوام یه اونت بزنم که اگه در گوشی داشت بازی تحت وب میکرد . این رو چطور بگم چون تو device یدونه html5 بود و یدونه mobile . حالا میخوام بگم اگه تو گوشی و تحت وب بود . این رو نمیدونم چطوری بگم که بفهمه . اگه میشه راهنمایی کنید . ممنون
باید یوزرایجنت (Useragent) کاربر رو تحلیل کنی. برای این کار میتونی از شیء Browser یا زبان PHP و AJAX استفاده کنی.
این تاپیک رو که قبلاً تهیه کردم مطالعه کن.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1399/2/13، 05:50 عصر)محمد 82 نوشته است: دوستان تاپیکی در مورد استفاده از CMD نبود . لطفا اگه کسی داره لینک بده.
در مورد دریافت مک آدرس هم توی PC بهتره از بچ اسکریپتینگ استفاده کنی. 
منم چیز شاخصی از بچ اسکریپتینگ نمیدونم.

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
من بچ اسکرسپتینگ فول هستم. 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/13، 05:58 عصر)Master Badfar نوشته است:
باید یوزرایجنت (Useragent) کاربر رو تحلیل کنی. برای این کار میتونی از شیء Browser یا زبان PHP و AJAX استفاده کنی.
یعنی راه ساده تری نیست ؟ مثلا پلاگینی چیزی ؟ کاش شما پلاگین نویسی بلد بودید که بشه اینکارارو بدون هاست و داخل خود کانستراکت انجام داد. اخه نمیخوام هاست درگیر بشه.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/2/13، 11:26 عصر)محمد 82 نوشته است:
(1399/2/13، 05:58 عصر)Master Badfar نوشته است:
یعنی راه ساده تری نیست ؟ مثلا پلاگینی چیزی ؟ کاش شما پلاگین نویسی بلد بودید که بشه اینکارارو بدون هاست و داخل خود کانستراکت انجام داد. اخه نمیخوام هاست درگیر بشه.
پلاگین نویسی در سطح نسبتاً متوسطی بلد هستم. 
گفتم راه ساده ترش استفاده از شیء Browser هست که میتونین یوزرایجنت رو دریافت و آنالیز کنین. در ضمن یوزرایجنت قابل جعل (Spoof) هست اما برای هر بازی که خروجی غیر از HTML5 (مثلاً اندروید یا ...) گرفته شده باشه و در کل بر روی مرورگر اجرا نشه جعل یوزرایجنت بی معنیه. 
در ضمن سعی کردم به ساده ترین زبان ممکن کدها رو شرح بدم. این مسئله هم مثل هزاران ریکوئست دیگه ای که به هاست ارسال میشه هست و درگیری خاصی ایجاد نمیکنه.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: