1399/2/19، 03:17 عصر
(1399/2/19، 05:30 صبح)amin COD نوشته است: آقا دمت گرمخواهش میکنم . تازه اومدم برات اپلود کنم .
یافتم
این لینک پلاگین روشن موندن صفحه گوشی یا cordova powermanagement
"بازی ساز باران" منتشر شده
|
1399/2/19، 03:17 عصر
(1399/2/19، 05:30 صبح)amin COD نوشته است: آقا دمت گرمخواهش میکنم . تازه اومدم برات اپلود کنم .
1399/2/19، 09:46 عصر
*********************************** پیامِ مدیر: دوست عزیز لازم نیست برای سوال کردن یا چیزی نوشتن توی تایپیک ,, همه ی پست رو ریپلی بزنید که صفحه شلوغ بشه اسم استارتر رو بنویسید و بعد سوالتون رو بپرسید یا چیزی که میخواید رو بنویسید. یا مثل من یه بخشی از تایپیک رو بذارید و سوالتون رو بپرسید. پیشاپیش ممنون از توجه تون *********************************** سلام آقای مدیر با عرض سلام و احترامآقای مدیر ازتون عذر میخوام در صورت امکان اکانت بنده را حذف نمایید تا دیگر دردسری برایتان درست نکنم از همه ی انجمن عذر میخوام (به خصوص از آقا رضا) لطفا حلال کنید دیگر من فعالیت و کار با کانستراکت را ادامه نمی دهم چون در جایی که من را نمی خواهند من نیز آنجا را نمی خواهم.
1399/2/19، 09:54 عصر
سلام
خدا پشت و پناهت باشه رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
1399/2/19، 09:55 عصر
1399/2/20، 12:30 صبح
mahdi.paradox" نوشته است:سلام آقای مدیر با عرض سلام و احترامآقای مدیر ازتون عذر میخوام در صورت امکان اکانت بنده را حذف نمایید تا دیگر دردسری برایتان درست نکنم از همه ی انجمن عذر میخوام (به خصوص از آقا رضا) لطفا حلال کنید دیگر من فعالیت و کار با کانستراکت را ادامه نمی دهم چون در جایی که من را نمی خواهند من نیز آنجا را نمی خواهم.بچه های انجمن چیزی تو دلشون نیست ، همش از جای دیگست ![]() ![]() ی موضوعی هم برای امین عزیز که خیلی خوشحال شدم دیدم مشکلت حل شده ، دیشب داشتم دنبال راه حل میگشتم که به غیر از چند تا مورد که قابل پیاده سازی نبود چیز دیگه ای پیدا نکردم و خوشحال شدم که خودت تونستی بهش پی ببری . موفق باشید .
1399/2/20، 02:47 عصر
سلام
mahdi.paradox آقا من که نفهمیدم چطور شد ولی بی خیال باو ![]() ![]() راستی اون نوار ها یا همون اسلایدر بار ها رو هم با یه بدبختی درست کردم الان خودم دقیق یادم نیست چون یکم پیچیده است ![]() hesam3 دمت گرم داداش که دنبال راه حل بودی خودم فکر نمی کردم اینقدر ساده حل بشه به هر حال که به خوبی کار میده...بازم ممنون دوستان هر چند که بحث تاپیک یکم منحرف شد ولی ازتون می خوام نظر بدید که برای بهتر شدن برنامه بنظرتون چیکار کنم من الان آهنگ ها رو کردم 25 تا یعنی برای هر ساز 5 تا آهنگ با توجه به معیار هایی که از مایکت سراغ دارم بنظرم بازی توی بخش برگزیده ها میره ولی بنظرتون چیکارش کنم که بتونه مثلا توی صفحه اول مایکت قرار بگیره؟؟یا حالا هر مارکت دیگه ای اگه بازی بود تا حدودی خودم اطلاع داشتم که معیار هاشون چی هست ولی این یجورایی برنامه است برای همین نمی دونم ممنون میشم راهنماییم کنید
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ : ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟! ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ " ﺧﺪﺍ " ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
1399/2/20، 04:31 عصر
حوصله به خرج دادم خخخ
![]() ولی دادا تبلیغات که ربطی به معیار های بازی برگزیده نداره در ثانی بازی من اصلا آنلاین که کاربر بخواد تبلیغات ببینه
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ : ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟! ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ " ﺧﺪﺍ " ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....
1399/2/20، 06:37 عصر
دادا شرمنده ولی بازم ربطی نداره
این برای وقتیه که میوخای نصب بخوره
سهراب سپهری
ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ : ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟! ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ " ﺧﺪﺍ " ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست.... |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
Cursed letters | MohammadHadi | 0 | 1,555 |
1401/12/11، 02:02 صبح آخرین ارسال: MohammadHadi |
|
![]() |
دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... | oak | 115 | 62,795 |
1401/2/26، 10:09 صبح آخرین ارسال: tohidrajabali |
کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت | Alireza3d | 6 | 4,162 |
1400/9/11، 06:57 عصر آخرین ارسال: Alireza3d |
|
گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده | alii | 4 | 4,030 |