(1399/6/16، 07:04 عصر)nariman نوشته است: امیر مهدی جان سلام
خیلی ممنونم از راهنماییهای فوق العاده ات.
ایده حذف دکمه چپ و راست و انتقال شلیک به دو طرف خیلی خوب بود حتما اصلاحش میکنم.
بقیه موارد رو هم حتما روش تست میزنم ببینم چطور میشه.
بازم ممنونم ازت. خیلی راهنماییهای خوبی بود
راستی قبل اینکه آقا حسام بیاد نابودم کنه (درمورد عدم وجود پلن درآمدزایی بازی) قبل انتشار بازی بگم که اگر بازی به مرحله انتشار مجدد رسید هیچ پلن درآمدزایی براش ندارم و اگر قرار باشه با کلی تبلیغ دیدن و فروشگاه زدن و اذیت کردن کاربر قرار باشه از بازی یک قرون دوزار پول دربیاد اصلا نخواستم اون پول رو...
احتمالا بازی رو بدون تبلیغ و خرید درون برنامه میفرستم بازار که اگر قرار نیست از بازی پول دربیاد حداقل کاربر رو هم اذیت نکنم و اگر دوست داره بازی رو بازی کنه بره رایگان حالش رو ببره. نه محدودیت تیر میذارم نه هیچ چی... زوری که نمیشه تجربه ام نشون داده بلد نیستم از بازی درآمدزایی داشته باشم...
پس چرا زور الکی بزنم. مگر اینکه روش خلاقانه ای بتونم پیدا کنم.
والا من اونقدرام ترسناک نیستم که

فعلا خودمم دارم آموزش میبینم ...
اما از روش هایی که خودم و دوستانم درآمد کسب کردن رو همراه با تجربیات در اختیار دوستان قرار دادم و گفتم هرکی تونست استفاده کنه ، هرکیم نتونست که هیچی .
اگر گفتم حتما به فکر ی راه درآمدی باشید ؛ چون شدیدا معتقدم علاقه به هیچ چیزی باعث انگیزه نمیشه .
من عاشق درس خوندن بودم ، یعنی حداقلش این بود که کتاب زیاد میخوندم . اما بعد از ی مدت پی بردم که با این خوندنا به جایی نمیشه رسید ( از نظر مالی ) و من هم همه اهدافم به این موضوع و پول بسته هست ، اصلا هم آدم معنوی ای نیستم ، همیشه توی هرچیزی که بخوام وارد بشم مسائل مادی رو در نظر میگیرم . یا به عبارتی ، کار سر جای خودش ، معنویات هم سر جای خودش ...
ولی اینو به معنای واقعی میگم ، اگر روزی احساس کنم بازی سازی قرار نیست بهم سودی برسونه ، سریعا کنار میذارمش ... علاقه شدیدی هم بهش دارم ، اما خب " فقر به ما آموخت از علایقمون به راحتی دست بکشیم " و منم اینو خوب یاد گرفتم و حتی اگر مجبور بشم بابتش کلا سیستم رو هم میذارم کنار .
پس علاقه به تنهایی بالاخره ی روزی به پایان میرسه ، بخاطر همین منم هروقت یکی رو میبینم که داره با ذوق و شوق کار هاشو دنبال میکنه میام و بهش تذکر میدم ، چون شاید روزی برسه که دیگه انگیزه ای که از سمت علاقه به دست اومده کم کم از بین بره . بعد از اون ی نیروی محرکه میخواد که انگیزه وارد کنه که توی این موضوع میتونه پول باشه ، یا موفقیت در ی چیز خاص ...
چیزی که شخص خودم و دو سه تا از بزرگان انجمن هم بهش دچار شدند و بخاطر همین هم سرعت کار هامون فوق العاده اومده پایین ...
در هنرمنده بودن شما شکی نیست ؛ فکر نمیکنم کسی باشه که بخواد این موضوع رو رد کنه .
اما شما میاید اول سناریوی بازی رو مینویسید و بعد اجرا میکنید و بعد به خودتون میاید و میگید که نه ، نمیشه ازش درآمدی کسب کرد پس بیخیال .
در حالی که سیستم کسب درآمد رو باید همزمان با سناریوی بازی به عنوان سناریوی کسب درآمد و انواع روش های جایگزین بنویسید ...
میخواید بازی تاپ جهان رو بسازید ؛ وقتی سناریوی کسب درآمد نداره ، چه فایده ؟ حالا همه دنیا هم بیان اسم منو یاد بگیرن و کلا همه بیان بگن ، خب چی به من میرسه ؟ حتی نمیشه به این موضوع هم گفت افتخار ، پس تهشم نمیفهمم چی میرسه بهم !
خلاصه ، سرتون رو درد آوردم . شما راه خودت رو انتخاب کردی و تبریک میگم ، بقیش توکل بر خدا ، موفق باشید .