انتشار بازی cobra fight 1
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز انجمن.من میخواستم از شما عزیزان درخواست کمک داشته باشم. من فرصت آزادی رو بدست آوردم تا بازی نبرد کبری که خودم خیلی دوسش داشتم و دارم اما همه عزیزان بشدت ازش انتقاد کردن رو یکباره دیگه بکوبم بریزم زمین و از نو بسازمش. دارم سعی میکنم چیزهایی رو که یاد گرفتم رو اینبار در بازی پیاده کنم. همونطور که همه دوستان انجمنم و کارشناسان کافه بازار و مایکت همگی بارها گفتن من بازیهام بشدت ضعف در ui داره و یا به قول اون دوست عزیز انجمنیمون ui بازیهام مضخرفه (نقل قول از ایشون). دارم سعی میکنم دیدگاهای شخصیم رو اصلاح کنم. من تو ساخت مجدد بازی تغییرات اساسی توی گیم پلی و ui دارم به وجود میارم و ولکن این بازی نیستم تا زمانیکه طراحی درست ui رو یاد بگیرم. یه تست از بازی تا اینجا زدم که فیلمش پایین خدمتتون تقدیم کردم. لطف بزرگی به من میکنید که فیلم رو ببینید و به عنوان بازیساز و یا گیمر من رو راهنمایی کنین که دیگه چیکار باید بکنم که از ui بازیهام اینقدر انتقاد نشه. من کلی ui تو نت دیدم و ماحصلش این تست پایین شده. ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.
(راستی یک نکته رو هم عرض کنم که صدای بازی تو فیلم زیر از بلندگوی بیرونی موبایل ضبط شده و علت کیفیت بد صدا همین مساله هست).
متشکرم.
https://aparat.com/v/78nwv
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، Alireza3d
کی از مشکلات اصلی همه بازی های شما "نور پردازی نادرست"
هست! (هرچند بنده حتی در سطحی نیستم که بیام تو تاپیکتون نظر بدم!)نورپردازی ها خیلی بالاست و کلا چشم آدم ضعیف میشه. من به شخصه سرم با دیدن کمی از این تریلر درد میگرفت چون از نور پردازی به طرز بدی استفاده شده بود.

با تسکر از شما دوست خوبم آقا نریمان

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman
عالی بودش
دکمه هاش خیلی خفن بودن 
اوون مینی مپ اون بالا هم خیلی عالی بودش بازم حرفی ندارم
گیم پلی هم مثل همیشه عالی بودش
فقط
اون تیکه اولش خیلی خوب نیست
از یک فونت بهتر استفاده کنید
یه فونت ساده 
و کمی فونت رو کوچک تر کنید
اون تیکه امتیازش و رکوردش رو اگر بتونید آیکون بزارید بهتر میشه و در یک قاب مثل اون بالاییشون بزارید واقعا باحال میشه
و یک پیشنهاد
اصلا دکمه این ور و اونور رفتن رو نزارید و بگید اگر روی نصفه سمت راست صفحه کلیک کرد ، بره به سمت راست و اگر روی نصفه سمت چپ کلیک کرد ، بره به سمت چپ
اینطوری بنظرم خیلی شلوغ پلوغ و در هم نمیشه
اون دکمه های شلیک هم بیارید گوشه پایین کادر که باحال تر بشه
یه چیزی رو هم مثل جون اضافه با تبلیغات درست کنید یا اینکه یه چیزی بیاد وسط بازی و اگر بهش شلیک کنه دشمن ها بمیرند
و مواردی  رو هم مثل کمک اضافی هم به بازی بی افزایید تا بازیکن با بازی حال کنه
روی فروشگاهش خیلی کار کنید و آیتم های جذاب بیشتر اضافه کنید که روی گیم پلی تاثیر بزاره

بازم مثل همیشه گل کاشتین
41414141
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

خیلی هم عالی
فقط حواستون به مموری یوز باشه ها
  پاسخ

(1399/6/16، 06:30 عصر)آموزش دهنده نوشته است: یکی از مشکلات اصلی همه بازی های شما "نور پردازی نادرست"
هست! (هرچند بنده حتی در سطحی نیستم که بیام تو تاپیکتون نظر بدم!)نورپردازی ها خیلی بالاست و کلا چشم آدم ضعیف میشه. من به  شخصه سرم با دیدن کمی از این تریلر درد میگرفت چون از نور پردازی به طرز بدی استفاده شده بود.

با تسکر از شما دوست خوبم آقا نریمان.
امیر حسام جان ممنونم از توجهت به بازی. نمیدونم شاید زیاده روی کرده باشم اما حقیقتش این هست که من با وجود اینکه این بازی رو هیچ دوست نداشتم تو مارکت ارتباط داده بشه به جنگ ایران و عراق اما حقیقتش طراحی بازی براساس واقعیت این جنگ هست. من یکی از اقوامم در زمان جنگ خلبان هلیکوپترهای جنگنده کبری بودن و این بازی با توصیف ایشون از جنگ ساخته شد. ایشون برام توصیف کردن که در زمان جنگ چون رادارها و پدافند هوایی عراق دست بالارو در جنگ داشتن بنابراین خلبانان هواپیما ها و هلی کوپترهای ایرانی برای فرار از رادار در ارتفاع خیلی خیلی پایین حرکت میکردن (مثل همین بازی که حرکت از میان سازه تاسیسات دشمن هست) و این پروازهای هنرمندانه خب تبعاتی هم داشت. مثلا مهارت خیلی بالایی برای فرار از موانع و عدم برخورد به اونهارو نیاز داشت و همینطور در زمان درگیری و تخریب اهداف چون ارتفاع بسیار کم بود با هر شلیک و انفجار هدف موج انفجار و گرد و خاک و نور و دود جلوی خلبان رو کامل میگرفت و خلبان تا چند ثانیه تو حالت گیجی و شک ناشی از انفجار هدف بود و فقط باید مسیر حرکت درست رو با وجود عدم دید درست حدس میزد.
من خیلی دوست داشتم تا حد ممکن بتونم واقعیت این نوع مبارزه رو شبیه سازی کنم و این چیزی که شما میبینین و باعث سردرتون میشه حقیقت جنگ بود. اما شاید حق با شما باشه و من زیاده روی کرده باشم.
باید روی نظراتتون فکر کنم. 
بازم ممنونم از لطفت.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/6/16، 06:58 عصر)nariman نوشته است:
(1399/6/16، 06:30 عصر)آموزش دهنده نوشته است: یکی از مشکلات اصلی همه بازی های شما "نور پردازی نادرست"
هست! (هرچند بنده حتی در سطحی نیستم که بیام تو تاپیکتون نظر بدم!)نورپردازی ها خیلی بالاست و کلا چشم آدم ضعیف میشه. من به  شخصه سرم با دیدن کمی از این تریلر درد میگرفت چون از نور پردازی به طرز بدی استفاده شده بود.

با تسکر از شما دوست خوبم آقا نریمان.
امیر حسام جان ممنونم از توجهت به بازی. نمیدونم شاید زیاده روی کرده باشم اما حقیقتش این هست که من با وجود اینکه این بازی رو هیچ دوست نداشتم تو مارکت ارتباط داده بشه به جنگ ایران و عراق اما حقیقتش طراحی بازی براساس واقعیت این جنگ هست. من یکی از اقوامم در زمان جنگ خلبان هلیکوپترهای جنگنده کبری بودن و این بازی با توصیف ایشون از جنگ ساخته شد. ایشون برام توصیف کردن که در زمان جنگ چون رادارها و پدافند هوایی عراق دست بالارو در جنگ داشتن بنابراین خلبانان هواپیما ها و هلی کوپترهای ایرانی برای فرار از رادار در ارتفاع خیلی خیلی پایین حرکت میکردن (مثل همین بازی که حرکت از میان سازه تاسیسات دشمن هست) و این پروازهای هنرمندانه خب تبعاتی هم داشت. مثلا مهارت خیلی بالایی برای فرار از موانع و عدم برخورد به اونهارو نیاز داشت و همینطور در زمان درگیری و تخریب اهداف چون ارتفاع بسیار کم بود با هر شلیک و انفجار هدف موج انفجار و گرد و خاک و نور و دود جلوی خلبان رو کامل میگرفت و خلبان تا چند ثانیه تو حالت گیجی و شک ناشی از انفجار هدف بود و فقط باید مسیر حرکت درست رو با وجود عدم دید درست حدس میزد.
من خیلی دوست داشتم تا حد ممکن بتونم واقعیت این نوع مبارزه رو شبیه سازی کنم و این چیزی که شما میبینین و باعث سردرتون میشه حقیقت جنگ بود. اما شاید حق با شما باشه و من زیاده روی کرده باشم.
باید روی نظراتتون فکر کنم. 
بازم ممنونم از لطفت.
آقا نریمان  بنده فقط نظر شخصی خودمو عرض کردم و اینکه بله خودم در جریان این هلی کوپتر هستم و کاربلدی شما برای همه ثابت شده. همونطور که گفتم شما فقط بازیهاتون کمی در نور پردازی مشکل داره وگرنه خیلی هم عالی هست

غایب
  پاسخ

امیر مهدی جان سلام
خیلی ممنونم از راهنماییهای فوق العاده ات.
ایده حذف دکمه چپ و راست و انتقال شلیک به دو طرف خیلی خوب بود حتما اصلاحش میکنم.
بقیه موارد رو هم حتما روش تست میزنم ببینم چطور میشه.
 بازم ممنونم ازت. خیلی راهنماییهای خوبی بود

راستی قبل اینکه آقا حسام بیاد نابودم کنه (درمورد عدم وجود پلن درآمدزایی بازی) قبل انتشار بازی بگم که اگر بازی به مرحله انتشار مجدد رسید هیچ پلن درآمدزایی براش ندارم و اگر قرار باشه با کلی تبلیغ دیدن و فروشگاه زدن و اذیت کردن کاربر قرار باشه از بازی یک قرون دوزار پول دربیاد اصلا نخواستم اون پول رو...
احتمالا بازی رو بدون تبلیغ و خرید درون برنامه میفرستم بازار که اگر قرار نیست از بازی پول دربیاد حداقل کاربر رو هم اذیت نکنم و اگر دوست داره بازی رو بازی کنه بره رایگان حالش رو ببره. نه محدودیت تیر میذارم نه هیچ چی... زوری که نمیشه تجربه ام نشون داده بلد نیستم از بازی درآمدزایی داشته باشم...
پس چرا زور الکی بزنم. مگر اینکه روش خلاقانه ای بتونم پیدا کنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، hasansanaei
(1399/6/16، 07:04 عصر)nariman نوشته است: امیر مهدی جان سلام
راستی قبل اینکه آقا حسام بیاد نابودم کنه (درمورد عدم وجود پلن درآمدزایی بازی) قبل انتشار بازی بگم که اگر بازی به مرحله انتشار مجدد رسید هیچ پلن درآمدزایی براش ندارم و اگر قرار باشه با کلی تبلیغ دیدن و فروشگاه زدن و اذیت کردن کاربر قرار باشه از بازی یک قرون دوزار پول دربیاد اصلا نخواستم اون پول رو...
احتمالا بازی رو بدون تبلیغ و خرید درون برنامه میفرستم بازار که اگر قرار نیست از بازی پول دربیاد حداقل کاربر رو هم اذیت نکنم و اگر دوست داره بازی رو بازی کنه بره رایگان حالش رو ببره. نه محدودیت تیر میذارم نه هیچ چی... زوری که نمیشه تجربه ام نشون داده بلد نیستم از بازی درآمدزایی داشته باشم...
نه 
خب اون هم یه روش درآمد زایی هستش
ولی خب من منظورم از فروشگاهش ، اون فروشگاهی بودش که کاربر با سکه ای که از تو بازی جمع کرده بره مثلا موشک بخره یا مثلا بمب بخره و تیر و این چیزا
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

(1399/6/16، 07:04 عصر)nariman نوشته است: امیر مهدی جان سلام
والا من اونقدرام ترسناک نیستم که  24
فعلا خودمم دارم آموزش میبینم ...
اما از روش هایی که خودم و دوستانم درآمد کسب کردن رو همراه با تجربیات در اختیار دوستان قرار دادم و گفتم هرکی تونست استفاده کنه ، هرکیم نتونست که هیچی .
اگر گفتم حتما به فکر ی راه درآمدی باشید ؛ چون شدیدا معتقدم علاقه به هیچ چیزی باعث انگیزه نمیشه .
من عاشق درس خوندن بودم ، یعنی حداقلش این بود که کتاب زیاد میخوندم . اما بعد از ی مدت پی بردم که با این خوندنا به جایی نمیشه رسید ( از نظر مالی ) و من هم همه اهدافم به این موضوع و پول بسته هست ، اصلا هم آدم معنوی ای نیستم ، همیشه توی هرچیزی که بخوام وارد بشم مسائل مادی رو در نظر میگیرم . یا به عبارتی ، کار سر جای خودش ، معنویات هم سر جای خودش ...
ولی اینو به معنای واقعی میگم ، اگر روزی احساس کنم بازی سازی قرار نیست بهم سودی برسونه ، سریعا کنار میذارمش ... علاقه شدیدی هم بهش دارم ، اما خب " فقر به ما آموخت از علایقمون به راحتی دست بکشیم " و منم اینو خوب یاد گرفتم و حتی اگر مجبور بشم بابتش کلا سیستم رو هم میذارم کنار .
پس علاقه به تنهایی بالاخره ی روزی به پایان میرسه ، بخاطر همین منم هروقت یکی رو میبینم که داره با ذوق و شوق کار هاشو دنبال میکنه میام و بهش تذکر میدم ، چون شاید روزی برسه که دیگه انگیزه ای که از سمت علاقه به دست اومده کم کم از بین بره . بعد از اون ی نیروی محرکه میخواد که انگیزه وارد کنه که توی این موضوع میتونه پول باشه ، یا موفقیت در ی چیز خاص ...
چیزی که شخص خودم و دو سه تا از بزرگان انجمن هم بهش دچار شدند و بخاطر همین هم سرعت کار هامون فوق العاده اومده پایین ...

در هنرمنده بودن شما شکی نیست ؛ فکر نمیکنم کسی باشه که بخواد این موضوع رو رد کنه .
اما شما میاید اول سناریوی بازی رو مینویسید و بعد اجرا میکنید و بعد به خودتون میاید و میگید که نه ، نمیشه ازش درآمدی کسب کرد پس بیخیال .
در حالی که سیستم کسب درآمد رو باید همزمان با سناریوی بازی به عنوان سناریوی کسب درآمد و انواع روش های جایگزین بنویسید ...
میخواید بازی تاپ جهان رو بسازید ؛ وقتی سناریوی کسب درآمد نداره ، چه فایده ؟ حالا همه دنیا هم بیان اسم منو یاد بگیرن و کلا همه بیان بگن ، خب چی به من میرسه ؟ حتی نمیشه به این موضوع هم گفت افتخار ، پس تهشم نمیفهمم چی میرسه بهم !

خلاصه ، سرتون رو درد آوردم . شما راه خودت رو انتخاب کردی و تبریک میگم ، بقیش توکل بر خدا ، موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، nariman ، Amirhesam.KH
حسام جان سلام. بازم بهم افتخار دادی که نظراتت رو مثل همیشه عریان و بدون ملاحظه کاری بهم گفتی. بدترین دوستها کسانی هستن که وقتی کسی راهش رو اشتباه میره فقط بهش لبخند میزنن تا یه وقت بده ماجرا نباشن و اونقدر به این لبخند محبت آمیزشون ادامه میدن تا طرف نابود بشه. من این ادبیات صریحت رو همیشه تحسین کردم.حسام جان به نظرم بدترین اتفاقی که ممکنه در طول زندگی کسی بیفته این هست که فرد در طول زندگیش خودش و تواناییها و ضعفهاش رو درست نشناسه و یا دچار خودکم بینی و یا برعکس دچار غرور کاذب بشه. من همیشه تو زندگیم سعی میکنم توی کوتاهترین زمان تو هر کاری اول تواناییهای خودم رو بسنجم و بعد بجنگم. من شاید چون دستم تو بازیسازی و گرافیک خیلی سریع هست بازی که یک فرد هم دانش و تجربه با من تو یکسال جمع میکنه من نهایتا تو یک ماه میبندمش برای همین هم به نسبت تجربه و سواد بازیسازی کمم بازی تو سبکهای مختلف زیاد منتشر کردم. چرا؟ چون میخواستم بدونم چیکاره ام...من دوستان زیادی رو تو این انجمن و خارج از انجمن تو بخش بازی سازی دارم میبینم که دچار توهم هستن... چندین ساله دارن رو یک بازی وقت میذارن در حالی که کاملا مشخصه ته بازیشون شکسته مطلقه. اما چون زیاد بازی منتشر نکردن تا واقعیت بی رحم مارکت رو درک کنن تا زمانی که بازیشون ساخته نشده تو توهم و رویا هستن که اگر بالاخره بازیشون منتشر بشه همه چی زندگیشون عوض میشه. پول... ثروت... خوشبختی... حتی ازدواج!!!... کمک به پدر و مادر... زدن شرکت بزرگ بازیسازی... و ...رو بدست میارن. اما از همین الان از دموهای بازیشون کاملا مشخصه ته این کارشون شکسته محض هست. اما کسی این اجازه رو نداره که تو چشمشون نگاه کنه و بگه تو بازنده ای... چون ممکنه تجربیات اون بازی براش تو کار بعدی و یا حتی بخش دیگه زندگی شخصیش کارگشا باشه. اما فقط مشکلش اینه که این تجربه چند سال از عمرشون رو میگیره که دیگه برنمیگرده. من چون سریع بازی میسازم (نمیگم خوب میسازم فقط میگم تند میسازم!!!) بنابراین الان کاملا به واقعیات بخش بازیسازی زندگیم رسیدم. میدونم من آدمی نیستم که بلد باشم از این بیزینس پول دربیارم. فقط بلدم بازی رو بسازم. چون کار اصلیم هم این نیست پس نمیتونم تو گروه بازیسازی وقت بگذارم و کار گروهی بکنم و بگم من میسازم و یه عده رو بخش درآمدزایی بازی کار کنن... و اعتقادی هم به دور کاری ندارم (نظر شخصیمه لطفا کسی کتکم نزنه!!!) پس چی برام میمونه؟؟؟ فقط لذت ساختن بازی و چون به همه بازیهام افتخار میکنم (جدا از نظر منتقدها در مورد خوب بودن و یا مضخرف بودن بازیم) پس با افتخار اسمم رو تو بازی بولد میکنم چون از کارم خجالت نمیکشم. من هیچ بازیم رو تو مارکت لغو انتشار نکردم حتی بازی که زیر 10 تا دانلود داره (برخلاف اکثر بازیسازهای انجمن که تا میبینن بازیشون دانلود نخورده برای اینکه آبروی بازیسازیشون حفظ بشه بازی رو لغو انتشار میکنن) چون من میدونم تو اون زمان ساخت اون بازیم... با اون سطح دانشم... 100 در 100 توانم رو گذاشته بودم پس به کارم افتخار میکنم.الان بعد این تعداد بازی که ساختم این حق رو دارم که بتونم خودم رو قضاوت کنم و با قطعیت بگم که من از این راه بلد نیستم و نخواهم بود که پولی قطعا بدست بیارم... مثل بعضی از بازیسازها هم نیستم که آمار و ارقام فیک نجومی بدم و خودم رو بخوام مهم جلوه بدم که بازیم اینمقدار فروش کرده...

من خودم رو خوب شناختم الان سوال اصلی اینه که بقیه دوستان انجمن هم خودشون رو خوب شناختن یا نه؟؟؟

من فقط نظر شخصیم رو میگم... هرکی دوست داره میتونه نپذیره. من با قطعیت میگم اگر نشه راه درآمدزایی دلاری برای بازیهامون پیدا کنیم (مثل راهی که آقا مصطفی پیدا کردن) 99 درصد بچه های همین انجمن با این بضاعتی که من ازشون میبینم هیچوقت نمیتونن زندگیشون رو از راه بازیسازی و کسب درآمد از مارکت بازیهای اندرویدی ایران اداره کنن. حتما دیر یا زود سرخورده میشن. در مورد خودم من میدونم که ایده آل ترین حالت برای من اینه که من بازی بسازم و یه مشتری خارجی فقط بیاد بازی رو از من بخره و خودش بره درآمدزایی بکنه و به دلار هم به من پول بده. (که البته راهش رو بلد نیستم) در غیر اینصورت میدونم که نباید توقعی از درآمد زایی بازیم داشته باشم. حسام جان قبلا هم گفته بودم اونهایی که تو زندگی واقعی منرو میشناسن میدونن که من چقدر انسان واقع گرا و مثبت نگری هستم. پس شک نکن که این دیدگاههای من از روی بدبینی نیست.
ارادتمند...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، oak ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 645 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 951 1402/12/7، 03:57 عصر