1399/3/25، 05:55 عصر
بازی شیرو موتوری در کافه بازار
|
1399/3/26، 03:08 صبح
اقا ماشاالله شما نقاشی دیجیتال بلدین ؟ با قلم نوری میکشین؟
1399/3/26، 03:21 صبح
1399/6/4، 10:22 صبح
سلام.
تبریک میگم بازیتون در بخش تازه های برگزیده تو صفحه ی اول کافه بازار قرار گرفته ![]() با آرزوی موفقیت های بیشتر.
1399/6/8، 11:04 عصر
1399/6/9، 03:18 عصر
به شما تبریک می گویم ، آمار دانلود اوّل 200 تا بود ، بعد از اینکه توی صفحه اوّل آمد ، 2 هزار تا شد ، بعد 5 هزار تا شد ، بعد هم آمار دانلود 10 هزار تا شد ، الان هم آمار دانلود به 20 هزار تا رسیده! آن هم آمار نصب فعال نه دانلود کل! واقعاً به شما تبریک می گویم.
به نام خدا
« از گهواره تا گور دانش بجویید. » سخنی از پیامبر اسلام « بسی رنج بردم بدین سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی » فردوسی «دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.» «علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست، نادانی نه محقّق بوَد نه دانشمند چارپایی، بر او کتابی چند آن تهی مغز را چه علم و خبر که بر او هیزم است یا دفتر؟» سعدی کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378 مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
1399/6/9، 03:40 عصر
(1399/6/8، 11:04 عصر)alii نوشته است:(1399/6/4، 10:22 صبح)mhp نوشته است: سلام. سلام ایشالله ۵۰ هزارتایی بعدم ۱۰۰ هزارتایی شدن درمورد خرید درون برنامه که نمیدونم تبلیغات درون برنامه حالا بعد ۲۰ هزارتایی شدن می ارزه ؟ ممنون میشم یه توضیح درمورد درامد بدین البته اگه دوست داشتین برا ما ها مهم و کمک بزرگی میکنه و انگیزه زیادی میده بهمون ممنون
1399/6/14، 11:33 عصر
سلام.
بسیار خوشحال شدم که موفقیت خوبی برای بازی کسب شده، اگه تمایل داشتید، از تجربیات ساخت و تولید، انتشار و درآمد و ... برای دوستان انجمن توضیحاتی بدید.
1399/6/16، 02:31 عصر
(1399/6/14، 11:33 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام. درود بر شما اگه از تجربیات ساخت بازی می خواهید بدونید باشه میگم شاید بدرتون بخوره!بازی شیرو یکسال پیش استارت خورد اونهم در قالب یه تیم چهار نفره ! البته بگم کلا من مستقل کار میکردم و تا بحال تجربه کار تیمی نداشتم و یه نفر پیشنهاد ساخت یه تیم بازیسازی رو داد و گفت که برامون یه خونه میگیره با چندتا سیستم خوب که راحت بتونیم کار کنیم و واقعا هم این کارا رو کرد و این خودش خیلی انگیزه و جدی بودن کار رو میرسوند ! منم از خدام بود و گفتم چرا که نه ! از اونجایی که تجربه و مهارتم توی بازیسازی بیشتر از بقیه بود یه جورایی مسئولیت زیادی گردنم افتاد و باید تیم رو جمع جور میکردم و بقیه اصلا تجربه ای تو این زمینه نداشتن و کلا ناچار شدم یه دوره آموزش فشرده براشون بزارم ! خب تا اینجا که مشکلی نبود همچی عالیه من چقد خوشحالم! ایده یا بقولی کلون بازی شیرو موتوری رو خودم پیشنهاد دادم و اعضا تیم هم قبول کردن که ایده خوبیه و همین بازی رو میسازیم ! خب بازی رو بسازیم چی لازیم داریم یه کارکتر با چندتا خط کد و یه گوینده تامام ! هوووووررررررررا خب کی کارکتر روطراحی میکنه !!!!!!؟؟؟؟؟ کو طراح؟ خودم اره من میتونم خب حالا کی کد بازی رو میزنه ؟؟؟؟؟؟ کو برنامه نویس ؟ بازم کی بهتر از من اینم باشه من کمکتون میکنم گوینده هم فعلا لازیم نداریم بعدا که بازی تموم شد یکی رو میاریم شروع شد راستی گیم دیزاین میخایم ؟؟! کسی نبود ؟؟؟؟ باشه اینم خودم کمکتون میکنم !!!!!! چهارماهی گذشت جور کل تیم خودم کشیدم یعنی تنهایی کار سه نفر انجام میدادم پنجاه درصد کار پیشرفته بود که تیم بی انگیزه شد !سرمایه گذار ما تیم به حاشیه برد و با اوردن تاکسی اینترنتی تو محل کار که گمان خودش میخاست مارو ساپورت مالی کنه وبا درامد تاکسی اینترنتی تیم به جلو ببره در کل یک ماهی از بازیسازی دور شدیم شروع کردیم به تبلیغ تاکسی اینترنتی! یکی از بچه ها که گفت که مشکل دارم نمیتونم بیام حق هم داشت یکی هم مشکل خانوادگی داشت و مسائل مالی که مشکل اصلی ما توی این شغل همینه! تیم به حاشیه رفت شروع کردیم به هم گله کردن و بحث زیاد شد کار نگرفت دو ماهی هم گذشت !منم گفتم چه کاریه اخه اینجا بمونم میرم خونه واسه خودم بازی میسازمش بیخیال تیم ! شخصی که خونه و سیستم خریده بود گفت پروژه بهت نمیدم ! بااینکه کل پروزه رو من زحمتش کشیده بودم ! منم تیم رها کردم و دست بکار شدم که از اول بازی بسازم و بعد از سه ماه بازی تموم کردم ! حالا تجربیات که از توی تیم بدست اوردم براتون میگم اولین نکته اینه که بازیسازی صرفا علاقه نیست و چون علاقه داری نباید پا توی همچین سیستمی بزارید مگر اینکه با مطالعه و تحقیق و آگاهنه واردش بشید! بازیسازی فقط طراحی و کد نویسی نیست یعنی شما اگه با این دید بیاید که شکستت حتمیه ! گیم دیزاین هست لول دیزاین هست پیاده سازی درست سیستم مالی بازی هست که اینها خودش بازم به زیرمجموعه خودشون تقسیم میشن یعنی اینها فقط بعد فنی بازی سازی هستن! توی تیم لازمه با افراد متخصص کاری کنید یعنی اگه میخای بازی ساخته بشه لازمه ! حالا توی تیم یه چیز دیگه هم اضافه میشه بعد روانشناسی و شخصیت افراد تیمه اینم خیلی مهمه که شخصیت هم تیمیت بشناسی با هرکسی کار نکنی !قبل از تشکیل تیم حتما حتما در مورد مسائل مالی صحبت کنید و توهم برندارید که بازی دوماه میسازیم و میدیم بیرون پول پارو میکینم صد در صد توی کار مشکل مالی میخورید و تیمتون به فنا میره ! یااصلا بازی هیچ پولی در نیاره که همه ی ما همین الانم این مشکل رو داریم! بازیسازی یه ریسک بزرگه که احتمال موفقیت شما درش یک در صد هست ! شایدم زیر یک درصد! ایا میتونی با این احتمال موفقیت کم و ریسک بالا کار کنی؟ حتما بهش فکر کنید! خب سرتون رو هم درد اوردم حالا براتون از انتشار بازی شیرو موتوری میگم بازی تا الان سی هزارتایی شده !!! ووووواوووو چه آماری! فقط امار بالاست همین ! ریزش زیاد داره توی یه روز فقط بیست هزار دانلود داشتم مابقی روزا بالا ده هزارتا! اینم مشکل بازی رو میرسونه که کاربر رو نگه نمیداره ! درامد بد نیست ولی خوب هم نیست و باید بیشتر تو این زمینه کار کنم و ببینم دلیل درامد پایین بازی چیه ! در کل میانگین روزی پنجاه تومان هستش و بالا و پایین داره ! امیدوارم که تجربیات بدرتون خورده باشه و اینکه ارزوی موفقیت براتون دارم ! خلاصصصصصصص پیج اینستاگرام : ali_pisagames
1399/6/16، 03:10 عصر
بسیار عالی.
ممنون از اشتراک تجربیات فارغ از مسائل دیگه ای که شما گفتید و قبول داریم هممون، اگه در آمدتون با این تعداد کاربر، حدود 50 - 100 هزار تومن هست، حتما یه تجدید نظر در بحث سیستم فروشگاهی و مسائل مربوط به اون داشته باشید. تبلیغات درون برنامه هم راه حل دیگه ای برای کسب درآمد با این تعداد دانلود هست که جای سخنی نمیذاره. با اینهمه بازم ممنونم. |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
بازی جورچین خیلی ساده | Hadika | 4 | 600 |
1404/3/15، 04:26 عصر آخرین ارسال: Hadika |
|
بازی فضاپیما در مایکت | ya mahdi | 0 | 238 |
1404/1/5، 09:50 صبح آخرین ارسال: ya mahdi |
|
بازی runner نسخهی ۴ منتشر شد. | ehsanavy | 0 | 645 |
1403/2/30، 10:34 صبح آخرین ارسال: ehsanavy |
|
بازی تانک وار کامل شد | (:--ALI--:) | 0 | 951 |