دریافت تاریخ از هاست
خب امنیت کد چطوری باید تامین بشه ؟ شاید من چون برنامه نویسی سمت سرور بلد نیستم سردرنمیارم . اماخب به طور مثال الان من میخوام بگم تو بازی بیا روز رو از سرور دریافت کن و اگه دوشنبه بود مثلا فلا اسپرایت انیمیشنش بشه ۲. خب الان اینکار امنیتی براش باید تامین بشه ؟ یا هکری نمیتونه اون دوشنبه رو بکنه سه شنبه ؟ چه تو برنامه چه از سرور . 
یا مثلا اگه از پلاگین onstoragre برای ارسال و دریافت امتیاز یا سکه طرف استفاده شه چطور میشه امنش کرد ؟

کلا کاش یه اموزش درمورد امنیت میزدید شما یا کسانی که بلدن . خیلی بحث مهمیه
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/6، 03:07 صبح)محمد 82 نوشته است: خب امنیت کد چطوری باید تامین بشه ؟ شاید من چون برنامه نویسی سمت سرور بلد نیستم سردرنمیارم . اماخب به طور مثال الان من میخوام بگم تو بازی بیا روز رو از سرور دریافت کن و اگه دوشنبه بود مثلا فلا اسپرایت انیمیشنش بشه ۲. خب الان اینکار امنیتی براش باید تامین بشه ؟ یا هکری نمیتونه اون دوشنبه رو بکنه سه شنبه ؟ چه تو برنامه چه از سرور . 
یا مثلا اگه از پلاگین onstoragre برای ارسال و دریافت امتیاز یا سکه طرف استفاده شه چطور میشه امنش کرد ؟
کلا کاش یه اموزش درمورد امنیت میزدید شما یا کسانی که بلدن . خیلی بحث مهمیه
امنیت رو باید فقط بلد باشید که بتونید تامین کنید .
در مورد دریافت اون از سرور ، خود سرور غیر قابل هک هست در صورتی که رمز عبور و مسائل پیش پا افتاده امنیتیش رعایت شده باشه .
اما این موضوع چون در خود برنامه دریافت میشه ، امکان دست کاریش هست . اگر مسائل مهم مالی یا از این مسائل هست بهتره از این روش و روش های مشابه استفاده نکنید . اگر مسئله خیلی مهمی نیست همین قطعه کدی که دادم بسه .
پلاگین On Storage اگر قراره باشه امنتیش تامین بشه باید یک برنامه نویس این کارو انجام بده ، در کل اون پلاگین از بیس برای کارای بزرگ ساخته نشده و حتی خود میلاد هم گفته بود که برای این ساخته که کار افرادی که از برنامه نویسی سر در نمیارن و میخوان کارای ساده رد و بدل کردن اطلاعات رو انجام بدن صورت گرفته .
امنیت اون رو نمیشه به طور کلی تامین کرد ، چون از بیس ساز و کارش باید تغییر کنه .

من به شخصه برای ساخت آموزش وقت کافی ندارم ، حتی حدود 7 ماهی میشه روی هیچ پروژه ای چه شخصی چه غیر شخصی کاری نکردم .
مسائل مربوط به آموزش php توی اینترنت بصورت رایگان فراوون هست . به خاطر همین در کل وقتمم پای این مورد نمیذارم .

میتونید توی گوگل سرچ کنید ، اما همه ی این موارد حداقل آشناییت هایی رو با زبان php میخواد .
چه بسا که آموزش زبان های برنامه نویسی به قدری آسون هست که به محض یادگیری 10 درصد از اون دوست دارید که 90 درصد باقی موندشو و باقی زبان های برنامه نویسی دیگه رو هم یاد بگیرید . در کل فکر میکنید غول یا مثلا پلنگ هستند ، وارد بشید میبینید گربه ای بیش نیستند ...
حتی مسائل شئ گرایی من موقعی که میخواستم برم سمت برنامه نویسی میگفتن خیلی سخته و فلانه و بهمانه و از این جور چیزا ؛ واقعا هیچی نیست .
کل زبان های موجود برنامه نویسی در جهان رو میشه به عرض 3 ماه توشون استاد شد ( هر زبان ) / روزانه 2 ساعت هم بسه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
نقل قول: اگر مسائل مهم مالی یا از این مسائل هست بهتره از این روش و روش های مشابه استفاده نکنید . اگر مسئله خیلی مهمی نیست همین قطعه کدی که دادم بسه .
خب اگه مسائل مهم باشه باید از چه راهی رفت ؟ یا کلا برای دریافت و ارسال امتیاز به سرور (یه چیزی مثل پلاگین همین اقا میلاد) باید به چه زبونی بنویسیمش؟ php ؟ و با چه پلاگینی تو کانستراکت دریافتش کنیم ؟ ajax یا json ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/6، 04:19 عصر)محمد 82 نوشته است:
نقل قول: اگر مسائل مهم مالی یا از این مسائل هست بهتره از این روش و روش های مشابه استفاده نکنید . اگر مسئله خیلی مهمی نیست همین قطعه کدی که دادم بسه .
خب اگه مسائل مهم باشه باید از چه راهی رفت ؟ یا کلا برای دریافت و ارسال امتیاز به سرور (یه چیزی مثل پلاگین همین اقا میلاد) باید به چه زبونی بنویسیمش؟ php ؟ و با چه پلاگینی تو کانستراکت دریافتش کنیم ؟ ajax یا json ؟
اگر مسائل مهم باشه ، یا باید ی برنامه نویس سمت سرور استخدام کنید براتون API بنویسه که توصیه نمیکنم ، یا اینکه خودتون برید 4 . 5 ماهی وقت بذارید هم یاد بگیرید و هم خودتون درست کنید که بشه گفت حالا دیگه اگر مشکلیم پیش بیاد خودتون میتونید حل کنید . زبان php در حال حاضر بهترین زبان سمت سرور هست که میتونید باهاش هر چیزی که خواستید رو برنامه نویسی کنید .
json که مال دریافت از سرور نیست ، فقط دستورات با فرمت json رو دریافت میکنه .
همون AJAX هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: