سوال در مورد تفاوت انجین کانستراکت و یونیتی در ساخت بازی دوبعدی
(1399/5/29، 07:55 عصر)amin hosseini نوشته است: به نام خدا
با سلام ، Oak (امیر مهدی جبرئیلی) عزیز من با نظرتان کاملاً مخالفم. ساخت بازی هیچ ربطی به انجین ندارد. ما می توانیم بهترین بازی ها را با انجین های ضعیف بسازیم. من توانستم یک بازی شبیه بازی جنگ های صلیبی با کانستراکت 2 بسازم ، من توانستم آموزش بازی مرغان مهاجم با همین کانستراکت 2 سلاختم. آقای مهرداد راست می گویند ، تقصیر خود بازی ساز است نه انجین. من هم باز می گویم اگر امید و خلاقیت داشه باشی ، می توانی حتی با گیم میکر بازی های در حد یونیتی یا بهتر از یونیتی ساخت. برای نریمان عزیز ، به نظر من با هر دو تا کار کن ببین با کدام راحت تری ، اگر با هر دو تاش به یک اندازه راحت بودید ، یک سری فاکتور ها مثل خروجی ، راحتی و ... در نظر بگیرید و بعد انتخاب کنید. یک نصیحت به دوستان: هیچ وقت عمرتان بر سر انتخاب انجین به هدر ندهید ، با ضعیف ترین انجین کار کنید ولی عمرتان در انتخاب انجین به هدر ندید.
خدانگهدارتان. به امید دیدار.

‌نه دیگه نمیشه این حرف رو
شما 41148 رو با کاکنستراکت بساز
بچه 2 ساله هم باهاش بازی نمیکنه
با تشکر
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بازی 41148 چیز خاصی نیست ، من یک بازی پلتفرمی با داستان و فیلم ساختم. اینجور بازی ها از بازی استراتژی راحت تر هستند.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/29، 07:55 عصر)amin hosseini نوشته است: به نام خدا
با سلام ، Oak (امیر مهدی جبرئیلی) عزیز من با نظرتان کاملاً مخالفم. ساخت بازی هیچ ربطی به انجین ندارد. ما می توانیم بهترین بازی ها را با انجین های ضعیف بسازیم. من توانستم یک بازی شبیه بازی جنگ های صلیبی با کانستراکت 2 بسازم ، من توانستم آموزش بازی مرغان مهاجم با همین کانستراکت 2 سلاختم. آقای مهرداد راست می گویند ، تقصیر خود بازی ساز است نه انجین. من هم باز می گویم اگر امید و خلاقیت داشه باشی ، می توانی حتی با گیم میکر بازی های در حد یونیتی یا بهتر از یونیتی ساخت. برای نریمان عزیز ، به نظر من با هر دو تا کار کن ببین با کدام راحت تری ، اگر با هر دو تاش به یک اندازه راحت بودید ، یک سری فاکتور ها مثل خروجی ، راحتی و ... در نظر بگیرید و بعد انتخاب کنید. یک نصیحت به دوستان: هیچ وقت عمرتان بر سر انتخاب انجین به هدر ندهید ، با ضعیف ترین انجین کار کنید ولی عمرتان در انتخاب انجین به هدر ندید.
خدانگهدارتان. به امید دیدار.
خب شما که استادید
ولی آیا میشه بنظرتون خود جنگ های صلیبی رو با کانس طراحی کرد
این همون بحث کتابخونه هستش
بازی مثل مرغان مهاجم رو کانستراکت میتونه سازه بلکه با کیفیت بهتر و روان تر و فاکتور های متفاوت بهتر
چون بازی خاصی نیستش
حکایت همون کتابخونه هاییه که عرض کردم
ما برای این بازی به 5 تا کتاب احتیاج داریم که کانستراکت پشتیبانی می کنه
ولی وقتی می خواید بیاید مثلا یک بازی خفن در حد همون 41148 بسازی در خیلی از فاکتور ها ضعیف عمل می کنه کانستراکت
تازه 41148 هم ضرفیت کانس رو نمی تونه به چالش بکشه
مثلا خود بنده در ساخت بازی دریانوردان یه جاهایی جدا کانستراکت نمی کشید ب جان خودم
میدوارم موفق باشید
گرچه من با جمله ای که گفتید که اگر اشکالی هست از خود ماست ، باز هم موافقم
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA
باز هم می گویم : بازی هیچ ربطی به قدرت انجین ندارد ، فقط به خلاقیت و امید بستگی ربط دارد. این بحث را دیگر ادامه نمی دهم ، چون الکی دعوا می شود و مسیر تایپک منحرف می شود. این را هم برای ختم ارسالم می نویسم: بازی های قدرتمندی با کانستراکت 2 ساخته شده ، نمونه اش : بازی جنگ گانگسترای و مافیای سرعت آقای حسن ثنایی ، دونامینولا که الان در گوگل پلی است ، جدال با شیاطین و ... و یک نصیحت دیگر: لطفاً وقت خوتان را با چرت و پرت هایی که فلان انجین بهتر است ، الکی به هدر ندهید ، فقط بازی با کیفیت بسازید ، کاربران به انجین که نگاه نمی کنند.
موفق باشید.
خدا نگهدار.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1399/5/29، 08:16 عصر)amin hosseini نوشته است: باز هم می گویم : بازی هیچ ربطی به قدرت انجین ندارد ، فقط به خلاقیت و امید بستگی ربط دارد. این بحث را دیگر ادامه نمی دهم ، چون الکی دعوا می شود و مسیر تایپک منحرف می شود. این را هم برای ختم ارسالم می نویسم: بازی های قدرتمندی با کانستراکت 2 ساخته شده ، نمونه اش : بازی جنگ گانگسترای و مافیای سرعت آقای حسن ثنایی ، دونامینولا که الان در گوگل پلی است ، جدال با شیاطین و ... و یک نصیحت دیگر: لطفاً وقت خوتان را با چرت و پرت هایی که فلان انجین بهتر است ، الکی به هدر ندهید ، فقط بازی با کیفیت بسازید ، کاربران به انجین که نگاه نمی کنند.
موفق باشید.
خدا نگهدار.

‌شما با کانستراکت بساز
ما با یونیتی
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفاً بحث را منحرف نکنید ، من که نه از کانستراکت حمایت کردم و نه یونیتی. من فقط می گویم لطفاً وقتتان را سر این چرت و پرت ها که فلان انجین بهتر است ، به هدر ندهید.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/5/29، 06:33 عصر)oak نوشته است: ببخشید من کوچیک تر از این حرفام که بخوام در برابر شما دکتر جان صحبتی بکنم
ولی من با نظر شما مخالفم
به عنوان مثال دارم عرض می کنم
اگر سازنده بازی دزد بی مزد اون رو با یونیتی ساخته بود بهتر نمی شد ؟؟
یا اگر سازنده بازی 41148 اون رو با کانستراکت زده بود انقدر قشنگ از آب در میومد ؟؟؟
توانایی انجین یونیتی به مراتب بیشتر از کانستراکته
ولی کسی تا بحال از این توانایی بهره کامل نبرده
یه وقتی هست تو یک کتاب خونه 500 تا کتابه
تو یک کتاب خونه دیگه 100 تا
ما فقط به 2 تا کتاب  احتیاج داریم که تو هر دوتا کتابخونه هستش
ولی اونی که 400 تا کتاب احتیاج داره ، میره سراغ کتابخونه بیشتره
در کل
انجین کانستراکت رو من به عنوان پیشزمینه ساخت بازی با یونیتی می بینم و پیشرفت رو در یونیتی می دونم
درسته که بازی که تو یونیتی 8 ماهه تمومه ولی تو کانس به 2 ماه همون بازی نمی کشه
ولی کانستراکت کجا و اون کجا
بازم این نظر شخصی بنده هستش

ولی با بند آخرش کاملا موافقم
اگر جایی یه چیزی کار نکرد ، اشکال از بستر برنامه نویسی نیست
خودت یه اشتباهی کردی یا در توانت نیست
نه برادر این حرفا چیه... ماشالا سواد همتون بالاست. کوچیکتر بزرگتر نداریم

اگه دقت بفرمایید من هیچ حکمی برای هیچ انجینی صادر نکردم که حتما با اون باید کار بشه. عرض کردم با هر انجینی دوست دارین کار کنید و خودتون تست کنید که از نتیجه اش لذت میبرین یا نه.
در مورد "دزد بی مزد" آقای گنجه زادگان , ایشون داخل بازیهاشون از یه سری اسپرایت آماده استفاده میکنه. من فکر نمیکنم یونیتی میتونست توفیق اضافه ای براش بیاره. البته من  یکی از گیمهاشون را هم تا حالا بازی نکردم ولی به خاطر پشتکارش تحسینش میکنم.
در مورد "41148" من به جرات میتونم بگم کانستراکت دقیقا میتونه همین کیفیت رو بده. مکانیک بازی بسیار ساده است و الگوریتمش تنها چند ساعت وقت میگیره.  شما بازی Tokyo Dark رو ببینید . متوجه میشید که بسیار پیچیده تر از کار آقای فنایی است و یک بازی درجه یک حساب میشه . با کانستراکت 2 ساخته شده :
[تصویر:  ss_148be4af8cce6b8dee6e5c65a16cdab310061...1592493925]

Tokyo Dark

من بازم عرض میکنم . دیدگاه من نسبت به بازی شاید اندکی با بقیه فرق داشته باشه. جدا از اینکه من بیشتر انیماتور هستم اما ویژوالیتی برای من مهم نیست. یه بازی پیکسلی ساده رو با موضوع جذاب به مراتب از بازیهای سه بعدی پیچیده بیشتر دوست دارم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، amin hosseini ، hasansanaei ، ARKEYA
(1399/5/29، 08:16 عصر)amin hosseini نوشته است: باز هم می گویم : بازی هیچ ربطی به قدرت انجین ندارد ، فقط به خلاقیت و امید بستگی ربط دارد. این بحث را دیگر ادامه نمی دهم ، چون الکی دعوا می شود و مسیر تایپک منحرف می شود. این را هم برای ختم ارسالم می نویسم: بازی های قدرتمندی با کانستراکت 2 ساخته شده ، نمونه اش : بازی جنگ گانگسترای و مافیای سرعت آقای حسن ثنایی ، دونامینولا که الان در گوگل پلی است ، جدال با شیاطین و ... و یک نصیحت دیگر: لطفاً وقت خوتان را با چرت و پرت هایی که فلان انجین بهتر است ، الکی به هدر ندهید ، فقط بازی با کیفیت بسازید ، کاربران به انجین که نگاه نمی کنند.
موفق باشید.
خدا نگهدار.
سلام ؛ البته بازی های بنده منتشر نشده که کیفیتشون رو بشه سنجش کرد .

اما بازی های آقای مهدی حیدرزاده که دو تا از بازی هاشونو با همین کانستراکت ساختند و همه دوستان هم میشناسند ایشون رو نشونه کامل کیفیت بالای کانستراکت هست .

من قبلا صحبت های استاد رضایی رو شنیده بودم و سرلوحه راهم قرار دادم ، ایده هامو دارم ، هرکدوم که کار نکنه با یک انجین یا با یک زبان برنامه نویسی دیگه میزنم ...
مثلا به جای اینکه مثل بعضی از دوستان بخوام وقتم رو برای انتخاب این یا اون هدر بدم ، مثلا میخواستم یک اپ بنویسم ، که دیدم با کوردوا سریع تر انجام میشه ، خب به جای جاوا نشستم با کوردوا زدم ! خب از نظر شما اگر بخوایم بسنجیم پس من باید با جاوا میزدم اپ رو دیگه درسته ؟؟؟ اما تعصبی خرج ندادم ، ایده من به تمیزی با کوردوا پیاده شد و به جای 3 هفته زمان هم توی 5 روز تموم شد :)
وقتی میشه ی بازی به زیبایی کلش آو کلنز توی کانستراکت ساخت چرا یونیتی ؟ اینکه ما ضعف داریم توی گرافیک و توی کار با همین کانستراکت دلیل خراب شدن ایده ها و بازی هامون میشه .
ولی خب دکتر رضایی یک حرفی رو موقعی که با ایشون بودم زدند و این بود که در حال حاضر با هر چیزی که در دسترستون هست ایده رو پیاده کنید .
الان در حال حاضر 80 درصد شما کانستراکت رو در حد ساخت یک بازی با ایده ذهنی خودتون بلد هستید ... اما یونیتی هنوز بلد نیستید ؛ ایده هاتونو با همین که الان هست پیاده کنید ، نشد نداره ، اگر دو بعدیه حتما میشه ، اگر نمیشه یعنی خودتون بلد نیستید و نمیتونید .
اینقدرم نگید یونیتی 3 بعدیه و فلان ، الان من بلدم ، ولی وقتی توی همین آرت 2 بعدی هم موندم ، 3 بعدی از کجا بیارم ؟ باز 2 بعدی رو میشه با 5 تا 10 میلیون ی گرافیست کار درست براش استخدام کرد 0 تا 100 بازی رو هم بزنه ، 3 بعدی رو میخواید چیکار کنید که هر باز طراحیش فقط 200 هزار ت پولشه ؟؟؟

واقعیت اینه که الان نه پول داریم نه اعتبار ... الان اینه ، مهم نیست قبلا چی بودیم ...
باز این کرونا نبود قرار بود امسال دقیقا همین موقع ها من یک محل اسکان کوچیک تهران اجاره کنم تا با 4 . 5 تا از آشناها و چند از بچه های همینجا هم بریم کار کنیم . در حال حاضر بخاطر کرونا این موضوع هم کنسل شده ، اما خب بازم همون قضیه امکانات فعلی هست ، هرچی که الان دارید با همون کار کنید ، خدارو هم شاکر باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، Mehrdad ، nariman ، Amirhesam.KH ، Hossein
دوستان اصلا فراموش کنید موضوع تاپیک رو. ولش کنین. بیاین به یه چیز مهمتر فکر کنین. جان عزیزانتون... جان خودتون بیاین گوش کردن و شنیدن (ویا خوندن) رو یاد بگیریم. بریم برای تمرین اینکار یک بار دیگه... ده بار دیگه... صد بار دیگه پست بالای دکتر رضایی رو بخونیم. به نظرتون جملاتشون مفهوم نیست؟ خیلی پیچیده هست؟ یعنی درک مطلبی به این واضحی که ایشون روش تاکید دارن که ارزش و کلاس و اصالت یک بازی, اول از همه به فکر و نبوغ و خلاقیت یک بازیساز مرتبطه بعد به انجین اینقدر سخته؟؟؟
کجا ایشون فرمودن که کانستراکت بهتره و یا یونیتی و یا گیم میکر که ما حالا بخوایم در موافقت و یا رد این مطلب با هم دعوا کنیم؟؟؟ ایشون میفرمایند مهمتر از هر چیزی ایده خلاقیت و نبوغ بازیسازی شماست که باید پرورشش بدین و بهش احترام بذارین و ازش محافظت کنین... بعد انجین.
خلاقیت و نو آوری چیزیه که تو هر زمینه کاری افراد نابغه رو جدا میکنه از عموم جامعه. کل ماحصل صحبت ایشون این هست حالا ما بیایم بجای درست گوش کردن و شنیدن مثل طرفداری بی منطق پرسپولیس و استقلال از انجین خودمون طرفداری کنیم؟؟؟ عجبا... جان من سعی کنیم اول خوب گوش بدیم... فکر کنیم و بعد برای هم نسخه بپیچیم...

حسام جان من متاسفانه آقای حیدر زاده رو نمیشناسم. ممکنه لینک اون دوتا بازی موفق کانستراکتیشون رو برای من و باقی بجه ها اینجا قرار بدین...
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، hasansanaei ، ARKEYA ، Amirhesam.KH ، Mehrdad
من یکی اش را می شناسم ، در انجمن سرچ کنید: نبرد فرماندهان که ایشان اشتباهی اسم تایپک را نبرد فرمانده هان نوشتند.
 به نام خدا
 سخنی از پیامبر اسلام
 فردوسی

سعدی

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: