خداحافظی از دوستان به سمت سربازی
(1399/6/1، 10:25 عصر)amin COD نوشته است: سلام دوستان کانستراکتی گل
امیدوارم هر جا که هستید شاد و سالم و هدفمند باشید
ایام محرم رو هم خدمتتون تسلیت عرض میکنم

همونطور که از عنوان تاپیک پیداست دیگه نوبتی هم باشه نوبت منه
پیش به سوی خدمت مقدس سربازی
آره، من دیگه نوبت یکساله معافیت تحصیلم به سر اومده بود که دفترچه رو پست کردم و برگه سبز برام اومد که جنابعالی سوم شهریور ماه اعزامی...منم واقعیت اولش یکم ناراحت شدم چون فکر می کردم حداقل از مهرماه شروع کنند ولی بعدش گفتم حالا که دوره کروناست و مدت آموزشی یک ماهه بهترین فرصت برای اینکاره...برای همین دیگه خودمو اماده رفتن کردم
البته درس رو هم کنار نگذاشتم...دوباره امسال کنکور دادم و اگه توی اون رشته ای که می خوام در بیام از سربازی میام بیرون ولی فعلا تا اطلاع ثانوی به من میگن سرباز خخخ

خواستم از طریق این تاپیک هم خداحافظی کنم از همه دوستان و زحمتکشان انجمن
و همچنین از همتون حلالیت بگیرم که با دل صاف برم سربازی...از همین جا از همه دوستان طلب حلالیت دارم...به بزرگی خودتون ببخشید اگه چیزی گفتم ناراحت شدید یا چیزی پشت سرتون گفتم یا هر چی که خودم هم یادم نمیاد...دوستان حلالیت

فکر نکنم دیگه برسم که پیام هاتون رو بخونم (شاید هم برسم)
انشالا بعد که از دوره آموزشی اومدم میبینمشون
یا علی ... خداحافظ دوستان
خب دیگه
راه رفتنی ر بایستی رفت عزیزم
انشالله خدا به همراهت
ما که جز خوبی و دوستی از شما چیزی ندیدیم
امیدوارم برنامه نویس ر یادت نره
و بهت پیشنهاد می کنم که اطرافت و حرکتای محیط رو تو ذهنت برنامه نویسی کن !!!
اینجوری هم یادت نمی ره و هم تمرینه و هم شوقت برای برگشتنم و ساختن بازی بیشتر میشه

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام به همگی تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif
بعد دو ماه باز به حالت عادی برگشتیم...تنظیمات کارخانه تصویر: images/smilies/yahoo/24.gif
واقعیت رفتم سربازی که غیبت نخورم تا بتونم برم دانشگاه فرهنگیان ولی خب تو مصاحبه رد شدم و دیگه حوصله ادامه سربازی نبود
اومدم بریون تا برم حقوق بخونم و به بازیسازی و کار های دیگه برسم

hesam3
چطوری پسر؟
من که رفتم ولی تو هم برو فقط قبلش پذیرش کن به فنا نری تصویر: images/smilies/yahoo/21.gif
جواب اضافت هم که گرفتی
20 میلیون رو هم خدا انشالله جور میکنه برات
حلالیت هم دست خودته داداش تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif

imenbazar
حرف شما متین ولی فهمیدم هرکی باید به وقتش بره که دل و فکرش جای دیگه ای نباشه

Arkeya
البته فقط پزشک ها اینطورن و الا بقیشون چندان تفاوتی ندارن

ma‌‌‌‌hdiya‌r
دمت گرم لطف داری

Alireza3d
دمت گرم
اصن یکی از علت های اصلی رفتنم همین یک ماه آموزشی
ولی ای کاش اموزشی همون دو ماه یا بیشتر بود
کل کیف و عشق و حال سربازی به همون دوره آموزشیه نه یگان

Amirhesam.kh
ممنون داداش لطف داری

wowxpria
بله حرفتون رو خیلی قبول دارم
واقعیت من رو می خواستن بفرستن سیستان اونم ماموریتی یعنی نمی شدم 18 ماه
اینطور بعد دو سال هم دیگه ورزش یادم رفته بود هم کار با کامپیوتر
انشالله بعدا سر حوصله ادامشو میرم که ضرر نکنم

محمد 82
زرشک
دو روز زود تر می گفتی خب
ولی نه
به این راحتی ها هم نیست... اما تو پیگیرش باش از همین الان
از من که رد شد دیگه

miladeb
عجب

oak
ممنون لطف داری
ولی اونجا حتی وقت نمیشه ادم راجب به خودش فکر کنه چه برسه به برنامه نویسی...اونجا فقط باید تو جو سربازی باشی تا بهت خوش بگذره

بازم ممنون از همه دوستان
نظر کلی من هم به بچه های انجمن اینه که:
لطفا اگه رفتید سربازی دلتون رو براش صاف کنید و الا زجر میگذره
حدالامکان سعی کنید دکترا بگیرید بعد اگه فوق دکترا قبول نشدید برید سربازی تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif
حتما بسیج فعال بشد
حتما پیگیر حرف محمد 82 بشید
اگر می خواید معافیت پزشکی بشید از همین الان دنبالش باشید صفر تا صدشو دربیارید (من میتونستم معاف بشم ولی به خاطر اشتباه خودم دیگه نشد)
حتما قبلش پذیرش بگیرید که نندازنتون یه جایی که از فضایی که داخش هستید خارج بشید (ولی دور شدن تا چند وقت خیلی مفیده)
و در آخر میگم که فعلا به علایتون بچسبید و دنبال راهتون رو بگیرید و اگه سربازی جایی جلوی راهتون رو گرفت بعد برید خلاصش کنید
خلاصه همین
آرزوی سلامتی برای همتون دارم
یا علی
خداحافظ

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، ARKEYA ، Amirhesam.KH ، M.gh ، Master Badfar ، hasansanaei
(1399/8/6، 04:08 عصر)amin COD نوشته است: سلام به همگی تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif
بعد دو ماه باز به حالت عادی برگشتیم...تنظیمات کارخانه تصویر: images/smilies/yahoo/24.gif
واقعیت رفتم سربازی که غیبت نخورم تا بتونم برم دانشگاه فرهنگیان ولی خب تو مصاحبه رد شدم و دیگه حوصله ادامه سربازی نبود

hesam3
چطوری پسر؟
من که رفتم ولی تو هم برو فقط قبلش پذیرش کن به فنا نری تصویر: images/smilies/yahoo/21.gif
جواب اضافت هم که گرفتی

imenbazar

Arkeya

ma‌‌‌‌hdiya‌r
دمت گرم لطف داری

Alireza3d
دمت گرم

Amirhesam.kh
ممنون داداش لطف داری

wowxpria

محمد 82
زرشک
دو روز زود تر می گفتی خب
ولی نه
از من که رد شد دیگه

miladeb
عجب

oak
ممنون لطف داری
ولی اونجا حتی وقت نمیشه ادم راجب به خودش فکر کنه چه برسه به برنامه نویسی...اونجا فقط باید تو جو سربازی باشی تا بهت خوش بگذره

بازم ممنون از همه دوستان
حدالامکان سعی کنید دکترا بگیرید بعد اگه فوق دکترا قبول نشدید برید سربازی تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif
حتما بسیج فعال بشد
اگر می خواید معافیت پزشکی بشید از همین الان دنبالش باشید صفر تا صدشو دربیارید (من میتونستم معاف بشم ولی به خاطر اشتباه خودم دیگه نشد)
حتما قبلش پذیرش بگیرید که نندازنتون یه جایی که از فضایی که داخش هستید خارج بشید (ولی دور شدن تا چند وقت خیلی مفیده)
و در آخر میگم که فعلا به علایتون بچسبید و دنبال راهتون رو بگیرید و اگه سربازی جایی جلوی راهتون رو گرفت بعد برید خلاصش کنید
خلاصه همین
یا علی
خداحافظ

‌سلام
خوشحالم که از آموزشی برگشتید
اگر امکانش هست یکم از سختی و آسونی های آموزشی بگید برامون
متشکرم
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، amin COD
خوش برگشتی
امیدوارم بازی های خوبی بسازی
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، ARKEYA
(1399/8/6، 04:08 عصر)amin COD نوشته است: سلام به همگی تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif

hesam3
چطوری پسر؟
جواب اضافت هم که گرفتی

imenbazar

Arkeya

ma‌‌‌‌hdiya‌r
دمت گرم لطف داری

Alireza3d
دمت گرم

Amirhesam.kh
ممنون داداش لطف داری

wowxpria

محمد 82
زرشک
دو روز زود تر می گفتی خب
ولی نه
از من که رد شد دیگه

miladeb
عجب

oak
ممنون لطف داری

بازم ممنون از همه دوستان
حتما بسیج فعال بشد
خلاصه همین
یا علی
خداحافظ

سلام
خوش برگشتی 41
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، ARKEYA

hesam3
چطوری پسر؟
جواب اضافت هم که گرفتی
به به خوش اومدی رفیق  15
من رفتم فعلا برگه هاشو کامل کردم و فردام میرم دنبال ی سری مدارک .
این قضیه پذیرش چطوریاس ؟ چطوری باید پیگیرش باشم ؟

به نظرم بهتر بود انصراف نمیدادی و تا پایان میرفتی ؛ اینطوری کارت پایان خدمت که میگرفتی میتونستی هروقت خواستی و شرایطش پیش اومد با ی بلیط به هر کشوری بری .

الان میرم قضیه این پذیرش رو دنبال میکنم ، اما اومدی از جزئیاتش برام بگو ببینم چیکار میتونم بکنم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
سلام
پس تو هم آشخور میشی..ها؟ خخخخخ
داداش والا تا اونجاکه من میدونم کسایی که برگ سبز میگیرن از 45 تا 30 روز قبل از اعزام میتونن برن هرجایی دلشون میخواد(سپاه و ارتش و نیرو انتظامی) در خواست بدن که سربازی رو اونجا بگذرونن
اونها هم اگه ظرفیت داشته باشن اسمتو مینویسن و بعد آموزشی میوفتی اونجا
ولی باید یک به یک جا های توی شهرت رو بری چون هر جایی پذیرش نمی گیرن (از اونجایی که تو غیبت هم داری دیگه اصلا نمیدونم)

منم واقعیت دلم با سربازی نبود
انشالا بعد دانشگاه
برای این کشور و اون کشور رفتن هم به جز پول به هیچ چیزی احتیاج نداری بهت قول میدم..خخخخ
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1399/8/10، 08:05 عصر)amin COD نوشته است: سلام
پس تو هم آشخور میشی..ها؟ خخخخخ
داداش والا تا اونجاکه من میدونم کسایی که برگ سبز میگیرن از 45 تا 30 روز قبل از اعزام میتونن برن هرجایی دلشون میخواد(سپاه و ارتش و نیرو انتظامی) در خواست بدن که سربازی رو اونجا بگذرونن
اونها هم اگه ظرفیت داشته باشن اسمتو مینویسن و بعد آموزشی میوفتی اونجا
ولی باید یک به یک جا های توی شهرت رو بری چون هر جایی پذیرش نمی گیرن (از اونجایی که تو غیبت هم داری دیگه اصلا نمیدونم)

منم واقعیت دلم با سربازی نبود
انشالا بعد دانشگاه
برای این کشور و اون کشور رفتن هم به جز پول به هیچ چیزی احتیاج نداری بهت قول میدم..خخخخ
آره دیگه ؛ مجبور که باشی بیل گیتسم باشی باید انجام بدی  24
من رفتم برگه گرفتم و امروز صبح رفتم بفرستم که مامور پلیس +10 بهم گفت حتی اگر ارتش هم بیوفتی 1 سال ممنوع الخروج میشی از کشور بعد از اتمام خدمت  15
دیگه پشیمون شدم برم ارتش اما یکی از داییام بهم پیشنهاد داد برم کرمان کنار اون برام اوکی کنه برم سپاه ؛ البته 5 . 6 ماه هم باز اونجا میخوره تو سرم !
نتونستم توی موعد مقرر شده هم برگمو پست کنم و به هر حال به جای 18 ماه 24 ماه خدمتم میوفته ... جدای از غیبتم که برگش برام اومده و 6 ماه بهم خورده و خب انگار میبخشن وقتی برم ؛ 30 ماهی درگیر خدمت میشم و بعدشم 12 ماه ممنوع الخروج ... 42 ماه دیگه هنوز در خدمت شما هستم  1

قوانین یکی هستند ، اما خب توی سپاه به امثال من احتیاج دارن و امکانات بیشتری در اختیارم قرار میدن .
نمیدونم دوباره بخوای اقدام کنی چه فرآیندی رو باید دنبال کنی ، اما اگر تونستی و بری سپاه برات بهتره .
  پاسخ

به سلامتی
ولی من بهت میگم چندان فرقی نداره
ارتش فقط یکمی به سرباز رو نمیدن همین
و الا من خودم سپاه بودم...چندان تفاوتی نداره
فقط از الان برای توی سربازی بهت میگم...وقتی اموزشیت تموم شد و افتادی توی یگان باید یه فرم بنویسی و توی اون مهارت هات رو شرح بدی...اگه دیدی جا برای بخش فرهنگی دارن...مهارت رو بزن تدوین و عکاسی و ویرایش تصاویر و اینا...عین من ببخشید خر نشی بزنی بازی سازی و انیمیشن سازی...کسی که مهارت عکاسی و تدوین و فیلم برداری داشته باشه رو میبرن بخش فرهنگی

در مورد جایی هم که میری واقعیت همه میگن نیروانتظامی افتضاحه و مضخرف
ولی اگه به من بود میرفتم پذیرش راهنمایی و رانندگی میگرفتم (اگه به دیپلمه ها بدن)
چون درسته دهنشون سرویس میشه وقتی 8 ساعت سر پا توی خیابون یا توی اتوبان باشن ولی حداقلش اینه که کسی بالا سرت نیست
فقط باید کارتو بکنی...من حدود دو هفته توی بهداری پادگان ابدارچی بودم...اونجا چهار تا رسمی بالا سر ادم بودن بعد هر کدوم هم یه دستور میدادن کلا من میریختم به هم
حالا این روحیه منه که دوست ندارم کسی بالا سرم باشه ولی کار زیاد تر باشه تو رو نمی دونم
ولی واسه تو هم راحت ترین کار بسیجه...هم تو شهر خودتی هم سپاهی...ولی خب پستاش معمولا 36 یگان 12 خونه است

در مورد خارج رفتن هم من خودم قصد رفتن دارم ولی امان از بی پولی خخخخخ
دانشجو که بشی راحت بهت پاسپورت میدن میتونی بری هر جایی خواستی بعدش هم که سه سال توی اون کشور باشی حتی اگه سربازی هم نرفته باشی یا حتی فرار کرده باشی میزارن توی یه سال 6 ماه ایران باشی...قانونشه
سهراب سپهری

ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1399/8/11، 02:09 عصر)amin COD نوشته است: به سلامتی
ولی من بهت میگم چندان فرقی نداره
ارتش فقط یکمی به سرباز رو نمیدن همین
و الا من خودم سپاه بودم...چندان تفاوتی نداره
فقط از الان برای توی سربازی بهت میگم...وقتی اموزشیت تموم شد و افتادی توی یگان باید یه فرم بنویسی و توی اون مهارت هات رو شرح بدی...اگه دیدی جا برای بخش فرهنگی دارن...مهارت رو بزن تدوین و عکاسی و ویرایش تصاویر و اینا...عین من ببخشید خر نشی بزنی بازی سازی و انیمیشن سازی...کسی که مهارت عکاسی و تدوین و فیلم برداری داشته باشه رو میبرن بخش فرهنگی

در مورد جایی هم که میری واقعیت همه میگن نیروانتظامی افتضاحه و مضخرف
ولی اگه به من بود میرفتم پذیرش راهنمایی و رانندگی میگرفتم (اگه به دیپلمه ها بدن)
چون درسته دهنشون سرویس میشه وقتی 8 ساعت سر پا توی خیابون یا توی اتوبان باشن ولی حداقلش اینه که کسی بالا سرت نیست
فقط باید کارتو بکنی...من حدود دو هفته توی بهداری پادگان ابدارچی بودم...اونجا چهار تا رسمی بالا سر ادم بودن بعد هر کدوم هم یه دستور میدادن کلا من میریختم به هم
حالا این روحیه منه که دوست ندارم کسی بالا سرم باشه ولی کار زیاد تر باشه تو رو نمی دونم
ولی واسه تو هم راحت ترین کار بسیجه...هم تو شهر خودتی هم سپاهی...ولی خب پستاش معمولا 36 یگان 12 خونه است

در مورد خارج رفتن هم من خودم قصد رفتن دارم ولی امان از بی پولی خخخخخ
دانشجو که بشی راحت بهت پاسپورت میدن میتونی بری هر جایی خواستی بعدش هم که سه سال توی اون کشور باشی حتی اگه سربازی هم نرفته باشی یا حتی فرار کرده باشی میزارن توی یه سال 6 ماه ایران باشی...قانونشه
عه اینطوریاس ؟  24

والا اطلاعات زیادی گرفتم ازشون .
ارتشم آره ، از چند نفر پرسیدم ظاهرا کلا امکاناتشم نسبت به سپاه پایین تره .
برعکس برگم بیاد میخوام اولویت بزنم نیرو انتظامی ، منم همین فکر تورو کردم ، یعنی تو عملی سرت اومد ولی من قصدم این بود که کلا سرمم نیاد ؛ مثل خودت خوشم نمیاد کسی بهم دستور بده ی سره  21
خوب کردی اومدی بیرون وگرنه تا عمر داشتی فکر کنم مینداختنت انفرادی  24
حالا فعلا ببینم کسیو میتونم پیدا کنم برام این غیبتارو بشوره ببره یا نه ، اگر غیبت باشه برام نمیتونم برم پذیرش بگیرم .

در مورد خارج از کشور هم من برنامه ریزی هایی کردم ، برای برنامه ریزی ای که من کردم 40 تا 60 میلیون تومان پول لازمه ، این مبلغ تا زمانی که دلار زیر 50 هزار ت باشه هم قابل تایید هست .
شما وقتی از سربازی بیای بیرون دیشب هم بهت گفتم که 1 سال ممنوع الخروج میشی ، حتی اگر هنر خاصی هم نداشته باشی و به حساب خودمون بخوای فروشندگی فروشگاه هارو هم بکنی ، با کارت پایان خدمت و مدرک دیپلم بهت حقوق ماهانه 3.5 تا 4 میلیون رو میدن .
الان حقوق پایه ماهانه من تا همین ماه که دیگه نمیتونم فعالیت کنم توش و ماه آخرمه ، زیر 5 میلیون تومان نیست .
حالا این میشه برام سابقه کاری و بعد اینکه از سربازی برگردم دوباره میتونم توی همین شرکت یا جای دیگه استخدام بشم و همون حقوق و حتی بیشترش رو بگیرم .

شما حقوقت همون ماهی 3.5 ( به وضعیت فعلی ) باشه ، توی یک سال دست کم 30 میلیون پس انداز کردی ؛ بقیشم به همین صورت حل میشه و غیر قابل انجام و غیرممکن نیست .
درباره تحصیل من دیگه نمیتونم تحصیل کنم چون بهم غیبت خورده و اعزام فوری هستم و بعد از آموزش هم مستقیما میفرستنم پادگان و تا زمانی که غیبتم بخشیده نشه نمیتونم کاری بکنم . ولی حتی اگرم توی همون 6 ماه اولم ببخشن دیگه قصد ندارم خروج کنم و قصدم این هست که تمومش کنم .
چون شما اگر بخوای به اون صورت از کشور خارج بشی ازت ی وثیقه 15 میلیون تومانی هم میگیرن که برای کسایی مثل ما که پول رفتن رو هم داریم به زور جور میکنیم این وثیقه میشه دردسر و به مشکل میخوریم ...

دیگه این بود 1
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,677 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,172 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,983 1400/5/26، 02:11 عصر