(1399/6/17، 02:38 عصر)mostafanastary نوشته است: (1399/6/15، 05:10 عصر)oak نوشته است: (1399/6/15، 03:39 عصر)Morj7 نوشته است: خیلی بازی عالیه
بر خلاف دوستمون من از سفیر عشق خوشم نیومد سلیقه ای دیگه
و از این خوشحالم ک بازی سازای ایرانی بلاخره بیخیال ساخت بازی با موضوع های تکراری شدن هی جنگ ایران و عراق و... بنظرم این سبک بازیش خیلی بین المللی و لذت بردم ازشون دمشون گرم
آره دفاع مقدس و جنگ سوریه دیگه قدیمیه
تا یکم حرفه ای میشن سریع یه بازی با موضوع داعش یا دفاع مقدس میدن بیرون
سلام. هر چند این موضوع رو فقط برای معرفی بازی ناصر ایجاد کردم، و دوستان بازی بسیار زیبا و حرفه ای سفیر عشق رو معرفی کردند؛ اما با وجود احترامی که به نظر شما دارم، ولی باید بگم بدون تعارف اشتباه فکر میکنید!
آبراهام لینکن! رئیس جمهور آمریکا که ترور شد، براش حدود 190 ( اگه اشتباه نکنم، یا شایدم 150 ) فیلم و سریال ساخته شده! اونوقت ما برای رئیس جمهور و نسخه وزیر ترور و شهید شدهمون، فقط یک فیلم بسیار ساده ساختیم! ( فکر میکنم قبلا هم در این رابطه موضوعی ایجاد کرده بودم ) اما !
تعجب من اینجاست که شما دفاع مقدس رو با نزدیک 250 هزار شهید برای دفاع از سرزمین و ناموس این مملکت که هیچ! جنگ سوریه که هنوزم ادامه داره رو قدیمی میدونین!!!!
بازم دارم میگم با احترام به نظر شما، به نظر میاد شما بازی های کال آف و ... رو میپسندین! در حالی که این بازی ها، یه سری از قسمت هاشون مربوط به جنگ افغانستان، جنگ ویتنام و امثال ایناست!
یه سری بازی های دیگه هم که دیگه بی شمار هستن، همه در خصوص همین جنگ های خود ساخته ی آمریکا و ... هستش!
اونوقت شما دو سه تا بازی که در مورد مدافعان حرم یا دفاع مقدس ساخته شده رو قدیمی می دونین؟!
الان بازی های دهه شصتی که ساخته میشه، برای سی و چند ساله پیشه فضاهاش! اینا رو هم نباید ساخت یعنی؟
منتظر نظر سایر دوستان هستم
نکته: من این جمله : "تا یکم حرفه ای میشن سریع یه بازی با موضوع داعش یا دفاع مقدس میدن بیرون " به خودم نگرفتم یا بابتش ناراحت بشم، سوء تفاهم نشه، چون من کاری انجام ندادم و بازی خاصی نبوده دو تا کاری که برای سوریه زدم.و در مقایسه با درصد بازی های ژانرها و موضوعات دیگه، اصلا تعداد زیادی هم ندارن بازی های دفاع مقدس و مدافعان حرم.
مقصودم اینی بود که در بالا توضیح دادم.
ببخید اگر بهتون بر خورد جناب نستری
اول از همه لازمه بدونید من خودم عضو فعال بسیج هستم پس یه وقت من رو جزو افراد ناقص العقلی که به حساب خیلی روشن فکرن توی ذهنتون قرار ندهید
من با شما نبودم
اتفاقا بازی شما یکی از شاهکار های کانس هست
من منظورم به این بازی های کف کافه بازار بودش
شما کلمه مدافع حرم رو یه سرچی بکیند
اندازه 500 تا بازی میاد بالا
من میگم آقا
یا درست بسازید
یا اصلا نسازید
من گفتم قدیمی شده چون خیلی ها ساختن
موضوع مال 30 سال پیشه
موضوع قدیمی نیست
ولی بازیاش چرا
آقا شما بگو
ما واسه چی راجع به دفاع مقدس بازی میسازیم ؟؟؟
چرا طرف بیاد بازی ما رو بازی کنه ؟؟؟
با هزار جور باگ فنی و گرافیکی و غیره و ذالک ؟؟؟
چرا نره کالاف دیوتی بازی کنه ؟؟؟
چرا نره بتلفیلد و اسپلینتر سل بازی کنه ؟؟
بله میدونم همشون موضعوشون از حمله به ایران گرفته تا افغانستان و ژاپن و آلمان و ویتنام و مردم کشی و ضد حقوق بشری (در پوشش مدافعان حقوق بشر)
ولی شما یه دور بازی عملیات انهدام رو با بازی کالاف دیوتی ورلد ات وار یا اصلا کالاف دیوتی 1 مقایسه کن
کاربر میره سمت کدوم ؟؟
ملت میرن سراغ فارکرای یا میرن سراغ بازی خاک ؟؟؟
یه بازی بسازید که حد اقل آبرومون بشه بگیم اینو ایرانیا ساختن
شما به خودم و خودت نگاه نکن
بله من قبول دارم این همه شهید نمونش عموی خودم
دایی خودم ک یکی از یارای نزدیک شهید کاوه بودن (عکس دارن و یه سری خاطرات ولی ایشون اسمشون رو جزو افرادی که به منطقه اعظام شدن ننوشتن چون معتقد بودن که برای خدا می جنگن نه برای اسم)
ولی من دارم میگم یه کاری بکنید در حد اونها
اونها 150 تا فیلم واسه ترور رئیس جمهورشون زدن واسه اینه که هالیوود دارن
ما با این صدا سیما می خوایم به جایی برسیم ؟؟؟
ته همه کارامون رو باهم جمع کنیم و کسی چوب لا چرخمون نکنه مختارنامه میسازیم و به وقت شام (که خیلی عالی بودن)
اونا کالاف می سازن
ما چی داریم ؟؟
عملیات انهدام با هزار فرم باگ و ایراد
عیباشم برطرف کنیم ، گرافیکشو میخوای چیکار کنی ؟؟؟
بازی چرت و بی کیفیت که بسازی میشه همین
میشه بی فکر برخی از افراد
میشه افرادی که به شهدا و امام شهدا و رهبری و سردار سلیمانی توهین می کنن
چرا ؟؟
چون بازی درست دستشون ندادیم
واسه همین میرن سراغ کار های اونوری غربی
شما خودت یه دور بازی فارکرای رو بازی کن
بعدش برو عملیات انهدام 2 رو هم بازی کن
نه خداییش با کدوم حال می کنی ؟؟
با باگ های اون ؟؟
یا کیفیت این ؟؟
کاربر جذب کار های پر زرق و برق میشه نه کار هایی نه کیفیت دارن صد فرم ایراد هم دارن
من بارها به حاجاقا بنیسی و تیمشون تذکر دادم که یه چیز بسازید حداقلا رومون بشه بگیم کار ما ایرانیاس
من الان عملیات انهدام رو برم بدم به یه آمریکایی بگم بازی کن بهم چی میگه ؟؟
اصلا برم بدم به یکی از دوستام که گیمره
این وسط عنوان های خیلی عالی هستن که جای رقابت با عناوین مشابه رو دارن
نمونش بازی زیبا و عالی سفیر عشق که بنده اول بخاطر اینکه حرفه ای هست تحسینش می کنم چون سازندگان با دل و جون کار کردن و یه کار جهانی ارایه دادن و دوم بخاطر محتوی مفید و جذاب و هیجان انگیزش
یه کاری باشه که بتونه دهن فارکرای رو ببنده من حرفی ندارم
این همه بازی بیخود
خب با هم جمع بشین یه بازی درست درمون بدید
بازی ناصر هم جذاب بودش (ولی من بازم خیلی ازش خوشم نمیاد)
موفق باشید و ببخشید اگر توهین شد
یک حرف دیگر هم بودش
بله
شما بازی کالاف دیوتی 1 رو ببینید صد برابر بهتر از عملیات انهدام 3 هستش
چون اونها کار می کنن
ما تقلید می کنیم
فقط دوست داریم منتشر کنیم
هم خود من
الان دو ساله دارم رو یه بازی کار می کنم
بعد از 5 سال بازی سازی و برنامه نویسی