اولین تریلر از بازی اکشن-ماجراجویی Naser: Son of Man
(1399/6/15، 05:11 عصر)آموزش دهنده نوشته است: اتفاقا اینا اصلا قدیمی نیست . خود خارجی ها هم هر روز دارن درباره جنگ جهانی که یک قرن پیش بود بازی میسازن
اونا می سازن چی میسازن
ما می سازیم چی می سازیم
اون میان کالاف می سازن
ما میریم عملیات انهدام می زنیم
خداییش این عملیات انهدام چی داره که ما دلمون بهش خوش باشه ؟؟
داستان ؟؟
ایده ؟؟
گرافیک
انیمیشن ؟؟؟

همون خارجیا فارکرای هم می سازن 
رزیدنت اویل هم می سازن
خیلی بازی شوتر اول شخص دیگه هم می سازن
کنارش کالاف دیوتی ورلد وار هم میدن 
ولی ما فقط یا دفاع مقدس یا مدافعان حرم
ولی یکم از این جو بایم بیرون یه بازی خوب بدین

من تنها چیزی که از تریلر این ناصر دستگیرم شد این بودش که تا افکت خوب و جذاب (مثلا وقتایی که اون دست خدا میومد پایین یا تیر میزن خیلی افکت های خفنی داشت) نباشه بازین بدرد نمی خوره
ولی متاسفانه تنها چیزی که امروز نداریم تو. بازیامون همین افکته
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj7 ، ᔕinaᗪehghani
(1399/6/15، 05:24 عصر)oak نوشته است:
(1399/6/15، 05:11 عصر)آموزش دهنده نوشته است: اتفاقا اینا اصلا قدیمی نیست . خود خارجی ها هم هر روز دارن درباره جنگ جهانی که یک قرن پیش بود بازی میسازن
اونا می سازن چی میسازن
ما می سازیم چی می سازیم
اون میان کالاف می سازن
ما میریم عملیات انهدام می زنیم
خداییش این عملیات انهدام چی داره که ما دلمون بهش خوش باشه ؟؟
داستان ؟؟
ایده ؟؟
گرافیک
انیمیشن ؟؟؟

همون خارجیا فارکرای هم می سازن 
رزیدنت اویل هم می سازن 
ولی ما فقط یا دفاع مقدس یا مدافعان حرم
ولی یکم از این جو بایم بیرون یه بازی خوب بدین

من تنها چیزی که از تریلر این ناصر دستپیرم شد این بودش که تا افکت خوب و جذاب (مثلا وقتایی که اون دست خدا میومد پایین یا تیر میزن خیلی افکت های خفنی داشت) نباشه بازین بدرد نمی خوره
ولی متاسفانه تنها چیزی که امروز نداریم تو. بازیامون همین افکته
بله با عملیات انهدام مواقفم . سازندش جوری میومد تو تلویزیون تعریفشو میکرد که هر کی نمیدونست فکر میکرد طرف کالا دیوتی ساخته

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/6/15، 05:10 عصر)oak نوشته است:
(1399/6/15، 03:39 عصر)Morj7 نوشته است: خیلی بازی عالیه
بر خلاف دوستمون من از سفیر عشق خوشم نیومد سلیقه ای دیگه

و از این خوشحالم ک بازی سازای ایرانی بلاخره بیخیال ساخت بازی با موضوع های تکراری شدن هی جنگ ایران و عراق و... بنظرم این سبک بازیش خیلی بین المللی و لذت بردم ازشون دمشون گرم
آره دفاع مقدس و جنگ سوریه دیگه قدیمیه
تا یکم حرفه ای میشن سریع یه بازی با موضوع داعش یا دفاع مقدس میدن بیرون

سلام. هر چند این موضوع رو فقط برای معرفی بازی ناصر ایجاد کردم، و دوستان بازی بسیار زیبا و حرفه ای سفیر عشق رو معرفی کردند؛ اما با وجود احترامی که به نظر شما دارم، ولی باید بگم بدون تعارف اشتباه فکر میکنید!

آبراهام لینکن! رئیس جمهور آمریکا که ترور شد، براش حدود 190 ( اگه اشتباه نکنم، یا شایدم 150 ) فیلم و سریال ساخته شده! اونوقت ما برای رئیس جمهور و نسخه وزیر ترور و شهید شده‌مون، فقط یک فیلم بسیار ساده ساختیم! ( فکر میکنم قبلا هم در این رابطه موضوعی ایجاد کرده بودم ) اما !
تعجب من اینجاست که شما دفاع مقدس رو با نزدیک 250 هزار شهید برای دفاع از سرزمین و ناموس این مملکت که هیچ! جنگ سوریه که هنوزم ادامه داره رو قدیمی میدونین!!!!

بازم دارم میگم با احترام به نظر شما، به نظر میاد شما بازی های کال آف و ... رو میپسندین! در حالی که این بازی ها، یه سری از قسمت هاشون مربوط به جنگ افغانستان، جنگ ویتنام و امثال ایناست!
یه سری بازی های دیگه هم که دیگه بی شمار هستن، همه در خصوص همین جنگ های خود ساخته ی آمریکا و ... هستش!
اونوقت شما دو سه تا بازی که در مورد مدافعان حرم یا دفاع مقدس ساخته شده رو قدیمی می دونین؟!
الان بازی های دهه شصتی که ساخته میشه، برای سی و چند ساله پیشه فضاهاش! اینا رو هم نباید ساخت یعنی؟

منتظر نظر سایر دوستان هستم

نکته: من این جمله : "تا یکم حرفه ای میشن سریع یه بازی با موضوع داعش یا دفاع مقدس میدن بیرون " به خودم نگرفتم یا بابتش ناراحت بشم، سوء تفاهم نشه، چون من کاری انجام ندادم و بازی خاصی نبوده دو تا کاری که برای سوریه زدم.و در مقایسه با درصد بازی های ژانرها و موضوعات دیگه، اصلا تعداد زیادی هم ندارن بازی های دفاع مقدس و مدافعان حرم.
مقصودم اینی بود که در بالا توضیح دادم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، nariman ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
با سلام به اعضای انجمن در مورد موضوع پیش اومده بنده نظرم این هست که درسته بازی مثل عملیات انهدام یا اخرین مصاف به خوبی کالاف نیست منطقی هم هست تو ایران همچین حمایت هایی نمیشه تو خارج اگه طرف حرفه ای باشه علاقه داشته باشه میتونه یه کسب دارمد خوب از راه بازی سازی به دست بیاره بنده خودم بازی عملیات انهدام 2 رو پیش خرید کردم ولی چون در اون زمان زیاد از بازی سازی و بازی سرم نمیشد فکر میکردم که بازی شاهکاری هست الان که خوب فکر میکنم کار خاصی نکردند البته نه به اون معنا که الکی بازی منتشر کردن... خوب مشخصه که با یونیتی زدن داستانش هم که کلیشه ای و ساده بود فقط گرافیکش میمونه که در اون زمان خب درحد خودش خوب بود صحبت من این هست که ما الان نبابید با بازی هایی مثل  دوتا یا پاپجی مقایسه بشیم به نظرم بهتره با بازی های 5 سال گذشته خودمون مقایسه بشیم
بالاخره هر بازی سازی زحمت میکشه و ما نمیتونم این قضیه رو انکار کنیم ..... خوبه ... بازی عملیات انهدام خوبه و به قول یکی از دوستان نه در اون حد که بیان و توی تلویزیون داد بزن ای مردم بازی ما بهترینه ونسخه 3 هم داره میاد بیرون به هر حال ، حال و روز صنعت گیم و بازی سازی ما اینی هست که میبینید.
 با تشکر موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1399/6/17، 02:38 عصر)mostafanastary نوشته است:

و از این خوشحالم ک بازی سازای ایرانی بلاخره بیخیال ساخت بازی با موضوع های تکراری شدن هی جنگ ایران و عراق و... بنظرم این سبک بازیش خیلی بین المللی و لذت بردم ازشون دمشون گرم

سلام. هر چند این موضوع رو فقط برای معرفی بازی ناصر ایجاد کردم، و دوستان بازی بسیار زیبا و حرفه ای سفیر عشق رو معرفی کردند؛ اما با وجود احترامی که به نظر شما دارم، ولی باید بگم بدون تعارف اشتباه فکر میکنید!

آبراهام لینکن! رئیس جمهور آمریکا که ترور شد، براش حدود 190 ( اگه اشتباه نکنم، یا شایدم 150 ) فیلم و سریال ساخته شده! اونوقت ما برای رئیس جمهور و نسخه وزیر ترور و شهید شده‌مون، فقط یک فیلم بسیار ساده ساختیم! ( فکر میکنم قبلا هم در این رابطه موضوعی ایجاد کرده بودم ) اما !
تعجب من اینجاست که شما دفاع مقدس رو با نزدیک 250 هزار شهید برای دفاع از سرزمین و ناموس این مملکت که هیچ! جنگ سوریه که هنوزم ادامه داره رو قدیمی میدونین!!!!

بازم دارم میگم با احترام به نظر شما، به نظر میاد شما بازی های کال آف و ... رو میپسندین! در حالی که این بازی ها، یه سری از قسمت هاشون مربوط به جنگ افغانستان، جنگ ویتنام و امثال ایناست!
یه سری بازی های دیگه هم که دیگه بی شمار هستن، همه در خصوص همین جنگ های خود ساخته ی آمریکا و ... هستش!
اونوقت شما دو سه تا بازی که در مورد مدافعان حرم یا دفاع مقدس ساخته شده رو قدیمی می دونین؟!
الان بازی های دهه شصتی که ساخته میشه، برای سی و چند ساله پیشه فضاهاش! اینا رو هم نباید ساخت یعنی؟

نکته: من این جمله : "تا یکم حرفه ای میشن سریع یه بازی با موضوع داعش یا دفاع مقدس میدن بیرون " به خودم نگرفتم یا بابتش ناراحت بشم، سوء تفاهم نشه، چون من کاری انجام ندادم و بازی خاصی نبوده دو تا کاری که برای سوریه زدم.و در مقایسه با درصد بازی های ژانرها و موضوعات دیگه، اصلا تعداد زیادی هم ندارن بازی های دفاع مقدس و مدافعان حرم.
کاملا باهاتون هم عقیده ام. متاسفانه ما همیشه مرغ همسایه رو غاز میبینیم...

چون تعداد بازیا زیاده همیشه خشک و تر با هم میسوزن. مثلا برای همین بازی های جنگ ایران و عراق 10 ها بازی ساخته شده اما به جرات میتونم بگم به غیر از چنتا بقیه همش چرت و  پرته فقط مقام بازی سازای ایرانی رو پایین میاره .
اصن جدای از بحث جنگ  و اینا من یه موضوع دیگه هم ته گلوم گیر کرده . ما نه تنها که در صنعت بازی سازی کم میزاریم برای فرهنگمون در زمینه فیلم و سریال هم همین کار رو میکنیم.
الان این کره جنوبی یه جومونگ ساخته که تنها نقطه قهرمانانه سریال این بود که جومونگ با برده ها رفت یه سرزمین ساخت. حالا بیاین از این زاویه به قضیه نگاه کنیم . آیا کوروش ایرانی که هر جا حمله کرد فقط و فقط بخاطر گسترش عدالت و مهربانی بوده و اولین حکومت جهان و بزرگترین حکومت جهان (چیزی حدود 50 درصد کره زمین!) مال این فرد بوده لایق ساختن یه فیلم خوب نیست؟ آیا ما همش باید با دیدن همین فیلمای مضخرف و بازیای مضخرف خارجی که فقط و فقط فرهنگ 7500 ساله ایران رو تضعیف میکنن حسرت یه فیلم بازی و فیلم خوب رو بخوریم؟

اصن چرا ما همیشه باید دهنمون برای بازی های خارجی باز باشه؟مگه ما چی کم داریم؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، mostafanastary ، nariman ، ᔕinaᗪehghani
(1399/6/17، 02:38 عصر)mostafanastary نوشته است:

ببخید اگر بهتون بر خورد جناب نستری
اول از همه لازمه بدونید من خودم عضو فعال بسیج هستم پس یه وقت من رو جزو افراد ناقص العقلی که به حساب خیلی روشن فکرن توی ذهنتون قرار ندهید
من با شما نبودم 
اتفاقا بازی شما یکی از شاهکار های کانس هست
من منظورم به این بازی های کف کافه بازار بودش
شما کلمه مدافع حرم رو یه سرچی بکیند 
اندازه 500 تا بازی میاد بالا
من میگم آقا 
یا درست بسازید 
یا اصلا نسازید
من گفتم قدیمی شده چون خیلی ها ساختن
موضوع مال 30 سال پیشه
موضوع قدیمی نیست
ولی بازیاش چرا
آقا شما بگو
ما واسه چی راجع به دفاع مقدس بازی میسازیم ؟؟؟
چرا طرف بیاد بازی ما رو بازی کنه ؟؟؟
با هزار جور باگ فنی و گرافیکی و غیره و ذالک ؟؟؟
چرا نره کالاف دیوتی بازی کنه ؟؟؟
چرا نره بتلفیلد و اسپلینتر سل بازی کنه ؟؟
بله میدونم همشون موضعوشون از حمله به ایران گرفته تا افغانستان و ژاپن و آلمان و ویتنام و مردم کشی و ضد حقوق بشری (در پوشش مدافعان حقوق بشر)
ولی شما یه دور بازی عملیات انهدام رو با بازی کالاف دیوتی ورلد ات وار یا اصلا کالاف دیوتی 1 مقایسه کن
کاربر میره سمت کدوم ؟؟
ملت میرن سراغ فارکرای یا میرن سراغ بازی خاک ؟؟؟
یه بازی بسازید که حد اقل آبرومون بشه بگیم اینو ایرانیا ساختن
شما به خودم و خودت نگاه نکن 
بله من قبول دارم این همه شهید نمونش عموی خودم
دایی خودم ک یکی از یارای نزدیک شهید کاوه بودن (عکس دارن و یه سری خاطرات ولی ایشون اسمشون رو جزو افرادی که به منطقه اعظام شدن ننوشتن چون معتقد بودن که برای خدا می جنگن نه برای اسم)
ولی من دارم میگم یه کاری بکنید در حد اونها 
اونها 150 تا فیلم واسه ترور رئیس جمهورشون زدن واسه اینه که هالیوود دارن
ما با این صدا سیما می خوایم به جایی برسیم ؟؟؟ 
ته همه کارامون رو باهم جمع کنیم و کسی چوب لا چرخمون نکنه مختارنامه میسازیم و به وقت شام (که خیلی عالی بودن) 
اونا کالاف می سازن 
ما چی داریم ؟؟
عملیات انهدام با هزار فرم باگ و ایراد 
عیباشم برطرف کنیم ، گرافیکشو میخوای چیکار کنی ؟؟؟
بازی چرت و بی کیفیت که بسازی میشه همین 
میشه بی فکر برخی از افراد 
میشه افرادی که به شهدا و امام شهدا و رهبری و سردار سلیمانی توهین می کنن
چرا ؟؟
چون بازی درست دستشون ندادیم 
واسه همین میرن سراغ کار های اونوری غربی
شما خودت یه دور بازی فارکرای رو بازی کن
بعدش برو عملیات انهدام 2 رو هم بازی کن
نه خداییش با کدوم حال می کنی ؟؟
با باگ های اون ؟؟
یا کیفیت این ؟؟
کاربر جذب کار های پر زرق و برق میشه نه کار هایی نه کیفیت دارن صد فرم ایراد هم دارن 
من بارها به حاجاقا بنیسی و تیمشون تذکر دادم که یه چیز بسازید حداقلا رومون بشه بگیم کار ما ایرانیاس
من الان عملیات انهدام رو برم بدم به یه آمریکایی بگم بازی کن بهم چی میگه ؟؟
اصلا برم بدم به یکی از دوستام که گیمره
این وسط عنوان های خیلی عالی هستن که جای رقابت با عناوین مشابه رو دارن
نمونش بازی زیبا و عالی سفیر عشق که بنده اول بخاطر اینکه حرفه ای هست تحسینش می کنم چون سازندگان با دل و جون کار کردن و یه کار جهانی ارایه دادن و دوم بخاطر محتوی مفید و جذاب و هیجان انگیزش
یه کاری باشه که بتونه دهن فارکرای رو ببنده من حرفی ندارم
این همه بازی بیخود 
خب با هم جمع بشین یه بازی درست درمون بدید
بازی ناصر هم جذاب بودش (ولی من بازم خیلی ازش خوشم نمیاد)
موفق باشید و ببخشید اگر توهین شد

یک حرف دیگر هم بودش
بله 
شما بازی کالاف دیوتی 1 رو ببینید صد برابر بهتر از عملیات انهدام 3 هستش
چون اونها کار می کنن
ما تقلید می کنیم
فقط دوست داریم منتشر کنیم
هم خود من
الان دو ساله دارم رو یه بازی کار می کنم 
بعد از 5 سال بازی سازی و برنامه نویسی
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، mostafanastary ، nariman
خواهش میکنم. و ممنونم از توضیحاتتون.
این توضیحات رفع کننده سوء تفاهم پست قبلی شما بود و خب الان سوء تفاهم رفع شد.
منتهی، بازم عرض کردم، من نه بخودم گرفتم حرف شما رو و نه ناراحت شدم، و مطمئنا نظر شما هم قابل احترامه.

بله، در مورد کیفیت بازی ها که مطمئنا همه‌مون نظرمون یکیه و قبول داریم که 99 درصد کارهایی که تولید میشه، کیفیت خوبی ندارند.
اما متاسفانه این مشکل، به چند موضوع برمیگرده که مثلا  حمایت دولتی، حمایت بخش خصوصی، ساخت و ایده پردازی قابل ارائه به این دو بخش در حد ایده آل و ... میتونه از این مورد باشه.

به طور مثال از بحث حمایت اگه بخوایم بگیم، رئیس جمهور لهستان، یک نسخه از بازی The Witcher رو به اوباما در سال 2015 هدیه داد و این خودش پیام بسیار بزرگی رو میرسونه که یعنی ما اینیم ! و الانم میبینیم که لهستان چقدر پیشرفت کرده در بازی سازی.

لینک خبر

از طرفی، صنعت بازی سازی در کشور ما، واقعا نوپا و نوظهوره، و بخش خصوصی و دولتی، کلا براش توجیه نشده به این حوزه ورود جدی داشته باشه.

خب مشکلاتی از این دست و هزاران مشکل دیگه، به این صنعت در کشور لطمه میزنند.

مثلا شما میگید بازی خاک، من دقیق نمیتونم بگم، ولی فکر میکنم هزینه ی ساخت بازی، حدود 50 میلیون شده! و واقعا در مقابل بازی فرزندان مورتا با 5 میلیارد هزینه، یا بازی هایی از این قبیل در خارج از کشور، اصلا قابل مقایسه نیست.

اما به هر صورت، جشنواره ها و جوایزی که نمونه ش رو همین امروز در این و این لینک گذاشتم، میتونه ایجاد انگیزه کنه

یا علی
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، nariman
(1399/6/17، 05:50 عصر)mostafanastary نوشته است: خواهش میکنم. و ممنونم از توضیحاتتون.
این توضیحات رفع کننده سوء تفاهم پست قبلی شما بود و خب الان سوء تفاهم رفع شد.
منتهی، بازم عرض کردم، من نه بخودم گرفتم حرف شما رو و نه ناراحت شدم، و مطمئنا نظر شما هم قابل احترامه.

بله، در مورد کیفیت بازی ها که مطمئنا همه‌مون نظرمون یکیه و قبول داریم که 99 درصد کارهایی که تولید میشه، کیفیت خوبی ندارند.
اما متاسفانه این مشکل، به چند موضوع برمیگرده که مثلا  حمایت دولتی، حمایت بخش خصوصی، ساخت و ایده پردازی قابل ارائه به این دو بخش در حد ایده آل و ... میتونه از این مورد باشه.

به طور مثال از بحث حمایت اگه بخوایم بگیم، رئیس جمهور لهستان، یک نسخه از بازی The Witcher رو به اوباما در سال 2015 هدیه داد و این خودش پیام بسیار بزرگی رو میرسونه که یعنی ما اینیم ! و الانم میبینیم که لهستان چقدر پیشرفت کرده در بازی سازی.

لینک خبر

از طرفی، صنعت بازی سازی در کشور ما، واقعا نوپا و نوظهوره، و بخش خصوصی و دولتی، کلا براش توجیه نشده به این حوزه ورود جدی داشته باشه.

خب مشکلاتی از این دست و هزاران مشکل دیگه، به این صنعت در کشور لطمه میزنند.

مثلا شما میگید بازی خاک، من دقیق نمیتونم بگم، ولی فکر میکنم هزینه ی ساخت بازی، حدود 50 میلیون شده! و واقعا در مقابل بازی فرزندان مورتا با 5 میلیارد هزینه، یا بازی هایی از این قبیل در خارج از کشور، اصلا قابل مقایسه نیست.

اما به هر صورت، جشنواره ها و جوایزی که نمونه ش رو همین امروز در این و این لینک گذاشتم، میتونه ایجاد انگیزه کنه

یا علی
بله منم حرف شما رو کامل قبول دارم 
ولی مقایسه میشه
مردم که نمیان شرایط رو نگاه کنن
میان میگن این بازیه اونم بازیه دوتاییشونم اف پی اسن و دوتاییشونم مثلا واسه پلتفرم پی سی اند ، حالا کدوم بهتره ؟؟؟
متاسفانه هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی واقعا دارن کم میزارن 
چون تا حالا کار بی کیفیت دیدن
و این کار های بی یفیت هم تا زمانی که اونها ریسک نکنن ادامه داره
پس (افزادی که تازه وارد کار بازی سازی شدید) آبرو خودتون رو نبرید و اول چند بازی کوچک بسازید و بعدش برید برید سراغ این کار ها
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1399/6/17، 02:53 عصر)Hossein.Bararian نوشته است: با سلام به اعضای انجمن در مورد موضوع پیش اومده بنده نظرم این هست که درسته بازی مثل عملیات انهدام یا اخرین مصاف به خوبی کالاف نیست منطقی هم هست تو ایران همچین حمایت هایی نمیشه تو خارج اگه طرف حرفه ای باشه علاقه داشته باشه میتونه یه کسب دارمد خوب از راه بازی سازی به دست بیاره بنده خودم بازی عملیات انهدام 2 رو پیش خرید کردم ولی چون در اون زمان زیاد از بازی سازی و بازی سرم نمیشد فکر میکردم که بازی شاهکاری هست الان که خوب فکر میکنم کار خاصی نکردند البته نه به اون معنا که الکی بازی منتشر کردن... خوب مشخصه که با یونیتی زدن داستانش هم که کلیشه ای و ساده بود فقط گرافیکش میمونه که در اون زمان خب درحد خودش خوب بود صحبت من این هست که ما الان نبابید با بازی هایی مثل  دوتا یا پاپجی مقایسه بشیم به نظرم بهتره با بازی های 5 سال گذشته خودمون مقایسه بشیم
بالاخره هر بازی سازی زحمت میکشه و ما نمیتونم این قضیه رو انکار کنیم ..... خوبه ... بازی عملیات انهدام خوبه و به قول یکی از دوستان نه در اون حد که بیان و توی تلویزیون داد بزن ای مردم بازی ما بهترینه ونسخه 3 هم داره میاد بیرون به هر حال ، حال و روز صنعت گیم و بازی سازی ما اینی هست که میبینید.
 با تشکر موفق باشید
اینکه بگیم باید با بازی های پنج سال پیش مقایسه بشیم یه اشتباه خیییلی بزرگه. خب بازی ای که ما میسازیم باید بروز و استاندارد باشه...

و اینکه شاید یه نفر بخواد اینکار رو بکنه ولی اینو بدونید که اون گیمری که پشت گوشی و کامپیوترش نشسته هیچ وقت اینجور فکر نمیکنه.

گیمر گرافیک جدید میخواد. داستان جدید میخواد. گیم پلی جدید میخواد. نع چیزی که مال پنج سال پیشه

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/6/17، 02:38 عصر)mostafanastary نوشته است: منتظر نظر سایر دوستان هستم
سلام 

من به شخصه با نظر مصطفی عزیز موافق هستم .
نمیدونم در چه سطح و در چه جامعه ای بزرگ شدید یا در حال گذران هستید .
اما بحث شهدا از بحث مسئولین فعلی و ... جدا هست .

چه شبکه های داخلی چه شبکه های خارجه ، چه فرد مومن چه فرد غیر اسلامی ، هرکسی که بخواد به شهدا توهین بکنه یا بخواد کار این افراد رو کوچیک بشماره مسلما دشمن ایران و ایرانی هست ...
هرچند قبلا اعلام کرده بودیم بحث سیاسی راه اندازی نشه ، اما حالا که تا حدودی وارد شد ، این موضوع رو وظیفه دونستیم که دوستان رو از گمراهی در بیاریم .

نمیدونم چرا سعی دارید همیشه کیفیت کار های شخصی و داخلی که هیچ حمایتی از سوی هیچ سازمان یا دفتر ریاست جمهوری و ... و ... نداره رو با کیفیت کار های شرکتی و بزرگ و با حمایت های میلیارد دلاری و بازار میلیارد دلاری مقایسه کنید ؟؟؟
بودجه همون بازی کالاف دیوتی که میگید از کل بودجه کل تاپ چارت های ایران بیشتره ...
با این وضعیت تحریمم که مسئولین عزیز لطف کردن و ریختن سرمون هم بازار جهانی رو هم از دست دادیم !
شما هروقت تونستی پراید رو که قیمت 4000 دلاری داره رو کیفیتشو با مزدا 3 سال 2010 که دقیقا خارج از ایران با همین قیمت فروخته میشه رو مقایسه کنی ... اونوقت میتونی درباره مقایسه بازی های ایرانی با خارجی صحبت کنی .

تازه خودرو سازی که میگن چند ده برابر بیشتر از بودجه کرونا کشور رو بهش اختصاص دادن و این هست !

با یکی از همین شرکت های بازی سازی که یکی از بازی های معروف شوتر ایرانی رو ساخته بودند صحبتی داشتم ، ازشون پرسیدم چرا داستان بازی به قدری کوتاه بود که با 3 . 4 ساعت سرجمع بازی تموم شد ؟
در یک کلام ، " بودجه " ؛ گفت بودجه نداشتیم ، کل بودجه ای که داشتیم 80 میلیون تومان بود و هزینه نگهداری تیم ماهی کم کمش 10 . 15 میلیون ...
این تازه مال چند سال پیشه . به غیر از اینکه یک بارم کلا بنیاد بازی های رایانه ای بیاد نصفه و نیمه بولدشون کنه کار دیگه ای نکرد .

این که شد ی سری از بازی ساز هامون .

ی سری هاشون هم که خودمونیم ؛ چند نفر از جمع ما میتونه به راحتی 5 میلیون تومان بده که یک گرافیست حرفه ای فقط براش UI بزنه ؟؟؟؟
حالا چند نفر میتونن 15 میلیون بدن ی گرافیست حرفه ای براشون گرافیک بازی رو بزنه ؟؟؟؟

من خودم به شخصه باید 4 . 5 ماهی هیچی نخورم و هیچی نخرم تا بتونم این پولو جور کنم که نمیشه !
پس میرم کل اینارو میدم ی گرافیست برام به 1 ت بزنه ، تهش در میاد بازی ای که یک هفته هم نمیتونه توی بازار رقابت کنه .

وضعیت شرکت هایی که نام میبرید هم بهتر از ما نیست . ما بحث 20 میلیون رو میکنیم ، اونا بحث 2 میلیارد و 20 میلیارد .
با این وضعیت دلار ، 2 میلیارد تومان هم بودجه ای در برابر ی بازی معمولی که خارج از ایران ساخته میشه هم نیست .

یکسری موضوعاتم هست که نمیشه الان به زبان آورد ، انشالله چند سال دیگه ، شاید ی جای دیگه ...
فعلا با همین وضعیت همون بازی های ماجراییتونو بسازید و خداروشکر کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، mhp ، MRleader.10 ، nariman ، mostafanastary ، Master Badfar ، amin hosseini

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,678 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,172 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,983 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  جشنواره بازی های هایپر کژوال Kwalee amin COD 2 4,482 1400/4/18، 07:14 عصر
آخرین ارسال: mamfan