کدوم مارکت رو ترجیح میدید
بازار
26.67%
4
مایکت
73.33%
11
ایران اپس
0%
0
کندو
0%
0
15 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

کدوم مارکت رو ترجیح میدید؟
(1399/6/24، 06:56 عصر)Hossein.Bararian نوشته است: خیلی کم ایران اپس گیره میده و خیلی انگار اشفته هست جالبه کسی یک رای هم نداده بهش خخخخح اگه بخواید مقایسه کنید میتونیم بگیم == بازار مثل کسی هست که تا لیسانس نخونده ولی مدرک دکتری تقلبی خریده ........ مایکت مثل کسیه که فوق لیسانس داره ولی ..... ایران اپس و کندو هم عقلشون به اندازه یه بچه پیش دبستانی هست  21
(1399/6/24، 06:53 عصر)amin hosseini نوشته است: دوست عزیز نگاه کنید ، بازار تعداد نصب فعال را نشان می دهد ، ولی مایکت تعداد کل دانلود را نشان می دهد.
فکر میکردم یکی هستن نصب فعال چیجوریه میشه یعنی ؟
اگه نصب فعال یه بازی 500 تا باشه یعنی 500 نفر در حال حاضر اون بازی رو روی گوشیشون دارن

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein ، amin hosseini
(1399/6/24، 06:56 عصر)Hossein.Bararian نوشته است: خیلی کم ایران اپس گیره میده و خیلی انگار اشفته هست جالبه کسی یک رای هم نداده بهش خخخخح اگه بخواید مقایسه کنید میتونیم بگیم == بازار مثل کسی هست که تا لیسانس نخونده ولی مدرک دکتری تقلبی خریده ........ مایکت مثل کسیه که فوق لیسانس داره ولی ..... ایران اپس و کندو هم عقلشون به اندازه یه بچه پیش دبستانی هست  21
(1399/6/24، 06:53 عصر)amin hosseini نوشته است: دوست عزیز نگاه کنید ، بازار تعداد نصب فعال را نشان می دهد ، ولی مایکت تعداد کل دانلود را نشان می دهد.
فکر میکردم یکی هستن نصب فعال چیجوریه میشه یعنی ؟
ایران اپس هم خیلی خوب است. نصب فعال یعنی این که چند نفر بازی را پاک نکردند و در گوشی نگه داشتند.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein
(1399/6/24، 06:56 عصر)Hossein.Bararian نوشته است: خیلی کم ایران اپس گیره میده و خیلی انگار اشفته هست جالبه کسی یک رای هم نداده بهش خخخخح اگه بخواید مقایسه کنید میتونیم بگیم == بازار مثل کسی هست که تا لیسانس نخونده9 ولی مدرک دکتری تقلبی خریده ........ مایکت مثل کسیه که فوق لیسانس داره ولی ..... ایران اپس و کندو هم عقلشون به اندازه یه بچه پیش دبستانی هستن  21
البته با توجه به تفاسیر خودم شاید یکی بگه بازار برای انتشار عالی هست دیگه این نظر شخصی هست

اخه بازیم رو مایکت گفت سپر امنیتی گوگل پلی رد کرده میگه ممکنه مخرب باشه بعد دادم به ایران اپس بعد الان دو ماه هست که هنوز داره بررسی میکنه اخه یعنی چی دو سه ماهه معتل شدیم  33

ممنون بابت جوابتون  هم امیر حسام و هم امین 54
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
توی اینترنت و توی همین انجمن فکر کنم چیز هایی در مورد رفع ارور گوگل توضیح داده ، زیاد مطمئن نیستم.
 به نام خدا
 « از گهواره تا گور دانش بجویید. »
 سخنی از پیامبر اسلام
  « بسی رنج بردم بدین سال سی            عجم زنده کردم بدین پارسی »
 فردوسی

«دو کس رنج بیهود بردند و سعی بی فایده کردند ؛ یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد.»
 «علم چندان که بیشتر خوانی          چون عمل در تو نیست، نادانی

نه محقّق بوَد نه دانشمند          چارپایی، بر او کتابی چند
 آن تهی مغز را چه علم و خبر          که بر او هیزم است یا دفتر؟»

سعدی

کانال ما در آپارات: محمد امین 1388 1378

مسلط به جاوا اسکریپت و html5 و css3 و پایتون.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شاید کی استورتون مشکل داره . با چی کی استور میسازین؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
سلام 
بهترین مارکت فقط مایکته . 
به نظرمن :
1-رابط کاربری (پنل توسعه دهندگی) زیبا تری نسبت به بازار داره (اما نصب فعال نداره که خوب نیست و البته اینم روشی داره . بازی که در مایکت قرار دادید در پنل بازار فقط اپلود کنید ، نصب فعال رو نشون میده)
2- سالیانه پول نمیگیره . 
3-گیرهای الکی نمیده و به دولوپر متمایل تره (یعنی یکم حمایت میکنه ازش ، درادامه حمایتش رو میگم).
من خودم در هر دو بازی گذاشتم ، در مورد بازی دربند؛1357 ، وقتی واسه بازار فرستادم گفت رده بندی سنی میخواد که خب گرفتنش زمان زیاد میگیره و بیخیال شدم ، اما وقتی واسه مایکت فرستادم راحت قبول کرد . خیلی از بازیام تو بازار ایرادای الکی ازش گرفته شد . مثلا بازی شهرزاد رو اول واسه بازار فرستادم که گفت باید از سازندگان اثر مجوز بگیرید که منم رفتم دنبالشو با مجری طرح و رابط های سریال حرف زدم ، ایمیل دادم ... اما جواب درست نگرفتم ، اما واسه مایکت فرستادم و به سرعت تایید شد و دانلود بالایی هم گرفت . همین بازی atom هم تو مایکت یه تعداد دانلود داره اما تو بازار تاحالا 1 نفر هم دانلودش نکرده (دانلود کل رو میگم) .
باتوجه به تجربه ای که دارم مایکت حیلی بهتره . وقتی واسه بازار تیکت میزنی بازی رو بیار صفحه اول هزارتا ایراد میگیره ، اما مایکت ایراداش خوب و قابل تحمله . در بازی دربند؛1357 در مایکت رفت صفحه اول (برای مدتی) بعد هم رفت تو ماجراجویی حرفه ای ، اما تو بازار همونطور که گفتم حتی منتشر هم نشد . 
به این دلایل بهترین مارکت ، بدون شک بدون شک مایکته ، فقط باید بیشتر دیده بشه و معروف . امیدوارم اگرم این اتفاق افتاد مثل بازار خودشو به پول نفروشه .
اینم بگم ، حس من به بازار اینه که همه کاراشو پولی میکنه (شاید غلط باشه حسم) اما شما ببینید استودیو های معروف چقدر سریع بازی هاشون میاد صفحه اول (اون بازی هاشونو میگم که هنوز به دانلود بالا و نظرات خوب نرسیده اما بازم میاد صفحه اول) . امیدوارم این حسم غلط باشه.
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، Hossein
دوستان من یه سوال بی ربط به موضوع تاپیک دارم . البته چون به مارکت ها ربط داره همچین بی ربط هم نیست سوالم.

یه جایی خوندم که مارکت ها دیگه از اپلیکیشن هایی که تبلیغات درون برنامه ای مثل ادموب و تپسل و...  دارن رو تایید نمیکنن  . درسته ؟؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein
نه
کذب می باشد
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، Hossein
(1399/6/24، 09:04 عصر)oak نوشته است: نه
کذب می باشد
چه عالی . ممنونم

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/6/24، 08:58 عصر)آموزش دهنده نوشته است: دوستان من یه سوال بی ربط به موضوع تاپیک دارم . البته چون به مارکت ها ربط داره همچین بی ربط هم نیست سوالم.

یه جایی خوندم که مارکت ها دیگه از اپلیکیشن هایی که تبلیغات درون برنامه ای مثل ادموب و تپسل و...  دارن رو تایید نمیکنن  . درسته ؟؟
نه اگه اینطور بود پس بعضی از بازی ها رو نباید قبول میکردن مایکت ها الان چند تا بازی میشناسم که با همین تبسل وادموب کار میکنند
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: