1399/7/1، 09:41 صبح
(1399/6/31، 11:56 عصر)nariman نوشته است: حسین جان سلام
تبریک میگم بابت بازیت. نه به جهت اینکه بی عیب هست... نه... قطعا ایرادت زیادی میشه بهش گرفت که من از جنبه تخصص خودم نظر میدم که مشخصا انیمیشنهاش نیاز به بازنگری داره اما اینها اصلا مهم نیست... همشون تو کارهای بعدی حل میشه. مهم این هست که جرات به خرج دادی بازی رو ساختی و در معرض قضاوت های احتمالا بی رحمانه کاربرا قرارش دادی. اگر فرصت کردی بخش دوم مصاحبه دکتر رضایی رو گوش بده دقیقا در مورد همین موضوع هست که فرق بزرگی هست بین بازیسازهایی که جرات نمیکنن بازیشون رو بسازن و تموم کنن و کسانی که ایده شون رو پیاده میکنن و پروژه رو تمام میکنن و از شر اون ایده خلاص میشن. وقتی بازیساز اتمام ساخت بازیش رو عقب میندازه کم کم دچار وسواس فکری میشه. دایما برمیگرده و بازیش رو تغییر میده و یه موقع به خودش میاد میبینه برای یک بازی ساده چند سال از عمرش رو گذاشته. نه به جهت ساخت بی نقص بازیش بلکه به جهت وسواس فکری که پیدا کرده و دیکته ای که ننوشته از ترس اینکه غلطش گرفته بشه و کم کم عدم اعتماد به نفس که به دنبال وسواس فکری به سراغش میاد. پس به گفته دکتر رضایی تا میتونی بازی بساز و بساز و بساز و خودت رو در معرض قضاوت قرار بده. پس من تبریک میگم بهت نه به جهت کیفیت بی نقص بازیت بلکه به جهت برداشتن یک قدم بزرگ و کسب تجربه عالی... موفق باشی.
کاملا حق با شماست . فقط گفته های دکتر رضایی فقط یکیش آپلود شده بقیه نیست !
و تشکر میکنم از نظرات با ارزشتون آقا نریمان .