این بازی برای اولین بار در حد خودم خوبه ؟
نه
28.57%
2
اره
71.43%
5
7 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

انتشار بازی بی هویت
(1399/6/31، 11:56 عصر)nariman نوشته است: حسین جان سلام
تبریک میگم بابت بازیت. نه به جهت اینکه بی عیب هست... نه... قطعا ایرادت زیادی میشه بهش گرفت که من از جنبه تخصص خودم نظر میدم که مشخصا انیمیشنهاش نیاز به بازنگری داره اما اینها اصلا مهم نیست... همشون تو کارهای بعدی حل میشه. مهم این هست که جرات به خرج دادی بازی رو ساختی و در معرض قضاوت های احتمالا بی رحمانه کاربرا قرارش دادی. اگر فرصت کردی بخش دوم مصاحبه دکتر رضایی رو گوش بده دقیقا در مورد همین موضوع هست که فرق بزرگی هست بین بازیسازهایی که جرات نمیکنن بازیشون رو بسازن و تموم کنن و کسانی که ایده شون رو پیاده میکنن و پروژه رو تمام میکنن و از شر اون ایده خلاص میشن. وقتی بازیساز اتمام ساخت بازیش رو عقب میندازه کم کم دچار وسواس فکری میشه. دایما برمیگرده و بازیش رو تغییر میده و یه موقع به خودش میاد میبینه برای یک بازی ساده چند سال از عمرش رو گذاشته. نه به جهت ساخت بی نقص بازیش بلکه به جهت وسواس فکری که پیدا کرده و دیکته ای که ننوشته از ترس اینکه غلطش گرفته بشه و کم کم عدم اعتماد به نفس که به دنبال وسواس فکری به سراغش میاد. پس به گفته دکتر رضایی تا میتونی بازی بساز و بساز و بساز و خودت رو در معرض قضاوت قرار بده. پس من تبریک میگم بهت نه به جهت کیفیت بی نقص بازیت بلکه به جهت برداشتن یک قدم بزرگ و کسب تجربه عالی... موفق باشی.

کاملا حق با شماست . فقط گفته های دکتر رضایی فقط یکیش آپلود شده بقیه نیست !
و تشکر میکنم از نظرات با ارزشتون آقا نریمان .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا راستی
وقتی ساختیش یه خروجی هم بگیر
بده بازیش کنیم ببینیم چیه 
داستانش چیه ؟؟؟؟
بنظزم ارزش باز سازی آگاهانه رو داره
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein
دوستان خیلی طول میکشید توی گیت هاب آپلود کنم وقت هم نداشتم این فایل apk هست البته این نسخه نهایی نیست ممکنه یه اشتباهتی توش دیده بشه
فایل
خودم توی شبیه ساز نصب کردم خوب اجرا شد ولی یکم کند بود البته فکر کنم به خاطر این بود که انروید شبیه سازی پایین بود شما رو گوشی امتحان کنید ببیند چی میشه .
راستی این بازی سبکش رانر هست یعنی اون دوتا دکمه ای که داخل بازی هست برای پرش ومحافظ هست خودش خودکار راه میره ...
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/6/31، 05:43 عصر)oak نوشته است: خوبه
ولی مثل خیلی از بازی های انجمن مشکل یو آی داره
نم دونم چرا بدون مطالعه میرید بازی میسازید ؟؟؟
بابا یکم برید ببینید
همه چیز برنامه نویسی نیستش
بله همونطور که مهدیار عزیز گفت کاراکتراتون خوب انیمیت نشدن
یعنی همش یه بازی سطح پایین
 بودش
اون آبیه هم یهووی نیادش بهتره
مثلا کوچیک باشه و بعد بزرگ بشه
با lerp انجام بدهید
و اینکه احتمالا کالیژن درستی واسه کاراکتر تعریف نکردید
یه نگاهی با دزد بی مزد هم مینداختی کافی بود که نصف اشکالات بازیتو بفهمی
در کل گرافیکش اصلا و به هیچ وجه من الوجوه قابل قبول نیست
ولی واسه کار اول خوبه
بشین تو پینترست یکم تحقیق کن
مثلا game ui design رو سرچ کن
بعدشم
ببین هرچی رو صفحه دکمه کم تر باشه بهتره
پس بجا دکمه چپ و راس بگو اگر رو نصفه چپ صفحه کلیک کرد ، بره جو
اگر هم رو قسمت راستش کلیک کرد بره عقب
اگر بالا کلیک کرد بپره
دیگه این دکمه ها قدیدمی شدن
از کارت خوشم اومد ولی این مشکلا رو هم حل کن
موفق باشی

این چیزی که شما درباره ui گفتین جالب بود من خودم هم بیشتر به همین نبود دکمه های عقب و جلو علاقه دارم ولی برای بازی های سبک پلتفرمر باید چیکار کرد ؟ ما میگیم مثلا سمت چپ صفحه لمس شد بره سمت چپ و راست لمس شد بره راست خب این درست... ولی پرش چی ؟ شما توی حرفاتون گفتین اگه رو بالای صفحه کلید شد به عنوان مثال بپره ....خب نمیشه چون ما از دوتا شی نامرئی برای حرکت چپ و راست استفاده کردیم وجایی برای سومین شی نامرئی ما که کار پرش رو انجام میده نیست ویکم به گیم پلی صدمه میزنه ! اینو باید چیکار کرد ؟
یچیز دیگه یعنی شما منظورتون این بود که کلن نباید دیگه از این جور UID ها استفاده کرد ؟ولی هنوز هم بازی هایی هستن با دکمه وتوی همین سبک ها ساخته میشن یعنی اونا هم مشکل دارن ؟ ....
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببین
ui مخفف User Interface هستش که معنیش میشه رابط کاربری
رابط کاربری هم در واقع چیزیه که به کاربر اجازه میده در بازی حرکات مختلفی رو انجام بده یا از یه سری چیز ها اطلاعات کسب کنه مثلا مقدار سلامتی یا امتیازش
اون موردی که گفتید با این روش رفتن 
خب اگر اونها از این دکمه ها استفاده کنن دلیل نمیشه که مشکل دارن
تازشم ما موارد قوی داریم تو پلتفرمر مثل لیمبو که دقیقا همچین چیزیه
دلیلش یا میتونه ضعف فکری (یعنی طرف اصلا حواسش نبوده یا به فکرش نرسیده) باشه یا هم میتونه از بی تجربگی باشه و یا اینکه میتونه از روی اچبار باشه مثلا یه سری آیتم هایی وجود داره که این امکان رو سلب می کنه 
برای پرش هم شما باید از بالا ، یه فضایی رو خالی کنی 
ببین
یه دور بازی رو تو گوشی اجرا کن بعد ببی دست خودت کجاها قرار میگیره
و یه مورد مهم دیگه اینه که هیچگاه وسط بازی دکمه ای رو وسط قرار ندهید چون کاربر مثلا اگر رو تبلت باشه چجوری میخواد دستشو از اینور تا اونور بکشه واسه یه دکمه
اولا که هم واسه گیم پلی خوب نیست و اینکه هم واسه نگه دارشتن کاربر خوب نیست و کاربر ببینه اینجوریه وقتی می خواد بازی کنه همچین دلش نمیاد میره ی بازی دیگه رو پلی مي کنه بعد یه مدت هم پاک میکنه

مورد بعدی هم اینه که گیم پلی رو جذاب تر کنید و استایل کاراکترا رو جذاب کنید و انیمیت های نرم استفاده کنید 
و اینکه خیلی هندیش نکنید مثلا اون همه پرید
و اینکه هیجان هیجان هیجان رو در بازی ببرید بالا تر
خب امیدوارم موفق باشید

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، Hossein
راستی شمل گفتید که دیگه زیاد نباید دکمه جهات عقب و جلو رو قرار بدم و شلوغ نکنم به این نوع سبک ها که دکمه ای توی بازی نیست و با لمس داخل صفحه حرکت میکنه چی میگن point and click که نیست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این سبک خاصی نیستش
همون پلتفرمره
فقط دکمه ها پنهانه
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر