دعوا های کهکشانی در انجمن
(1399/7/27، 06:47 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است:
(1399/7/27، 04:41 عصر)kiarash نوشته است: شما لازم نیست از کسی سوال کنی . خودم جوابتونو میدم .

فقط بهتون میگم که وقتی بزرگ شدی بیا باهم حرف بزنیم نه اینکه حرفاتو بزنی و دیلیت کنی و بیای تلگرام بلاک کنی .
شما یه نمونه از بیکاری های منو تو این انجمن نشون بده 1

بعد در مورد وضعیتتون لطفا از خونه بیرون نرید که خدای نکرده کرونا نگیرید 1(:

*آقا منم خواب شیرین میخوام 2):

‌به به قشنگ معلوم شد کیا با من تو انجمن مشکل دارند
خود شما و اون 2 دوست عزیزی که پیام شما رو سپاس کردند
اصلا من بیکارم به شما چه ربطی داره؟
اصلا من بلاک میکنم اصلا حذف میکنم به شما چه ربطی داره؟

شما هم حواستون باشه این ویروس جدید هانا رو نگیرید که خیلی خطرناکه 2

وای منم دلم خواب شیرین خواست برم بخوابم 1

گفتی یک نمونه از بیکاری های منو بگو اینم نمونه:

https://uupload.ir/files/qzl5_2020-10-18_17.49.17.png

آخه چه آدم سالمی اسم خودشو میزنه مدیر تخصصی بخش کانستراکت2؟
البته شاید واسه شما و بعضی ها عادی باشه

آرکیا جان اصلا مهم نیست کی با شما مشکل داره مهم اینه همه با شما مشکل دارن
بعدشم اون دو نفری که میگی شما تا دو روز پیش پیویشونو رو مورد عنایت قرار دادی و بعد از کلی فحش دادن بلاک کردی و تمام 1
شما بیکار باشی و نباشی به من مربوط نیست . چون شما اصلا عددی نیستی که بخوام دربارت فکر یا حتی صحبت کنم .
عمویی میدونی چه کسایی بلاک میکنن و حذف میکنن ؟؟ کسایی که هنوز سن تکلیف رو رد نکردن 1 شما چند سالت بود ؟ نه یا ده ؟
شما که همش خواب شیرین میبینی شیرین هم خواب شما رو میبینه دیگه نیازی به خواب نیست 1 1 1
اگه این نمونه ای از بیکاری باشه من حاضرم بیکار ترین آدم دنیا باشم
شما به خاطر دو هزار تومن میای تاپیک میزنی وای خدا من چیکار کنم بازی گنجه زادگان خریدم 2
تا حالا کار موفقی داشتی ؟؟
اصلا تا حالا کاری کردی که بخوای حرفی بزنی ؟
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: MdSarli ، oak ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein
(1399/7/27، 01:17 عصر)oak نوشته است: داداش
این دعوا های اخیر بخاطر اینه که نسل انجمن داره عوض میشه و اون فضای گرم و صمیمیش داره به یه فضای خشک و خالی تبدیل میشه
یه زمانی یک ساعت یک ساعت همه تاپیکا یه پست جدید توشون میومد 
کاربرا زیاد بودن
و یهو کم شد
کم شد
و کم کم دعوا ها شروع شد و بعدش یه عده اومدن و چون ما قبلا تو دعوا ها بودیم ، با همه دعوا گرفتیم و همش دعوا دعوا سر چیزا الکی و بی خودی
بعد هم که دشمنی و کینه 
بعد هم این اوضاعیه که داری می بینی
این اوضاع دیگه نمیشه حلش کرد چون این انجمن ، انجمن کانستراکته. کانستراکت هم دیگه تقریبا تو ایران تموم شده. کانس 2 که از رده خارج شد و پشتیبانی نمی شه کلا آپدیتم نمیه براش
کانس 3 هم ک گرونه کسی پولشو نداره بره بخره
خب یونیتی هم که بلت رو آورده همه هم رفتن سمت یونیتی کسی هم دیگه سمت کانس نمیه 
ما موندیمو دعوا
ما موندیم تنها 
و من میخوام بعد دریانوردان کانسو بزارم کنار 
222
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام .من میخواستم بخاطر گند هایی که زدم (حدود 20 درصد دعوا ها و مشکلات مقصرش من بودم و میپذیرمش) از انجمن برم و امروز هم از دوتا از دوستان خداحافظی هم کردم . منکه کارنامه اعمالم تو انجمن سیاهه ولی خواستم لا اقل یه کار خوب ثبت بکنم . امروز هم این کار رو کردم و دیگه سمت اکانتم نرفتم ولی از اونجایی که دیدم شما این بچه رو تنها گیر آوردین و از هر طرف دارین بهش میپیچین گفتم حداقل بیام حرف دلمو بهتون بزنم .
آقا کیارش شما میگی من بیکار نیستم , میخوای واست مثال بزنم؟:
1-عوض کردن رنگ و پوست در یک دقیقه!(یبار به حسام/حسن ثنایی میگی جاهل و بیکار و یبار به بهش میگی ببخشید جسارت کردم)
2-گیر دادن به همه
3-دخالت در موضوعات مختلف
4-فحاشی و زدن حرف های مفت در تلگرام 
5- معلوم نیست چه گندی زدی که hesam3 همیشه از دستتون گلایه داره.
بازم بگم؟
و اینکه عزیزم هیییییییچ کسی با داشتن پدر و مادر فرهنگی , با فرهنگ نشده و اینکه من از اون حرفت که گفتی من پدر و مادرم فرهنگی هستن هیچکدومتون به پای ما نمیرسن خندم گرفت (به قرآن مجید اگه دروغ بگم) آخه یعنی چی اصن این حرفت؟ چه معنی میده؟ و اینکه وقتی شما از سر بیکاری هی میرین تو اون تلگرام بی صاحاب و هی اسکرین میزارین از این و اون و بهش میخندین انتظار دارین باهاتون درست حرف بزنه ؟؟ و اینکه اون زمانی که تو اون تلگرام به من فحش دادین من اونحا نبودم وگرنه جواب جنابعالی و امسالهم رو یجوری میدادم که تا یک ماه از پماد سوختگی استفاده کنین . یجوری به ما میگین بیکار که هر کی ندونه فکر میکنه شما جزو تیم های مدیریتی یوبیسافت هستین و هر سال دارین یه بازی با تعداد دانلود 500 هزار تا روانه بازار میکنین . و اینکه بزرگی به سن نیست به عقله که حالا باقیشش بماند ...

شما به خاطر دو هزار تومن میای تاپیک میزنی وای خدا من چیکار کنم بازی گنجه زادگان خریدم [تصویر:  2.gif]

احیانا شما خودت همونی نبودی که بخاطر چندرغاز پول میومدی تو اپیزو لینک هایتو میذاشتی؟ شما اول یه نگاه به کارنامت بنداز بعد بیا بقیه گیر بده . 
.
.
.
.
آقا ما رفتیم , خوبی بدی ,فحش چیزی دیدین حلال کنین دیگه . یه عذر خواهی هم من به مهدیار جان بده کارم چون تو این مدت بد جور حرصش دادم (البته ایشونم منو سکته دادن) داداش ببخشید شرمندتم. خیلی هم ممنون از اقا حسام و شازده و oak و... که تو این مدت خییییییییلی بهم کمک کردن و واقعا دمشون گرم. آرزوی موفقیت ...

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1399/7/27، 09:05 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است:
(1399/7/27، 08:23 عصر)kiarash نوشته است:
(1399/7/27، 06:47 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است: ‌به به قشنگ معلوم شد کیا با من تو انجمن مشکل دارند
خود شما و اون 2 دوست عزیزی که پیام شما رو سپاس کردند
اصلا من بیکارم به شما چه ربطی داره؟
اصلا من بلاک میکنم اصلا حذف میکنم به شما چه ربطی داره؟

شما هم حواستون باشه این ویروس جدید هانا رو نگیرید که خیلی خطرناکه 2

وای منم دلم خواب شیرین خواست برم بخوابم 1
گفتی یک نمونه از بیکاری های منو بگو اینم نمونه:

https://uupload.ir/files/qzl5_2020-10-18_17.49.17.png

آخه چه آدم سالمی اسم خودشو میزنه مدیر تخصصی بخش کانستراکت2؟
البته شاید واسه شما و بعضی ها عادی باشه

آرکیا جان اصلا مهم نیست کی با شما مشکل داره مهم اینه همه با شما مشکل دارن
بعدشم اون دو نفری که میگی شما تا دو روز پیش پیویشونو رو مورد عنایت قرار دادی و بعد از کلی فحش دادن بلاک کردی و تمام 1
شما بیکار باشی و نباشی به من مربوط نیست . چون شما اصلا عددی نیستی که بخوام دربارت فکر یا حتی صحبت کنم .
عمویی میدونی چه کسایی بلاک میکنن و حذف میکنن ؟؟ کسایی که هنوز سن تکلیف رو رد نکردن 1 شما چند سالت بود ؟ نه یا ده ؟
شما که همش خواب شیرین میبینی شیرین هم خواب شما رو میبینه دیگه نیازی به خواب نیست 1 1 1
اگه این نمونه ای از بیکاری باشه من حاضرم بیکار ترین آدم دنیا باشم
شما به خاطر دو هزار تومن میای تاپیک میزنی وای خدا من چیکار کنم بازی گنجه زادگان خریدم 2
تا حالا کار موفقی داشتی ؟؟
اصلا تا حالا کاری کردی که بخوای حرفی بزنی ؟

‌فکر کنم شما حرف نزنی برات بهتره
اره تایپیک میزنم چون میخواستم پولم رو پس بگیرم و بلد نبودم
14 سالمه 
مشکلی دارید؟
اره من بلاک میکنم اصلا دوست دارم بلاک کنم اصلا دوست دارم حذف کنم شما مشکلی دارید؟

بعد کی گفته من فحش دادم؟
اگر مثله مایکت رو میگی که تموم شد و رفت خود مایکت هم قانع شد و حسابم رو نبست نمیدونم شما چجوری قانع نشدی؟

بعد کی گفته من فحش دادم؟
اگر مثله مایکت رو میگی که تموم شد و رفت خود مایکت هم قانع شد و حسابم رو نبست نمیدونم شما چجوری قانع نشدی؟

خب به نظرت کسی براش مهمه که شما بتونی پولتو پس بگیری ؟
شما سر همون تاپیک کاکممد رو از انجمن محروم کردی و بقیه هم فک کنم اخطار گرفتن
شما هروقت هم قد من شدی بیا حرف بزن . فعلا بچه ای

یاعلی

(1399/7/27، 09:10 عصر)آموزش دهنده نوشته است: سلام .من میخواستم بخاطر گند هایی که زدم (حدود 20 درصد دعوا ها و مشکلات مقصرش من بودم و میپذیرمش) از انجمن برم و امروز هم از دوتا از دوستان خداحافظی هم کردم . منکه کارنامه اعمالم تو انجمن سیاهه ولی خواستم لا اقل یه کار خوب ثبت بکنم . امروز هم این کار رو کردم و دیگه سمت اکانتم نرفتم ولی از اونجایی که دیدم شما این بچه رو تنها گیر آوردین و از هر طرف دارین بهش میپیچین گفتم حداقل بیام حرف دلمو بهتون بزنم .
1-عوض کردن رنگ و پوست در یک دقیقه!(یبار به حسام/حسن ثنایی میگی جاهل و بیکار و یبار به بهش میگی ببخشید جسارت کردم)
2-گیر دادن به همه
3-دخالت در موضوعات مختلف
بازم بگم؟
و اینکه عزیزم هیییییییچ کسی با داشتن پدر و مادر فرهنگی , با فرهنگ نشده و اینکه من از اون حرفت که گفتی من پدر و مادرم فرهنگی هستن هیچکدومتون به پای ما نمیرسن خندم گرفت (به قرآن مجید اگه دروغ بگم) آخه یعنی چی اصن این حرفت؟ چه معنی میده؟ و اینکه وقتی شما از سر بیکاری هی میرین تو اون تلگرام بی صاحاب و هی اسکرین میزارین از این و اون و بهش میخندین انتظار دارین باهاتون درست حرف بزنه ؟؟ و اینکه اون زمانی که تو اون تلگرام به من فحش دادین من اونحا نبودم وگرنه جواب جنابعالی و امسالهم رو یجوری میدادم که تا یک ماه از پماد سوختگی استفاده کنین . یجوری به ما میگین بیکار که هر کی ندونه فکر میکنه شما جزو تیم های مدیریتی یوبیسافت هستین و هر سال دارین یه بازی با تعداد دانلود 500 هزار تا روانه بازار میکنین . 

شما به خاطر دو هزار تومن میای تاپیک میزنی وای خدا من چیکار کنم بازی گنجه زادگان خریدم [تصویر:  2.gif]

احیانا شما خودت همونی نبودی که بخاطر چندرغاز پول میومدی تو اپیزو لینک هایتو میذاشتی؟ شما اول یه نگاه به کارنامت بنداز بعد بیا بقیه گیر بده . 
.
.
.
.
آقا ما رفتیم , خوبی بدی ,فحش چیزی دیدین حلال کنین دیگه . یه عذر خواهی هم من به مهدیار جان بده کارم چون تو این مدت بد جور حرصش دادم (البته ایشونم منو سکته دادن) داداش ببخشید شرمندتم. خیلی هم ممنون از اقا حسام و شازده و oak و... که تو این مدت خییییییییلی بهم کمک کردن و واقعا دمشون گرم. آرزوی موفقیت ...

خب اولا شما اگه احترام من به آقا حسام رو اسمش رو بیکاری میذاری واقعا حرفی ندارم
دوما من اصلا به هیچکس گیر ندادم غیر از شما و آرکیا و آقا حسام . که فقط من نیستم همه هستن .
سوما شما حرفای منو مفت بدون واسم مهم نیست
چهارما آقا حسام از دست من گلایه نداره این من هستم (و البته بقیه) که از دستشون گلایه دارن . (البته .... مالان رو نمیدونم)
پنجما بازم دارین بگین بنده آماده شنیدن هستم
ششما به بنده گفتن اپیزو درامد خوبی داره و میذاشتم و فک نمیکنم اصلا به کسی مربوط باشه یا اصلا ربطی به این قضیه داشته باشه 1
هفتما میشه بپرسم دقیقا من که به شما فحاشی کردم ؟ (مطمئنم شما سر همین حرف چند بار محتاج پماد سوختگی شدی)
هشتما شما بخند که چیزی بهتر از خنده نیست
نهما خواهش میکنم که شما خداحافظی نکن وگرنه دیگه انجمنی باقی نمیمونه
دهما یا علی

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: MdSarli ، Amirhesam.KH ، M.gh ، ᔕinaᗪehghani
(1399/7/27، 09:10 عصر)آموزش دهنده نوشته است: سلام .من میخواستم بخاطر گند هایی که زدم (حدود 20 درصد دعوا ها و مشکلات مقصرش من بودم و میپذیرمش) از انجمن برم و امروز هم از دوتا از دوستان خداحافظی هم کردم . منکه کارنامه اعمالم تو انجمن سیاهه ولی خواستم لا اقل یه کار خوب ثبت بکنم . امروز هم این کار رو کردم و دیگه سمت اکانتم نرفتم ولی از اونجایی که دیدم شما این بچه رو تنها گیر آوردین و از هر طرف دارین بهش میپیچین گفتم حداقل بیام حرف دلمو بهتون بزنم .
2-گیر دادن به همه
3-دخالت در موضوعات مختلف
بازم بگم؟
و اینکه عزیزم هیییییییچ کسی با داشتن پدر و مادر فرهنگی , با فرهنگ نشده و اینکه من از اون حرفت که گفتی من پدر و مادرم فرهنگی هستن هیچکدومتون به پای ما نمیرسن خندم گرفت (به قرآن مجید اگه دروغ بگم) آخه یعنی چی اصن این حرفت؟ چه معنی میده؟ و اینکه وقتی شما از سر بیکاری هی میرین تو اون تلگرام بی صاحاب و هی اسکرین میزارین از این و اون و بهش میخندین انتظار دارین باهاتون درست حرف بزنه ؟؟ و اینکه اون زمانی که تو اون تلگرام به من فحش دادین من اونحا نبودم وگرنه جواب جنابعالی و امسالهم رو یجوری میدادم که تا یک ماه از پماد سوختگی استفاده کنین . یجوری به ما میگین بیکار که هر کی ندونه فکر میکنه شما جزو تیم های مدیریتی یوبیسافت هستین و هر سال دارین یه بازی با تعداد دانلود 500 هزار تا روانه بازار میکنین . 

سلام
کمی به صحبت هاتون فکر کنید
دوست عزیز
دلیل اینکه به اصطلاح با فردی بد رفتاری میکنیم چیه بنظر شما؟
کینه شخصی؟
یا بصورت رندوم هر روز سعی میکنیم با یکی کج خلقی کنیم؟
هیچ دلیلی به جز « مقابله به مثل » نداره!
ضمنا رفتار MrAlvand با آقا حسام تقریبا یک رابطه شخصیه که نه به من و نه به هیچ کس مربوط نمیشه.
ثانیا کسب درآمد از کوتاه کننده های لینک یک راه کاملا سالم برای کسب درآمد شناخته شده و با تاپیک زدن ! برای پرداخت اشتباهی پول برای یه بازی !! خیلی فرق داره.
موفق باشید.
|| فروشگاه نپتونـ! ||
|| nneptune.ir ||
|| کلیکـ کـنید ||
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، MrAlvand ، M.gh ، oak ، ᔕinaᗪehghani
کیارش جان! شما اومدی به آقا حسام گفتی جاهل و بیکار بعد میگی این احترامه ؟؟ یعنی انقد دم از فرهنگتون میزنین همینه ؟؟ و اینکه اگه اپیزو شما به کسی ربطی نداره پس دو هزار تومن و کم سن و سال بودن و حتی بلاک کردن هم به شما ربظی نداره. خواستم بگم که در جریان باشید. 

(1399/7/27، 09:25 عصر)S.L.F نوشته است:
2-گیر دادن به همه
3-دخالت در موضوعات مختلف
بازم بگم؟

سلام
کمی به صحبت هاتون فکر کنید
دوست عزیز
دلیل اینکه به اصطلاح با فردی بد رفتاری میکنیم چیه بنظر شما؟
کینه شخصی؟
یا بصورت رندوم هر روز سعی میکنیم با یکی کج خلقی کنیم؟
هیچ دلیلی به جز « مقابله به مثل » نداره!
ضمنا رفتار MrAlvand با آقا حسام تقریبا یک رابطه شخصیه که نه به من و نه به هیچ کس مربوط نمیشه.
ثانیا کسب درآمد از کوتاه کننده های لینک یک راه کاملا سالم برای کسب درآمد شناخته شده و با تاپیک زدن ! برای پرداخت اشتباهی پول برای یه بازی !! خیلی فرق داره.
موفق باشید.
خب عزیزم منم حرفم همینه دیگه. من میگم وقتی سه نفر دارن تو یه تاپیک با هم دعوا میفتن چرا باید اسم منو بیارن و به من بگن بیکار ؟؟ الان اون قضیه به من چه ربطی داشت ؟؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان من دلیل دعوا های الکی و بهم پریدناتونو نمیدونم ؟

اینکه میرید توی تلگرام با هم دسته درست میکنید و به این و اون میخندید مثلا چی میشه تهش ؟
همین هایی که کنارشون به دیگران میخندید به من پیام میدن بیا ببین چی میگن !

دوست عزیز محترم که بخاطر پیام های بیهودت توی تلگرام بلاکت کردم ، یعنی انقدر مشکل داشته برات که کینه بشه بری کسی که حتی نمیشناسیش رو مسخره کنی ؟؟؟

اینکه میام به اون دوست عزیز توصیه میکنم از این روش نرو ، از این راه نرو ، بیا از این راه برو ، به من باید توهین کنه ؟
آقا الوند عزیز ، اینکه از نشر اشتباه توضیحاتتون جلوگیری کردم ، نمیدونم یکی دو سال پیش بود باید براتون کینه بشه ؟

حسن ثنایی کدوم هیزم تری رو به شما و امثالهم فروخته که میرید توی تلگرام فحش مادر به من میدید ؟

اگر نمیام توی بحث هاتون شرکت کنم ، بیکارم و جاهلم ، بخاطر همین فلان کسی که اصلا معلوم نیست از کدوم جهنم دره ای در اومده بیاد به من فحش بده و هرچی از دهنش در میاد بگه ؟

اگر من شرکت نمیکنم بخاطر خودم هست ، نیاید گله کردن منو بذارید به پای مشکلم با شخص خاصی ، من اینارو هر سری فراموش میکنم و ول میکنم میرم ، بازم میاید همون چهره رو نشون میدید که چی بشه ؟

این رو میخوام شخصا الوند پاسخ بده ؛

من چرا باید ... مالی ی بچه 13 . 14 ساله رو بکنم که مدیرم بکنن ؟؟؟
میشه بفرمایید ؟

غیر از این هست که دانش فنیش رو داشتم و تا الان هم اینجا هستم ؟

آقای مهدیار که بالاتر هم توضیح دادم دلیل کینه شتری و بچگانتون چیه ؛
میشه بفرمایید شما چه گلی به سر و کله نظام برنامه نویسی کشور زدید که میاید و منو بخاطر پروژه هایی که مال خودم بوده و تصمیم گرفتم منتشر نکنم مسخره میکنید ؟
اصلا همچین چیزی مسخره کردن داره ؟ شما میدونی اصلا کار و زندگی من چقدر سخته و دارم چقدر تلاش میکنم تا بتونم توی این خراب شده هم زندگی کنم و هم به دیگران کمک کنم و هم اخلاقمم نگه دارم ؟؟؟

میرید دهن به دهن هم میذارید ، 6 نفر و اخطار دادم تنها کسی که اعتراض کرده شما بودی ، چرا ؟ چون سر دسته بودی و با این حال به جای 100 درصد اخطار بهت 40 درصد دادم ناراحت شدی ؟

من حرف زیاد دارم ، ترجیح میدم حرف نزنم ، امروزم میگم ، فردام فراموش میکنم ، بخوام نخوام فراموشم میشه ، اینقدر مشکلات توی زندگی شخصی خودم دارم که اینجور مسائل نمیتونه اعصاب منو بهم بریزه .

تنها چیزی که میخوام بهتون بگم همین موضوع و بس که هیچ وقت ، از سمت من فحش به شخصی خاصی دیده نشده .
حرفمو میزنم ، خوبم میزنم ، ولی جواب توهین و فحش و با فحش مثل خودتون نمیدم .

این دلیل نمیشه که گله ندارم ، دلیل این میشه که حوصله گله کردن ندارم .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، MrAlvand ، M.gh ، ᔕinaᗪehghani
(1399/7/27، 09:52 عصر)آموزش دهنده نوشته است:
(1399/7/27، 09:46 عصر)hesam3 نوشته است: دوستان من دلیل دعوا های الکی و بهم پریدناتونو نمیدونم ؟

اینکه میرید توی تلگرام با هم دسته درست میکنید و به این و اون میخندید مثلا چی میشه تهش ؟

دوست عزیز محترم که بخاطر پیام های بیهودت توی تلگرام بلاکت کردم ، یعنی انقدر مشکل داشته برات که کینه بشه بری کسی که حتی نمیشناسیش رو مسخره کنی ؟؟؟

اینکه میام به اون دوست عزیز توصیه میکنم از این روش نرو ، از این راه نرو ، بیا از این راه برو ، به من باید توهین کنه ؟
آقا الوند عزیز ، اینکه از نشر اشتباه توضیحاتتون جلوگیری کردم ، نمیدونم یکی دو سال پیش بود باید براتون کینه بشه ؟

حسن ثنایی کدوم هیزم تری رو به شما و امثالهم فروخته که میرید توی تلگرام فحش مادر به من میدید ؟

اگر نمیام توی بحث هاتون شرکت کنم ، بیکارم و جاهلم ، بخاطر همین فلان کسی که اصلا معلوم نیست از کدوم جهنم دره ای در اومده بیاد به من فحش بده و هرچی از دهنش در میاد بگه ؟

اگر من شرکت نمیکنم بخاطر خودم هست ، نیاید گله کردن منو بذارید به پای مشکلم با شخص خاصی ، من اینارو هر سری فراموش میکنم و ول میکنم میرم ، بازم میاید همون چهره رو نشون میدید که چی بشه ؟

میشه بفرمایید ؟

میشه بفرمایید شما چه گلی به سر و کله نظام برنامه نویسی کشور زدید که میاید و منو بخاطر پروژه هایی که مال خودم بوده و تصمیم گرفتم منتشر نکنم مسخره میکنید ؟
اصلا همچین چیزی مسخره کردن داره ؟ شما میدونی اصلا کار و زندگی من چقدر سخته و دارم چقدر تلاش میکنم تا بتونم توی این خراب شده هم زندگی کنم و هم به دیگران کمک کنم و هم اخلاقمم نگه دارم ؟؟؟

میرید دهن به دهن هم میذارید ، 6 نفر و اخطار دادم تنها کسی که اعتراض کرده شما بودی ، چرا ؟ چون سر دسته بودی و با این حال به جای 100 درصد اخطار بهت 40 درصد دادم ناراحت شدی ؟

من حرف زیاد دارم ، ترجیح میدم حرف نزنم ، امروزم میگم ، فردام فراموش میکنم ، بخوام نخوام فراموشم میشه ، اینقدر مشکلات توی زندگی شخصی خودم دارم که اینجور مسائل نمیتونه اعصاب منو بهم بریزه .

تنها چیزی که میخوام بهتون بگم همین موضوع و بس که هیچ وقت ، از سمت من فحش به شخصی خاصی دیده نشده .

موفق باشید .
خدا پدر و مادرتو بیامرزه! یعنی حرفی زدین شما که از ته ته ته دلم بود   . آخه چرا به این یارو مهدیار انقد بها میدین ؟بخدا یکی از دوستان تو پیام خصوصی به من گفت خواب دیدم مهدیار  اومده زیر همه آموزش هایی که من گزاشتم به من فحش داده! خب این یعنی کرم و مرض کاذب!

به خدا اگه ما بخوایم بهش بها بدیم .خودش باعث میشه که ما بهش بها بدیم .شخصیتش این اجازه رو میده . ما شده بار ها به مشکل خوردیم ولی مهدی یار کمک کرده و درستش کردع اون مشکل رو . بنده هم اصلا نمیخواستم اسمی از شما بیارم و فقط تنها کسی که اون لحظه به ذهنم اومد شما بودی . بعدشم من مریض نیستم به کسی به خودی گیر بدم حتما دلیلی داره .

بعدشم من به آقا حسام اون لحظه توهین کردم و اسم چهار نفر هم آوردم . آیا به ثانیه کشید من اون پیام رو پاک کردم ؟

وجدانن اگه غیر از اینه بگید غیر از اینه . خودم فهمیدم تند رفتم و واسه همه احترام قائل شدم و پاکش کردم ولی چون آقا حسام پیامشو پاک نکرد و پست من هم ریپلای کرده بود پست من هم دیده شد

و وجدانن خودتون حساب کنید ببینید گذاشتن اپیزو در لینک ها یا حتی در امضا واقعا با گرفتن پول از گنجه زادگان یکیه ؟

اگه اینه دیگه نظری ندارم

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، M.gh ، MdSarli
خب عزیزم مشکل خودتونید دیگه. تا یچیز میشه فورا فک میکنین انجمن مال شماست. آقا مجتبی مسیر اصلی رو به هممون نشون داد اونوق شما میرید هزار تا مسیر فرعی با ایجاد گروه های تلگرام میزنید. توش همرو مسخره میکنین به هم گیر میدین. چرا ول نمیکنین آخه ؟؟چرااا؟؟ 
.
.
.
و اینکه من از همون اولش (شهریور ۹۸)  براتون خیلی احترام قاعل بودم و همچنان هستم ولی ظاهرا این مشکلات معیشتی واس هیشکی اعصاب نزاشته

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
(1399/7/27، 09:46 عصر)hesam3 نوشته است: دوستان من دلیل دعوا های الکی و بهم پریدناتونو نمیدونم ؟

میشه بفرمایید ؟

موفق باشید .

به خدا اگه برام کینه شده باشه من مشکل یه چیز دیگس که دیگه نمیخوام ادامه بدم و هم وقت خودم و هم وقت بقیه رو بگیرم .
واقعا من اون حرف رو زدم چرا باید به شما .... مال بگم ؟ لطفا متن رو دوباره بخونید که سوتفاهمی پیش نیاد که ما رو متهم کنید .
بعدشم کی به شما فحش مادر داده ؟
دانش فنی صد البته ولی دقیقا بعد از دعوای با من که 90 درصد هم اخطار گرفتم شما شدی مدیر .
اصلا این موضوع چه ربطی به مهدی یار داشت که پاشو به تاپیک باز میکنید ؟

بعدشم شما تا حالا دیدی من فحاشی به کسی کنم . به غیر از اون قضیه پارسال که قضیش فرق داشت اون ؟
به خدا من هم فراموش میکنم ولی بعضی باز میان یاداوری میکنن و دوباره شروع میکنن قضیه رو

تمام موفق باشید . خواهشا دیگه ادامه ندید

(1399/7/27، 10:04 عصر)آموزش دهنده نوشته است: خب عزیزم مشکل خودتونید دیگه. تا یچیز میشه فورا فک میکنین انجمن مال شماست. آقا مجتبی مسیر اصلی رو به هممون نشون داد اونوق شما میرید هزار تا مسیر فرعی با ایجاد گروه های تلگرام میزنید. توش همرو مسخره میکنین به هم گیر میدین. چرا ول نمیکنین آخه ؟؟چرااا؟؟ 
.
.
.
و اینکه من از همون اولش (شهریور ۹۸)  براتون خیلی احترام قاعل بودم و همچنان هستم ولی ظاهرا این مشکلات معیشتی واس هیشکی اعصاب نزاشته

به قرآن اگه چنین فکری کرده باشم . ما این گروه تلگرامی رو اگه اشتباه نکنم از سال 2016 یا 2017 داریم و فک نکنم به این تازگی ها درست شده باشه ولی گروه واتساپ به تازگی درست شده . ما مرض داریم کسیو بیخودی مسخره کنیم ؟

من هم واسه همه احترام قائلم و تا حالا بی دلیل به کسی بی احترامی نکردم و شما هم عزیزی ولی دقیقا جمله آخرت کاملا درسته و من و همه هم درگیرش هستیم .

بازهم میگم دیگه ادامه ندید تا حرمت ها بیشتر از این شکسته نشه . یا علی

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: