(1399/7/27، 09:46 عصر)hesam3 نوشته است: دوستان من دلیل دعوا های الکی و بهم پریدناتونو نمیدونم ؟
اینکه میرید توی تلگرام با هم دسته درست میکنید و به این و اون میخندید مثلا چی میشه تهش ؟
همین هایی که کنارشون به دیگران میخندید به من پیام میدن بیا ببین چی میگن !
دوست عزیز محترم که بخاطر پیام های بیهودت توی تلگرام بلاکت کردم ، یعنی انقدر مشکل داشته برات که کینه بشه بری کسی که حتی نمیشناسیش رو مسخره کنی ؟؟؟
اینکه میام به اون دوست عزیز توصیه میکنم از این روش نرو ، از این راه نرو ، بیا از این راه برو ، به من باید توهین کنه ؟
آقا الوند عزیز ، اینکه از نشر اشتباه توضیحاتتون جلوگیری کردم ، نمیدونم یکی دو سال پیش بود باید براتون کینه بشه ؟
حسن ثنایی کدوم هیزم تری رو به شما و امثالهم فروخته که میرید توی تلگرام فحش مادر به من میدید ؟
اگر نمیام توی بحث هاتون شرکت کنم ، بیکارم و جاهلم ، بخاطر همین فلان کسی که اصلا معلوم نیست از کدوم جهنم دره ای در اومده بیاد به من فحش بده و هرچی از دهنش در میاد بگه ؟
اگر من شرکت نمیکنم بخاطر خودم هست ، نیاید گله کردن منو بذارید به پای مشکلم با شخص خاصی ، من اینارو هر سری فراموش میکنم و ول میکنم میرم ، بازم میاید همون چهره رو نشون میدید که چی بشه ؟
این رو میخوام شخصا الوند پاسخ بده ؛
من چرا باید ... مالی ی بچه 13 . 14 ساله رو بکنم که مدیرم بکنن ؟؟؟
میشه بفرمایید ؟
غیر از این هست که دانش فنیش رو داشتم و تا الان هم اینجا هستم ؟
آقای مهدیار که بالاتر هم توضیح دادم دلیل کینه شتری و بچگانتون چیه ؛
میشه بفرمایید شما چه گلی به سر و کله نظام برنامه نویسی کشور زدید که میاید و منو بخاطر پروژه هایی که مال خودم بوده و تصمیم گرفتم منتشر نکنم مسخره میکنید ؟
اصلا همچین چیزی مسخره کردن داره ؟ شما میدونی اصلا کار و زندگی من چقدر سخته و دارم چقدر تلاش میکنم تا بتونم توی این خراب شده هم زندگی کنم و هم به دیگران کمک کنم و هم اخلاقمم نگه دارم ؟؟؟
میرید دهن به دهن هم میذارید ، 6 نفر و اخطار دادم تنها کسی که اعتراض کرده شما بودی ، چرا ؟ چون سر دسته بودی و با این حال به جای 100 درصد اخطار بهت 40 درصد دادم ناراحت شدی ؟
من حرف زیاد دارم ، ترجیح میدم حرف نزنم ، امروزم میگم ، فردام فراموش میکنم ، بخوام نخوام فراموشم میشه ، اینقدر مشکلات توی زندگی شخصی خودم دارم که اینجور مسائل نمیتونه اعصاب منو بهم بریزه .
تنها چیزی که میخوام بهتون بگم همین موضوع و بس که هیچ وقت ، از سمت من فحش به شخصی خاصی دیده نشده .
حرفمو میزنم ، خوبم میزنم ، ولی جواب توهین و فحش و با فحش مثل خودتون نمیدم .
این دلیل نمیشه که گله ندارم ، دلیل این میشه که حوصله گله کردن ندارم .
موفق باشید .
به خدا اگه برام کینه شده باشه من مشکل یه چیز دیگس که دیگه نمیخوام ادامه بدم و هم وقت خودم و هم وقت بقیه رو بگیرم .
واقعا من اون حرف رو زدم چرا باید به شما .... مال بگم ؟ لطفا متن رو دوباره بخونید که سوتفاهمی پیش نیاد که ما رو متهم کنید .
بعدشم کی به شما فحش مادر داده ؟
دانش فنی صد البته ولی دقیقا بعد از دعوای با من که 90 درصد هم اخطار گرفتم شما شدی مدیر .
اصلا این موضوع چه ربطی به مهدی یار داشت که پاشو به تاپیک باز میکنید ؟
بعدشم شما تا حالا دیدی من فحاشی به کسی کنم . به غیر از اون قضیه پارسال که قضیش فرق داشت اون ؟
به خدا من هم فراموش میکنم ولی بعضی باز میان یاداوری میکنن و دوباره شروع میکنن قضیه رو
تمام موفق باشید . خواهشا دیگه ادامه ندید
(1399/7/27، 10:04 عصر)آموزش دهنده نوشته است: خب عزیزم مشکل خودتونید دیگه. تا یچیز میشه فورا فک میکنین انجمن مال شماست. آقا مجتبی مسیر اصلی رو به هممون نشون داد اونوق شما میرید هزار تا مسیر فرعی با ایجاد گروه های تلگرام میزنید. توش همرو مسخره میکنین به هم گیر میدین. چرا ول نمیکنین آخه ؟؟چرااا؟؟
.
.
.
و اینکه من از همون اولش (شهریور ۹۸) براتون خیلی احترام قاعل بودم و همچنان هستم ولی ظاهرا این مشکلات معیشتی واس هیشکی اعصاب نزاشته
به قرآن اگه چنین فکری کرده باشم . ما این گروه تلگرامی رو اگه اشتباه نکنم از سال 2016 یا 2017 داریم و فک نکنم به این تازگی ها درست شده باشه ولی گروه واتساپ به تازگی درست شده . ما مرض داریم کسیو بیخودی مسخره کنیم ؟
من هم واسه همه احترام قائلم و تا حالا بی دلیل به کسی بی احترامی نکردم و شما هم عزیزی ولی دقیقا جمله آخرت کاملا درسته و من و همه هم درگیرش هستیم .
بازهم میگم دیگه ادامه ندید تا حرمت ها بیشتر از این شکسته نشه . یا علی