1399/9/22، 07:18 عصر
دوستان یه سوال .کسی اطلاع داره که توی مبحث تری دی،آیا فقط سایز تکسچرها مهم هست یا کیفیت و رزولوشن اونا؟
من توی این انجین امتحان کردم وقتی که کیفیت عکس ها رو پایین یا بالا میبرم (مثلا عکس ها محو تر یا واضح تر میشن ) اصلا هیچ تاثیری تو مصرف رم ندارند ولی وقتی ابعاد رو تغییر میدم بلافاصله مموری یوزیج تغییر میکنه .
اخه تو بازار ایران یه جوراییه شانسیه که بازیت بگیره یا نه . البته حس میکنم این طور باشه.
تو کافه بازار،که گاهی بررسی میکنم به این نتیجه رسیدم که بازیهای پرطرفدار بیشتر تو این زمینه ها هستند:
درایوینگ یا رانندگی
کلمات
یعنی یه بازی رانندگی با پایین ترین کیفیت گرافیک و گیم پلی بازم تعداد دانلودش بیشتر از مثلا بازی شوتر اول شخص با گرافیک بالا هست.
مثلا در کافه بازار بازی " خاک " رو ببینید.واقعا مشخصه که روش کار شده هم از نظر گیم پلی هم گرافیک هم انیمیشن و ... ولی تعداد دانلودش به مراتب کمتر از یه بازی رانندگی هست که توش یه دو تا مدل سه بعدی پراید و پیکان گڌاشتند و با یه سری کدهای پیش فرض یه بازی با گیم پلی کاملا تکراری طراحی کردند .
من توی این انجین امتحان کردم وقتی که کیفیت عکس ها رو پایین یا بالا میبرم (مثلا عکس ها محو تر یا واضح تر میشن ) اصلا هیچ تاثیری تو مصرف رم ندارند ولی وقتی ابعاد رو تغییر میدم بلافاصله مموری یوزیج تغییر میکنه .
(1399/9/22، 06:14 عصر)amin COD نوشته است: به شخصه با نظر فرزاد موافق نیستم
اینکه به مدت چهار سال بازیسازی رو بدونی و بازی منتشر نکنی و به فکر بالا بردن سطح خودت باشی بنظر من کار نمیده(با احترام به نظر فرزاد)
اولین نکته این هست که برای آدم سطح به چه معنیه...سطح ادم با توجه به خودش سنجیده میشه و وقتی شما بازی منتشر نکنی سطحی نخواهی داشت که بخوای از اون بالاتر بری
به قول جمله معروف
هر چقدر هم کتاب درباره آموزش شنا بخونی آخرش باید بپری تو آب تا یاد بگیری
بنظر من فرزاد جون هر چقدر هم که فکر میکنی ایده و بازی هات اولیه و ساده ان اون ها رو درست کن و منتشر کن
اصلا جایی هم نگو و به اسم ناشناس منتشر کن که سابقه ات خراب نشه
خودت بعد قشنگ منظورم رو میگیری
و اما در مورد ساخت بازی برای کامپیوتر باید بگم درسته که ساخت بازی به pc دست ادم رو باز میزاره ولی به همون اندازه هم می تونه جلوی پیشرفت رو بگیره
اینو از اون جهت میگم که اکثر ما بازیساز های انفرادی هستیم
و بازی هایی که ما درست میکنیم برای اندروید مناسب تره چون هم سبک تره و اونقدر زمان بر نیست
از روی تجربه دیدیم بازی هایی که برای کامپیوتر توسط بازیساز های مستقل درست شدن از بازی های اندروید ساخته شده توسط بازیساز های مستقل از محبوبیت کمتری برخوردارن و باعث دیده شدن بازی و بازیساز نمیشن
اما خب همونطور که فرزاد هم گفت
بازیسازی برای اندروید هم به اون اسونی ها نیست ادم باید حواسش به همه چی باشه
حجم ، گرافیک ، گیم پلی ، قیمت و..
اما خب همین چیز هاست که ما رو بازیساز میکنه
اخه تو بازار ایران یه جوراییه شانسیه که بازیت بگیره یا نه . البته حس میکنم این طور باشه.
تو کافه بازار،که گاهی بررسی میکنم به این نتیجه رسیدم که بازیهای پرطرفدار بیشتر تو این زمینه ها هستند:
درایوینگ یا رانندگی
کلمات
یعنی یه بازی رانندگی با پایین ترین کیفیت گرافیک و گیم پلی بازم تعداد دانلودش بیشتر از مثلا بازی شوتر اول شخص با گرافیک بالا هست.
مثلا در کافه بازار بازی " خاک " رو ببینید.واقعا مشخصه که روش کار شده هم از نظر گیم پلی هم گرافیک هم انیمیشن و ... ولی تعداد دانلودش به مراتب کمتر از یه بازی رانندگی هست که توش یه دو تا مدل سه بعدی پراید و پیکان گڌاشتند و با یه سری کدهای پیش فرض یه بازی با گیم پلی کاملا تکراری طراحی کردند .