حل شده آجاکس و خروجی فونگپ
با این مشکل روبرو شدم
Object moved
Object moved

لطفا سریع بگید بازیم رو میخوام منتشر کنم
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفاااا جواب بدید
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/11/6، 01:01 عصر)mahdi13862 نوشته است: ببخشید من تپسل رو تو اندروید ۴ ....و ۶ تست کردم جواب داد ولی تو اندروید ۹ خیر مشکل این فکنم برای خروجی؟

سلام دوست عزیز شما از کدام پلاگین استفاده کرده اید برای تپسل نسخه 4اقا میلد من ازش استفاده کردم کار نکرد اما نسخه 3 از خود سایت تپسل گرفتم با اون حل شد در مورد سوال دوم تون من بازی قبلیم فرار در4راه از اجاکس استفاده کردم برای امتیاز برتر هیچ مشکلی نداشت در ضمن خروجی من با وینوس بود موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
داداش کل مشکل من همینه من وینوس ام ok نشد و مجبور ام با فونگپ بگیرم و به این مشکل خوردم

(1399/11/8، 12:00 صبح)Sambig نوشته است:
(1399/11/6، 01:01 عصر)mahdi13862 نوشته است: ببخشید من تپسل رو تو اندروید ۴ ....و ۶ تست کردم جواب داد ولی تو اندروید ۹ خیر مشکل این فکنم برای خروجی؟

سلام دوست عزیز شما از کدام پلاگین استفاده کرده اید برای تپسل نسخه 4اقا میلد من ازش استفاده کردم کار نکرد اما نسخه 3 از خود سایت تپسل گرفتم با اون حل شد در مورد سوال دوم تون من بازی قبلیم فرار در4راه از اجاکس استفاده کردم برای امتیاز برتر هیچ مشکلی نداشت در ضمن خروجی من با وینوس بود موفق باشید

من از خوده تپسل من مشکلم اندروید بالا و مشکل اصلی خروجی
تو اندروید تا ۶ تست کردم تپسل درست کار کرد اما تو ۹ نه مشکل از خروجیه
واقعا کسی نمیدونه مشکل چیه ؟
Object moved
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

جوابببببب بدید
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام و عرض صبح بخیر ؛

برای اینکه جواب این سوال رو به شما بدم ، احتیاج هست تستی را که میگم انجام دهید .
در نهایت اگر تست مثبت بود ، راه حل آن را برای شما در انتها نوشتم .

با استفاده از CLI 9.0.0 فونگپ خروجی خود را بگیرید ، طبق لینک زیر :
https://build.phonegap.com/current-support
با توجه به راهنمایی داده شده در سایت فونگپ باید کد زیر را در فایل کانفیگ قرار دهید :
کد:
<preference name="phonegap-version" value="cli-9.0.0" />
( درصورتی که این کد قرار گرفته بوده ؛ یا به عبارتی با همین CLI خروجی گرفتید / این موارد لازم نیست انجام شود )

در ادامه در خروجی اندروید دریافتی را در گوشی ای با نسخه زیر 8.0.0 اندروید ؛ و اندروید 8.0.0 تست کنید . ( روی این دو نسخه )
روند انجام خروجی باید در این نسخه ها به درستی کار کند .

حال به نزدیک ترین نسخه اندرویدی که از اندروید 8.0.0 فاصله دارد خروجی را تست کنید . مثلا اندروید 8.1.0 .
روند انجام خروجی را یادداشت کنید . اگر هیچ باگی مشاهده نکردید احتمالا راه کار های بعدی بدرد شما نخورد .

اما اگر در نسخه ای بالا تر از اندروید 8.0.0 باگی مشاهده کردید راه حل ساده و قابل حل می باشد .

حالا برمیگردیم به سایت فونگپ و CLI های منتشر شده در آن :
https://build.phonegap.com/current-support

آخرین نسخه پشتیبانی شده CORDOVA در فونگپ نسخه 9.0.0 در حالی که نسخه نهایی و ریلیز شده 10.0.0 نیز منتشر شده است .
دلیل چیست ؟
کد:
Adobe has discontinued PhoneGap Build and ended investment in PhoneGap and Apache Cordova.
This website is no longer being updated.
ماه ها قبل فونگپ اعلام کرد که دیگر بروز رسانی ای برای کوردوا نخواهد داشت .
دلیل واضح است .

اگر مشکل شما در موارد بالا حل نشده بودند ، باید خروجی را با استفاده از روشی بگیرید که بتوانید از CLI 10.0.0 کوردوا استفاده کنید .
نمیدونم وینوس از کوردوا 10 استفاده میکنه یا نه . اما خروجی مستقیم کوردوا 100 درصد مشکل شما را حل خواهد کرد .

آخرین نسخه های منتشر شده CLI CORDOVA :
https://github.com/apache/cordova-cli/releases
همچنین اطلاعات کامل و روش نصب کوردوا 10 :
https://cordova.apache.org/announcements...0.0.0.html

بسیار ساده و قابل درک .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
‌فونگپ رو فهمیدم و من اون کد رو گداشتم ولی تو اندروید ۸ به بالا ایجکس و تپسل کار نمیکنه اما زیر ۸ کار میکنه
پس برای فونگپ
ببخشید من خروجی مستقیم با کوردوا رو بلد نیستم چجوریه آموزش رو میشه بفرستید
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/11/9، 12:10 عصر)mahdi13862 نوشته است: ‌فونگپ رو فهمیدم و من اون کد رو گداشتم ولی تو اندروید ۸ به بالا ایجکس و تپسل کار نمیکنه اما زیر ۸ کار میکنه
پس برای فونگپ
ببخشید من خروجی مستقیم با کوردوا رو بلد نیستم چجوریه آموزش رو میشه بفرستید
دقیقا همین کلمه " خروجی مستقیم " رو توی بخش سرچ انجمن بزنید ؛ تا امید به خدا دستتون به سرچ انجمن هم عادت کنه .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
متاسفانه نه خروجی فونگپ جواب داد نه مستقیم
مستقیم nodejs و jdk نصب نشد
اقا اقا مهدیار تو ماه پیش همین مشکلو داشت چجوری اون حل کرد خب بگه ما هم حل کنیم
اقا محمد هادی و میلاد جان بهش راه حل دادن و اون هم حل کرد مشکلشو این دو دوست بگن من هم حل کنم مشکلمو
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکل تپسل حل شد ولی ایجکس نه

راه حل مشکل : مشکل از پلاگین بود
من پلاگین tapsellsdk3 رو حدف کردن و پلاگین tapsell برای وینوس اقاملاد رو زدم و ok شد

فقط یه مشکلی است
من پلاگین رو زدم درستشد و تبلیغ تو همه دستگاه ها درست عمل میکنه
اما وقتی من گفتم
اونت on ad show finished وقتی ویدیو تموم شد مثلا اینقدر جایزه بده ولی چه همه اش رو ببینه و چه نبینه میده هیچ اکشنی هم نتونستم براش بزنم
Object moved
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: