مشکل در بازی سنگ کاغذ قیچی آنلاین
روش اول بدون مشکل انجام شد . هم در دوتب امتحان کردم و هم بازی با ربات . درضمن خیلی جالب بود  3
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

ممنونم چک کردید..مرسی از نظرتون.
مشکل بازی اینه که روی دو دیوایس انجام نمیشه...نمیدونم از سیگنالینگ سرور رایگان است یا چیز دیگری؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/3/6، 08:17 عصر)mansoor22 نوشته است: سلام دوستان.
یه بازی سنگ کاغذ قیچی آنلاین با پلاگین مولتی پلیر دارم میسازم.
یک آبجکت به عنوان دکمه دارم که شامل سه فریم است .
فریم صفر : دکمه سنگ
​فریم یک : دکمه کاغذ
​فریم دو : دکمه قیچی

داخل لایوت آبجکت دکمه را آوردم و فریمشو صفر کردم و ازش به عنوان دکمه سنگ استفاده کردم. دوتا ازش کپی گرفتم و فریمشون را به ترتیب یک و دو کردم که به عنوان دکمه کاغذ و قیچی استفاده کنم.
هر بار کاربر روی هر کدوم بزنه باید  انیمیشن مربوط به خودش پلی بشه.

مشکلاتم :

1- دکمه ها سینک نمیشن.مثلا 3 تا دکمه توی host دارم اما داخل peer   دو تا دکمه میاد..نمیدونم اون یکیشو چرا سینک نمیکنه.
همچنین اون دوتایی رو هم که توی peer میبینم فریمشون صفر است با اینکه من فریمشون را توی هاست تغییر داده ام.

2- چطور بفهمونم به مولتی پلیر که هر انیمیشنی توی host اجرا میشه داخل peer اجرا بشه؟
 برای ایجاد سینک بین peer و host میتونم بجای استفاده از سینک کردن variable instance فقط از broadcast massage و
send massage  استفاده کنم ؟

داخل آموزش ها در مورد تغییر فریم یک آبجکت و تغییر انیمیشن یک آبجکت و سینک آنها چیزی ندیدم.

سپاسگزارم از همه عزیزان

برای سوال دو میتونید با خود شی مولتی پلیر یک متغیر انلاین بسازید و بگید اگه روی سنگ زد متغیر ۱ بشه

بعد توی پوشه all که برای هم هاست و هم پیر هست بگید اگه متغیر ۱ بود انمیشن سنگ اجرا بشه

اینجوری درست میشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بنده هم بازی رو تست کردم
برایم جالب بود و لذت بردم
(1400/3/16، 03:51 عصر)mansoor22 نوشته است: ممنونم چک کردید..مرسی از نظرتون.
مشکل بازی اینه که روی دو دیوایس انجام نمیشه...نمیدونم از سیگنالینگ سرور رایگان است یا چیز دیگری؟
و در مورد مشکلتان:
تا وقتی خروجی کامل کوردوا(اندروید) یا الکترون(ویندوز) نگرفته باشید
نمی توانید نظر قطعی درباره اینگونه مسائل بدهید.
اگر هم می خواهید نسخه وب منتشر کنید، خب مرورگر هر شخصی یه مدل هست و بازی ممکن است با همه مرورگر ها سازگار نباشد یا مرورگر بازیکن مشکل داشته باشد.

1                                            ‌1
||
||
|                                               |
|__________________________|

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام خدمت همه عزیزان..

یسری سعی و خطا کردم تا ببینم چرا بعضی وقت ها دو نفر نمیتوانند بهم وصل بشوند و آنلاین بازی کنند.
اول برای اینکه مطمن شوم ایونت نویسی من مشکل دارد یا نه ، پروژه پیش فرض پنگ کانسترکت رو خروجی گرفتم و آپلود کردم و بازهم مشکل وصل نشدن دو نفر برقرار بود.. پس نتیجه گرفتم ایونت نویسی من درست است.
مشکل را ظاهرا پیدا کردم البته تا زمانی که تناقض نبینم.البته راه حلش را نمیدونم.

اگر کامپیوتر و گوشی هر دو به یک وایفای وصل بشوند میتونند آنلاین بازی کنند بشرطی که گوشی از فندق شکن استفاده نکنه.

یا مثلا اگر یه نفر  با گوشی 4g وصل بشه و نفر دیگه با adsl وصل بشه نمیتونند با هم آنلاین بازی کنند.
همانطور که گفتم پروژه پیش فرض پونگ کانسترکت رو خروجی گرفتم و آپلود کردم و وضعیت کانکشن را در بازی پونگ که نگاه میکردم متوجه شدم که سیگنالینگ سرور  ، نفر دوم را به عنوان peer تشخصیص می دهد اما پییر  نمیتواند به هاست متصل شود در نتیجه هاست هم متوجه اتصال پییر نمیشود بدین ترتیب هیچ چیزی برای پییر بوجود نمیآید و پییر معطل میشود.

راه حلی برای این دارید دوستان؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: