رشته کامپیوتر مهندسی نرم افزار
سلام
از مشاورتون خیلی ممنونم
من علاقه زیادی دارم به برنامه نویسی و .....
فقط دوستانی که درامد دارن از این رشته میشه بگید چجوری دور کاری کنم پروژه های یی بیگرم تو خاته کار کنم درامد داشته باشم و مثلا یه شرکت استخدام بشم و یا اینکه شما چه راه های برا درامد دارید چه زبان هایی حد اقل باید خوب بلد باشم؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، ᔕinaᗪehghani
(1400/3/13، 07:01 عصر)amin COD نوشته است: سلام و درود
من که عالی ام خودت خوبی؟
خیلی خوشحالم که منظورت اون قمار نبوده... آخ آخ شرمنده زود قضاوت کردم 4
اولش گفتم شاید داره مثال میزنه ولی گفتم اگه راست بگه چی
خلاصه گفتم...ببخشید

در اون مورد هم باید بگم من دیگه یه جمع ساده ام با ماشین حساب انجام میدم چه برسه به معادله دو مجهولی 2424
تا آخر عمرم هم سمت ریاضیات و شیمی و فیزیک نمیرم...درسا و کتابای انسانی عالی ان...آدم کیف میکنه...مثلا وردار برای تجربه هم شده روانشناسی دبیرستان رو بخون...اصن یه وضعی ها...حال میکنی
ولی دادا هر چند که از بهترین سال های زندگیمون بود تقریبا که از دست رفت ولی خوب شد که توی سن کم به این نتیجه رسیدیدم که زندگی برای دیگران و دور از علاقه فایده نداره...جدی میگم...حالا فرض کن چهل سالت میشد با یه کله کچل(خودمو میگم) و یه زن دو تا بچه از راهت پشیمون میشدی...اون موقع خیلی سخت تر می بود
خیلی ها سال ها طول می کشه تا به این نتیجه ها برسن...برو عشق کن خدایی 44
مخلصیم

یا علی

منم بزودی عالی میشم .
والا منم فقط یاد گرفتم ، استفاده که ازش نمیکنم ، مثلا برم نون بخرم ، بگم معادله هاتونو بیارید حل کنم یا موازنه کنم ؟  21
نه ، 10 هزار تومن میدم ، 2 هزار تومن بهم پس میدن . البته اون مال قبل گرونی مجدد نون بود ، الان ده تومن میدم دیگه خداروشکر لازم نیست حساب و کتاب کنم ، همونو میگیرن میرم دنبال کارم .
ولی این ماشین حسابو منم زیاد استفاده میکنم ، مثلا 150 منهای 20 میشه 130 21

درباره این موضوع منم بلعکس بارها به مادرمو و افراد نزدیکم گفتم ، درستش این هست که نسل به نسل افراد باید زرنگ تر و باهوش تر باشند ، چون تجربه و خاطرات از طریق دی ان ای و اینطور مسائل منتقل میشه ؛ فقط نمیدونم ( بلانسبت شما و دوستان ) دور مارو همه آدمای ساده لوح و احمق گرفته . آدمایی که 40 . 50 سال عمرشونو با هزاران سال تجربه دیرینه رو ول میکنن و تهشم اشتباه زندگی میکنند .
برای من این سال هایی که گذشت مهم نیست ، انتخابش با من نبوده و هیچ حقی توی زندگیم نداشتم . از اینجا به بعدش میتونه بهترین سال های عمرمو تشکیل بده .
اندازه ی آدم 60 ساله تجربه کسب کردیم به اندازه 1000 سال هم از دیگران تجربه گرفتیم .
به نظرم دیگه وقت عمل کردنه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، ᔕinaᗪehghani
(1400/3/13، 09:43 عصر)Majholll نوشته است: سلام
از مشاورتون خیلی ممنونم
فقط دوستانی که درامد دارن از این رشته میشه بگید چجوری دور کاری کنم پروژه های یی بیگرم تو خاته کار کنم درامد داشته باشم و مثلا یه شرکت استخدام بشم و یا اینکه شما چه راه های برا درامد دارید چه زبان هایی حد اقل باید خوب بلد باشم؟؟
امیدوارم دوستانی که درامد دارن راهنماییت کنن چون من که ندارم...البته اینکه من برنامه نویس هم نیستم بی تاثیر نیست 242424
فقط درمورد زبون ها بهت بگم که هر چی بیشتر یاد بگیری بهتر
البته یکشون رو فول بشو یعنی در حد فوق پروفسوری پیش برو بقیه رو هم اگه تونستی در همون حد و اگر نه در حد دکتری یاد بگیر
(1400/3/13، 09:49 عصر)hasansanaei نوشته است: منم بزودی عالی میشم .
والا منم فقط یاد گرفتم ، استفاده که ازش نمیکنم ، مثلا برم نون بخرم ، بگم معادله هاتونو بیارید حل کنم یا موازنه کنم ؟  21
نه ، 10 هزار تومن میدم ، 2 هزار تومن بهم پس میدن . البته اون مال قبل گرونی مجدد نون بود ، الان ده تومن میدم دیگه خداروشکر لازم نیست حساب و کتاب کنم ، همونو میگیرن میرم دنبال کارم .
ولی این ماشین حسابو منم زیاد استفاده میکنم ، مثلا 150 منهای 20 میشه 130 21

درباره این موضوع منم بلعکس بارها به مادرمو و افراد نزدیکم گفتم ، درستش این هست که نسل به نسل افراد باید زرنگ تر و باهوش تر باشند ، چون تجربه و خاطرات از طریق دی ان ای و اینطور مسائل منتقل میشه ؛ فقط نمیدونم ( بلانسبت شما و دوستان ) دور مارو همه آدمای ساده لوح و احمق گرفته . آدمایی که 40 . 50 سال عمرشونو با هزاران سال تجربه دیرینه رو ول میکنن و تهشم اشتباه زندگی میکنند .
برای من این سال هایی که گذشت مهم نیست ، انتخابش با من نبوده و هیچ حقی توی زندگیم نداشتم . از اینجا به بعدش میتونه بهترین سال های عمرمو تشکیل بده .
اندازه ی آدم 60 ساله تجربه کسب کردیم به اندازه 1000 سال هم از دیگران تجربه گرفتیم .
به نظرم دیگه وقت عمل کردنه .
212124
ماشین حساب عالی 24

دادا منتظر نباش تا یه روزی برسه که اون روز بگی عالی ام...هر روز عالی باش تا انرژی بگیری و بزاری تو کار...والا...چیه این دنیا مگه که بخوایم بخاطرش خم به ابرو بیاریم

از اینجا به بعدش میتونه بهترین سال های عمرمو تشکیل بده

آفرین منم این حرفو به خودم همیشه میزنم
بیست سال رفت ...دیگه ولش
نمیزارم 60 سال بعدی اینطور بگذره(البته ان شاء لله که اینقدر عمر کنم)
افسار زندگیم دست خودمه پس به بهترین جا میبرمش به امید خدا

سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1400/3/13، 09:43 عصر)Majholll نوشته است: سلام
از مشاورتون خیلی ممنونم

اگر برنامه نویسی علاقه دارید مستقیما به رشته برنامه نویسی در حرفه و فن برید و سراغ مهندسی نرید .

بعد اینکه برنامه نویس حرفه ای بشید ( شرط حرفه ای مهمه ) و بخواید برای دیگران کار کنید ، مثل داشتن ی ماشین بنز کلاس اس آخرین مدل هست که باهاش میرید اسنپ کار میکنید !
همینقدر مزخرف ، همینقدر خنده دار .
کار کردن برای دیگران توی برنامه نویسی فقط برای مواقعی هست که میخواید یکم سرمایه یا پول تو جیبی یا برای اوایل کار تجربه به دست بیارید .
در غیر اینصورت چیزی نیست جزء وقت هدر دادن و خراب شدن وجهه کاریتون .
میتونید پروژه های شخصی بیارید بالا و حتی استارت آپ راه اندازی کنید و درآمد بهتری کسب کنید .

نمیدونم چرا دلم بهم میگه حتی حداقل های برنامه نویسی رو هم نمیدونید ، سوالاتتون فوق العاده سطحی هست ؛ اینکه چه زبان هایی رو خوب بلد باشید ؟ مگه قراره چیکار کنید ؟
شما باید خودت ببینی قصدت انجام چه کاری هست ؟ میخوای طراح سایت بشی باید دو زبان کد نویسی html , css رو یاد بگیرید و ترجیحا Js و زبان برنامه نویسی php .
میخواید برنامه های اندروید طراحی کنید ، فقط بصورت کلاینت باید زبان JAVA رو یاد بگیرید .
میخواید توی ساخت نرم افزار های کامپیوتری و بازی ها هم پا رو فراتر بذارید ، زبان C# یا همون سی شارپ ؛ توی مجموعه سی ، سی شارپ از همه قوی تر و کارآمد تر هست .

کلی زبان های کد نویسی و برنامه نویسی دیگه هم هست . زبان های کدنویسی یادگیریشون آسون هست ولی به تنهایی فقط مثل ی کلید میمونن ، مثل زبان html .
زبان های برنامه نویسی یادگیریشون از متوسط تا سخت هست ، باید روشون مانور داد و تلاش کرد تا توشون حرفه ای بشید ، مثل زبان php , C# , JAVA و ...
شیرین ترین و سخت ترین بخش برنامه نویسی توی هر زبان برنامه نویسی ( به شرط داشتن ) شئ گرایی هست ؛ بعد از اینکه اصول بیسیک هر زبان رو یاد بگیرید ، اگر بتونید توی شئ گرایی حرفه ای بشید ؛ اونوقت میتونید برید سراغ یک زبان برنامه نویسی دیگر ...

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، Hossein ، Mehrdad ، nariman ، ᔕinaᗪehghani ، FARZAD BLACK

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: