مشکل خروجی با اندروید
(1393/11/3، 10:35 صبح)mehrdad.ch نوشته است: داخل گوشی هم امتهان کردم ولی وب استوریج کلید های آن خالی بود آیا این به این خاطر اینکه خروجی گرفتم . چون من داخل تست با کامپیوتر مقدار اولیه دادم و در هنگام خروجی هیچ رویدادی کلید هاتی آن مقدار اولیه داده نشده است. آیا دلیل آن به این خاطر است که قبل از اجرا بروی هر دستگاه  جدید یکبار مقدار اولیه به  کلید های آن داده شود 18
من  تابع ای می خواهم که روزلوشن گوشی را بگیره و ابعاد پنجره بازی را براساس آن تنظیم کند. در واقع روزلوشن موبایل را می خواهم دریافت کنم.

۱. درسته، همون طور که گفتم، وب‌استوریج اطّلاعات رو در سیستم کاربر ذخیره می‌کنه، پس اگه شما به کلیدهای اون در کامپیوتر مقدار بدین، اون کلیدها فقط روی کامپیوتر خودتون مقدار داره، نه جای دیگه.

۲. می‌تونید از اکسپرشن‌های ScreenHeight و ScreenWidth شیء Browser استفاده کنید یا از اکسپرشن‌های سیستمی WindowWidth و WindowHeight استفاده کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چطوری با Crosswalk برای اندروید 2 به بالا خروجی گر فت
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1393/11/3، 09:20 عصر)mehrdad.ch نوشته است: چطوری با Crosswalk برای اندروید 2 به بالا خروجی گر فت

نمیشه
فقط ۴ به بالا رو ساپورت میکنه
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آیا روشی وجود دارد که برای نسخه 2 بگیریم که کیفیت خروجی  کراس والک را داشته باشد
  پاسخ

+CocoonJS Canvas هم کیفیت خیلی بهتری نسبت به کراس‌واک داره، و هم برای اندروید 2.3 به بالا خروجی می‌ده، فقط همون طور که قبلاً گفتم بعضی از پلاگین‌ها و قابلیّت‌ها رو پشتیبانی نمی‌کنه.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]
(1393/11/4، 01:21 صبح)Mojtaba نوشته است: +CocoonJS Canvas هم کیفیت خیلی بهتری نسبت به کراس‌واک داره، و هم برای اندروید 2.3 به بالا خروجی می‌ده، فقط همون طور که قبلاً گفتم بعضی از پلاگین‌ها و قابلیّت‌ها رو پشتیبانی نمی‌کنه.

چه چیزایی پشتیبانی نمیکنه؟
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/11/4، 07:09 صبح)[M.H.P] نوشته است: چه چیزایی پشتیبانی نمیکنه؟

مهم‌ترین‌هاش از این قرارند:
۱. کنترل‌های فرم، مثل Textbox و Button.
۲. شیء XML
۳. شیء Facebook
۴. حالت‌های تمام‌صفحه‌ی Letterbox (اگر انتخاب شوند، بازی در حالت Scale outer اجرا می‌شود)
۵. وب‌فونت
۶. Session key در Webstorage (نگران نباشید، شما هنوز می‌تونید از Local key استفاده کنید)
۷. افزونه‌هایی که از Javascript DOM در اون‌ها استفاده شده.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]
دوربین من در داخل بازی ثابت است .چطور صفحه بازیم را تنظیم کنم که در تمام موبایل با ابعاد مختلف تمام صفحه باشد. بازی مثل بازی پازلی است. هیچ گونه پیمایشی ندارد.
  پاسخ

(1393/11/4، 01:23 عصر)mehrdad.ch نوشته است: دوربین من در داخل بازی ثابت است .چطور صفحه بازیم را تنظیم کنم که در تمام موبایل با ابعاد مختلف تمام صفحه باشد. بازی مثل بازی پازلی است. هیچ گونه پیمایشی ندارد.

لطفاً ابتدا جستجو کنید، اگه به جواب نرسیدید سؤال کنید:
http://si2.ir/?p=229
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درباره آپدیت کردن بازی هم صبحت کنید که من وقتی بازی اندروید گرفتم و خواستم لایوت جدید و رخداد جدید چگونه به قبلی اضافه کنم که کاربرانی که بازی را می خرند نخواهند وبازی می کنند دوباره همه بازی را دانلود کنند مثل وصله ها و پتچ 
راهی هست که فقط تغییرات را خروجی گرفت و به قبلی اضافه کرد
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: