پلاگین فارسی نرم افزار قفل گذاری روی گرافیک ها
(1399/4/6، 06:01 عصر)oak نوشته است: اصلا نباید الگوریتمش لو بره
چون هر احمقی پیدا میشه تاپیکو بخون که انگار 50 تومن الکی دادیم
از مدیران خواهش میکنم این مباحث مربوطه رو پاک کنن
آقای جواهری
شما خیلی اشتباه کردید که الگوریتمشو فاش کردید
پاک کنید آقا
اگر الگوریتمش لو بره که کلا انگار نه انگار
پااک کنید اینا رو 
اینجوری که مثل قبلشه
هر خری پا بشه بیاد بازی رو باز کنه الگوریتمشم بلد باشه به ریش منو شما می خنده

من پبام های خودمو پاک کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بسیار عالیه . من تازه دیدم نرم افزارو . با راهی که فک میکردم نشد پیدا کرد گرافیکو تو فایل نمونه . خیلی تشکر میکنم بابت این نرم افزار کاربردی . فقط یه سوال پیش اومد برام . من فک میکردم شما فقط عکس هارو در پوشه ها میریزید و با یه سرچ تو پوشه ها (مثلا سرچ کنیم png) میشه پیداش کرد اما دیدم نمیشه . یعنی شما کلا ساختار و پسوند عکس ها رو عوض میکنید ؟ خیلی جالب و خوبه و مشتاقم بفهمم چطوری این اتفاق میفته . اگه تو پیام خصوصی توضیحش رو بدید خیلی خوب میشه چون جالبه برام.
فقط کاش واسه صدا ها و بقیه فایل ها هم همینکارو میکردید . نمیشه ؟ اخه درسته تصاویر مهمه اما خب فایل ها (جهت کمتر شدن درصد هک) و صداها (شاید یکی صداهارو خودش درست کرده باشه) مهمن . نمیشه واسه این بخشم کاری کنید ؟

و دوتا چیز دیگه . یکی اینکه چطور بخریمش چون درگاهش خارجیه و نمیشه از درگاه ایرانی خرید ؟ و دومی اینکه چندوقت پیش واسه یکی از بچه ها سوال پیش اومد که چطور ایکون های صربدر و کوچک شدن (که بالای نرم افزار قسمت راست هست) رو برداریم و اونی که میخوایم بزاریم که بقیه گفتن تو کانستراکت غیر ممکنه و نمیشه . اما الان شما اینکارو کردید . اگه شده میشه توضیح بدید چطور ؟ و یا اصلا با کانستراکت ساخته نشده ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با پلاگین nw راحت میشه این نرم افزار رو با کانس ساخت! ( حالا خیلی راحت هم نیست ها ) ( سخته )
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/4/6، 06:44 عصر)محمد 82 نوشته است: بسیار عالیه . من تازه دیدم نرم افزارو . با راهی که فک میکردم نشد پیدا کرد گرافیکو تو فایل نمونه . خیلی تشکر میکنم بابت این نرم افزار کاربردی . فقط یه سوال پیش اومد برام . من فک میکردم شما فقط عکس هارو در پوشه ها میریزید و با یه سرچ تو پوشه ها (مثلا سرچ کنیم png) میشه پیداش کرد اما دیدم نمیشه . یعنی شما کلا ساختار و پسوند عکس ها رو عوض میکنید ؟ خیلی جالب و خوبه و مشتاقم بفهمم چطوری این اتفاق میفته . اگه تو پیام خصوصی توضیحش رو بدید خیلی خوب میشه چون جالبه برام.
فقط کاش واسه صدا ها و بقیه فایل ها هم همینکارو میکردید . نمیشه ؟ اخه درسته تصاویر مهمه اما خب فایل ها (جهت کمتر شدن درصد هک) و صداها (شاید یکی صداهارو خودش درست کرده باشه) مهمن . نمیشه واسه این بخشم کاری کنید ؟

و دوتا چیز دیگه . یکی اینکه چطور بخریمش چون درگاهش خارجیه و نمیشه از درگاه ایرانی خرید ؟ و دومی اینکه چندوقت پیش واسه یکی از بچه ها سوال پیش اومد که چطور ایکون های صربدر و کوچک شدن (که بالای نرم افزار قسمت راست هست) رو برداریم و اونی که میخوایم بزاریم که بقیه گفتن تو کانستراکت غیر ممکنه و نمیشه . اما الان شما اینکارو کردید . اگه شده میشه توضیح بدید چطور ؟ و یا اصلا با کانستراکت ساخته نشده ؟

همون طور که دوستان اشاره کردن با کانستراکت ساخته شده
و این که برای خرید لایسنس می تونید فعلا از طریق تلگرام اقدام کنید
و در مورد صدا ها هم ایدش هست ولی چون اون جوری که فکر می‌ کردم استقبال نشد شاید فعلا نسازم
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
خب تو همین نمیشه درستش کنید ؟ برنامه دارید در قالب برنامه ای جدا بسازید ؟

و درمورد اون نوار بالا هم به نظرم توضیح بدید اگه مایلید شاید دوستان نیاز داشته باشن ، اگرم راه خلاقیتی و خاصیه که نمیخواید افشا بشه که هیچ .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه بسازم در اپدیت همین هست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بنا به درخواست بعضی از دوستان
برای ۳ روز نرم افزار رایگان شد و شما می تونید از اکانت زیر وارد بشین و برنامه رو تست کنید
Email:Demo@Demo
Pas:Demo
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، محمد 82
سلام . وارد نشد با این مشخصات .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای من وارد شد

demo@demo
demo
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درسته . من بزرگ وارد کرده بودم . باید حرف اولم کوچیک بزنیم .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,412 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,365 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,957 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,204 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: