موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
ممنون مهدی عزیز
این آرزوی همه کاربران این انجین هست.. به امید اون روز...
موضوعها: 37
سپاسها: 247
215 سپاس گرفتهشده در 66 ارسال
سلام
من از طریق کروسورک خروجی گرفتم که دوتا خروجی داد یکی x86 و یکی ARR
من که arm دان کردم که رو گوشی نیومد بالا
حالا بین این دو کدومشو اکثر گوشیها ساپورت میکنن ؟
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
arm رو ۹۹ درصد گوشی میاد
اون یک درصد هم پردازندههایی انویدیا هستن
مگه گوشیتون چیه ؟
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
باهاتون کاملا موافقم،متاسفانه آقا مهدی حرف آخری که زدن باعث دلسرد شدن خیلی از بچه های تازه وارد به این انجین شد،آقا مهدی باید بدونن که ما الان در انجمن کانستراکت هستیم،و بحث هم بحث ساخت بازی دوبعدی هست نه یونیتی یا ...موفق باشید...
موضوعها: 9
سپاسها: 22
60 سپاس گرفتهشده در 16 ارسال
سلام. کسی که نمیتونه با چند تا چوب کبریت روی فرش یا موکت یه مربع بسازه خلاقیت نداشته باشه از پسش برنیاد با یه بسته چوب کبریتی تو هر قد و قواره و سایزی هم نمیتونه بسازه. نرم افزار خفن توانایی های زیادی داره و کمک زیادی میکنه ولی همین باعث میشه که شما توش گم بشید و دو دل بشه تو استفاده از ابزارهایی که نرم افزار بهش میده بنابراین ساده ترین و سبک ترین چیز ایده آل ترین چیز برای اجرای ایده هاست. حالا بعد ها ذهنتون خلاق تر شد تخصص پیدا کردید اون موقع میتونین سراغ هر انجین دیگه ای خاستید برید چون ذهنتون باز هستش و میدونه چی میخاد و توانایی هاش رو اونجا میتونه عرضه کنه.
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
یونیتی نسبت به آنرین راحتر است. اما برای ساخت بازی های دو بعدی بهینه نشده . چون هیچ ابزاری برای توسعه را ندارد . من اولین بار که وارد یونیتی شدم برای ساخت اولین نقشه ام خیلی مشکل داشتم خیلی پیچیده بود. یونیتی موتور بازی های سه بعدی است ان هم در ابعاد بازی های اکشن تفنگی و شمشیر زنی و بازی های ازنوع وسیله های نقلیه . برای ساخت بازی های ماجراجویی و استراژیک سخت تر می شود انجام دهید.
باید مو تور ها را به دو دسته دو بعدی و سه بعدی تفکیک کرد . که هر کدام رابطه کاربری جداگانه و خاص خودشان را دارد و همچنین ابزار های توسعه خاص خودشان. هر موتور برای ساخت یک یا چند سبک ایدال است.
همه موتور ها یکسری ویژگی مشترک دارند. میشود با همشان هر بازی ساخت اما باید به این توجه کنید که ساخت بازی کدام راحتر و انعطاف پذیر تر و قدرتمند تر است
من با تری دی گیم استادیو خیلی کار کدم و کلاس های زیادی با آن ساختم. هیچ انجین سه بعدی به اندازه تری دی گیم استادیو راحت نیست شما می توانید در سه دقیقه اولین نقشه تان براحتی و ساده بسازید.
این انجین منابع عظیمی از هر چیزی که بخواهید چه پولی و چه رایگان داراست .واعضای آن هر ماه قابلیت های جدیدی را ارائه می دهند .
شاید خیلی جاها بهتون بگویند این انجین توانایی گرافیکی ضعیف است. اما خیلی ضعیف نیست شما می توانید بازی های با کیفیت آنریل بسازید. اما مشکل اینجاست که رابطهای کاربردی وجود ندارد که بتوانید از تمام توانیی موتور استفاده کنید و مجبورید با کد نویسی آنرا جبران کنید.
تا دل تان بخواهد آموزش و مقاله این سایت در مورد بازی سازی ارائه می دهد می توانید از آنها استفاده کنید.
الگو ها کد نویسی را راحت می کند و شبیه رفتار ه در کانسراکت است با این تفاوت که کل یک سبک را پیاده ساز می کند مثل سبک اکشن تفنگی ، نقش آفرینی ، ماشین مسابه قه ای و ...
اگر سازندهای آن پشتکار داشتند و موتور را بروز می کردند موتور عالی می شد اما حدود 5 سال است که نسخه جدیدی ارائه نمی دهد. و تنها خروجی ویندوز را داراست
با این موتور هم می توان بازی 2 بعدی ساخت به یک روش خیلی ساده. اما نمی توان یک بازی پیچیده ای دو بعدی مثل کانسراکت ساخت
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
بچه ها یه چیزی بگم نزارید رو حساب بی تجربگی و اینا ...
گیم میکر رو دست کم نگیرید ...
از حدود چهار ماه پیش که گیم میکر رفت زیر مجموعه یه
شرکت بزرگتر خیلی امکانات بهش اضافه شد و حرفه ای تر
الان دو تا خروجی اندروید میده یه sdk و یه ndk
که یکی از یکی بهتر ...
کلا ۳ مگ به حجم خروجی اضافه میکنه و پرفورمنس هم مثل یونیتیه
بازیهای کمان اهورایی و ماشین فضایی هم نمونه های ایرانی ...
الان راحت یه چیزی مثل خروس جنگی میشه درآورد چون امکانات
آنلاین فوق العاده ای بهش اضافه شد.
همه پلتفرم ها هم که برای خروجی پشتیبانی میشن.
کلا تحول عظیمی داشته و از اون حالت بچگونه دراومده.
من خودم باور نداشتم ولی دوستم یه نمونه هایی نشونم داد که ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
گیم میکر پرو یکی از سه انجین دو بعدی ساز عالی است اما سه مشکل بزرگ دارد
1-متن فارسی پشتیبانی نمی کند
2-طراحی نقشه بازی همان نماهای کاری لایوت و لایه ها خیلی از کانسراکت ضعیف و انعطاف و قدرت کانسراکت را ندارد
3-مولفه مجزا نیست یعنی براحتی نمی توان پلاگین ساده نوشت.
قبول دارم گیم میکر از جان آدمیزات تا ... آن هم به دو روش خروجی می گیرد که حجم آن کم هستند و هم نرخ اجرایی آن خیلی از کانسراکت بهتر است .
قابلیت شیدر نویس دارد و می توانید گرافیک سه بعدی را شبیه سازی کنید . قایلیت نور پردازی پویا و بافت های برجسته را داراست . ویرایشگر عکس آن خیلی حرفه ای است.
زبان برنامه نویسی خیلی قوی هم دارد ولی یکجورهای ترکیبی از پاسکال و سی است که تو ذوق می زند. کاش کلا ساختارش سی بود.
دارای قابلیت رویداد هست اما نه مثل کانسراکت شما نمی توانید چند رویداد را ترکیب کنید و مشکلات فراوانی ایجاد می کند. مثلا مورتال کمبات مایل جلو بکس را نمی توانید پیاده سازی کنید