انواع خروجی های C2 برای اندروید
(1394/5/21، 01:10 عصر)Americanboy نوشته است: آقا مهدی عزیز اینم از اثبات برتری کانستراکت و من مطمئن هستم بازی های بیشتری در آینده با این انجین ساخته میشن و موفقیت های بزرگی کسب میکنن...

آقا من که نگفتم کلا بدرد نمیخوره من فقط با یونیتی مقایسه اش کردم و در حدی که عیبهایی که کانستراکت داره یونیتی اونها رو پوشش میده

کانستراکت اگه توی ورژن بعدی بتونه سیستم خروجی مستقیم موبایل با پرفورمنس عالی بذاره خیلی عالی میشه اینطوری میشه انجین مخصوص ساخت بازیهای موبایل

امیدوارم ورژن 3 رو هر چه زودتر بدن بیرون ببینیم چطوری میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون مهدی عزیز
این آرزوی همه کاربران این انجین هست.. به امید اون روز...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

من از طریق کروسورک خروجی گرفتم که دوتا خروجی داد یکی x86 و یکی ARR

من که arm دان کردم که رو گوشی نیومد بالا

حالا بین این دو کدومشو اکثر گوشیها ساپورت میکنن ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
arm رو ۹۹ درصد گوشی میاد
اون یک درصد هم پردازندههایی انویدیا هستن
مگه گوشیتون چیه ؟
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/20، 04:34 عصر)mehdi70 نوشته است:
alii نوشته است:مثل اینکه هیچکدوم از روشها بدرد نمیخورن همشون ی عیب بزرگ دارن

یا صدا پشتیبانی نمیکنن یا لگ دارن یا حجم بسیار بالاست یا فیزیک مشکل دارن

پس این بازی سازا با چی خروجی اندروید میگیرن ؟

ای کاش  نرم افزاری بی نقص برای خروجی اندروید واسه  c2 اراعه بشه چون الان بازی ساختن برای اندروید فقط درامد داره

کلا کانستراکت بدرد بازیسازی نمیخوره یک انجینه آموزشی محسوب میشه فقط

یعنی در این حد که یک چیزی یاد بگیری و انتظار بازیسازی نباید داشته باشی چون برای اینکار ساخته نشده

اگه واقعا قصد داری بازی درست و حسابی برای موبایل بسازی باید بری سراغ یونیتی که بهترین انجین بازیساز برای موبایله و خروجی بدون دردسری هم میده برای همه پلتفرمها واسه همه سیستم عاملهای موبایل خروجی داره اندروید و ای او اس و وین فون و بلک بری و همچنین ویندوز و لینوکس و مک و پلی استیشن 3 و 4 و ایکس باکس وان و 360 و نینتدو و غیره خلاصه خیلی چیزه خفنیه و یه بازی سه بعدی ریسینگ ایرانی با گرافیک بالا واسه موبایل بساز ببین چه درآمدی از کافه بازار و اینا درمیاری

یونیتی انجین راحتی هم هست و راحت میشه یاد بگیری آموزشهاش هم 100 برابر آموزشهای کانستراکت بیشتره

همه دارن ازش استفاده میکنن و یک شرکت غول هم داره پشتیبانیش میکنه مثله کانستراکت یک گروه آماتور نیستن

کانستراکت در مقایل یونیتی مثل paint در برابر photoshop  

عزیز;
شما هنوز توانایی ساخت بازی با کانستراکت2 را ندارید یعنی حتی اگر ایده هم داشته باشید نمی تونید خوب پیاده کنید در حالی خودتون می گین سمت یونیتی بریم حالا من از شما سوال میپرسم:
1:شما با یونیتی بازی ساختید تنهایی که ما ببینیم؟(اون بازی هایی که با یونیتی ساخته شده همشون کمپانی بزرگ یا گروه های حرفه ای هستند وگرنه بازی هایی که با یونیتی تو ایران ساخته میشه همش ویرایشه همین)
2:شما بازی برای موبایل ساختین که به نتیجه نرسیده باشید یا بزارین تو آپ استور ها و دانلود نشه؟؟؟؟
3:این انجمن فقط برای کانستراکت2 است و اگر شما می خواهید برید سمت یونیتی آزاد هستید ولی دلیل نمیشه چنین حرفی بزنید بعدم ببرای حرف آخرتون هم بگم که: با plaint تصاویری ساخته شده که از فتوشاپ هم حرفه ای تر است می تونید تو سایت سرچ کنیدو خودتون با چشم ببینید.
اصلا هم قصد جسارت نداشتم فقط خواستم چشم دیگران را باز کنم که این پست شما را خواندن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، Americanboy ، Vizmark# ، amin hosseini
باهاتون کاملا موافقم،متاسفانه آقا مهدی حرف آخری که زدن باعث دلسرد شدن خیلی از بچه های تازه وارد به این انجین شد،آقا مهدی باید بدونن که ما الان در انجمن کانستراکت هستیم،و بحث هم بحث ساخت بازی دوبعدی هست نه یونیتی یا ...موفق باشید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. کسی که نمیتونه با چند تا چوب کبریت روی فرش یا موکت یه مربع بسازه خلاقیت نداشته باشه از پسش برنیاد با یه بسته چوب کبریتی تو هر قد و قواره و سایزی هم نمیتونه بسازه. نرم افزار خفن توانایی های زیادی داره و کمک زیادی میکنه ولی همین باعث میشه که شما توش گم بشید و دو دل بشه تو استفاده از ابزارهایی که نرم افزار بهش میده بنابراین ساده ترین و سبک ترین چیز ایده آل ترین چیز برای اجرای ایده هاست. حالا بعد ها ذهنتون خلاق تر شد تخصص پیدا کردید اون موقع میتونین سراغ هر انجین دیگه ای خاستید برید چون ذهنتون باز هستش و میدونه چی میخاد و توانایی هاش رو اونجا میتونه عرضه کنه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، Americanboy
یونیتی نسبت به آنرین راحتر است. اما برای ساخت بازی های دو بعدی بهینه نشده . چون هیچ ابزاری برای توسعه را ندارد . من اولین بار که وارد یونیتی شدم برای ساخت اولین نقشه ام خیلی مشکل داشتم خیلی پیچیده بود. یونیتی موتور بازی های سه بعدی است ان هم در ابعاد بازی های اکشن تفنگی و شمشیر زنی و بازی های ازنوع وسیله های نقلیه . برای ساخت بازی های ماجراجویی و استراژیک سخت تر می شود انجام دهید.

باید مو تور ها را به دو دسته دو بعدی و سه بعدی تفکیک کرد . که هر کدام رابطه کاربری جداگانه و خاص خودشان را دارد و همچنین ابزار های توسعه خاص خودشان. هر موتور برای ساخت یک یا چند سبک ایدال است.

همه موتور ها یکسری ویژگی مشترک دارند. میشود با همشان هر بازی ساخت اما باید به این توجه کنید که ساخت بازی کدام راحتر و انعطاف پذیر تر و قدرتمند تر است

من با تری دی گیم استادیو خیلی کار کدم و کلاس های زیادی با آن ساختم. هیچ انجین سه بعدی به اندازه تری دی گیم استادیو راحت نیست شما می توانید در سه دقیقه اولین نقشه تان براحتی و ساده بسازید.

این انجین منابع عظیمی از هر چیزی که بخواهید چه پولی و چه رایگان داراست .واعضای آن هر ماه قابلیت های جدیدی را ارائه می دهند .

شاید خیلی جاها بهتون بگویند این انجین توانایی گرافیکی ضعیف است. اما خیلی ضعیف نیست شما می توانید بازی های با کیفیت آنریل بسازید. اما مشکل اینجاست که رابطهای کاربردی وجود ندارد که بتوانید از تمام توانیی موتور استفاده کنید و مجبورید با کد نویسی آنرا جبران کنید.

تا دل تان بخواهد آموزش و مقاله این سایت در مورد بازی سازی ارائه می دهد می توانید از آنها استفاده کنید.

الگو ها کد نویسی را راحت می کند و شبیه رفتار ه در کانسراکت است با این تفاوت که کل یک سبک را پیاده ساز می کند مثل سبک اکشن تفنگی ، نقش آفرینی ، ماشین مسابه قه ای و ...

اگر سازندهای آن پشتکار داشتند و موتور را بروز می کردند موتور عالی می شد اما حدود 5 سال است که نسخه جدیدی ارائه نمی دهد. و تنها خروجی ویندوز را داراست

با این موتور هم می توان بازی 2 بعدی ساخت به یک روش خیلی ساده. اما نمی توان یک بازی پیچیده ای دو بعدی مثل کانسراکت ساخت

پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan
بچه ها یه چیزی بگم نزارید رو حساب بی تجربگی و اینا ...
گیم میکر رو دست کم نگیرید ...
از حدود چهار ماه پیش که گیم میکر رفت زیر مجموعه یه
شرکت بزرگتر خیلی امکانات بهش اضافه شد و حرفه ای تر

الان دو تا خروجی اندروید میده یه sdk و یه ndk 
که یکی از یکی بهتر ...
کلا ۳ مگ به حجم خروجی اضافه میکنه و پرفورمنس هم مثل یونیتیه

بازیهای کمان اهورایی و ماشین فضایی هم نمونه های ایرانی ...

الان راحت یه چیزی مثل خروس جنگی میشه درآورد چون امکانات 
آنلاین فوق العاده ای بهش اضافه شد.

همه پلتفرم ها هم که برای خروجی پشتیبانی میشن.

کلا تحول عظیمی داشته و از اون حالت بچگونه دراومده.

من خودم باور نداشتم ولی دوستم یه نمونه هایی نشونم داد که ...
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy
گیم میکر پرو یکی از سه انجین دو بعدی ساز عالی است اما سه مشکل بزرگ دارد
1-متن فارسی پشتیبانی نمی کند
2-طراحی نقشه بازی همان نماهای کاری لایوت و لایه ها خیلی از کانسراکت ضعیف و انعطاف و قدرت کانسراکت را ندارد
3-مولفه مجزا نیست یعنی براحتی نمی توان پلاگین ساده نوشت.

قبول دارم گیم میکر از جان آدمیزات تا ... آن هم به دو روش خروجی می گیرد که حجم آن کم هستند و هم نرخ اجرایی آن خیلی از کانسراکت بهتر است .

قابلیت شیدر نویس دارد و می توانید گرافیک سه بعدی را شبیه سازی کنید . قایلیت نور پردازی پویا و بافت های برجسته را داراست . ویرایشگر عکس آن خیلی حرفه ای است.

زبان برنامه نویسی خیلی قوی هم دارد ولی یکجورهای ترکیبی از پاسکال و سی است که تو ذوق می زند. کاش کلا ساختارش سی بود.

دارای قابلیت رویداد هست اما نه مثل کانسراکت شما نمی توانید چند رویداد را ترکیب کنید و مشکلات فراوانی ایجاد می کند. مثلا مورتال کمبات مایل جلو بکس را نمی توانید پیاده سازی کنید

پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پروژه محور ساخت بازی مار و پله mohsen_nasri 6 3,823 1403/10/24، 09:38 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 128 86,516 1403/10/23، 04:58 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 20,942 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,610 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 8,623 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100

پرش به انجمن: