کدام طرح صفحه ثبت نام و ورود بهتر بود ؟
طرح اول
38.89%
7
طرح دوم
5.56%
1
طرح سوم
55.56%
10
18 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

کمک در انتخاب طرح نهایی
خب مشکلی نیست ، من که تا اینجاشو هزینه کردیم 1
اینم روش ؛ فکرم نمیکنم طراحی جدید این ها بیشتر از اینها 200 ت هزینه برداره برام .
هرچند الان سر این طراحی جدید داره قلبم میگیره  24
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام این طرح جدید خیلی بهتر شده 
ولی بنظرم هنوز جای کار داره 
تو عکس ماشین و راننده بی کیفیت هستن حالا نمیدونم تو عکس اینجوری یا نه
بعد به نظرم یکم بک گراند بی روح خیلی تاریک اگه یکم اسپرت تر بشه عالیه 
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde
(1398/6/1، 05:36 صبح)Morj1 نوشته است: سلام این طرح جدید خیلی بهتر شده 
ولی بنظرم هنوز جای کار داره 
سلام

منظورتون از جای کار داره همین دو موردی که فرمودید هست ؟

نقل قول: تو عکس ماشین و راننده بی کیفیت هستن حالا نمیدونم تو عکس اینجوری یا نه

توی پیش نمایش به این صورت خواهد بود ( در صورت زوم ) در غیر این صورت توی بازی همون اندازه عادی خودش هست .

نقل قول: بعد به نظرم یکم بک گراند بی روح خیلی تاریک اگه یکم اسپرت تر بشه عالیه

یک موضوعی در رابطه با گرافیک هست و اونم این هست که تا اینجا 2.5 میلیون هزینه شده برای اون .
مطمئنا این هزینه رو بنده برای دل خوشم انجام نمیدم و انجام میدم تا بازی به استاندارد صفحات اول برسه .
اما اینکه میگید بی روح و تاریک هست ؛ بنده دقیقا نمیدونم کدومش بهتره ! اون تاریکی های دور کادر ها یک کادر شدوو ( سایه ای مانند مشکی ) هست میشه برداشت یا گذاشتش ... اما اگر برداریم خیلی بی مزه میشه ، بذاریم به قول شما تاریک میشه .

خود بنده هنوز نظر 100 درصد و تایید شده به گرافیست ندادم ؛ بنده هم مثل شما هنوز دلم به این گرافیک نیست ( به غیر از کاراکتر راننده ، ماشین و پروفایل و این دسته ) ، شایدم در انتهای کار بشه اما الان نیست ! بنده منتظرم تا گرافیست تمام کار هارو ارائه بده و بنده پیاده سازیشون کنم ، نهایتا در صورتی که لازم باشه تغییراتی رو به ایشون میگم اعمال کنند ، در حال حاضر گرافیست ترجیح داد چند دکمه رو داخل منو و صفحات حذف کنه و تدبیراتی رو براشون در نظر بگیره که من منتظرم ببینم انتهای پروژه چه خواهد شد .

اما اگر بابت این صحبتتون نظریه خاص و یا فایلی دارید امیدوارم ضمیمش کنید تا منم در اختیار گرافیست بذارم .

ممنون .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj1 ، shazde
والا از وقتی که پیام دادم تا الان داشتم یه طرح برا شما میزدم یعنی دوساعت 
تایم کمی پاش گذاشتم چون میخوام بخوابم 
 اگه دوست داشتین میتونم تقویتش کنم کار زیاد داره ریز نشدم مثلا ایکون سکه و ایکس پی و بنزین رو که خودم درست کردم باید یکم دقیق تر بشه
[تصویر:  TETS5.png]

البته عکس اصلی ۲۷ مگ حجمش شد
 چون اولش اصلا حواسم نبود سایز رو چقد گذاشتم 
برا همین مجبور شدم حجم عکس رو کم کنم 
اون کادر های ابی کم رنگ میخواستم عکس بزارم ولی نزاشتم اون قسمت (گاراژ و انتخاب راننده و ماشین و شروع و..‌بالای اون نوشته عکس قرار میگیره ) وقت نشد والا
 اگه طرح دوست داشتین خصوصی پیام بدین

پینشهاد : برا دیدن عکس ،عکسو دانلود کنید بعد تو گالری گوشی صفحرو برعکس کنید که ببینید چطوریه تو سایت یکم بد میشه فک کنم اونیجوری بهتر باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde ، rezamms
(1398/6/1، 08:00 صبح)Morj1 نوشته است: والا از وقتی که پیام دادم تا الان داشتم یه طرح برا شما میزدم یعنی دوساعت 
 اگه دوست داشتین میتونم تقویتش کنم کار زیاد داره ریز نشدم مثلا ایکون سکه و ایکس پی و بنزین رو که خودم درست کردم باید یکم دقیق تر بشه

اون کادر های ابی کم رنگ میخواستم عکس بزارم ولی نزاشتم اون قسمت (گاراژ و انتخاب راننده و ماشین و شروع و..‌بالای اون نوشته عکس قرار میگیره ) وقت نشد والا

پینشهاد : برا دیدن عکس ،عکسو دانلود کنید بعد تو گالری گوشی صفحرو برعکس کنید که ببینید چطوریه تو سایت یکم بد میشه فک کنم اونیجوری بهتر باشه

سلام ؛ به طور کلی صفحه ای که شما درست کردید خوب هست ؛ اما شما به کل یادتون رفته که ما در صفحه اصلی احتیاج به نشون دادن راننده و ماشین فعال کاربر داریم ؛ علاوه بر اون منویی که شما ساختید در همه صفحات قابل دسترس نیست و باید برای اون دکمه بک گذاشته بشه که مزایا و معایب خودشو داره ، در کل طرح شما شاید حتی از طرح فعلی هم بهتر باشه اما بنده فکر میکنم به درد این بازی نمیخوره .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/6/1، 01:18 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/6/1، 08:00 صبح)Morj1 نوشته است: والا از وقتی که پیام دادم تا الان داشتم یه طرح برا شما میزدم یعنی دوساعت 

سلام ؛ به طور کلی صفحه ای که شما درست کردید خوب هست ؛ اما شما به کل یادتون رفته که ما در صفحه اصلی احتیاج به نشون دادن راننده و ماشین فعال کاربر داریم ؛ علاوه بر اون منویی که شما ساختید در همه صفحات قابل دسترس نیست و باید برای اون دکمه بک گذاشته بشه که مزایا و معایب خودشو داره ، در کل طرح شما شاید حتی از طرح فعلی هم بهتر باشه اما بنده فکر میکنم به درد این بازی نمیخوره .
نمیدونم والا خواستم یه کمکی کرده باشم
اگه مشکل شما راننده و ماشین فعال که میشه تو کادر شروع قرار داد فک کنم قشنگم بشه 
این سبک الان خیلی رو مُد تو  ماشین بازی فورزا و نید فور اسپید و فیفا و پی اس استفاده و... استفاده میشه
[تصویر:  te]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde ، oak ، hb1221 ، rezamms
عاللیییییییه
اگه همین استفاده بشه که مهشره
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj1 ، hasansanaei

خوبه ، ولی باید روی آیکن ها کار بشه و فونت هم ساده نباشه
و یکم بک گراند تیره تر باشه
آقای ثنایی. اگه خواستید من توی این زمینه می تونم کمکتون کنم.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/6/2، 10:10 عصر)oak نوشته است: عاللیییییییه
اگه همین استفاده بشه که مهشره

سلام 
طرح مورد نظر اقای ثنایی قرار نگرفت 

پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
عالیه
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال