1398/12/8، 09:00 عصر
دوستان من درخواست کمک داشتم اون چیزایی که نتونستم رو هم نوشتم
حالا نمونه پیام های شما در خصوصی
سورس رو بده بهش یه نگاه بندازم /:
میتونم خیلی بهت کمک کنم بیا با هم کار کنیم
و نمونه ای از این پیام ها من به جز اون چیزا که نوشتم چیز دیگه ای نمیخوام مگه این که یه ایده خیلی بکر داشته باشین
این نکته اول
نکته دوم فایل apk برنامرو برداشتم چون هاست خیلی ضعیفه و مثل امروز میشه مارو ۱ روز از کار کردن انداخت
نکته سوم کسایی که گوشیشون زیر ۵ اینچ یه سوال داشتم تو صفحه اخبار ای فریم میاد روی اون دکمه های همه ویدیو توییت ؟
پارس پک داشتم رمزشو یادم رفت
امروز رفتم دیدم ایمیل زدن اگه هاست رایگان ۳۰ روز غیر فعال باشه حذف میکنن ایناش به کنار برنامه اخراشه دیگه
میخوام هاست بخرم تاحالا با پارس پک کار کردین ؟
حالا نمونه پیام های شما در خصوصی
سورس رو بده بهش یه نگاه بندازم /:
میتونم خیلی بهت کمک کنم بیا با هم کار کنیم
و نمونه ای از این پیام ها من به جز اون چیزا که نوشتم چیز دیگه ای نمیخوام مگه این که یه ایده خیلی بکر داشته باشین
این نکته اول
نکته دوم فایل apk برنامرو برداشتم چون هاست خیلی ضعیفه و مثل امروز میشه مارو ۱ روز از کار کردن انداخت
نکته سوم کسایی که گوشیشون زیر ۵ اینچ یه سوال داشتم تو صفحه اخبار ای فریم میاد روی اون دکمه های همه ویدیو توییت ؟
(1398/12/8، 04:06 عصر)hesam3 نوشته است:(1398/12/8، 03:24 عصر)Morj7 نوشته است: از اونجایی که هاست رایگان محدودیت داره به علت این ک نمیدونم فعا از دسترس خارج شده تا یک روزه کامل
برای تست از هاست رایگان سایت پارس پک استفاده کنید ، محدودیت داره اما نه محدودیتای مسخره و از دسترس خارج شدن !
پارس پک داشتم رمزشو یادم رفت
امروز رفتم دیدم ایمیل زدن اگه هاست رایگان ۳۰ روز غیر فعال باشه حذف میکنن ایناش به کنار برنامه اخراشه دیگه
میخوام هاست بخرم تاحالا با پارس پک کار کردین ؟