1399/6/18، 12:22 عصر
(1399/6/18، 08:58 صبح)hesam3 نوشته است:آقا حسام همونطور که گفتم مردم مقایسه می کنن(1399/6/17، 02:38 عصر)mostafanastary نوشته است: منتظر نظر سایر دوستان هستمسلام
من به شخصه با نظر مصطفی عزیز موافق هستم .
نمیدونم در چه سطح و در چه جامعه ای بزرگ شدید یا در حال گذران هستید .
اما بحث شهدا از بحث مسئولین فعلی و ... جدا هست .
چه شبکه های داخلی چه شبکه های خارجه ، چه فرد مومن چه فرد غیر اسلامی ، هرکسی که بخواد به شهدا توهین بکنه یا بخواد کار این افراد رو کوچیک بشماره مسلما دشمن ایران و ایرانی هست ...
هرچند قبلا اعلام کرده بودیم بحث سیاسی راه اندازی نشه ، اما حالا که تا حدودی وارد شد ، این موضوع رو وظیفه دونستیم که دوستان رو از گمراهی در بیاریم .
نمیدونم چرا سعی دارید همیشه کیفیت کار های شخصی و داخلی که هیچ حمایتی از سوی هیچ سازمان یا دفتر ریاست جمهوری و ... و ... نداره رو با کیفیت کار های شرکتی و بزرگ و با حمایت های میلیارد دلاری و بازار میلیارد دلاری مقایسه کنید ؟؟؟
بودجه همون بازی کالاف دیوتی که میگید از کل بودجه کل تاپ چارت های ایران بیشتره ...
با این وضعیت تحریمم که مسئولین عزیز لطف کردن و ریختن سرمون هم بازار جهانی رو هم از دست دادیم !
شما هروقت تونستی پراید رو که قیمت 4000 دلاری داره رو کیفیتشو با مزدا 3 سال 2010 که دقیقا خارج از ایران با همین قیمت فروخته میشه رو مقایسه کنی ... اونوقت میتونی درباره مقایسه بازی های ایرانی با خارجی صحبت کنی .
تازه خودرو سازی که میگن چند ده برابر بیشتر از بودجه کرونا کشور رو بهش اختصاص دادن و این هست !
با یکی از همین شرکت های بازی سازی که یکی از بازی های معروف شوتر ایرانی رو ساخته بودند صحبتی داشتم ، ازشون پرسیدم چرا داستان بازی به قدری کوتاه بود که با 3 . 4 ساعت سرجمع بازی تموم شد ؟
در یک کلام ، " بودجه " ؛ گفت بودجه نداشتیم ، کل بودجه ای که داشتیم 80 میلیون تومان بود و هزینه نگهداری تیم ماهی کم کمش 10 . 15 میلیون ...
این تازه مال چند سال پیشه . به غیر از اینکه یک بارم کلا بنیاد بازی های رایانه ای بیاد نصفه و نیمه بولدشون کنه کار دیگه ای نکرد .
این که شد ی سری از بازی ساز هامون .
ی سری هاشون هم که خودمونیم ؛ چند نفر از جمع ما میتونه به راحتی 5 میلیون تومان بده که یک گرافیست حرفه ای فقط براش UI بزنه ؟؟؟؟
حالا چند نفر میتونن 15 میلیون بدن ی گرافیست حرفه ای براشون گرافیک بازی رو بزنه ؟؟؟؟
من خودم به شخصه باید 4 . 5 ماهی هیچی نخورم و هیچی نخرم تا بتونم این پولو جور کنم که نمیشه !
پس میرم کل اینارو میدم ی گرافیست برام به 1 ت بزنه ، تهش در میاد بازی ای که یک هفته هم نمیتونه توی بازار رقابت کنه .
وضعیت شرکت هایی که نام میبرید هم بهتر از ما نیست . ما بحث 20 میلیون رو میکنیم ، اونا بحث 2 میلیارد و 20 میلیارد .
با این وضعیت دلار ، 2 میلیارد تومان هم بودجه ای در برابر ی بازی معمولی که خارج از ایران ساخته میشه هم نیست .
یکسری موضوعاتم هست که نمیشه الان به زبان آورد ، انشالله چند سال دیگه ، شاید ی جای دیگه ...
فعلا با همین وضعیت همون بازی های ماجراییتونو بسازید و خداروشکر کنید .
شما نمی تونی بگی بودجم کم بوده همین شده
من دارم میگم مردم میرن سمت کدوم ؟؟ کالاف یا بازی های ایرانی ؟؟؟
بابا جان
کیفیت رو وللش
باگ هاش رو که میتونن بگیرن
من هم به شهدا توهین نکردم و کارشون رو کوچک جلوه ندادم
فقط گفتم که بازی های دفاع مقدس قدیمی شده تقریبا
دفاع مقدس قدیمی نیست
ولی بازیایی که راجع به این موضوع می شازن تقریبا قدیمی شده
یک کار متفاوت با هیچکدوم نیستش
بله بودجه کم هستش و باز هم گفتم که کم کاری مسئولینه چون تا حالا کار بی کیفیت دیدن
و این کار های بی کیفیت تا زمانی که ریسک نکنن ادامه داره
و مشکلم هم همینه
کار ها تقریبا همشون یکی هستن
بودجه ها کم هست
واسه همین ساخت بازی دفاع مقدس رو به صورتی که الان هست رو ول کنید و برید سراغ کار های دیگه
مثلا عنوان نبرد هور هم راجع به دفاع مقدس بودش
و خیلی عالی بود که از اون حالت شوتر اول شخص در اومده بودن
میشه بازی های دفاع مقدس رو در استایل های مختلف با خلاقیت ساخت
مثلا یه چی شبیه بازی مدافعان حرم
ولی این رو هم در نظر بگیرید که کاربرا نمیان ببینن بودجه چیه
شرایط چیه
اصلا فکر می کنن با جادو جنبل بازی میسازیم
پس نمی تونن درک کنن واسه همین مقایسه می کنن و پایین ترین ها رو با فارکرای مقایسه می کنن
راه حلش چیه ؟؟؟
اول اینکه فرهنگ سازی کنیم که اصلا جوابگو نیست با این ملت
دوم اینه که یه بازی بسازیم در حد فارکرای که خب همونطور که گفتید با بودجه کم نمیشع
خب چیکار کنیم ؟؟؟
راه سوم اینه که از این شکل شوتر کار رو دربیاریم و برین یه بازی خوب بسازیم با یه سبک دیگه
مثلا کلش رویال با موضوع دفاع مقدس
درد من همش اینه جناب حسام جان