چیجوری درآمد زایی کنم
(1399/6/26، 09:36 عصر)amin hosseini نوشته است: هیچ ربطی به صدا و سیما ندارد!!! ویدیو های شما خارجی است ، حتی اگر فارسی هم بود ، ربطی به صدا و سیما نداشت!!! شما وقتی باید از صدا و سیما مجوز بگیرید که ویدیو های شما پخش زنده است.
مرسی . از نگرانی منو در آوردین

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
(1399/6/26، 04:21 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است:
(1399/6/26، 04:19 عصر)آموزش دهنده نوشته است: آقا یکی از دوستان تو پیام خصوصی بهم گفت که برای برنامه ای که میخوام بسازم بایداز صدا و سیما مجوز بگیرم ! حقیقت داره آیا؟

‌اگر ویدیو فارسی باشه آره
ولی اگر خارجی باشه نه
دوست عزیز چرا وقتی نمیدونید پاسخ الکی میدید؟

خیر نیازی نیست
برای ایجاد پخش زنده از شبکه های صداوسیما نیازمند گرفتن مجوز هستید نه هیچ ویدئوی دیگه ای
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein
حاجی تخریب چی ؟

خب درباره چیزی که اطلاع کافی نداری چرا بیخودی نظر میدی ؟

چاقو گذاشتن بیخ حلقت گفتن اگه جواب ندی میکشیمت

شما به نظرم اول برو کمی سطح فرهنگ و اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا جایی نظر بده

یعنی چی آخه از اون موقع که وارد انجمن شدید که کله انجمنو ریختید بهم . انجمن تلگرام رو ریختید بهم . انجمن واتساپ رو دیگه خبر ندارم

به مهدی یار کلی فحش های نا جور و رکیک دادی . جمع کن خودتو سیزده چهارده سالت بیشتر نیست واقعا زشته . خجالت بکش . دیگه نذار بیشتر از این قضیه کش پیدا کنه

شما همون کسی نبودی که به من میگفتی چرا داری با حسام مدیر انجمن دعوا میکنی ؟

خب رضا هم مدیر انجمنه درست و مثله آدم صحبت کن

همسن و همقدت که نیست اینطوری صحبت میکنی
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Hossein
(1399/6/26، 10:28 عصر)rezamms نوشته است:
(1399/6/26، 04:21 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است:
(1399/6/26، 04:19 عصر)آموزش دهنده نوشته است: آقا یکی از دوستان تو پیام خصوصی بهم گفت که برای برنامه ای که میخوام بسازم بایداز صدا و سیما مجوز بگیرم ! حقیقت داره آیا؟

‌اگر ویدیو فارسی باشه آره
ولی اگر خارجی باشه نه
دوست عزیز چرا وقتی نمیدونید پاسخ الکی میدید؟

خیر نیازی نیست
برای ایجاد پخش زنده از شبکه های صداوسیما نیازمند گرفتن مجوز هستید نه هیچ ویدئوی دیگه ای
آقا رضا شما هم دارید اشتباه میکنیدا . اگه اثر صاحبی داشته باشه که براش زحمت کشیده باشه و اون رو پولی گذاشته باشه (مثل سریال های نمایش خانگی) و فرد اونارو توی برنامه اش قرار بده نیاز به مجوز از صاحب اثر داره چرا که به لحاظ قانونی و شرعی اثر واسه اونه و ما نمیتونم به رایگان منتشرش کنیم (یاحتی بفروشیمش) . من خودم سر بازی شهرزاد همین بلا سرم اومد که بازار گفت برو از صاحب اثر مجوز بگیر (که اخر سر بازی رو رایگان تو مایکت گذاشتم و مایکت گیر نداد) .
البته همه چی بستگی به فیلم های داخل نرم افزار داره تا دقیق مشخص نشه نمیشه نظر داد (که گفتید اصلا ایرانی نیست و خارجیه) .  

که این واسه مجوز از صاحب اثره . واسه صدا و سیما تجربه ای ندارم که خودتون گفتید دیگه واسه پخش زنده میخواد
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani
محمد جان دوست گلمون گفتن که یه سری آموزش هایی هست که داخل یوتیوب هستش و جنبه سرگرمی داره که فیلم های داخل یوتیوب هم رایگان هستن و فک نکنم اصلا اسم مجوز باید تو این تاپیک میومد

امیدوارم موفق و سربلند باشی
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

دوستان دعوا نکنید ، ارزششو نداره .

در جواب کیارش هم بگم ، خودت هم همینطوری بودی ، حالا الانم هستی یا نیستی رو نمیدونم .
اما خودتم در جواب اینکه بهت گفتم برو اطلاعاتتو بیشتر کن ده روز و بعد از اون بار ها انجمن رو بهم ریختی .
قضیه گروه تلگرام رو هم خودت یادته و لازم نیست بگم در حالی که من چیزی نگفتم چه چیز هایی گفتید ؛ حالا تنها هم نبودی که اینم در نظر میگیریم ...

هرکسی به شکل خودش در یک دورانی یک سری حرکاتی میزنه که بعدا خودش هم پشیمون میشه از کار هاش .
استثناء هم نداره .

در جواب اون دوستمون هم بگم ، ما وقتی یک تازه وارد میاد به دو دسته تقسیم میشیم .
یک دسته مسخره میکنن ، یک دسته اگر مسخره هم بکنن توی انجمن سعی میکنند از شخص یا اشخاص حمایت کنند ، شما اسمشو بذار حمایت ظاهری ، من اسمشو میذارم حمایت واقعی .
در زمان لازم از شخص حمایت میکنیم ؛ من اصلا قبول ندارم که اینجا کسی بخواد با کسی مشکل داشته باشه و بخواد بهش ضرر برسونه .
حالا اگر در ظاهر هم مسخرتون میکنن ، چی ازتون کم میشه ؟ حتی شاگرد اولای مدرسه هم توسط دانش آموزای سطح پایین مدرسه مسخره میشن !
ملاکتون دقیقا چیه ؟ قراره با حرف دیگران عصبانی بشید یا مثلا بخواید دشمنی درست کنید ؟ ده دقیقه میاید توی انجمن همون ده دقیقه رو سعی کنید اگر تونستید به کسی کمک کنید ، بکنید ، قصدی غیر از کمک کردن یا کمک شدن داشتید ، همون لحظه صفحه انجمن رو ببندید و خودتون رو هم لعنت کنید ( شیطان یا هرچی حالا ) ...

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein
http://uupload.ir/files/oeki_screenshot_..._myket.jpg

خب حالا که بحث به اینجا کشید ، بزارین این عکس رو هم ببینم!
اول نمیخواستم بزارم چون خیلی توش فحش دادن ولی دیگه حالا که بحث به اینجا کشید گذاشتم
من از برنامه ی ایشون یعنی خبردار چون خبر ها رو کامل نشون نمیدادم خوشم نیومد و ۵ ستاره ندادم. ایشون هم در قسمت پاسخ دهنده ی مارکت این ها رو گفتن... و حیف که گزینه ای به نام گزارش نداشت ، حالا تین ارکیا خان اودم گفت که گوشیم دست پسر عموم بوده! اگه گوشی دست ایشون بوده چجوری میدونستن انجمن چیه که توی قسمت پاسخ توسعه دهنده ی مایکت به فحش کشیدن؟
و اینکه این فحش ها طی چند روز بوده، یعنی گوشیتون ۳ روز دست پسر عموتون بوده؟؟ ،حالا فقط اینو نشون دادم که بقیه نگن چرا با ارکیا مشکل داری.. حالا این نیز بگذر...

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Hossein
الله اکبر
اینجا انجمنه,کوچه محلتون نیست
یکم رعایت کنید
  پاسخ

سلام به همه دوستان
چقدر حیف که موضوع بسیار خوبی بود و میتونست چراغ راه خیلی از تازه کار های جدید باشه اما متاسفانه به دلیل بچه بازی هایی یک سری افراد به جاهای بدی کشیده شد

در کل پیشنهاد میکنم پست هاتون رو حذف کنید و از این به بعد سعی کنید رفتار بهتره نسبت به هم داشته باشید 1

همچنین لطفا در صورتی که راجب موضوع مورد بحث چیزی نمیدونید حرف نزنید و مثلا به صورت غیر مستقیم نگید که همه چی رو بلد هستید (اشاره غیر مستقیم به یک کاربر گرامی)

از دوست عزیز آموزش دهنده هم بنده عذرخواهی میکنم که موضوعشون به جاهای بدی کشیده شد

با افرادی هم که بی احترامی کردند در این موضوع در آینده به شدت برخورد خواهد شد

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein
(1399/6/27، 01:31 عصر)M.gh نوشته است:
(1399/6/27، 01:25 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است:
(1399/6/27، 01:30 صبح)kiarash نوشته است: حاجی تخریب چی ؟

خب درباره چیزی که اطلاع کافی نداری چرا بیخودی نظر میدی ؟

چاقو گذاشتن بیخ حلقت گفتن اگه جواب ندی میکشیمت

شما به نظرم اول برو کمی سطح فرهنگ و اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا جایی نظر بده

یعنی چی آخه از اون موقع که وارد انجمن شدید که کله انجمنو ریختید بهم . انجمن تلگرام رو ریختید بهم . انجمن واتساپ رو دیگه خبر ندارم

به مهدی یار کلی فحش های نا جور و رکیک دادی . جمع کن خودتو سیزده چهارده سالت بیشتر نیست واقعا زشته . خجالت بکش . دیگه نذار بیشتر از این قضیه کش پیدا کنه
شما همون کسی نبودی که به من میگفتی چرا داری با حسام مدیر انجمن دعوا میکنی ؟

خب رضا هم مدیر انجمنه درست و مثله آدم صحبت کن

همسن و همقدت که نیست اینطوری صحبت میکنی

‌لطفا شما خودتو قاطی نکن
(1399/6/27، 05:11 صبح)hesam3 نوشته است: دوستان دعوا نکنید ، ارزششو نداره .

در جواب کیارش هم بگم ، خودت هم همینطوری بودی ، حالا الانم هستی یا نیستی رو نمیدونم .
اما خودتم در جواب اینکه بهت گفتم برو اطلاعاتتو بیشتر کن ده روز و بعد از اون بار ها انجمن رو بهم ریختی .
قضیه گروه تلگرام رو هم خودت یادته و لازم نیست بگم در حالی که من چیزی نگفتم چه چیز هایی گفتید ؛ حالا تنها هم نبودی که اینم در نظر میگیریم ...

هرکسی به شکل خودش در یک دورانی یک سری حرکاتی میزنه که بعدا خودش هم پشیمون میشه از کار هاش .
استثناء هم نداره .

در جواب اون دوستمون هم بگم ، ما وقتی یک تازه وارد میاد به دو دسته تقسیم میشیم .
یک دسته مسخره میکنن ، یک دسته اگر مسخره هم بکنن توی انجمن سعی میکنند از شخص یا اشخاص حمایت کنند ، شما اسمشو بذار حمایت ظاهری ، من اسمشو میذارم حمایت واقعی .
در زمان لازم از شخص حمایت میکنیم ؛ من اصلا قبول ندارم که اینجا کسی بخواد با کسی مشکل داشته باشه و بخواد بهش ضرر برسونه .
حالا اگر در ظاهر هم مسخرتون میکنن ، چی ازتون کم میشه ؟ حتی شاگرد اولای مدرسه هم توسط دانش آموزای سطح پایین مدرسه مسخره میشن !
ملاکتون دقیقا چیه ؟ قراره با حرف دیگران عصبانی بشید یا مثلا بخواید دشمنی درست کنید ؟ ده دقیقه میاید توی انجمن همون ده دقیقه رو سعی کنید اگر تونستید به کسی کمک کنید ، بکنید ، قصدی غیر از کمک کردن یا کمک شدن داشتید ، همون لحظه صفحه انجمن رو ببندید و خودتون رو هم لعنت کنید ( شیطان یا هرچی حالا ) ...

موفق باشید .

‌ممنون آقا حسام واقعا تنها کسی که تو انجمن منو درک میکنه شما هستید 
(1399/6/27، 10:25 صبح)M.gh نوشته است: http://uupload.ir/files/oeki_screenshot_..._myket.jpg

خب حالا که بحث به اینجا کشید ، بزارین این عکس رو هم ببینم!
اول نمیخواستم بزارم چون خیلی توش فحش دادن ولی دیگه حالا که بحث به اینجا کشید گذاشتم
من از برنامه ی ایشون یعنی خبردار چون خبر ها رو کامل نشون نمیدادم خوشم نیومد و ۵ ستاره ندادم. ایشون هم در قسمت پاسخ دهنده ی مارکت این ها رو گفتن... و حیف که گزینه ای به نام گزارش نداشت ، حالا تین ارکیا خان اودم گفت که گوشیم دست پسر عموم بوده! اگه گوشی دست ایشون بوده چجوری میدونستن انجمن چیه که توی قسمت پاسخ توسعه دهنده ی مایکت به فحش کشیدن؟
و اینکه این فحش ها طی چند روز بوده، یعنی گوشیتون ۳ روز دست پسر عموتون بوده؟؟ ،حالا فقط اینو نشون دادم که بقیه نگن چرا با ارکیا مشکل داری.. حالا این نیز بگذر...

‌شما انقدر شعور فرهنگیت پایینه که من 3 ساعت هم برات توضیح بدم همون حرف رو میزنی
داستان از این قراره:
من گوشیم رو برای تعمیر 3 روز به پسر عمم دادم
اون هم نمیدونم مشکلش با من چی بوده...؟
اومده هر کس تو مای پنل (پنل توسعه دهندگان مایکت) نظر گزاشته بهش فحش داده
من و خانواده ام هم از ایشون شکایت کردیم
و همین دیروز مایکت با من تماس گرفت و من ماجرا رو براش توضیح دادم و حتی عکس شکایت رو هم براشون ارسال کردم

دیگه هر جور خودتون دریافت میکنید
(1399/6/27، 12:52 عصر)rezamms نوشته است: سلام به همه دوستان
چقدر حیف که موضوع بسیار خوبی بود و میتونست چراغ راه خیلی از تازه کار های جدید باشه اما متاسفانه به دلیل بچه بازی هایی یک سری افراد به جاهای بدی کشیده شد

در کل پیشنهاد میکنم پست هاتون رو حذف کنید و از این به بعد سعی کنید رفتار بهتره نسبت به هم داشته باشید 1

همچنین لطفا در صورتی که راجب موضوع مورد بحث چیزی نمیدونید حرف نزنید و مثلا به صورت غیر مستقیم نگید که همه چی رو بلد هستید (اشاره غیر مستقیم به یک کاربر گرامی)

از دوست عزیز آموزش دهنده هم بنده عذرخواهی میکنم که موضوعشون به جاهای بدی کشیده شد

با افرادی هم که بی احترامی کردند در این موضوع در آینده به شدت برخورد خواهد شد

موفق باشید

‌چرا اشاره غیر مستقیم میکنی؟
بگو کاربر ARKEYA.__.JAFARI
شما که هر چی ایموجی خنده رو تو گروه به من نشون دادی اینجا هم بزن کل حساب خانواده و جد و آبادم رو مسدود کن
حوصله ی ادامه دادن بحث رو ندارم اما
اولا شعور خودتون و جد آبادتون پایینه
دوما
اصلا ما گیریم که گوشیت 3 روز دست پسر عمت بوده درستش کنه
اون چمیدونه انجمن چیه که گفته "الان میریی انجمن %#*%^*% میکنی به خودت"
پ.ن : موارد مخدوش شده فحش هایی که تو عکس دادین
حالا بگذریم ، حقیقت معلومه ، اصلا ما باور کردیم دست پسر عمت بوده
باشه بای
مهدی یار
درسته من خیلی با ارکیا موافق نسیتم ولی اخیرا یه جوری شدی
من حرف ارکیا رو راجع به مساله پسر عمش باور می کنم 
شما هم کوتاه بایین دیگه
تمام
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، ARKEYA ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: