موضوعها: 3
مکان: همدان،ملایر
سپاسها: 228
992 سپاس گرفتهشده در 543 ارسال
حاجی تخریب چی ؟
خب درباره چیزی که اطلاع کافی نداری چرا بیخودی نظر میدی ؟
چاقو گذاشتن بیخ حلقت گفتن اگه جواب ندی میکشیمت
شما به نظرم اول برو کمی سطح فرهنگ و اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا جایی نظر بده
یعنی چی آخه از اون موقع که وارد انجمن شدید که کله انجمنو ریختید بهم . انجمن تلگرام رو ریختید بهم . انجمن واتساپ رو دیگه خبر ندارم
به مهدی یار کلی فحش های نا جور و رکیک دادی . جمع کن خودتو سیزده چهارده سالت بیشتر نیست واقعا زشته . خجالت بکش . دیگه نذار بیشتر از این قضیه کش پیدا کنه
شما همون کسی نبودی که به من میگفتی چرا داری با حسام مدیر انجمن دعوا میکنی ؟
خب رضا هم مدیر انجمنه درست و مثله آدم صحبت کن
همسن و همقدت که نیست اینطوری صحبت میکنی
موضوعها: 3
مکان: همدان،ملایر
سپاسها: 228
992 سپاس گرفتهشده در 543 ارسال
محمد جان دوست گلمون گفتن که یه سری آموزش هایی هست که داخل یوتیوب هستش و جنبه سرگرمی داره که فیلم های داخل یوتیوب هم رایگان هستن و فک نکنم اصلا اسم مجوز باید تو این تاپیک میومد
امیدوارم موفق و سربلند باشی
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
دوستان دعوا نکنید ، ارزششو نداره .
در جواب کیارش هم بگم ، خودت هم همینطوری بودی ، حالا الانم هستی یا نیستی رو نمیدونم .
اما خودتم در جواب اینکه بهت گفتم برو اطلاعاتتو بیشتر کن ده روز و بعد از اون بار ها انجمن رو بهم ریختی .
قضیه گروه تلگرام رو هم خودت یادته و لازم نیست بگم در حالی که من چیزی نگفتم چه چیز هایی گفتید ؛ حالا تنها هم نبودی که اینم در نظر میگیریم ...
هرکسی به شکل خودش در یک دورانی یک سری حرکاتی میزنه که بعدا خودش هم پشیمون میشه از کار هاش .
استثناء هم نداره .
در جواب اون دوستمون هم بگم ، ما وقتی یک تازه وارد میاد به دو دسته تقسیم میشیم .
یک دسته مسخره میکنن ، یک دسته اگر مسخره هم بکنن توی انجمن سعی میکنند از شخص یا اشخاص حمایت کنند ، شما اسمشو بذار حمایت ظاهری ، من اسمشو میذارم حمایت واقعی .
در زمان لازم از شخص حمایت میکنیم ؛ من اصلا قبول ندارم که اینجا کسی بخواد با کسی مشکل داشته باشه و بخواد بهش ضرر برسونه .
حالا اگر در ظاهر هم مسخرتون میکنن ، چی ازتون کم میشه ؟ حتی شاگرد اولای مدرسه هم توسط دانش آموزای سطح پایین مدرسه مسخره میشن !
ملاکتون دقیقا چیه ؟ قراره با حرف دیگران عصبانی بشید یا مثلا بخواید دشمنی درست کنید ؟ ده دقیقه میاید توی انجمن همون ده دقیقه رو سعی کنید اگر تونستید به کسی کمک کنید ، بکنید ، قصدی غیر از کمک کردن یا کمک شدن داشتید ، همون لحظه صفحه انجمن رو ببندید و خودتون رو هم لعنت کنید ( شیطان یا هرچی حالا ) ...
موفق باشید .
موضوعها: 2
سپاسها: 108
75 سپاس گرفتهشده در 37 ارسال
الله اکبر
اینجا انجمنه,کوچه محلتون نیست
یکم رعایت کنید