دعوا های کهکشانی در انجمن
[تصویر:  photo_2020_10_18_21_14_47.jpg]
واقعا این صحبتا یعنی چی اخه!
اول اینکه نهایت بچگی و سن عقلی به شدت کمتون رو نشون میده که باعث شده انجمن به این روز بیوفته
اون موقع ها که ما تازه اومده بودیم انجمن چیزی جز پرسش و پاسخ و اموزش و کمک به همدیگه نبود و همه دوستان حرفه ای یا متوسط بودن
و افرادی مثل من که اون زمان نوب بودیم مثل شما انقدر ** *** نمیزدیم و فقط سوالی داشتیم میکردیم
یه چند نوب و بچه ریختین اینجا نه تنها دنبال پیشرفت نیستید بلکه ** توخالی و کلی ادعای پوچ هم هستید
لازمم نیست کسی انجمن رو ترک کنه یا چیز دیگه ایی,همین که هرکی در حد خودش ** بزنه کافیه

خلاصه که هرکدوممون زندگیمون همینجوریش پرمشکل هست با این وضعیت جهان و صنعت گیم ایرانمون هم که داغونه,پس بجای اینکه به همدیگه بپرید باهم متحد بشید دنبال اهداف بزرگ
همین بحث و دعواهای بی مورد باعث شد خیلی از حرفه ایی های انجمن از جمله هادی و شازده انجمنو ترک کنن....
یکم فکر کنید خودتون متوجه اشتباهاتون میشید
به امید صلح و موفقیت یا الله

و نمیدونم چرا هرچی میشه پای مهدیار میاد وسط
تا جایی که من مهدیارو میشناسم همیشه دنبال یادگیری بوده و هست,حتی اگه یوقت اشتباهی کنه بیشتر از اون کار مفید انجام میده

پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein
و اینکه شما میگین چرا انجمن اون قبلی نیست ؟ میخوام یه جواب جالب دیگه هم بهتون بدم . 

شما نگاه کنین این تاپیکای amin hosseini رو . اومده هر چی بلد بوده رو آموزش داده . خداییش یه نفرتون سپاس کردین؟ آقا اصن میگیم آموزشاش بدردتون نخورد و استفاده نکردید . دیگه یه سپاس هزینه ای داره که مثلا بخاطر اونم دارین خساست به خرج میدین؟ در همون زمانی که دوستان به من گفتن بیکار (نمیخوام این بحثو باز کنم ) من و دوست خوبم amin hosseini داشتیم فصلنامه رو 2 رو میساختیم  و حدود 100-150 تاپیک هم جمع اوری کردیم (البته بیشتر زحمت هاش به پای امین حسینی هست و واقعا تحسین بر انگیزه) ولی دو روزه که بیخیال ساختن فصلنامه شدیم . دلیلش هم خیلی جالبه . ترسیدیم که اونجور که باید از کارمون استقبال نشه . ترسیدیم تمامی  استقبال ها به دوتا سپاس ساده ختم بشه (که اونم بعضی از دوستان خساست به خرج میدن) همین امین حسینی میخواست آموزش ساخت برنامه باد صبا رو با کانستراکت بزاره ولی نساخت تا دو قسمتشو فیلمن برداری کرد ولی نساخت و ادامه نداد میدونین چرا؟ این هم دلیل جالبی داره! چون ترسید کسی مثل آموزش هاش در تاپیک آموزش های روزانه من , آموزشش رو سپاس نکنه . حرفای ناگفته زیاده ...

(1399/7/27، 10:29 عصر)MdSarli نوشته است: [تصویر:  photo_2020_10_18_21_14_47.jpg]
واقعا این صحبتا یعنی چی اخه!
اول اینکه نهایت بچگی و سن عقلی به شدت کمتون رو نشون میده که باعث شده انجمن به این روز بیوفته
اون موقع ها که ما تازه اومده بودیم انجمن چیزی جز پرسش و پاسخ و اموزش و کمک به همدیگه نبود و همه دوستان حرفه ای یا متوسط بودن
و افرادی مثل من که اون زمان نوب بودیم مثل شما انقدر زر مفت نمیزدیم و فقط سوالی داشتیم میکردیم
یه چند نوب و بچه ریختین اینجا نه تنها دنبال پیشرفت نیستید بلکه گوز توخالی و کلی ادعای پوچ هم هستید
لازمم نیست کسی انجمن رو ترک کنه یا چیز دیگه ایی,همین که هرکی در حد خودش زر بزنه کافیه
در ضمن,در رابطه با گروه تلگرامی غلطی اگر کردید هزار برابر بدترشو خودم جرتون میدم حالا علاوه بر اسپمرای دیگه که خودشون از اعضای گپ هستند و اونا هم که صحبتشو نمیکنم
اگه جرعتشو داری حرکتی بزن1

خلاصه که هرکدوممون زندگیمون همینجوریش پرمشکل هست با این وضعیت جهان و صنعت گیم ایرانمون هم که داغونه,پس بجای اینکه به همدیگه بپرید باهم متحد بشید دنبال اهداف بزرگ
همین بحث و دعواهای بی مورد باعث شد خیلی از حرفه ایی های انجمن از جمله هادی و شازده انجمنو ترک کنن....
یکم فکر کنید خودتون متوجه اشتباهاتون میشید
به امید صلح و موفقیت یا الله

و نمیدونم چرا هرچی میشه پای مهدیار میاد وسط
تا جایی که من مهدیارو میشناسم همیشه دنبال یادگیری بوده و هست,حتی اگه یوقت اشتباهی کنه بیشتر از اون کار مفید انجام میده

حالا من یه ** خوردم شما هی ریپلای کنین . منم همینو میگم اتفاقا . منم میگم اگه ** زدم اگه *** ای گفتم فقط و فقط سوال بوده . من وقتی اومدم انجمن چنتا تاپیک ساده زدم با این عناوین :

آموزش ساخت اپلیکیشن با کاسنتراکت
سوال درباره صدا های بازی
به سورس چتروم نروید
همین چنتا بودن . 
الان اینا نیاز به فحش و ***** و *** های تلگرامی داشته که بهم دادین؟ من خودم از همتون نوب ** ترم و هیچی هم از کانس بلد نیستم . اومدم یاد بگیرم که یهو ...

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
حرفاتونو توی همین تاپیک بزنید .

توهین نکنید .

MdSarli

به دلیل توهین و فحاشی 60 درصد اخطار 2 هفته ای دریافت کرد .

پیغام مربوط به آموزش دهنده رو هم خودم دیدم و حذف کردم . وقتی حذف شده دلیلی بر ادامه اش نیست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
در ضمن هیچ کسی از شکم مادرش همه چیو بلد نبوده که الان چون ما بلدیم و شما بلد نیستین پس شما نوب هستین و...

(1399/7/27، 10:40 عصر)hesam3 نوشته است: حرفاتونو توی همین تاپیک بزنید .

توهین نکنید .

MdSarli

خواهش میکنم اخطارشو بردارین . به من توهین کرده دیگه؟ اصن من راضیم و هر کی هر فحشی داره به من بده مشکلی نیست

من تو سه چارتا پیام بالاتر گفتم بیایم با هم دوست باشیم و دیگه دعوا نکنیم ولی تو همین چند لحظه دوستان خودشونو ثابت کردن . به قول شازده دلفین ها همچنان پرواز میکنند!

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: MdSarli ، ᔕinaᗪehghani
(1399/7/27، 10:41 عصر)آموزش دهنده نوشته است: در ضمن هیچ کسی از شکم مادرش همه چیو بلد نبوده که الان چون ما بلدیم و شما بلد نیستین پس شما نوب هستین و...

توهین نکنید .

MdSarli

خواهش میکنم اخطارشو بردارین . به من توهین کرده دیگه؟ اصن من راضیم و هر کی هر فحشی داره به من بده مشکلی نیست
توهین به هر نحوی اخطار داره ، خود شما هم همین الان 30 درصد اخطار 2 هفته ای دریافت کردید .

قبل از این هم همه حرفاشونو زدن ، اعلام کردم توهین نکنید و فحش ندید .
فرقی نمیکنه به خودتون فحش میدید یا توهین میکنید یا به دیگران ، شاکله اجتماعات عمومی در هر فرهنگی به عدم توهین و فحاشی هست .

بعد از این هم هرکی هر حرفی داره بزنه ، توهین و فحاشی توش نباشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani
(1399/7/27، 10:40 عصر)hesam3' نوشته است: حرفاتونو توی همین تاپیک بزنید .

توهین نکنید .

MdSarli

پیغام مربوط به آموزش دهنده رو هم خودم دیدم و حذف کردم . وقتی حذف شده دلیلی بر ادامه اش نیست .

مبارکم باشه1

(1399/7/27، 10:41 عصر)آموزش دهنده' نوشته است: در ضمن هیچ کسی از شکم مادرش همه چیو بلد نبوده که الان چون ما بلدیم و شما بلد نیستین پس شما نوب هستین و...

(1399/7/27، 10:40 عصر)'hesam3' نوشته است: حرفاتونو توی همین تاپیک بزنید .

توهین نکنید .

MdSarli

من تو سه چارتا پیام بالاتر گفتم بیایم با هم دوست باشیم و دیگه دعوا نکنیم ولی تو همین چند لحظه دوستان خودشونو ثابت کردن . به قول شازده دلفین ها همچنان پرواز میکنند!

نه داش این چه حرفیه
حرفو زدیم اخطارشم میگیریم انشالا به سلامتی ازشم استفاده میکنیم1
  پاسخ

(1399/7/27، 10:47 عصر)MdSarli نوشته است:

توهین نکنید .

MdSarli

مبارکم باشه1
(1399/7/27، 10:41 عصر)آموزش دهنده نوشته است: در ضمن هیچ کسی از شکم مادرش همه چیو بلد نبوده که الان چون ما بلدیم و شما بلد نیستین پس شما نوب هستین و...

توهین نکنید .

MdSarli

نه داش این چه حرفیه
 مبارکتون باشه  4

آقامن جوابمو نگرفتم . میاین بیخیال دعوا شیم یا هر روز همین آشه و همین کاسه؟

غایب
  پاسخ

(1399/7/27، 10:50 عصر)آموزش دهنده' نوشته است:
(1399/7/27، 10:47 عصر)'MdSarli' نوشته است:
(1399/7/27، 10:40 عصر)'hesam3' نوشته است: حرفاتونو توی همین تاپیک بزنید .

توهین نکنید .

MdSarli

مبارکم باشه1
(1399/7/27، 10:41 عصر)'آموزش دهنده' نوشته است: در ضمن هیچ کسی از شکم مادرش همه چیو بلد نبوده که الان چون ما بلدیم و شما بلد نیستین پس شما نوب هستین و...

نه داش این چه حرفیه

مبارکتون باشه  4

بله دیگه همه گفتن که دعواهارو بیخیال شیم
بخدا هممون خیلی جای پیشرفت داریم,همین یک ساعت رو به جای دعوا میرفتیم دنبال یه کار مفید خیلی پیشرفت میکردیم21)

پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، ᔕinaᗪehghani ، Hossein
(1399/7/27، 11:13 عصر)MdSarli نوشته است:
(1399/7/27، 10:50 عصر)آموزش دهنده نوشته است:
(1399/7/27، 10:47 عصر)MdSarli نوشته است: مبارکم باشه1

نه داش این چه حرفیه
 مبارکتون باشه  4

بله دیگه همه گفتن که دعواهارو بیخیال شیم
بخدا هممون خیلی جای پیشرفت داریم,همین یک ساعت رو به جای دعوا میرفتیم دنبال یه کار مفید خیلی پیشرفت میکردیم21)

بالاخره یه حرف حساب تو این چهار صفحه شنیدیم . باقی دوستان آیا شما حاضرین دعوا ها رو بیخیال شیم؟ برادر کیارش و مهدیار , آیا بیخیال دعوا میشین؟؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: MdSarli ، MrAlvand ، ᔕinaᗪehghani
عجب
هی نمیخوام داخل بحث شرکت کنم هی پای من وسط کشیده میشه 22
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: