مشکل در آموزش امتیاز آنلاین
(1394/9/27، 02:30 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام، این تاپیک قدیمی هست، اما گفتم شاید دوستان دیگه ای هم به همین مشکل برخورد کنن.

ببینین دوستان، گاها سرورها اجازه نمیدن اطلاعات به صورت ایجکس رد و بدل بشه و یه سری موارد دیگه.
شما باید در فایل php که روی سرور میزارین، فقط اولش خط زیر رو بنویسین تا این اجازه داده بشه.

توجه داشته باشین، با این کار، حتی روی لوکال هاست هم اگه با مرورگر تست کنین ، ایجکس کار میکنه و نیازی نیست حتما از nw.js پیش نمایش رو ببینیند.

البته این خط کد باید بین تگ های php باشه.

کد:
<?php

header('Access-Control-Allow-Origin: *');

?>

سلام

اگه بخوام فقط کد uri  یک عکس رو داخل هاست قرار بدم (از دیتابیس واسه ثبت امتیاز و .. استفاده نمیکنم) این کد رو باید کجا بنویسم ؟؟؟؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/15، 06:12 عصر)soroosh نوشته است: آره منم از xzn.ir استفاده میکنم
سلام
من وقتی میخوام داخل فایل منیجر بشم این ارور رو میده
چیکار کنم ؟؟؟؟
File manager is not accessible at this time. Make sure that your domain is pointing to our nameservers.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اروری که میگین مربوط به هاست هست و ممکنه مشکل موقتی باشه.

در مورد UIR عکس، متوجه نشدم میخواین چیکار کنین؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: mjavad
(1395/4/31، 10:58 صبح)mostafanastary نوشته است: اروری که میگین مربوط به هاست هست و ممکنه مشکل موقتی باشه.

در مورد UIR عکس، متوجه نشدم میخواین چیکار کنین؟
من دتیتا بیس درست نکردم
فایل php ندارم که بخوام داخلش اون کد رو بنویسم
یک کد اپلود کردم در هاست و میخوام داخل بازیم به وسیله اجاکس اون کد رو دریافتش کنم

پاسخ

سپاس شده توسط:
همین کدی که قرار دادم کار میکنه برای Ajax و چاپ مستقیم متغیرهای php
  پاسخ

سپاس شده توسط: mjavad
(1395/4/31، 11:06 صبح)mostafanastary نوشته است: همین کدی که قرار دادم کار میکنه برای Ajax و چاپ مستقیم متغیرهای php

این کدها اصلا اون چیزی نیست که قراره دریافت کنه
[تصویر:  aa.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/9/27، 02:30 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام، این تاپیک قدیمی هست، اما گفتم شاید دوستان دیگه ای هم به همین مشکل برخورد کنن.

ببینین دوستان، گاها سرورها اجازه نمیدن اطلاعات به صورت ایجکس رد و بدل بشه و یه سری موارد دیگه.
شما باید در فایل php که روی سرور میزارین، فقط اولش خط زیر رو بنویسین تا این اجازه داده بشه.

توجه داشته باشین، با این کار، حتی روی لوکال هاست هم اگه با مرورگر تست کنین ، ایجکس کار میکنه و نیازی نیست حتما از nw.js پیش نمایش رو ببینیند.

البته این خط کد باید بین تگ های php باشه.

کد:
<?php

header('Access-Control-Allow-Origin: *');

?>

ی همچین اروری میده ؟؟!!
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '('Access-Control-Allow-Origin: *') , `name` VARCHAR( 20 ) NOT NULL , ' at line 4

پاسخ

سپاس شده توسط:
خب این که نوشته شما در جایی از نوشتن دستورات SQL اشتباه کردین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان من میخوام وقتی که نام ها یکی بود دوباره یه سطر جدید نسازه و فقط امتیاز مربوط به اون اسم رو تغییر بده

لطفا کمک کنید
[تصویر:  ir.parsgame.hadsonline_fcb3bd39-5eb1-428...48c7dd.png]

لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط:
Rainbow 
(1394/7/6، 03:06 عصر)RezaMK نوشته است: سلام و عرض خسته نباشید . من آموزش ساخت جدول آنلاین امتیازات رو دیدم و مو به مو انجام دادم . حتی فیلم رو 3 بار دیدم تا کدی رو اشتباه نزده باشم . این لینک اضافه کردن امتیازه :

http://killerbirdscore.gigfa.com/KillerBird_savescores.php?name=YourName&score=5

این هم لینک دانلود و نمایش :

http://killerbirdscore.gigfa.com/KillerB...scores.php

توی مرورگر تست کنید . میتونید امتیاز ها رو اضافه و مشاهده کنید . اما وقتی اینا رو با آجاکس تو کانستراکت میارم نشون داده نمیشه . نه نمایش داده میشه ؛ نه اضافه میشه !

این عکس کد هام هست :

[تصویر:  3.PNG]

نمی دونم مشکل از کجاست . ممنون میشم راهنمای کنید :*
با سلام خدمت دوستانی که به خاطر این مشکل نابود شدن و به خاک سیاه نشستن.
درسته تاپیک قدیمیه ولی یه مشکل دایمی هست این مشکل ، و راه حلی که در صفحه ی سه این تاپیک ارایه داده شده قدیمی شده زیرا مثل اینکه پیسی شیرد یا ورشکست شده یا مشکل دیگه داشته که کلا کناره گیری کرده و دیگه هاست ثبت نام نمی کنه.
پس چیکار کنیم؟؟؟؟
هیچکدوم از راه حل های که دوستان گفتم درست نیست و یا اگر هم که درست بوده الان دیگه اون راه حل وجود نداره و از بین رفته........
تنها راه حلی که مونده استفاده از سیستم هاستینگ یا خدمات هاست xzn.ir است ولی این راه یه کم پیچیدس و نیازمند به راهنماییه ولی اگر یه کم ور برید باش کار تمومه.....[تصویر:  biggrin.gif][تصویر:  rainbow.gif]
قابل توجه مدیریت من راهو پیدا کردم با اینکه اصلا اینجا فعال نیستم گفتم راهو بگم که دوستان از سردرگمی در بیان، متاسفانه به دلیل ذیق وقت نمی تونم فیلم آموزشی استفاده از سیستم xzn.ir رو درست کنم شما که دستت به خیر میره و وقتشم داری این فیلمو درست کن هزینه اش رو هم بذار چارتا صلوات دوتا من دوتا تو....................... 21 21 21 21
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: