ساخت بازی آنلاین توسط وای فای (شبکه محلی)
(1396/6/7، 11:13 صبح)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1396/6/7، 01:48 صبح)[email protected] نوشته است: سلام. دوستان میگم میشه قبل بحث یه سرچ بکنین؟
سرچ عبارت
construc 2 local wifi multiplayer games
در گوگل.
نتیجه اول گفته با پلاگین airconsole میشه. سرچ construct 2 air console:
Document Moved
که لینک داده به آموزش و پلاگین:
آموزش:
Document Moved
پلاگین:
Document Moved
من تست نکردم ولی خدایی 3 صفحه راجع به موضوع بحث شده،یکی ربع ساعت وقت نگذاشته سرچ کنه...
پ.ن: انصافا چه انگیزه ای میمونه که آدم انجمن های ایرانی رو بخونه؟

با کمال احترام بایدگفت که کسی مجبورتون نکرده انجمن های ایرانی رو بخونید.....اینجا ساخته شده برای اینکه طرف بتونه مشکلاتشو بیان کنه و جواب بگیره....درضمن بنده هم اون پست رو خوندم و سورسشم بررسی کردم و اگر صفحه ی اول و دوم تاپیکو بخونی میبینی که من به دوستمون پیشنهاد دادم که از پلاگین air-console استفاده کنه ولی متاسفانه سورسی که موجود هست زیاد جامع و کامل نیست......
با تشکر...
حق با شماست، ادیت کردم  1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/6/7، 01:48 صبح)[email protected] نوشته است: سلام. دوستان میگم میشه قبل بحث یه سرچ بکنین؟
سرچ عبارت
در گوگل.
Document Moved
آموزش:
Document Moved
پلاگین:
Document Moved
من تست نکردم ولی خدایی 3 صفحه راجع به موضوع بحث شده،یکی ربع ساعت وقت نگذاشته سرچ کنه...

شما فکر کردید فقط خودتون سرچ میکنید ؟! بعدم خوبه که سواد دارید نوشته :

Hi there,

I just wanted to let you know that AirConsole airconsole.com has a (free) Construct2 plugin.

With this plugin you can enhance your game with local multiplayer (bring back the good old times, where people play next to each other [تصویر:  icon_e_wink.gif],
Players use their smartphones to connect to your game and control it.

Plugin Documentation: developers.airconsole.com

شما که اهل ســـرچچ هستید اگر یک بار تو سایت Airconsole.com رفته بودید همون صفحه اول . . .Gamepad !!![تصویر:  qqqqqq2.JPG]

این پلاگین برای این هست که گوشی رو تبدیل به دسته بازی کنید و دو نفره بازی کنید ! مثل دسته وایرلس ایکس باکس. بقیه پلاگین های این شرکت هم محدوده .میفرمایید امتحان نکردید. خوب پس بیخود در مورد چیزی که نمیدونید حرف نزنید.
من چند ماهه همه چیزو امتحان کردم !!! یکی از پلاگین هاش فقط و فقط بدرد بازی پونگ میخوره. خیلی ابتدایی هست حتی نمیتونه لیست مک آدرس کسایی که تو بازی هستند پیدا کنه.

[تصویر:  qqqq.JPG]
https://youtu.be/u-2bc82cEVI

اینقدر ساده به مشکلات مردم نگاه نکنید ! بنده بلا به نسبت دوستان و اساتید پشت گوشم مخملی نیست الکی 200 تومن پول بدم.

پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected]
(1396/6/7، 01:33 عصر)Dr.AR نوشته است:
سرچ عبارت
در گوگل.
Document Moved
آموزش:
Document Moved
پلاگین:
Document Moved

Hi there,

I just wanted to let you know that AirConsole airconsole.com has a (free) Construct2 plugin.

With this plugin you can enhance your game with local multiplayer (bring back the good old times, where people play next to each other [تصویر:  icon_e_wink.gif],

شما که اهل ســـرچچ هستید اگر یک بار تو سایت Airconsole.com رفته بودید همون صفحه اول . . .Gamepad !!![تصویر:  qqqqqq2.JPG]

این پلاگین برای این هست که گوشی رو تبدیل به دسته بازی کنید و دو نفره بازی کنید ! مثل دسته وایرلس ایکس باکس. بقیه پلاگین های این شرکت هم یا مخدوده .میفرمایید امتحان نکردید. خوب پس بیخود در مورد چیزی که نمیدونید حرف نزنید.
من چند ماهه همه چیزو امتحان کردم !!! یکی از پلاگین هاش فقط و فقط بدرد بازی پونگ میخوره. خیلی ابتدایی هست حتی نمیتونه لیست مک آدرس کسایی که تو بازی هستند پیدا کنه.

اینقدر ساده به مشکلات مردم نگاه نکنید ! بنده بلا به نسبت دوستان و اساتید پشت گوشم مخملی نیست الکی 200 تومن پول بدم.

سرچ عبارت
در گوگل.
Document Moved
آموزش:
Document Moved
پلاگین:
Document Moved

Hi there,

این پلاگین برای این هست که گوشی رو تبدیل به دسته بازی کنید و دو نفره بازی کنید ! مثل دسته وایرلس ایکس باکس. بقیه پلاگین های این شرکت هم یا مخدوده .میفرمایید امتحان نکردید. خوب پس بیخود در مورد چیزی که نمیدونید حرف نزنید.

حق با شماست، من عذر میخوام. بعنوان یه کاربر که میاد تاپیک رو میخونه نتیجه گرفته بودم که پلاگین نیست برای بازی لوکال مولتی پلیر ، واسه همین وقتی دیدم پلاگین هست یکم جا خوردم، ولی دیدم دوستمون پلاگین رو پیشنهاد داده بودن. سایت رو هم دیده بودم، ولی اینکه سایت مال بازی کردن با گوشی بعنوان دسته است و آنلاینه، دلیل نمیشه پلاگین لوکال بازی کردن نداشته باشه، ولی میگین پلاگین اش قابلیت هاش کمه... بهر حال من عذر میخوام .
پ.ن: "خیلی ابتدایی هست حتی نمیتونه لیست مک آدرس کسایی که تو بازی هستند پیدا کنه." : یه متغیر controllerDeviceIds داره که لیست کسایی که متصلند رو میده، که با تابع Send data میشه به هر آیدی پیام داد، و توی تریگر OnSpecificMessage از پیام های اون باخبر شد... که این یعنی همه به هم متصلند... اگه اشتباه نکنم این معادل لیست mac آدرس ها باشه، البته شاید اشتباه میکنم و کاربرد خاصی مدنظرتونه..

پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR
پ.ن: "خیلی ابتدایی هست حتی نمیتونه لیست مک آدرس کسایی که تو بازی هستند پیدا کنه." : یه متغیر controllerDeviceIds داره که لیست کسایی که متصلند رو میده، که با تابع Send data میشه به هر آیدی پیام داد، و توی تریگر OnSpecificMessage از پیام های اون باخبر شد... که این یعنی همه به هم متصلند... اگه اشتباه نکنم این معادل لیست mac آدرس ها باشه، البته شاید اشتباه میکنم و کاربرد خاصی مدنظرتونه..

تشکر من ازاین لینک :https://developers.airconsole.com/#!/guides/construct2#%2Fguides%2Fconstruct2
از قسمتی که لینک github داده پلاگین رو دان کردم.
عکسی که خودش گذاشته اینه ...[تصویر:  conditions.png]

چیزی که من رو کانستراکتم میبینم اینه ...
[تصویر:  qqqq.JPG][تصویر:  qqqq2.JPG]

شما اگر پلاگین رو دارید بفرستید لطفا.

بازم اینجا هم میگم.
همچنان اگر کسی بتونه با این پلاگین یا هر روش دیگه ای. یک سورس بسازه که یه لیست دستگاههایی که اطراف بازی رو دارند نشون بده و اونی که انتخاب میکنید بشه برای پیام بفرستیم. 200 هزار تومن ناقابل جایزه میدم.(بخشید اگه کمه).

اگر بشه برای کسی که میخوایم asJSON یا هر چیزی مثلا یه رشته متن عنوان دار بفرسته.
تو خود وبسایت مربوط به همین پلاگین airconsole اینو دیدم.

Move paddles
To move our paddles we create another two global vars called
کد:
DeviceID1_Move
and
کد:
DeviceID2_Move
. Each of them can have one of the 3 values:
  • -1 = Move up
  • 0 = Stop
  • 1 = Move down
Send a message from a controller to the screen
Our controller will only consist of two buttons: move up and move down. If we press one of this buttons we will send a message to the game (screen) and the corresponding paddle-sprite object should move - or if we release a button it should stop.
Our
کد:
controller.html
contains the following code:
کد:
 <button id="up">MOVE UP</button>
 <button id="down">MOVE DOWN</button>

<script type="text/javascript" src="https://www.airconsole.com/api/airconsole-1.7.0.js"></script>
 <script type="text/javascript" src="//code.jquery.com/jquery-3.1.1.min.js"></script>
 <script type="text/javascript">

var airconsole = new AirConsole();

// Let the screen know we are here
   var sendHandshake = function() {
     airconsole.message(AirConsole.SCREEN, {
       handshake: true
     });
   };

airconsole.onReady = function() {
     sendHandshake();
   };

airconsole.onMessage = function(device_id, data) {
     if (data.handshake) {
       sendHandshake();
     }
   };

$("#up").on('touchstart', function () {
     });
   });

$("#down").on('touchstart', function () {
     });
   });

$("#up").on('touchend', function () {
     });
   });

$("#down").on('touchend', function () {
     });
   });

</script>
Now the game has to listen to a message which has the content "up", "down" or "stop".
In our event sheet, you can see two events of "On receive message data". They were added by the
کد:
AirConsole.onMessage
event like this:

To sum it up: IF message == "up" AND device_id matches the value of DeviceID1 THEN we set the variable
کد:
DeviceID1_Move
to -1, which means our sprite moves down.
The same happens with message == 'stop' or message == 'down'.

مطمئن نیستم ولی به نظرم این کد فقط 1و0و 1- رو میفرسته.که فقط بدرد بازی پونگ و بازیهای ساده میخوره. اگر حداقل 5 عدد هم ارسال و دریافت میکرد میتونستم از بعضی چیزا بزنم و بازی رو بسازم.
  پاسخ

بازم سلام. مال من درسته.
الان پلاگین رو دان کردم و دیدم:
http://s8.picofile.com/file/8304976276/11.png
http://s9.picofile.com/file/8304976292/12.png
http://s9.picofile.com/file/8304976300/13.png
لینک دانلود:
https://github.com/AirConsole/airconsole-construct2
نسخه کانستراکت من:
r222 نسخه غیر free

راجع به محدودیت مسیج دادن:
ببینین مثلا من و شما، میتونیم با هم حرف بزنیم، حالا دیگه همه چی حله.
ممکنه بازی pong باشه و من با شما اینطوری حرف بزنم:
1
-1
1
1
یعنی :
برو بالا
برو پایین
برو بالا
برو بالا
....
کسی محدودتون نکرده که 1 و -1 با هم حرف بزنین، میتونین تو کد بالا، بجای مسیج فرستادن اینطوری:

});
بگین:

message: 'مسیجی که میخواین بفرستین، میشه یه ساختار پیشرفته بصورت json یا xml رو متن کنین یا ...'
     });

یا برا گوش کردن به اونت:

بجا:
   airconsole.onMessage = function(device_id, data) {

if (data.handshake) {

sendHandshake();

}
   };
میتونین data رو بخونین و مقایسه کنین..
خلاصه محدودیتی که میگین وجود نداره.
----------------
"همچنان اگر کسی بتونه با این پلاگین یا هر روش دیگه ای. یک سورس بسازه که یه لیست دستگاههایی که اطراف بازی رو دارند نشون بده و اونی که انتخاب میکنید بشه برای پیام بفرستیم. 200 هزار تومن ناقابل جایزه میدم.(بخشید اگه کمه)." -> خوب دوستمون که گفت واستون مینویسه...
  پاسخ

یه مشکل دیگه هست که یادم رفته- من چند هفته بعد از اینکه برای اولین بار تاپیک رو دیدم با این پلاگین سروکله زدم. حالا شایدم من نتونستم شما امتحان کنید . ولی مشکلی که نا امیدم کرد خروجی بود !

Export your game

Export the game as a usual HTML5 game. AirConsole will request aAs soon as your game is ready make a zip file of the whole directory (screen.html and controller.html in the root) and publish it on AirConsole.

تشکر حالا بازم امتحان میکنم.

بله یکی لز دوستنا گفتند میسازم-گفتم شما شاید زودتر ساختید... چون ایشون فعلا سرشون شلوغه
  پاسخ

(1396/6/7، 05:36 عصر)Dr.AR نوشته است: یه مشکل دیگه هست که یادم رفته- من چند هفته بعد از اینکه برای اولین بار تاپیک رو دیدم با این پلاگین سروکله زدم. حالا شایدم من نتونستم شما امتحان کنید . ولی مشکلی که نا امیدم کرد خروجی بود !

Export your game

Export the game as a usual HTML5 game. AirConsole will request aAs soon as your game is ready make a zip file of the whole directory (screen.html and controller.html in the root) and publish it on AirConsole.

تشکر حالا بازم امتحان میکنم.

بله یکی لز دوستنا گفتند میسازم-گفتم شما شاید زودتر ساختید... چون ایشون فعلا سرشون شلوغه

تست کردم، نتیجه:
بررسی سایت و پلاگین airconsole:
با airconsole میشه روی کامپیوتر یا تلویزیون متصل به اینترنت یه بازی رو اجرا کرد، و با دو تا گوشی اندروید بعنوان دسته، دونفره بازی کرد، مثل یه کنسول بازی، که نه کنسول میخواد نه نصب بازی و ... .
میتونید همین حالا بازی کنید:
pong:
https://www.airconsole.com/#https://stor...-14-06-20/
 بازی ماشینی پرتاب کردن هم:
https://www.airconsole.com/#https://dl.d...irconsole/

حالا سایت میخواد دولوپر ها براش بازی بسازن و کسب درآمد کنن، یه سری پلاگین برا انجین های مختلف از جمله کانستراکت گذاشته، که دولوپر بازی های این شکلی بسازه.

روند پلاگین به این صورته:
قراره روی یه دستگاه، بازی اجرا شه، و پلیر ها با موبایل هاشون بعنوان کنترلر بازی کنند.
روند کارکرد پلاگین: بازی رو توی کانستراکت میسازیم، یه قالب html هم برای کنترلر (فایل جدا) تعریف میکنیم و توابع js مینویسیم کنار فایل html برای دسته، که مثلا روی کنترلر هر دکمه ای رو زد چی بشه. البته این فایل js و بازی توی کانستراکت به هم وصلند و میتونن پیام رد و بدل کنن. یعنی از یه طرف باید یه بازی بسازی، از یه طرف یه دسته، و یه سری توابع ارتباطی بینشون.

حالا ما میخوایم :
1. بجای اینکه توی سایت خودش بازیمون رو publish و اجرا کنیم، توی اندروید اجرا کنیم.
2. بجای اینکه یکی صفحه بازی نشون بده یکی فقط کنترلر باشه، هر دو هم کنترلر باشن، هم بازی رو نشون بدن.

مورد 2 شدنیه، بجای اون فایل html کنترلر(دسته بازی)، فایل html بازی رو جای گذاری میکنیم، یعنی بجای اینکه پلیر دو بشه کنترلر، اونم بازی رو اجرا کنه، و یه متغیر js اولش تعریف میکنیم و میگیم این بازیکن شماره 2 است، و توی کانستراکت با execjs میتونیم اینو چک کنیم که بازیکن شماره 1 است یا 2.

مورد 1 هم که میگیم خوب میشه، export اندروید میگیریم دیگه، یا حتی توی preview... ولی:
آیا واقعا سایت local کار میکنه؟ یعنی موقع بازی، اگه اینترنت رو قطع کنیم، باز هم میشه بازی کرد؟ مسلمه که نه، با قطع شدن اینترنت ، اتصال دو دستگاه قطع میشه...
ولی اگه ما بجای اینکه بازی رو روی سایت خودش اجرا کنیم، میتونیم اونو روی lan، یعنی مثلا 192.168.1.10 اجرا کنیم؟ این بستگی به پیاده سازی داره، اگه کد ها، از api توی سایت استفاده نکرده باشن، و همه چیز فقط html و js باشه، چرا که نه... ولی اگه داده هاشون رو به سرور بفرستن، شدنی نیست... چون با قطع شدن اینترنت، دیگه داده ای بینشون نمیتونه رد و بدل بشه....
ولی چجوری پیاده سازی شده؟ جواب : بصورت api پیاده سازی شده...
چرا؟ طبق گفته خودش: 
Browsers can not directly communicated with eachother
یعنی دو تا مرورگر نمیتونن با هم مستقیم وصل بشن...
پس سیگنالینگ سرور چجوریه؟ دو تا مرورگر به یه سیگنالینگ سرور وصل میشن، بعد آیپی هم رو میفهمن و با هم مستقیم وصل میشن... یعنی اولا یه سرور میخواد که روش سیگنالینگ سرور نصب کنیم، دوما بعد از قطع شدنشون از اینترنت، دیگه به هم وصل نیستن، چون آیپی اینترنتی هم رو میدونن نه آیپی local هم رو...

خلاصه چون کانستراکت رو بروزر کار میکنه و به native دستگاه دسترسی نداره ، یعنی نمیشه توش سوکت یا سرور مجازی یا ... ساخت (کارایی که توی برنامه نویسی اندروید، یا انجین های غیر مرورگری، میشه کرد)، قابلیت اتصال لوکال دو دستگاه به هم رو نداره، یعنی اصلا تو مرورکر این تعریف نشده و غیر ممکنه...

حالا راه حل ها چیه:

0. تغییر ایده: چرا اصرار دارین لوکال باشه؟ درسته خیلی از کاربرا نمیتونن بازی آنلاین بازی کنن، ولی خیلیا هم میتونن... من خودم بازی لوکال با وای فای یا بلوتوث خیلی کم دیدم، تو انجین هایی مثل یونیتی که اینکار راحته هم خیلی دولوپر ها رغبت نشون نمیدن به لوکال مولتی پلیر، چه برسه به کانستراکت که بدلیل نبودن پلاگین اش ، دردسره...  

1. تعویض انجین، مثلا یونیتی این قابلیت رو داره، و آموزشش توی یوتیوب و ... هست پلاگین آماده = android-bluetooth-multiplayer (البته پولی(نسخه بیسیک اش 30 دلار)، که کرک شده(pirate) اش رو دیدم هست)، یا مثلا flash as3 که با ادوب ایر میشه اینکارو کرد و آموزش و پلاگین و ... داره، یا حتی تو خود اندروید استادیو، میشه از گیم انجین هایی که بصورت لایبرری هستن استفاده کنین...

(اگه با یونیتی بخاطر کد نویسی راحت نیستین، میتونین playmaker که برنامه نویسی بصورت ویژوال تو یونیتی است استفاده کنین، ولی این برا قسمت بازی سازیشه، ولی بهر حال باید برنامه نویسی بلد باشین برای کار با اکثر پلاگین ها)

2. یه سورس برنامه اندروید که بتونه ارتباط وای فای یا بلوتوث برقرار کنه، رو برداریم، یه webview یا یه مرورگر پیشرفته تر (مثلا بر مبنای chromium ) هم میذاریم که بازی کانستراکتمون رو لود کنه، حالا اندروید و بازی کانستراکت با js ، با هم ارتباط برقرار میکنن، یعنی هر وقت کسی وصل شد اندروید به کانستراکت خبر بده و... ...

3. یه پلاگین native برای cordova بنویسین که ارتباط wifi اندروید رو هندل کنه، و خروجی cordova بگیرین. ( که فک نکنم کار آسونی باشه) ( میتونین توی سایت ponisha یا ... پول بدین براتون بنویسن، ولی فک کنم حداقلش نزدیک 500 تا 1 بشه)

4. اول بازی به بازیکن لینک یه فایل apk بدین که نصب کنه، بنویسین برا بازی لوکال آفلاین با وای فای این لازمه... یه فایل apk که سوکت یا سرور درست کنه رو گوشی ( میشه پیدا کرد همچین برنامه apk ای، مثلا یه برنامه چت که با wifi کار کنه) ، حالا با هر فریم، تو کانستراکت اون آدرس رو لود میکنیم، تا ببینیم چه پیامهایی تا حالا بینشون رد و بدل شده... و یا یه پیام تو آدرسش براش بفرستیم، اینجوری به هم وصل میشن...

خلاصه : من خودم همیشه علاقه به مولتی پلیر نویسی لوکال داشتم، ولی توی کانستراکت اصلا کار عاقلانه ای نیست...  من خودم اول راه 0 بعد راه 1 رو پیشنهاد میدم، یعنی یا بی خیال آفلاین و لوکال شین و برین سمت آنلاین یا بازی روی یک گوشی، یا برنامه نویسی اتون رو تقویت کنین و برین سمت یونیتی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR ، ᔕinaᗪehghani
آقا متشکر از زحمتی که کشیدید... ببخشید اگر یکم تند حرف زدم....ولی بگم خدا چیکارت کنه. یه امیدی تو دلم زنده کردی خوشحال شدم ولی دوباره خورد تو حالم----راه حل هایی که گفتید بغیر از روش شماره 0 بقیه اش فعلا درتوانم نیست.

ولی بازم متشکر.موفق باشید
  پاسخ

(1396/6/8، 02:09 صبح)Dr.AR نوشته است: آقا متشکر از زحمتی که کشیدید... ببخشید اگر یکم تند حرف زدم....ولی بگم خدا چیکارت کنه. یه امیدی تو دلم زنده کردی خوشحال شدم ولی دوباره خورد تو حالم----راه حل هایی که گفتید بغیر از روش شماره 0 بقیه اش فعلا درتوانم نیست.

ولی بازم متشکر.موفق باشید

خخخ... میخواستم اولش نتیجه رو بنویسم که الکی امید ندم، ولی گفتم بامزه تر میشه  15 منم راه حل 0 رو بیشتر از همه دوست دارم، کی حال داره... خواهش 1
  پاسخ

سلام خدمت دوستان سرچ بکن و عزیز تر از جانم......
خب من یه پیشنهاد میدم....
ما گیریم که سایت scirra این پست و این پست رو الکی زده و پلاگین air console تنها کاربردش تبدیل گوشی به joypad هست!!!!!(که من اصلا اینطور فکر نمی کنم و دوستمون جسارتا اشتباهی سرچ کرده و کسی نمیاد به خاطر یه پلاگین سایت airconsole.com رو راه اندازی کنه!!!!!!شما باید کلید واژه ی "airconsole construct2" رو سرچ می کردین تا نتیجه ی دلخواه بدست بیاد)
بحث سر این نیست که air console می تونه یا نمی تونه!!!!!!!!!!!!
بحث سر این هست که چطوری با نقطه اتصال قابل حمل یا به اصطلاح Hotspot دو دستگاهو به هم وصل یا به اصطلاح match کنیم تا بشه از این طریق بازی کرد اونم به صورت آفلاین و چند نفره................
روش ارایه کردن سخت نیست ..... عملی کردن روش سخته................
منم می تونم همون اول شونصد تا راه بذارم پیش پای طرف................مثلا بش بگم برو خودت یه پلاگین بنویس که اینکارو برات انجام بده..........ولی ببینید.......مطمنا طرف کج نیست که این حرفا اول کار به ذهنش نرسه و الکی پست بزنه......طرف بلد نیست و در خواست آموزش کرده.....ما باید بهش یاد بدیم.......
+و در نهایت یه نکته باقی مونده و اونم اینه که دوستان.....شما که اینقد سرچ می کنین ودست به سرچتون خوبه همون اول سرچ کردنتون این عبارتو ندیدین؟؟؟؟به آرتیکل توجه کنید....
[تصویر:  airconsole1.png]
[تصویر:  airconsole_2.png]
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: [email protected] ، Dr.AR ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 366 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,641 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 457 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 398 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,405 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: