میلاد جان ، اگر میتونستی بخش ادد بزنی که از اول میگفتی دیگه

چون اونطوری از این سیستم میتونیم به عنوان ثبت نام هم استفاده کرد ...
اگر این بخش رو گذاشتی ، برای بخش دریافت اطلاعات دوتا ایونت هم بذار ،،، ( به عنوان سیستم ورود هم بشه ازش استفاده کرد )
که بخوام زبانی بگم ایونت هاش به این صورت باشه که اگر اطلاعات درست بود و اگر اطلاعات درست نبود ...
به این صورت میشه این کار و کرد :
من میام آیدی میذارم ، اگر این آیدی وجود داشته باشه ، حالا میام از دو ایونت اگر اطلاعات با موفقیت دریافت شد و نشد استفاده میکنم ... که البته این ایونت ، زیر مجموعه ای از ایونت " اطلاعات به درستی دریافت شد " یا نشد هست ///
که من بعدش میتونم داخل اون متغیر هایی که میخوام رو دریافت کنم یا اکشن دریافت اطلاعات رو بزنم ، که برای ورود به بازی من میتونم ازش استفاده کنم .
خب حالا پیشنهادات جدید و چیز های دیگر :
ببین من الان چند روزه دارم با سیستمت کار میکنم ، چیز های زیادی زش تست زدم .
اما ی مشکلی که من دارم ، اینه که من توی بازی هام از متغیر های زیادی استفاده میکنم ، مثلا همین بازی ماشینی که چند وقت پیش داخل انجمن عکس هایی ازش گذاشتم ، 44 تا متغیر داره ، حالا بماند 44 تا چطوریه
حالا طبق عکسی که الان این پایین میذارم ، میبنید که فقط ی سری از متغیر ها توی صفحه جا شده اند ... بقیه متغیر ها اونور هستن که اینطوری نمیشه به خوبی روشون مدیریت داشت ، باید یک نواری هم کار بذارید توی قسمت مدیریت داده ها تا اگر بزرگتر از صفحه بود این مشکل هم حل بشه :
http://s8.picofile.com/file/8336359084/0_0_0.png
والا فعلا این ها انجام بشه که سر شما هم شلوغ نشه ، بعد از اون من پیشنهادات خیلی بیشتری دارم
البته در صورتی که خودتون بخواید بنده حاضرم خودمم کمکی در این راستا بکنم ...
(1397/6/13، 08:44 عصر)miladesign نوشته است: (1397/6/13، 08:23 عصر)mhc نوشته است: به منظر من خوبه که خودش اضافه می کنه چون مثلا شما میای کاربر ثبت نام می کنی و خودش میاد اتومات می سازه این عالیه
پیشنهاد آقا میلاد هم خوبه ولی فرقی نمی کنه چون id مون ثابت هست و عملا هم وقتی یک نام کاربری دیگه می دیم میخوایم یکی جدید ثبت بشه ولی برای این که سیستم جامع بشه عالیه
درست میگید. منم الان میخواستم 2تا اکشنش کنم دیدم ارزش نداره چون اونوقت طرف باید توی پروژش چک کنه اگه کاربر جدید باشه یه اکشن و اگه جدید نباشه یه اکشن دیگه استفاده کنه ولی الان خودش میاد چک میکنه اگه شناسه کاربری وجود نداشت یکی واسش میسازه.
پس فعلا همینجوری میمونه
میلاد جان ، این الان ی جور باگ هست ،
بخاطر اینکه نباید بصورت ناخودآگاه داخل دیتابیس چیز خاصی بره ... مثلا من بخوام اعتبار سنجی بکنم اینطوری این سیستم برای من مشکل دار میشه ... چون اگر آیدی وجود نداشته باشه ی آیدی دیگه میسازه و اعتبار سنجی اشتباه در میاد .
حالا امیدوارم که منظورمو گرفته باشی