پلاگین سیستم ذخیره آنلاین OnStorage
(1397/6/12، 07:55 عصر)mhc نوشته است: من تست زدم ظاهرا باگ داره یک متغیر تعریف کردم برای شناسه کاربری دستی ست می کنم اطلاعات رو درست فراخوانی می کنه ولی موقع ایی که میخوام اطلاعات رو ست کنم ای دی کاربر هم درسته ولی مال همه رو یکی می کنه 
[تصویر:  y2p2_0.png]
اینجا ست کردم ولی توی سایت کلا متغیر Gold و higscore رو که گفتم ست کنه تمام پلیر ها رو یکی می کنه مشکل از کجاست
[تصویر:  aku9_1.png]
روی دموی خودتون هم تست زدم با سورس مثالتون تمامی داده ها یکی شد 
مدیریت داده ها - OnStorage
لطفا باگ رو پیگیری کنید

بله ، حرف ایشون درست هست و باگ داره این قسمت .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، miladesign
خیلی ممنون از اطلاع رسانی دوستان
مشکل برطرف شد. می تونید فایل مربوط به قسمت هاست رو دانلود کنید یا این فایل رو دانلود و جایگزین کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhc ، hasansanaei
آقا میلاد عزیز اگر میشه ی سرچ هم در قسمت مدیریت داده ها بذارید . واقعا لازمه .

راستی من ی چیز دیگه هم بگم حالا خودتون تست کنید ... اگر کسی هم تست کرده و همین مشکل رو داره بگه :
شما فکر من زدم ی اطلاعات ست بشه ( مثلا آیدی طرف 55 هست ) در حالی که من آیدی شماره 55 داخل دیتابیس ندارم ،،،

حالا به جای اینکه سیستم بیاد ارور بده که این اطلاعات درست نیست و وجود ندارد یا ...
میاد خودش این آیدی 55 رو میسازه 22
فکر میکنم عملا نباید اینطوری باشه ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/13، 08:06 عصر)hesam3 نوشته است: آقا میلاد عزیز اگر میشه ی سرچ هم در قسمت مدیریت داده ها بذارید . واقعا لازمه .

راستی من ی چیز دیگه هم بگم حالا خودتون تست کنید ... اگر کسی هم تست کرده و همین مشکل رو داره بگه :
شما فکر من زدم ی اطلاعات ست بشه ( مثلا آیدی طرف 55 هست ) در حالی که من آیدی شماره 55 داخل دیتابیس ندارم ،،،

حالا به جای اینکه سیستم بیاد ارور بده که این اطلاعات درست نیست و وجود ندارد یا ...

سلام. واسه سرچ سعی میکنم با جاوااسکریپت اضافه کنم که به دیتابیس فشار نیاره.
درسته یکی جدید اضافه میکنه. پیشنهاد خوبیه میتونم 2تا اکشن به اسم Set Value واسه بروزرسانی متغیر واسه کاربر خاص و Add Value واسه ایجاد کاربر جدید.

اگه باز هم چیزی مدنظرتون هست مثل اضافه کردن نوع متغیرهای بیشتر (عدد اعشار، تاریخ و ...) بگید تا در فرصت مناسب بهش اضافه کنم.

هرچی سیستم جامعتر بشه کار بقیه راحتتر میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhc
(1397/6/13، 08:06 عصر)hesam3 نوشته است: آقا میلاد عزیز اگر میشه ی سرچ هم در قسمت مدیریت داده ها بذارید . واقعا لازمه .

به منظر من خوبه که خودش اضافه می کنه چون مثلا شما میای کاربر ثبت نام می کنی و خودش میاد اتومات می سازه این عالیه
پیشنهاد آقا میلاد هم خوبه ولی فرقی نمی کنه چون id مون ثابت هست و عملا هم وقتی یک نام کاربری دیگه می دیم میخوایم یکی جدید ثبت بشه ولی برای این که سیستم جامع بشه عالیه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/13، 08:23 عصر)mhc نوشته است: به منظر من خوبه که خودش اضافه می کنه چون مثلا شما میای کاربر ثبت نام می کنی و خودش میاد اتومات می سازه این عالیه
پیشنهاد آقا میلاد هم خوبه ولی فرقی نمی کنه چون id مون ثابت هست و عملا هم وقتی یک نام کاربری دیگه می دیم میخوایم یکی جدید ثبت بشه ولی برای این که سیستم جامع بشه عالیه

درست میگید. منم الان میخواستم 2تا اکشنش کنم دیدم ارزش نداره چون اونوقت طرف باید توی پروژش چک کنه اگه کاربر جدید باشه یه اکشن و اگه جدید نباشه یه اکشن دیگه استفاده کنه ولی الان خودش میاد چک میکنه اگه شناسه کاربری وجود نداشت یکی واسش میسازه.
پس فعلا همینجوری میمونه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میلاد جان ، اگر میتونستی بخش ادد بزنی که از اول میگفتی دیگه 21
چون اونطوری از این سیستم میتونیم به عنوان ثبت نام هم استفاده کرد ...

اگر این بخش رو گذاشتی ، برای بخش دریافت اطلاعات دوتا ایونت هم بذار ،،، ( به عنوان سیستم ورود هم بشه ازش استفاده کرد )

که بخوام زبانی بگم ایونت هاش به این صورت باشه که اگر اطلاعات درست بود و اگر اطلاعات درست نبود ...
به این صورت میشه این کار و کرد :

من میام آیدی میذارم ، اگر این آیدی وجود داشته باشه ، حالا میام از دو ایونت اگر اطلاعات با موفقیت دریافت شد و نشد استفاده میکنم ... که البته این ایونت ، زیر مجموعه ای از ایونت " اطلاعات به درستی دریافت شد " یا نشد هست ///

که من بعدش میتونم داخل اون متغیر هایی که میخوام رو دریافت کنم یا اکشن دریافت اطلاعات رو بزنم ، که برای ورود به بازی من میتونم ازش استفاده کنم .

خب حالا پیشنهادات جدید و چیز های دیگر :

ببین من الان چند روزه دارم با سیستمت کار میکنم ، چیز های زیادی زش تست زدم .
اما ی مشکلی که من دارم ، اینه که من توی بازی هام از متغیر های زیادی استفاده میکنم ، مثلا همین بازی ماشینی که چند وقت پیش داخل انجمن عکس هایی ازش گذاشتم ، 44 تا متغیر داره ، حالا بماند 44 تا چطوریه 24 
حالا طبق عکسی که الان این پایین میذارم ، میبنید که فقط ی سری از متغیر ها توی صفحه جا شده اند ... بقیه متغیر ها اونور هستن که اینطوری نمیشه به خوبی روشون مدیریت داشت ، باید یک نواری هم کار بذارید توی قسمت مدیریت داده ها تا اگر بزرگتر از صفحه بود این مشکل هم حل بشه :
http://s8.picofile.com/file/8336359084/0_0_0.png

والا فعلا این ها انجام بشه که سر شما هم شلوغ نشه ، بعد از اون من پیشنهادات خیلی بیشتری دارم 21
البته در صورتی که خودتون بخواید بنده حاضرم خودمم کمکی در این راستا بکنم ...

(1397/6/13، 08:44 عصر)miladesign نوشته است:
(1397/6/13، 08:23 عصر)mhc نوشته است: به منظر من خوبه که خودش اضافه می کنه چون مثلا شما میای کاربر ثبت نام می کنی و خودش میاد اتومات می سازه این عالیه

درست میگید. منم الان میخواستم 2تا اکشنش کنم دیدم ارزش نداره چون اونوقت طرف باید توی پروژش چک کنه اگه کاربر جدید باشه یه اکشن و اگه جدید نباشه یه اکشن دیگه استفاده کنه ولی الان خودش میاد چک میکنه اگه شناسه کاربری وجود نداشت یکی واسش میسازه.
پس فعلا همینجوری میمونه

میلاد جان ، این الان ی جور باگ هست ،
بخاطر اینکه نباید بصورت ناخودآگاه داخل دیتابیس چیز خاصی بره ... مثلا من بخوام اعتبار سنجی بکنم اینطوری این سیستم برای من مشکل دار میشه ... چون اگر آیدی وجود نداشته باشه ی آیدی دیگه میسازه و اعتبار سنجی اشتباه در میاد .
حالا امیدوارم که منظورمو گرفته باشی 21
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign
(1397/6/13، 08:56 عصر)hesam3 نوشته است: میلاد جان ، اگر میتونستی بخش ادد بزنی که از اول میگفتی دیگه 21

اگر این بخش رو گذاشتی ، برای بخش دریافت اطلاعات دوتا ایونت هم بذار ،،، ( به عنوان سیستم ورود هم بشه ازش استفاده کرد )

که بخوام زبانی بگم ایونت هاش به این صورت باشه که اگر اطلاعات درست بود و اگر اطلاعات درست نبود ...
به این صورت میشه این کار و کرد :

من میام آیدی میذارم ، اگر این آیدی وجود داشته باشه ، حالا میام از دو ایونت اگر اطلاعات با موفقیت دریافت شد و نشد استفاده میکنم ... که البته این ایونت ، زیر مجموعه ای از ایونت " اطلاعات به درستی دریافت شد " یا نشد هست ///

که من بعدش میتونم داخل اون متغیر هایی که میخوام رو دریافت کنم یا اکشن دریافت اطلاعات رو بزنم ، که برای ورود به بازی من میتونم ازش استفاده کنم .

خب حالا پیشنهادات جدید و چیز های دیگر :

ببین من الان چند روزه دارم با سیستمت کار میکنم ، چیز های زیادی زش تست زدم .
اما ی مشکلی که من دارم ، اینه که من توی بازی هام از متغیر های زیادی استفاده میکنم ، مثلا همین بازی ماشینی که چند وقت پیش داخل انجمن عکس هایی ازش گذاشتم ، 44 تا متغیر داره ، حالا بماند 44 تا چطوریه 24 
حالا طبق عکسی که الان این پایین میذارم ، میبنید که فقط ی سری از متغیر ها توی صفحه جا شده اند ... بقیه متغیر ها اونور هستن که اینطوری نمیشه به خوبی روشون مدیریت داشت ، باید یک نواری هم کار بذارید توی قسمت مدیریت داده ها تا اگر بزرگتر از صفحه بود این مشکل هم حل بشه :

والا فعلا این ها انجام بشه که سر شما هم شلوغ نشه ، بعد از اون من پیشنهادات خیلی بیشتری دارم 21
البته در صورتی که خودتون بخواید بنده حاضرم خودمم کمکی در این راستا بکنم ...

(1397/6/13، 08:44 عصر)miladesign نوشته است:

پس فعلا همینجوری میمونه

میلاد جان ، این الان ی جور باگ هست ،
بخاطر اینکه نباید بصورت ناخودآگاه داخل دیتابیس چیز خاصی بره ... مثلا من بخوام اعتبار سنجی بکنم اینطوری این سیستم برای من مشکل دار میشه ... چون اگر آیدی وجود نداشته باشه ی آیدی دیگه میسازه و اعتبار سنجی اشتباه در میاد .
حالا امیدوارم که منظورمو گرفته باشی 21

نمی تونید اسمش رو باگ بزارید چون توی بازی شما شناسه کاربر ثابت هست  برای سیستم ورود من خواستم استفاده کنم اصلا امنیت نداشت شما الان اومدی یک متغیر پسود گذاشتی خب من به راحتی می تونم با وارد کردن player id پسور رو ببینم اگه بتونند یک بخش برای password برازند که رمز رو اینکیرپت کنه مثل md5 عالیه من دیروز تونستم با هاش سیستم ثبت نام رو لاگین رو راه بندازم ولی امنیت اصلا نداشت و به دوستان توصیه می کنم رو هاستشون ssl نصب اطلاعات بین اپ و سرور مانیتور نشه اگه مانیتور بشه به راحتی می شه تمام متغیر ها رو دستکاری کرد ولی من الان من این پلاگین رو با ultimate login ترکیب کردم بههترین نتیجه رو گرفتم کلا با 4 تا اونت بخش ثبت نام و لوگین در اومد
  پاسخ

(1397/6/13، 08:56 عصر)hesam3 نوشته است: میلاد جان ، اگر میتونستی بخش ادد بزنی که از اول میگفتی دیگه 21

میشه بخش ادد ساخت. پس 3 تا اکشن میذارم. یکی همینی که الان موجوده. یکی فقط واسه ادد کردن و یکی فقط واسه ست کردن.

(1397/6/13، 08:56 عصر)hesam3 نوشته است: حالا طبق عکسی که الان این پایین میذارم ، میبنید که فقط ی سری از متغیر ها توی صفحه جا شده اند ... بقیه متغیر ها اونور هستن که اینطوری نمیشه به خوبی روشون مدیریت داشت ، باید یک نواری هم کار بذارید توی قسمت مدیریت داده ها تا اگر بزرگتر از صفحه بود این مشکل هم حل بشه :

این مشکل راحت حل میشه با ریسپانسیو کردن جدول که درستش می کنم.

(1397/6/13، 09:12 عصر)mhc نوشته است: نمی تونید اسمش رو باگ بزارید چون توی بازی شما شناسه کاربر ثابت هست  برای سیستم ورود من خواستم استفاده کنم اصلا امنیت نداشت شما الان اومدی یک متغیر پسود گذاشتی خب من به راحتی می تونم با وارد کردن player id پسور رو ببینم اگه بتونند یک بخش برای password برازند که رمز رو اینکیرپت کنه مثل md5 عالیه من دیروز تونستم با هاش سیستم ثبت نام رو لاگین رو راه بندازم ولی امنیت اصلا نداشت و به دوستان توصیه می کنم رو هاستشون ssl نصب اطلاعات بین اپ و سرور مانیتور نشه اگه مانیتور بشه به راحتی می شه تمام متغیر ها رو دستکاری کرد ولی من الان من این پلاگین رو با ultimate login ترکیب کردم بههترین نتیجه رو گرفتم کلا با 4 تا اونت بخش ثبت نام و لوگین در اومد

یک نوع متغیر از نوع md5 یا sha بهش اضافه می کنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: smrm
(1397/6/13، 09:40 عصر)miladesign نوشته است:

میشه بخش ادد ساخت. پس 3 تا اکشن میذارم. یکی همینی که الان موجوده. یکی فقط واسه ادد کردن و یکی فقط واسه ست کردن.

(1397/6/13، 08:56 عصر)hesam3 نوشته است: حالا طبق عکسی که الان این پایین میذارم ، میبنید که فقط ی سری از متغیر ها توی صفحه جا شده اند ... بقیه متغیر ها اونور هستن که اینطوری نمیشه به خوبی روشون مدیریت داشت ، باید یک نواری هم کار بذارید توی قسمت مدیریت داده ها تا اگر بزرگتر از صفحه بود این مشکل هم حل بشه :

این مشکل راحت حل میشه با ریسپانسیو کردن جدول که درستش می کنم.

(1397/6/13، 09:12 عصر)mhc نوشته است: نمی تونید اسمش رو باگ بزارید چون توی بازی شما شناسه کاربر ثابت هست  برای سیستم ورود من خواستم استفاده کنم اصلا امنیت نداشت شما الان اومدی یک متغیر پسود گذاشتی خب من به راحتی می تونم با وارد کردن player id پسور رو ببینم اگه بتونند یک بخش برای password برازند که رمز رو اینکیرپت کنه مثل md5 عالیه من دیروز تونستم با هاش سیستم ثبت نام رو لاگین رو راه بندازم ولی امنیت اصلا نداشت و به دوستان توصیه می کنم رو هاستشون ssl نصب اطلاعات بین اپ و سرور مانیتور نشه اگه مانیتور بشه به راحتی می شه تمام متغیر ها رو دستکاری کرد ولی من الان من این پلاگین رو با ultimate login ترکیب کردم بههترین نتیجه رو گرفتم کلا با 4 تا اونت بخش ثبت نام و لوگین در اومد

یک نوع متغیر از نوع md5 یا sha بهش اضافه می کنم.

خب همه این هایی که گفتید درست ...
اما متغیر پسورد نباید به طور کلی نمایش داده بشه ...
پلاگین شما تمامی متغیر هارو نمایش میده ، هر رمزی ی رمز شکنی هم داره ... پس شما نمیتونید مثلا با رمز نگاری کردنش امنیتش رو برقرار کنید ، به نظرم بهتره کلا از این سیستم برای ثبت نام و ورود استفاده نکنیم ، مگه اینکه پا فشاری داشته باشیم که فقط از این راه استفاده کنیم .
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,414 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,365 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,957 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,204 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: