بازی "سلجوقه" منتشر شد
سایز لایوت چند گذاشتی؟؟؟؟
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/21، 02:05 صبح)kiarash نوشته است: سایز لایوت چند گذاشتی؟؟؟؟

مثل همیشه 854*480

(1398/4/20، 10:50 عصر)Morj1 نوشته است: هروقت ایران اپس بنر رو گذاشت لطفا اطلاع بدین 

میشه بپرسم چرا ؟ 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب اگه سرچ کنی شاید بتونی مشکلت رو پیدا کنی.
چون قبل هم سوال شده هم جواب داده شده.
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
(1398/4/21، 01:09 صبح)hiddendanger نوشته است: سلام . یکی از کاربران یه ایمیل بهم زد خیلی هم عصبانی بود . چند تا اسکرین شات واسم فرستاد ک تقریبا ۲۵ درصد از صفحه از قسمت پایین سفید بود . همچنین چن تا باگ‌ خیلی خیلی سنگین رو گزارش دادن ک واقعا آبرو ریزی بود 20

واسه سفیدی صفحه چیکار کنم ؟ بگراند ها رو بزرگ کنم ؟ اینجوری کیفیتشون نمیاد پایین ؟  واسه گوشی هایی ک الان خوب نشون میدن بد نمیشه ؟ راهی نیست ک با اونت بفهمم سایز صفحه گوشی طرف چقدره ؟
یه پستی هم خوندم واسه راه حل این مشکل . یکم دیگه میرم تو کارش ببینم چ میکنم . 

سه سال پیش این مشکلات به طور کامل پیگیری شده بود و حل هم شده 22

http://construct2.ir/showthread.php?tid=2332
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، shazde
عالیه
فقط اگه منوی اصلی رو یکم روی یک گراند شما کار کنید بهتر میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
(1398/4/21، 12:33 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/4/21، 01:09 صبح)hiddendanger نوشته است: سلام . یکی از کاربران یه ایمیل بهم زد خیلی هم عصبانی بود . چند تا اسکرین شات واسم فرستاد ک تقریبا ۲۵ درصد از صفحه از قسمت پایین سفید بود . همچنین چن تا باگ‌ خیلی خیلی سنگین رو گزارش دادن ک واقعا آبرو ریزی بود 20

واسه سفیدی صفحه چیکار کنم ؟ بگراند ها رو بزرگ کنم ؟ اینجوری کیفیتشون نمیاد پایین ؟  واسه گوشی هایی ک الان خوب نشون میدن بد نمیشه ؟ راهی نیست ک با اونت بفهمم سایز صفحه گوشی طرف چقدره ؟
یه پستی هم خوندم واسه راه حل این مشکل . یکم دیگه میرم تو کارش ببینم چ میکنم . 

سه سال پیش این مشکلات به طور کامل پیگیری شده بود و حل هم شده 22

http://construct2.ir/showthread.php?tid=2332

دقیقا منظورم همین پست بود  4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
مجددا تبریک میگم.
دیدم که بازیتون داره امتیاز منفی میگیره ولی با آپدیت که دادین نظر ها برگشت و مثبت شد.
ولی در کل زیاد دانلود نشده میتونید به کافه بازار بگید بازیتون رو ببره تو برگزیده ؟
ببخشید که این سوال رو میپرسم چون بعضی ها ناراحت بشن ولی میتونید یه آماری بدید که درآمدتون با همین نصب ها حدودا چقدر بوده ؟ مثال روزانه ؟ و اینکه بیشتر درآمدتون پرداخت درون برنامه بوده یا تبلیغات ؟
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، shazde
سلام 

بله مشکل اصلی این بود که بازی از سایز های مختلف گوشی پشتیبانی نمیکرد و یه گوشش سفید بود که تو آپدیت رفعش کردم و بعضی از مراحل باگ داشتن ک اونا هم برطرف شدن . 

ایمیل دادم به بازار واسه رفتن به برگزیده ها که گفتن بازیت خلاقیت نداره و ایدش تکراریه و هزار تا بازی مث بازیت هس ...
ک خدایی راست هم گفتن .

درآمد خوب نبوده . 3 نفر درون برنامه ای 2000 تومن رو گرفتن و توی تبلیغات تپسل هم 100 نفر بیشتر تبلیغ ندیدن . 

همین دو روز پیش ، بنر بازیم رفته صفحه اول ایران اپس و آمار درآمد تبلیغات داره به خاطر همین موضوع میره بالا . 
ولی فک نکنم خیلی زیاد بشه .

در حال حاضر کانس رو ول کردم و رفتم سراغ اندروید استودیو . به محض اینکه مشکل خروجی کانس حل بشه ، یا وینوس آپدیت بخوره یا شایدم کانس 3 کرک شه میام دوباره در همین مسیر و بازیامو با کانس ادامه میدم

با تشکر از همه 

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei
ببخشید سکه تون چجوری فونتش رو عوض کرده اید
ادرس فروشگاه ما جهت سفارش هاست ارزان قیمت www.hostssd.ir 

ادرس انجمن انیمیشن سازی : uassets.ir

بازی aa+ در حال ساخت است
تصویر: <a href=[تصویر:  0mm9_mm_thumb.png]

پاسخ

سپاس شده توسط:
سرچ کنید هست . 

الان سوال من اینه که چطوری مشکل سفیدی صفحه رو برطرف کردید ؟؟؟ با همین اموزشه ؟؟؟ و کدوم قسمتش ؟؟؟ اگه میشه خودتون سریع بگید چیکار کردید خیلی خوبه چون منم این مشکل رو دارم و با شکایت یکی از دوستانم مواجه شدم .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 238 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 645 1403/2/30، 10:34 صبح