خروجی مستقیم روی سیستم شخصی
(1398/5/6، 12:24 صبح)Amirreza-Yousefi نوشته است:
(1398/5/6، 12:18 صبح)tinitow نوشته است: سلام من بازیم آمادست منتها نمیدونم چطور apk اندروید بگیرم میشه بگین راحت ترین راهش چیه
قبلا به راحتی از cocoon.io میشد apk بگیرم اما الان منقضی شده

به نظرم بهترین روش خروجی در حال حاضر وینوس باشه. 39

ممنونم آموزش خاصی داره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/6، 12:18 صبح)tinitow نوشته است: سلام من بازیم آمادست منتها نمیدونم چطور apk اندروید بگیرم میشه بگین راحت ترین راهش چیه

شما نظر الکی ندی بهتره .
وینوس هم از همین خروجی استفاده میکنه ، اما به دلیل محدودیت هایی که داره 100 درصد کار آمد نیست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، shazde ، امیرعلی فیروزبخش
(1398/5/6، 03:30 عصر)hesam3 نوشته است:

شما نظر الکی ندی بهتره .
وینوس هم از همین خروجی استفاده میکنه ، اما به دلیل محدودیت هایی که داره 100 درصد کار آمد نیست .

شما میگی از چی استفاده کنم؟
من از دیشب نزدیک سه گیگ sdk و android studio دانلود کردم همه راه هارو رفتم بازم مشکل برمیخورم توی وینوس ارور build tools نصب نیست و میده با اینکه سه نوع مختلفشم ریختم
چیزی نیست عین cocon راحت باشه>

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/6، 04:09 عصر)tinitow نوشته است:
(1398/5/6، 03:30 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/5/6، 12:24 صبح)Amirreza-Yousefi نوشته است: به نظرم بهترین روش خروجی در حال حاضر وینوس باشه. 39

شما نظر الکی ندی بهتره .

من از دیشب نزدیک سه گیگ sdk و android studio دانلود کردم همه راه هارو رفتم بازم مشکل برمیخورم توی وینوس ارور build tools نصب نیست و میده با اینکه سه نوع مختلفشم ریختم

این خروجی نسبت به وینوس بهتر هست . فرق چندانی ندارد اما این نسبت به اون بهتر هست چون خروجی تماما مستقیم هست و شما هر بار که بخواید خروجی بگیرید جدیدترین نسخه های موجود رو استفاده میکنه و محدودیت گرادل و دیگر چیز هارو نداره .

اگر توی ارور های وینوس میگه بیلد تولز نصب نیست یعنی واقعا نصب نیست ... نسخه بیلد باید بالا تر از 19.1.1 باشه .
قبلا یکی از دوستان این مشکل رو داشت که بهشون لینک دادم حل کردند اما الان یادم نمیاد چه لینکی بوده خودتون توی گوگل سرچ کنید مشکلتون حل میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/6، 04:51 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/5/6، 04:09 عصر)tinitow نوشته است:
(1398/5/6، 03:30 عصر)hesam3 نوشته است: شما نظر الکی ندی بهتره .

این خروجی نسبت به وینوس بهتر هست . فرق چندانی ندارد اما این نسبت به اون بهتر هست چون خروجی تماما مستقیم هست و شما هر بار که بخواید خروجی بگیرید جدیدترین نسخه های موجود رو استفاده میکنه و محدودیت گرادل و دیگر چیز هارو نداره .

اگر توی ارور های وینوس میگه بیلد تولز نصب نیست یعنی واقعا نصب نیست ... نسخه بیلد باید بالا تر از 19.1.1 باشه .
قبلا یکی از دوستان این مشکل رو داشت که بهشون لینک دادم حل کردند اما الان یادم نمیاد چه لینکی بوده خودتون توی گوگل سرچ کنید مشکلتون حل میشه .

من اینو انجام دادم بجز مورد سه چون متوجه نشدم چی میگه
اما مراحل قبلیش اخرین ورژنش که 29 بود رو خود برنامه دانلود کرد و نصب کرد نمیدونم باز چرا این ارور میاد ولی
توی لینک ویدیوی هندی همین تاپیک هم مراحل رو که رفتم اخرش این پیغام باز اومده بود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/6، 05:09 عصر)tinitow نوشته است:
(1398/5/6، 04:51 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/5/6، 04:09 عصر)tinitow نوشته است: شما میگی از چی استفاده کنم؟

اما مراحل قبلیش اخرین ورژنش که 29 بود رو خود برنامه دانلود کرد و نصب کرد نمیدونم باز چرا این ارور میاد ولی
توی لینک ویدیوی هندی همین تاپیک هم مراحل رو که رفتم اخرش این پیغام باز اومده بود

خود ارور رو بفرستید ببینیم چی هست .
تمام خط های ارور رو بفرستید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/6، 05:12 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/5/6، 05:09 عصر)tinitow نوشته است:
(1398/5/6، 04:51 عصر)hesam3 نوشته است: این خروجی نسبت به وینوس بهتر هست . فرق چندانی ندارد اما این نسبت به اون بهتر هست چون خروجی تماما مستقیم هست و شما هر بار که بخواید خروجی بگیرید جدیدترین نسخه های موجود رو استفاده میکنه و محدودیت گرادل و دیگر چیز هارو نداره .

خود ارور رو بفرستید ببینیم چی هست .
تمام خط های ارور رو بفرستید .

بله مرسی میفرستم
الان دارم با خود اندروید استودیو دوباره یه سری فایل رو دانلود میکنم امتحان مجدد میکنم میفرستم اگه باز خراب بود
شما نمیتونی خروجی رو بگیرین برای من براتون بفرستم بازی رو؟ دو سه مگن
خیلی سادن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
داشتم خروجی می گرفتم
یعنی تقریبا مشکلات رو حل کردم که این ارور اومد
[تصویر:  Cadcdspture.JPG]
رفتم دیدم sdk اصن پوشه tools نداره گفتم از گرادل توش کپی میکنم
بعد فهمیدم گرادل من اصلا پوشه wrapper رو نداره
این گرادل مال بسته آماده وینوسه که دانلود کردم
از یه جای دیگه هم دوباره گرادل رو نصب کردم بازم اینو نداشت
چه کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/7، 04:54 عصر)amin COD نوشته است: سلام
داشتم خروجی می گرفتم
یعنی تقریبا مشکلات رو حل کردم که این ارور اومد
[تصویر:  Cadcdspture.JPG]
رفتم دیدم sdk اصن پوشه tools نداره گفتم از گرادل توش کپی میکنم
بعد فهمیدم گرادل من اصلا پوشه wrapper رو نداره
این گرادل مال بسته آماده وینوسه که دانلود کردم
از یه جای دیگه هم دوباره گرادل رو نصب کردم بازم اینو نداشت
چه کنم؟

https://docs.gradle.org/current/userguid...apper.html
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
چرا دروغ ...هیچی نفهمیدم از سایته
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش ساخت بازی ماشینی در کنستراکت mahdikafshgar 3 5,794 1399/2/6، 12:09 عصر
آخرین ارسال: amin COD
  خروجی اندروید با (Android Studio) تست نشده M.gh 2 3,187 1398/11/23، 08:48 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  levelzero (تراز زفر) mehrdad.ch 2 3,987 1394/10/19، 12:08 عصر
آخرین ارسال: mehrdad.ch
  اموزش کامل مبتدیان arminfk 3 5,987 1394/9/28، 10:17 عصر
آخرین ارسال: arminfk
Video آموزش تصویری ساخت نوار سلامتی برای آبجکت mahdikafshgar 3 6,041 1394/9/27، 01:46 عصر
آخرین ارسال: arminfk

پرش به انجمن: