مشکل در انواع خروجی ها
درباره ساین کردن که باید بگم unlock هست چکش کردم اما دوباره همین خطا رو میده . درباره x86 توی log وقتی arm7 و x86 رو سرچ میکنم هردوش هست حالا نمیدونم دقیقا باید چه جمله ای باشه . 

چه جالب تو فونگپ وقتی کی استور رو نمیزنم یعنی بدون هیچی میزارم نسخه دیباگش رو نسخه arm7 میده. تکلیفش معلوم نیستااااا  24
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/10/2، 12:48 عصر)محمد 82 نوشته است: درباره ساین کردن که باید بگم unlock هست چکش کردم اما دوباره همین خطا رو میده . درباره x86 توی log وقتی arm7 و x86 رو سرچ میکنم هردوش هست حالا نمیدونم دقیقا باید چه جمله ای باشه . 

چه جالب تو فونگپ وقتی کی استور رو نمیزنم یعنی بدون هیچی میزارم نسخه دیباگش رو نسخه arm7 میده. تکلیفش معلوم نیستااااا  24

عجیب به خدا 22

هر چیم سنگه علاوه بر سر راه پای لنگ توی سرشم میخوره  21
من تا حالا به این مشکلات نخوردم ، چرا همیشه باید شما پایه ریز مشکلات جدید توی خروجی باشی ؟؟؟ واقعا برام سواله  39
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
واسه خودمم سواله . تو این 4 سالی که تو بازیسازی مشغولم ، یبار نشد خروجی درست و راحت بگیرم . یه مدت که وینوس نمیومد . بعد که یکی از دوستان پیش نیاز هاشو گذاشت ، راه افتاد ، اما حالا که نسخه جدیدش اومده دوباره واسه من ارورای عجیب میده . اینم از فونگپ

حالا شما هم یبار با کراسواک امتحان کنید تو فونگپ ببینید این مشکل نسخه رو دارید .

درمورد وب ویو هم بگم ، میگم باگ داره واسه اینه که یه اسپرایت و یه تکست رو تو یه لیوت نمیاره . و از پلاگین ویدئو استفاده کردم و گفتم اگه فیلم تموم شد روی فیلمه این اسپرایت هارو نشون بده ، اما وقتی فیلم تموم میشه اصلا حذف میشه و پس زمینه سفید میمونه و دکمه ها . حالا اینا باگ نیست ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/2، 01:11 عصر)محمد 82 نوشته است: واسه خودمم سواله . تو این 4 سالی که تو بازیسازی مشغولم ، یبار نشد خروجی درست و راحت بگیرم . یه مدت که وینوس نمیومد . بعد که یکی از دوستان پیش نیاز هاشو گذاشت ، راه افتاد ، اما حالا که نسخه جدیدش اومده دوباره واسه من ارورای عجیب میده . اینم از فونگپ

حالا شما هم یبار با کراسواک امتحان کنید تو فونگپ ببینید این مشکل نسخه رو دارید .

درمورد وب ویو هم بگم ، میگم باگ داره واسه اینه که یه اسپرایت و یه تکست رو تو یه لیوت نمیاره . و از پلاگین ویدئو استفاده کردم و گفتم اگه فیلم تموم شد روی فیلمه این اسپرایت هارو نشون بده ، اما وقتی فیلم تموم میشه اصلا حذف میشه و پس زمینه سفید میمونه و دکمه ها . حالا اینا باگ نیست ؟

لطفا ی جور خروجی بگیر مشکلاتت به ما سرایت نکنه  24

من قبلا تست کردم و مشکل نداشتم .

در رابطه با باگ از نظر بنده بهترین خروجی حال حاضر خروجی وب ویو فونگپ هست ، ضمن اینکه خروجی وب ویو فونگپ با وب ویو معمولی فرق میکنه و دلیل اون مستندات جداگانه اون ها هست و دلیل دوم هم اختصاصی بودن خروجی وب ویو 19 که هنوز آپدیتی برای کوردوا منتشر نشده ، البته تا جایی که من یادم میاد .
و اینکه تا حالا هیچ مشکلی توی خروجی اون مشاهده نکردم .

ولی میتونستید با وب ویو فونگپ پلاگین کراسواک رو بریزید که حرفای جالبی درباره این نوع خروجیم میزنید  17

فایل کوردوا پروژه رو برای بنده بفرستید با کی استور خودم چک میکنم خبر میدم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فرستادم تو پیام خصوصی
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ، پس از پیگیری های بنده ، این مشکل توسط تگ زیر حل خواهد شد ( هم مشکل X86 و هم مشکل ساین نشدن )

( در صورت استفاده از خروجی کراسواک در فونگپ )

کد:
<preference name="xwalkMultipleApk" value="false" />

داخل فایل Config.xml زیر دیگر تگ های <preference/>   قرار بگیره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یعنی اینو بزارم حله ؟؟؟ بعد خروجی کراسواک میگیره ؟؟؟

یعنی اینطوری یا جای دیگه باید قرار بگیره ؟؟؟
[تصویر:  Untitled.png]
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/3، 01:18 صبح)محمد 82 نوشته است: یعنی اینو بزارم حله ؟؟؟ بعد خروجی کراسواک میگیره ؟؟؟

یعنی اینطوری یا جای دیگه باید قرار بگیره ؟؟؟

بله دقیقا همینطوری
  پاسخ

اقا دمت گرم . بالاخره حل شد مشکل . ممنون واقعا . این خط رو ازکجا فهمیدید باید وارد کنید ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/10/3، 04:34 عصر)محمد 82 نوشته است: اقا دمت گرم . بالاخره حل شد مشکل . ممنون واقعا . این خط رو ازکجا فهمیدید باید وارد کنید ؟؟؟

به پشتیبانی پیام فرستادم بهم گفتند سرچ کن پیدا میکنی 22
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: