مشکلات معمول بازی کلماتی
اره همون 400 ، 500

ببینید سورسی که میفرستم ، همه چی درسته اما اگه یه کلمه اضافه کنید میبینید بهم میخوره . میخوام با اضافه کردم کلمه تو همون محدوده بمونه فقط فاصله ها کمتر بشه .

سورس
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/11/4، 04:20 عصر)محمد 82 نوشته است: اره همون 400 ، 500

ببینید سورسی که میفرستم ، همه چی درسته اما اگه یه کلمه اضافه کنید میبینید بهم میخوره . میخوام با اضافه کردم کلمه تو همون محدوده بمونه فقط فاصله ها کمتر بشه .

سورس

سلام.
یه سری مشکلات داشت که درستشون کردم. 
ضمنا شما متغیر test به اون مهمی رو توی شروع لیوت نباید ست بکنید وقتی متغیر words مقدار داشت باید اینکار انجام بشه.  4
testwords
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، محمد 82
باشه ممنون ، نگاه میکنم.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حله . فقط واسه اون مشکل دو ستونه شدنم یه فکری کنید عالی میشه . و اینکه نمیشه یه کاری کرد بیان وسط ؟ 4 یعنی مربع ها وسطچین بشن

البته واسه 2 ستونه شدن شاید خودم یه فکری کردم .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/11/5، 02:02 عصر)محمد 82 نوشته است: حله . فقط واسه اون مشکل دو ستونه شدنم یه فکری کنید عالی میشه . و اینکه نمیشه یه کاری کرد بیان وسط ؟ 4 یعنی مربع ها وسطچین بشن

البته واسه 2 ستونه شدن شاید خودم یه فکری کردم .

وسط چین : http://s6.picofile.com/file/8386020534/t....capx.html
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
یه تکست ساختم هرچی تاچ شد حروفش بره تون اون . حالا چطوری بگم وقتی تکست داخلش با یکی از بخش های متغیرم که مثلا محتویاتش "محمد-علی-حسن" هست یکی شد ، اون مربع ها به حروف (مثلا اگه سومی باشه) ح س ن تبدیل بشه ؟؟؟ این بخش که بررسی بشه متن تکست با یکی از بخش های متغیر یکی شده رو خودم نوشتم یکی یکی و تا 20 تا کلمه چون از 20 تا قطعا بیشتر نمیشه . اما اینکه به طور خودکار بیاد شماره حرف (یعنی الان ح حسن میشه شماره 8 ، س میشه 9 و ن میشه 10) رو بگیره و uid مربع که به همین شماره است رو پیک کنه و حرف داخلش رو بکنه ح س ن نمیدونم چطوریه ؟!؟!
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پیشنهادی ندارید ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
عجب چیز سختیه این بخشش . هرچی فک میکنم راهی به ذهنم نمیاد واسه هوشمند کردنش اما حتما باید راهی باشه

برای اینکه منظورم رو بهتر بفهمونم ، این تصویر رو میزارم ایشااله کسی راهی به ذهنش برسه . ببینید اعداد iid ها هستن . میخوام الان د بره تو اولی ، ک بره تو دومی ... . 
[تصویر:  Untitled.png]
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/11/8، 04:22 عصر)محمد 82 نوشته است: عجب چیز سختیه این بخشش . هرچی فک میکنم راهی به ذهنم نمیاد واسه هوشمند کردنش اما حتما باید راهی باشه

برای اینکه منظورم رو بهتر بفهمونم ، این تصویر رو میزارم ایشااله کسی راهی به ذهنش برسه . ببینید اعداد iid ها هستن . میخوام الان د بره تو اولی ، ک بره تو دومی ... . 
[تصویر:  Untitled.png]

میشه از همون tokenat استفاده کرد منتها برای کاراکتر جداکننده دبل کوتیشن خالی باید بزارید ( "" )
testwords
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
چه جالب و راحت . ولی اخر من این loopindex رو نفهمیدم . تو چه مواردی و چطوری استفاده میشه . چیکار میکنه ؟؟؟ میشه بیشتر درموردش توضیح بدید . احساس میکنم چیز کارراه اندازیه

حالا اگه بخوام بگم فقط کلمه اول معلوم بشه . یا دوم ، اونتش رو چطوری باید تغییر بدم . این الان همه کلمه هارو داره نشون میده
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: