1398/12/25، 07:54 عصر
(1398/12/25، 06:12 عصر)oak' نوشته است:(1398/11/25، 02:47 عصر)nariman' نوشته است: سلام محمد جان
ممنونم از لطفت.
من چند تا نکته رو توضیح بدم.
اولا شما کاملا حق دارین, نسخه منتشر شده اولیه بازی اصلا جذاب نبود. اگر پستهای اول همین تاپیک رو ملاحظه بفرمایید من خودم تاکید کردم که بازی اصلا جذاب درنیومده و دیگه هیچ آپدیتی رو بازی نخواهم زد و عملا بازی داشت بایگانی میشد که معجزه آقای ابراهیمی نازل شد. این تغییر... محصول تفاوت تفکر بازی ساز آماتوری مثل من با تفکر یک حرفه ای مثل استاد ابراهیمی هست.
نکته دوم اینکه متاسفانه نمیشه انتظار رقابت بین یک بازی سه بعدی واقعی که با انجین یونیتی ساخته شده با یک بازی شبهه سه بعدی که با کانستراکت ساخته شده رو داشت.
چون در کانستراکت اجزای کاراکتر در حالت اسپرایت سه بعدی جدا از هم نیست و کل بدن با هم رندر میشه پس اگر فرض کنیم یک کاراکتر پنج حرکت اکشن و یک دفاع و ضربه خوردن داشته باشه بنابراین یک کاراکتر حدود حداقل 110 فریم انیمیشن خواهد داشت. اونم اگر در دو حالت روبرو و پشت سر باشه میشه 220 فریم.
حالا اگر شما بخواین لباس این کاراکتر رو تو فروشگاه عوض کنید باید 220 فریم دیگه به بازی اضافه کنید. اگر یک خالکوبی کوچیک بخواین بزنین دوباره باید 220 فریم جدید طراحی و به بازی اضافه بشه. اگر رنگ لباس و خالکوبی با هم بخواد عوض بشه 220 فریم دیگه و ...
میبینید که این کمر بازی رو برای کنسول موبایل میشکونه. برای همین گفتم که بازی شبهه مبارزه ای با کانستراکت ساختن یک جور خودکشی و خودزنیه چون خیلی سخت میشه هم با نمونه مشابه یونیتی رقابت کرد هم حجم بازی برای موبایل بهینه دربیاد...
نکته سوم در مورد زاویه دید... قبول دارم این مرض من بود!!!. من میخواستم یک بازی مبارزه ای در حالت پرتریت و متفاوت از همه زاویه دیدهای متعارف بازیهای مشهور این سبک بسازم. میدونستم برای کاربر نامتعارفه اما خوب مرضم بود دیگه!!! جدا از این دوست داشتم کاراکترها در بزرگترین حالت ممکن در صفحه به نمایش دربیان (در حالت پرتریت) تا حس رقابت واقعی به کاربر دست بده.
با این کار اتفاقا دست و بال خودم رو کاملا بستم چون اگر بازی در حالت لند اسکیپ بود شما یا کاراکتر سمت راست رو انتخاب میکردین یا چپ اما الان شما هر کاراکتری انتخاب میکنین باید پشت به دوربین باشه و یک سری هم انیمیشن برای رو به دوربین برای همون کاراکتر در حالت دشمن طراحی باید بشه. برای همین هم دیگه شبیه سازی قهرمانان ملی بی معنی میشه چون شما عملا فایتر رو از پشت میبینید و اصلا چهره اش دیده نمیشه. اگرم روبرو برای دشمن طراحیشون کنم که هیشکی دوست نداره قهرمان ملیشو کتک بزنه!!! و تنها میتونم از دشمن های دیگه مثلا بروسلی و مک کانر و ... استفاده کنم و همه اینها محصول اون مرض اولیه منه!!!
در مورد فارسی و انگلیسی هم من به توصیه خیلی درست جناب ابراهیمی در لایوشون عمل کردم و بازی رو انگلیسی کردم اما در لی اوت انتخاب نحوه مبارزه من ناچار به فارسی نویسی بودم چون به نظرتون اگر این موارد رو به انگلیسی مینوشتم چند درصد کاربرا متوجه مطلب میشدن؟
اما خود بازی اگرم دکمه ها و موارد روتین انگلیسی باشه همه به صورت تجربی متوجه مطلب میشن.
درکل ممنونم که وقت گذاشتین و بازی رو دیدن.
ارادتمند.
با سلام آقا نریمان
واقعا کارت عالی شده ولی آقای ابراهیمی نگفتند بازی رو انگلیسی کنید
آقای ابراهیمی گفتند نوشته های عکس ها و فیلم ها باید انگلیسی باشه
یعنی فوتوشاپ ...
تمن نمیدونم شما با فتوشاپ کار کردید یا نه ، ولی یه ابزار توی فتوشاپ هست به اسم Spot healing brush tool که فقط کافیه رو اون قسمت نوشته بکشی و بعد به طرز معجزه آسایی یه جوری پاک میشه که به بک گراند آسیب نمی رسه ولی برداشته میشه
اگر ندارینش توی گزینه Edit Toolbar کلیک کنید پیدا میشه
بعد اونجا متن انگیسی بنویسید.
این قسمت هم برای دوستانی که تو لایو نبودن :
نقل قول: آقای ابراهیمی گفتند یه مشکلی که بیشتر ایرانیا دارن اینه که فکر می کنند بازی های خارجی بهتر از بازی های ایرانی هستند و فکر می کنند اصولا از بازی ایرانی بازی های خارجی بهترن...من دارم سر دریانوردان همین بلا هارو میارم
و اکثرا باز ملاکشون اینه که هر بازی متناش انگلیسی بود خارجی ، متناش فارسی بود ایرانی ...
(مورد داشتیم رفته تلگرام رو فارسی کرده بعد گفته تلگرام ایرانیه(محض خنده جدی نگیرین الکیه)(اينم از خودم دراوردم و آقاي ابراهيمي نگفتند ... ))
پس باید برای دانلود بالا متنا رو انگلیسی بزاریم توی عکس ها
یادمه یکی از دوستان (خودم) سوال کرد که اگر بتونیم سیستم دو زبانه کار کنیم چی ؟؟ بعد هم ایشون بسیار تاکید کردند که تنبلی نکنیم و بشینیم اگر می تونیم خوب اینکار رو بکنیم سیستم چند زبانه ایجاد کنیم
می خوای دریانوردان رو دو زبانه کنی؟