آپلود در هاست ، گیج شدم !
(1399/1/9، 10:16 عصر)""M.gh نوشته است: آقا من میخوام لوگین کنم هاستم رو میرم تو صفحه ی لوگین این ارور رو میده:

Your connection is not privateAttackers might be trying to steal your information from server100.tavanahost.com (for example, passwords, messages, or credit cards). Learn moreNET::ERR_CERT_DATE_INVALIDHelp improve Chrome security by sending URLs of some pages you visit, limited system information, and some page content to Google. Privacy policyBack to safetyHide advancedThis server could not prove that it is server100.tavanahost.com; its security certificate expired in the last day. This may be caused by a misconfiguration or an attacker intercepting your connection. Your computer's clock is currently set to Saturday, March 28, 2020. Does that look right? If not, you should correct your system's clock and then refresh this page.Proceed to server100.tavanahost.com (unsafe)

لطفا کمک کنید.

دیگه بابت هر چیزی تاپیک بالا نیارید 22
اصل موضوع ی چیز دیگست ولی ده تا موضوع دیگه و الکی توش استفاده کردید !
همینو توی گوگل سرچ میکردید الکی تاپیک بالا نمیاوردید .

روی unsafe بزنید وارد سایتتون میشه ، به دلیل ایمن نبودن اتصالات سرور و لایسنس امنیتیش این ارور میاد
کلا هاست های اشتراکی که شعار لایسنس امنیتی میدن همشون دارن از لایسنس رایگان استفاده میکنند
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، M.gh
22
ببخشید و ممنون 
میدونم گوگل هست تو گوگل سرچ کردم گفت بزن روی unsafe منم وقتی میزنی هیچ اتفاقی نمی افته !
برا همین اینجا پرسیدم  4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای رفع این مشکل سعی کنید ssl رو غیر فعال کنید. یا به پشتیبانی تیکت بزنید ببینید جواب میدن یا نه (البته اگه جواب بدن)

#خرید_از_cpanel.ir_مساوی_با_کلاهبرداری
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
از یک آدرس دیگه لوگین کردم درست شد 

ممنون!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,677 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح