وینوس - خروجی آفلاین اندروید
سلام دوستان تو خروجی مشکل دارم وینوس رو انخاب کردم فقط پیش نیاز اول نصب شد صحیح ، بقیه تشخیص داده نمیشدن و ی گزینه pathبود اشتباه واردش کردم و بعدش حذفش کردم اگه میشع بگید چطور به حالت قبل برش گردونم و گرادل و کردوا ک نصب نمیشن رو درست کنم و بقیه پیش نیاز ها
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باسلام به همه دوستان

کسی میتونه بگه که چجوری gradle رو بروزرسانی کرد؟؟

یا اینکه اگه کسی نسخه بالاتر از ۲ رو داره که بصورت نصبی باشه میتونه لینک شو برام بفرسته؟
ممنونم از همگی
  پاسخ

سپاس شده توسط:

نسخه 1.3.2 منتشر شد.
تغییرات:
  • افزودن خروجی فونگپ.
  • افزودن بررسی نصب بود فونگپ.
  • افزودن پلتفرم آنلاین.
  • حذف پلاگین تپسل.
  • حذف پلاگین رایکا.
  • حذف پلاگین پوشه.
  • حذف پلاگین عدد.
  • برطرف کردن برخی خطاها.

سلام به همه دوستان.
توی این نسخه میتونید خروجی آفلاین فونگپ بگیرید. برای این کار لازمه که اول فونگپ رو روی سیستمتون نصب کنید. برای این کار کافیه کد زیر رو توی cmd اجرا کنید:

کد:
npm install -g phonegap@latest

بعد از نصب میتونید به قسمت تنظیمات داخل برنامه وینوس برید و در تب پیش نیازها چک کنید ببینید درست نصب شده یا نه.

برای فعال کردن خروجی فونگپ از تنظیمات به تب خروجی برید. در قسمت نوع خروجی میتونید تعیین کنید که خروجی پیش فرض فونگپ باشه یا کوردوا.

یه قسمت دیگه هم که اضافه شده قابلیت استفاده از پلتفرم آنلاینه. به صورت پیش فرض برنامه از پلتفرم اندرویدی که توی خودش قرار دادم استفاده میکنه. نسخه 8.1.0 پلتفرم اندروید که آخرین نسخه هست. اما اگه بعدها نسخه جدیدی منتشر شد و خواستید از اون استفاده کنید کافیه تیک گزینه استفاده از پلتفرم آنلاین رو فعال کنید تا جدیدترین نسخه رو همیشه استفاده کنه.
دقت کنید پلتفرم آنلاین توی خودش حدود 1 مگابایت عکس های اضافه هست که توی پلتفرم آنلاین اونا رو حذف کردم حجم اضافی به پروژه اضافه نکنه.

یه سری پلاگینا چون مدام آپدیت میشن یا مثل سایت عدد که کلا از بین رفت وجودشون توی برنامه ضروری نبود و حجم برنامه رو بالاتر میبرد که حذف شدن.

خروجی فونگپی که وینوس میگیره دقیقا همون خروجی فونگپ آنلاین هستش ولی به صورت آفلاین. همون کیفیت و همون حجم.
طی تستایی که خودم با کانستراکت 3 انجام دادم خروجی آنلاین کانستراکت 3 هم با فونگپ گرفته میشه. پس الان این خروجی با کانستراکت 3 فرقی نداره.
امکان بروزرسانی از نسخه 1.3.0 به نسخه 1.3.2 وجود داره ولی نسخه های پایین تر نمیتونن به نسخه جدید اپدیت بشن و باید نسخه جدید رو از نو نصب کنید.

پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، amin hosseini ، M.gh ، Master Badfar ، محمد 82 ، ghasem ، nariman ، mhp ، shazde ، Mahdi444 ، mhc ، oak
عالی،کارت بیسته
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، shazde ، علیرضا_
آقا
دمت گرم باو
تو دیگه کی هستی
آقا خیللللللی خوب شد
فقط یک سوال
منظور از پلتفرم آنلاین رو نفهمیدم
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
بسیار عالی . اقا میلاد این پلتفرم انلاین رو الان بزاریم همون 8.1 نصب میشه ؟ منظورم اینه که مشکلی پیش نمیادچون هنوز نسخه جدید نیومده . و فونگپ چند مگه ؟ میخوام ببینم نصبش از نظر اینترنت به صرفه تره یا همون خروجی انلاین .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
(1399/3/1، 05:51 عصر)محمد 82' نوشته است: بسیار عالی . اقا میلاد این پلتفرم انلاین رو الان بزاریم همون 8.1 نصب میشه ؟ منظورم اینه که مشکلی پیش نمیادچون هنوز نسخه جدید نیومده . و فونگپ چند مگه ؟ میخوام ببینم نصبش از نظر اینترنت به صرفه تره یا همون خروجی انلاین .

بله فعلا پلتفرم آنلاین همون 8.1 هست. جدیدترش نیومده. ولی 1 مگ حجم بیشتری به خروجی اضاف میکنه بخاطر یه سری عکسای اضافی.
فونگپ نهایتا 100 مگ باشه دقیق مشخص نیست چون نمیدونم کجا نصب شده و مهم نیست. یک بار نصبش کنید دیگه تا موقعی که ویندوز عوض نکنید هستش.
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh ، محمد 82 ، ghasem
عالیه و میتونه مشکلات خیلی ها رو برطرف کنه و ازش راضیم

ولی لطفا جواب مارو تو تلگرام بده
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
من فونگپ رو نصب کردم تشخیص نمیده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/3/1، 09:42 عصر)M.gh' نوشته است: من فونگپ رو نصب کردم تشخیص نمیده