حل شده بهترین روش برای ساخت اسپرایت
(1393/12/18، 05:24 عصر)seyed نوشته است: دوستان من ی مقدار که فکر کردم تصمیم گرفتم که برای طراحی کاراکتر و یا بک گراند و ... برم کلاس طراحی..
میخوام کارام حرفه ای باشن... و بعدش که طراحیم خوب شد بیام با استفاده از قلم نوری تو برنامه هایی مانند انیمه استدیو و ایلوستراتور طراحی کنم ..
بنظرتون کارم درسته الآن (اون کلاس طراحی رو میگم)
 و اگه درسته سوالم اینه که طراحی با مداد با طراحی با قلم نوری فرق میکنه؟
ممنون

سلام دوست عزیز
اگه علاقه داری و میتونی از چیزی که یاد میگیری استفاده مفید کنی، کار خوبیه، موفق باشی
بله فرق هایی دارن که هر کدوم حسن ها و معایبی دارن
مثلا در قلم نوری شما نیازی به اسکن کردن و تمیز کاری نقاشی با مداد رو ندارید. میتونید تا بینهایت نقاشی کنید بدون داشتن کاغذ و قلم و... و خیلی راحت ویرایشش کنید، پاک کنید، به حرکت قبلیتون برگردید و خیلی مزیتهای دیگه
ولی نقاشی با قلم نوری اون حس راحتی و قدرتی که مداد داره رو بتون نمیده البته الان قلم نوری هایی گرون قیمتی هستن که کم کم میتونن جایگزین قلم و کاغذ بشن و البته بسیار گرون هستن
ولی در کل الان اکثر طراحها رو آوردن به نقاشی دیجیتال

(1393/12/18، 05:56 عصر)seyed نوشته است: ممنون. من همین الآن دارم لباسامو میپوشم برم آموزشگاه ثبت نام کنم.. 15
کارمم خداییش از روی علاقه هستش..از لحاظ مالی به این کار نگاه نمیکنم..
هدفم از بازی سازی ی هدفیه بالاتر از هر هدفی..
ان شاالله خدا دست هممونو بگیره.. بتونیم ی روزی یکی از پرچم داران بازی سازی تو جهان باشیم.. 63

درضمن خوشحال میشم بیشتر باتون آشنا بشم فکر میکنم اهداف مشترکی داشته باشیم  1
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
سلام دوستان این یک نمونه از اسپرایت هایی هست که حدودا 2 سال پیش ساخته بودم 1
[تصویر:  3sdi5dn8u5ngdylnhwzx.png]
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi
(1393/12/18، 08:10 عصر)seyed نوشته است: سلام دوستان این یک نمونه از اسپرایت هایی هست که حدودا 2 سال پیش ساخته بودم 1

با Poser ساختی دیگه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/18، 08:30 عصر)pro.designer_68 نوشته است:
(1393/12/18، 08:10 عصر)seyed نوشته است: سلام دوستان این یک نمونه از اسپرایت هایی هست که حدودا 2 سال پیش ساخته بودم 1

با Poser ساختی دیگه؟

آره داداش با POSER بود.. چون انیمیت کردن و کار کردن باهاش راحت بود از اون استفاده کردم
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه آموزش هست برای طراحی اسپرایت تو ایلوستریتور که البته پولیه!
استخون بندی و اینا رو هم کامل توضیح داده؛ لینکشو میذارم اگه کسی مجانیشو پیدا کرد بذاره همه استفاده کنن

یه آموزش هست برای طراحی اسپرایت تو ایلوستریتور که البته پولیه!
استخون بندی و اینا رو هم کامل توضیح داده؛ لینکشو میذارم اگه کسی مجانیشو پیدا کرد بذاره همه استفاده کنن
لینک
هنر نزد ایرانیان است وبس...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما اگه ابزار pen tool در ادب فتوشاپ و ادب ایلوستریتور رو یاد بگیری خیلی زاحت میتونی هر چی بخوای بسازی

مثلا این یکی از کارای منه

[تصویر:  81126187679778044671.png]

[تصویر:  40435684476278422493.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
سلام . برای طراحی اسپریت ( sprit ) میتونید از مایکروسافت پاور پوینت استفاده کنی اول از طرحت نقاشی بکش بعد اونو به کامپیوترت انتقال بده بعد با پاور پوینت اونو نقاشی کن با ابزار هایی که داره اگه وارد باشی ؟! من و دوستم چندین اسپریت رو با پاور پوینت ساختیم که از فتوشاپ هم بهتره و اسون تر . من خودم از فتوشاپ استفاد میکنم ولی پاور پوینت قویتره . 3
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
همه این راه هایی که گفتید خیلی خوبه ولی بیشتر بازی های دو بعدی رو با برنامه adobe illustrator استفاده میشه که میشه گفتش نقاشی باهاش خیلی راحته و نیاز به قلمو این چیزا نداره و کارتون از مبتدی تا فوووق حرفه ای راه میندازه این برنامه دو بعدیه ولی توش امکاناتی داره که بعضی وقتا نمیشه تشخیص داد که نقاشی سه بعدیه یا دو بعدی و فکر میکنم این عکس ها هم با همین برنامه ساخته شده چون من فیلمای زیادی از این برنامه دیدم و میشه با این برنامه شاهکارای زیادی خلق کرد
یک شبه نمیشه شاهکار ساخت!!
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
(1394/12/20، 03:36 عصر)msp_games نوشته است: همه این راه هایی که گفتید خیلی خوبه ولی بیشتر بازی های دو بعدی رو با برنامه adobe illustrator استفاده میشه که میشه گفتش نقاشی باهاش خیلی راحته و نیاز به قلمو این چیزا نداره و کارتون از مبتدی تا فوووق حرفه ای راه میندازه این برنامه دو بعدیه ولی توش امکاناتی داره که بعضی وقتا نمیشه تشخیص داد که نقاشی سه بعدیه یا دو بعدی و فکر میکنم این عکس ها هم با همین برنامه ساخته شده چون من فیلمای زیادی از این برنامه دیدم و میشه با این برنامه شاهکارای زیادی خلق کرد

درسته. این برنامه یکی از بهترین و راحتترین روشهای ساخت اسپرایته، البته برای یه سری از سبکای بازی، منم اکثر کارام رو با این برنامه انجام میدم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ببخشید خب پجوری با فتوشاپ اسپرایت درست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر