1398/7/8، 03:00 صبح
(1398/7/7، 09:50 عصر)senator نوشته است: سلام دوستان من یه برنامه ساده رو با این روش خروجی گرفتم ولی مشکلی داره اولا تمام صفحه نمیشه پایین صفحه یه نواره سیاه هست تمامی روش هایی که توی انجمن گفته شده بود رو انجام دادم ولی درست نشد( اندازه صفحه 485,850 هستش , full screen in browser روی Letterbox scale هست البته همه گذینه ها رو امتحان کردم ولی درست نشد) خودم توی فایل Config
<preference name="fullscreen" value="true" /> رو به <preference name="fullscreen" value="false" /> تغییر دادم اون بخش فول اسکرین حل شد ولی وقتی برنامه رو روی گوشی تستش می کنم قبل از صفحه ی لودینگ ،صفحه سیاه و سفید(چون سریع اتفاق می افته نمیشه ازش اسکرین گرفت فقط این و بگم که یه صفحه باز میشه بالاش اسم برنامس بعد صفحه سیاه میشه بعد میره لودینگ) میشه و بعد میره صفحه ی لودینگ می خوام بدونم میشه این مشکلو درست کرد چون اینطوری خیلی بد جلوه میکنه
اون که اول صفحه سفید میشه ، بعد سیاه میشه و بعد بازیتون بالا میاد به دو تا دلیل ساده هست .
دلیل اینکه اول صفحه سفید میشه ، بخاطر این هست که این خروجی کراسواک در کل این حالت رو بوجود میاره ولی چیز مهمی نیست . آخه شما قرار نیست بازی کلش آو کلنز بسازید که به حرفه کاریتون نخوره ، نهایتا میخواید ی بازی ده مرحله ای بسازید دیگه .
دلیل دوم که بعد از سفیدی ، بالافاصله سیاه میشه و گاها بین 1 تا 10 ثانیه هم طول میکشه ، این هست که بازی شما بین این زمان در حال لود شدن هست ، که میتونید صفحه لودینگ کانستراکت رو به جای گذاشتن روی ناتینگ بر روی لوگو و پروسس قرار بدید به این صورت هنگام لود ، لوگوی بازیتون رو + یک نوار پروسس نمایش میده که نمای بهتری داره ...
تمام /