مهم آموزش خروجی اندروید با استفاده از فونگپ آپدیت شده
(1398/7/7، 09:50 عصر)senator نوشته است: سلام دوستان من یه برنامه ساده رو با این روش  خروجی گرفتم ولی مشکلی داره اولا تمام صفحه نمیشه پایین صفحه یه نواره سیاه هست تمامی روش هایی که توی انجمن گفته شده بود رو انجام دادم ولی درست نشد( اندازه صفحه 485,850 هستش , full screen in browser  روی Letterbox scale  هست البته همه گذینه ها رو امتحان کردم ولی درست نشد) خودم توی فایل Config
<preference name="fullscreen" value="true" /> رو به <preference name="fullscreen" value="false" /> تغییر دادم اون بخش فول اسکرین حل شد ولی وقتی برنامه رو روی گوشی تستش می کنم قبل از صفحه ی لودینگ ،صفحه سیاه و سفید(چون سریع اتفاق می افته نمیشه ازش اسکرین گرفت فقط این و بگم که یه صفحه باز میشه بالاش اسم برنامس بعد صفحه سیاه میشه بعد میره لودینگ) میشه و بعد میره صفحه ی لودینگ می خوام بدونم میشه این مشکلو درست کرد چون اینطوری خیلی بد جلوه میکنه

اون که اول صفحه سفید میشه ، بعد سیاه میشه و بعد بازیتون بالا میاد به دو تا دلیل ساده هست .

دلیل اینکه اول صفحه سفید میشه ، بخاطر این هست که این خروجی کراسواک در کل این حالت رو بوجود میاره ولی چیز مهمی نیست . آخه شما قرار نیست بازی کلش آو کلنز بسازید که به حرفه کاریتون نخوره ، نهایتا میخواید ی بازی ده مرحله ای بسازید دیگه .

دلیل دوم که بعد از سفیدی ، بالافاصله سیاه میشه و گاها بین 1 تا 10 ثانیه هم طول میکشه ، این هست که بازی شما بین این زمان در حال لود شدن هست ، که میتونید صفحه لودینگ کانستراکت رو به جای گذاشتن روی ناتینگ بر روی لوگو و پروسس قرار بدید به این صورت هنگام لود ، لوگوی بازیتون رو + یک نوار پروسس نمایش میده که نمای بهتری داره ...

تمام /
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
من طبق آموزشهای دوست عزیز کاکممد تو فونگپ خروجی میگیرم... خروجی رو هم میده و فایل نصب میشه اما موقع اجرا این پیغام زیر میاد و قفل میکنه و گزینه آپدیت رو هم که میزنم بازهم قفل میکنه. من بارها هم به صورت ریلیز شده و هم دیباگ خروجی گرفتم ولی همگی همین پیغام موقع اجرای برنامه میاد...
میخواستم بنده رو راهنمایی بفرمایید که کجارو دارم اشتباه میکنم.
ممنون و ارادتمندم.

[تصویر:  7g45_capture+_2019-10-02-16-26-02.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/7/11، 05:31 صبح)nariman نوشته است: سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
من طبق آموزشهای دوست عزیز کاکممد تو فونگپ خروجی میگیرم... خروجی رو هم میده و فایل نصب میشه اما موقع اجرا این پیغام زیر میاد و قفل میکنه و گزینه آپدیت رو هم که میزنم بازهم قفل میکنه. من بارها هم به صورت ریلیز شده و هم دیباگ خروجی گرفتم ولی همگی همین پیغام موقع اجرای برنامه میاد...
میخواستم بنده رو راهنمایی بفرمایید که کجارو دارم اشتباه میکنم.
ممنون و ارادتمندم.

[تصویر:  7g45_capture+_2019-10-02-16-26-02.png]

خیلی خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم از دوست عزیز و بامعرفت کاکممد عزیز که با وجود مشعله کاری زیادشون بزرگمنشی کردند و کلی برای بنده وقت گذاشتند و با راهنماییهای ارزشمندشون مشکل بنده رو حل کردند. 
مشکل از مبتدیگری بنده بود نه خروجی فونگپ.
سپاسگزارشونم.

پاسخ

سپاس شده توسط:
خب راه حل رو بگو تا اگه کسی باهاش برخورد کرد بدونه چیکار کنه!
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوتا مشکل وجود داشت
اولی این بود که تعداد دات(نقطه) پکیج نیمم زیاد بود
و دومی که خیلی مهم بود این بود که در قسمت app سایت فونگپ در قسمت seting حتما قسمت زیر بدون تیک باشه
[تصویر:  xhxn_capture+_2019-10-04-08-47-10.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad ، MrAlvand
اینم بگم ربطی به نقطه زیاد در پکیج نیم نداره . من خودم از ده تا نقطه استفاده کردم برای بازیم و اروری نداد . مشکل همون تیک Enable hydration بوده

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: nariman
دوستانی که با فونگپ خروجی گرفتن یه سوال داشتم پلاگین iframe توش کار میکنه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. من رفتم تو سایتش. فقط میشه ی اموزش بزاری که چطوری خروجی بگیریم. یعنی چه فایلی بهش بدیم و اینا . ممنون میشم واقعا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب کافیه شما فقط به پست اول مراجعه می کردی و فیلم اموزشی رو دانلود و نگاه می کردید .

الان بگم چرا سرچ نکردید میگید خب تازه واردم و بلد نیستم خب به خدا ربطی به تازه کار بودن نداره فقط فک میخواد.

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: meysam.p.n ، danijoon
دوستان من فیلم آموزشی پست اول را دانلود کردم وقتی باز می کنم صفحه سیاه است!!
17 دقیقه است ولی 17 دقیقه اش سیاه است!!
چه کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: ممد

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش ایجاد ساخت بازی آنلاین با وب سوکت rezamms 16 8,598 1400/11/18، 10:12 صبح
آخرین ارسال: aghanouri
  آموزش بازی استراتژی شبیه به جنگ های صلیبی amin hosseini 40 21,680 1400/4/24، 12:02 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
Star آموزش ویدیویی ساخت اسپرایت فونت سفارشی... ساخته شده توسط کاکممد nariman 0 1,944 1399/12/21، 11:05 صبح
آخرین ارسال: nariman
Video آموزش تمام صفحه کردن بازی در کانستراکت oak 5 4,359 1399/11/26، 11:06 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  آموزش بازی فضایی شبیه به مرغ های مهاجم amin hosseini 24 13,028 1399/7/6، 10:59 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini

پرش به انجمن: