مشکلات معمول بازی کلماتی
(1398/11/8، 06:01 عصر)محمد 82 نوشته است: چه جالب و راحت . ولی اخر من این loopindex رو نفهمیدم . تو چه مواردی و چطوری استفاده میشه . چیکار میکنه ؟؟؟ میشه بیشتر درموردش توضیح بدید . احساس میکنم چیز کارراه اندازیه

حالا اگه بخوام بگم فقط کلمه اول معلوم بشه . یا دوم ، اونتش رو چطوری باید تغییر بدم . این الان همه کلمه هارو داره نشون میده

لوپ ایندکس توی ایونت هایی مثل repeat, for, while که بصورت حلقه تکرار میشن نقش شمارنده رو داره مثلا اگه شما ایونت repeat 3 times رو داشته باشید بار اولی که ایونت اجرا میشه مقدار لوپ ایندکس 0، بار دوم 1 و بار سوم 2 میشه و تمام.

برای سوال دومتونم باید مقدار متغیر harf رو شرطی کنید. مثلا اگه میخواید فقط کلمات اول نمایش داده بشن یعنی زمان هایی که loopindex صفره مقدار متغیر harf اینجوری میشه : 
کد:
loopindex = 0 ? tokenat(wordss,loopindex,"") : ""

برای اینکه تو فهمیدن شرطا گیج نشید از این آموزش استفاده کنید.

اینم سورس : http://s6.picofile.com/file/8386369900/t....capx.html
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، M.gh ، محمد 82
(1398/11/8، 07:23 عصر)mhp نوشته است:
(1398/11/8، 06:01 عصر)محمد 82 نوشته است: چه جالب و راحت . ولی اخر من این loopindex رو نفهمیدم . تو چه مواردی و چطوری استفاده میشه . چیکار میکنه ؟؟؟ میشه بیشتر درموردش توضیح بدید . احساس میکنم چیز کارراه اندازیه

حالا اگه بخوام بگم فقط کلمه اول معلوم بشه . یا دوم ، اونتش رو چطوری باید تغییر بدم . این الان همه کلمه هارو داره نشون میده

لوپ ایندکس توی ایونت هایی مثل repeat, for, while که بصورت حلقه تکرار میشن نقش شمارنده رو داره مثلا اگه شما ایونت repeat 3 times رو داشته باشید بار اولی که ایونت اجرا میشه مقدار لوپ ایندکس 0، بار دوم 1 و بار سوم 2 میشه و تمام.

برای سوال دومتونم باید مقدار متغیر harf رو شرطی کنید. مثلا اگه میخواید فقط کلمات اول نمایش داده بشن یعنی زمان هایی که loopindex صفره مقدار متغیر harf اینجوری میشه : 
کد:
loopindex = 0 ? tokenat(wordss,loopindex,"") : ""

برای اینکه تو فهمیدن شرطا گیج نشید از این آموزش استفاده کنید.

اینم سورس : http://s6.picofile.com/file/8386369900/t....capx.html

ببخشیدا 
ولی 
شاید 
یکم 
حرفم 
پرویی باشه ولی
میشه آقای mhp شما که انقدر واردی
روی همین سورس ها
کشیدن انگشت
و
هر 
موقع
کاربر همه رو درست زد ...
رو پیاده سازی کنید؟  30

پاسخ

سپاس شده توسط:
اینو من پیاده سازی کردم اگه برم پای سیستم میفرستم براتون .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
(1398/11/8، 08:44 عصر)محمد 82 نوشته است: اینو من پیاده سازی کردم اگه برم پای سیستم میفرستم براتون .

ممنون  1
هر موقع تونستین بفرستین  1 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب این اون نشده که من میخواما ، یبار تست کنید سورستون رو 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

ببینید الان میخوام بگم وقتی روی کلمه اول تاچ شد که در سورس "دکا" هست اولین کلمه بشه دکا . این رو اگه زحمتی نیست (که قطعا هست) برام پیاده سازی کنید . الان طبق سورس شما اونتی زدم که همه رو نشون بده ، اون رو حذف کنید و فقط کلمه اول رو پیاده سازی کنید . تا 20تای بعدی رو خودم درست میکنم دیگه . ممنون
ضمنا کشیدن دست و خط هم در سورس زیر هست ، میتونید استفاده کنید.
سورس
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/11/8، 10:39 عصر)محمد 82 نوشته است: ببینید الان میخوام بگم وقتی روی کلمه اول تاچ شد که در سورس "دکا" هست اولین کلمه بشه دکا . این رو اگه زحمتی نیست (که قطعا هست) برام پیاده سازی کنید . الان طبق سورس شما اونتی زدم که همه رو نشون بده ، اون رو حذف کنید و فقط کلمه اول رو پیاده سازی کنید . تا 20تای بعدی رو خودم درست میکنم دیگه . ممنون
ضمنا کشیدن دست و خط هم در سورس زیر هست ، میتونید استفاده کنید.
سورس

نیازی به 20 تا ایونت نیست با چنتا ساب ایونت حل میشه.
testwordsmain

ولی من پیشنهادم اینه که از فریم اسپرایت کادر برای نشون دادن حروف استفاده نکنید چون اینجوری باید 32 تا فریم بسازید و اگر یوقت خواستید فونت بازی رو عوض کنید دردسر داره. از همون تکست یا اسپرایت فونت استفاده کنید و تو محل کادر بسازیدش.
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
بینهایت تشکر . اما درمورد گفته تون خودم فکر کردم اما اگه بخوایم از یه فونتی که فونت نیست مثلا با اشکال کشیده شده یا یه فونت دو رنگ استفاده کنیم ، با تکست نمیشه که .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا این کادر ها بودن ، من گفتم فریم 0 خالی باشه . حالا میخوام بگم اگه هیچ کدومشون فریم 0 نبود بره تو لیوت فلان . خب اگه بزنم اگه فریم کادر مساوی 0 نبود که اگه یکیش هم نباشه میره . اگرم بخوام بگم همه باید از اونت pick all استفاده کنم . اما باوجود استفاده از این بازم وقتی یکیش پر میشه میره به لیوت بعدی . چیکار کنم ؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

(1398/11/10، 10:39 صبح)محمد 82 نوشته است: اقا این کادر ها بودن ، من گفتم فریم 0 خالی باشه . حالا میخوام بگم اگه هیچ کدومشون فریم 0 نبود بره تو لیوت فلان . خب اگه بزنم اگه فریم کادر مساوی 0 نبود که اگه یکیش هم نباشه میره . اگرم بخوام بگم همه باید از اونت pick all استفاده کنم . اما باوجود استفاده از این بازم وقتی یکیش پر میشه میره به لیوت بعدی . چیکار کنم ؟

آقای محمد 82 هنوز نرفتین پای سیستم که پیاده سازی شده اش را برایم بفرستید ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: