موضوعها: 0
سپاسها: 1
57 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
سلام؛
ببخشید میپرسم ولی درآمدتون از این بازی چقدر شده تا حالا ؟
Sent from my LG-E612
موضوعها: 27
مکان: تهران
سپاسها: 22
35 سپاس گرفتهشده در 33 ارسال
سلام
آقا مصطفی من میخواستم ببینم بازی شما هک میشه یا نه
من پکیج نیم لاکی پچر رو عوض کردم
و اعمال پچ رو انجام دادم
وقتی اومدم رو دکمه خرید زدم پیغام داد "مشکلی پیش آمده است لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید"
میخوام بدونم چیکار کردین که هک نمیشه
با تشکر
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
بازی برای پرداخت درون برنامه ای، فعلا که قابل هک کردن نیست، آموزش کاملی هم در همین زمینه، در بخش آموزش ها، قرار دادم.
موضوعها: 51
سپاسها: 43
46 سپاس گرفتهشده در 33 ارسال
من واسه اثبات حرفم بازیتو هک میکنم هک شده شو میزارم اینجا قبوله؟؟؟
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
نه آقا، سوء تفاهم برای چی؟
جدی دارم میگم، شما اگه بتونی بازی های کانستراکت رو هک کنی، لااقل میریم دنبال راه حلش، هرچند بالاخره هر کاری یه راهی داره
در اینکه بازی قابل هک هست ( نه فقط بازی من ) شکی نیست، اما از لحاظ کلی، بازی مدافعان ، خرید درون برنامه ش، از طریق سرور چک میشه، شما اگه سرور رو هک کنین، داستان دیگه ایه، اما خود بازی و روش درون پرداخت رو ، لاکی پچر و ... هم هک نکرد ( البته نه اینکه شما نتونین ، از اونش خبر ندارم )
اما اینکه تغییراتی در متغیر ها داده بشه، ممکنه بشه بازی رو پچ کرد، که البته، مثلا بازی نبرد فرماندهان، چون همه ی موارد، روی سرور هست، بازم باید سرور هک بشه.
شما اگه هک کردین، اگه دوست داشتین، بصورت خصوصی اعلام کنین. ( من در عوضش به شما سورس کامل یکی از بازی ها رو به قید قرعه تقدیم میکنم ، اینکار رو همون اول بازی هم برای یکی از دوستان انجام دادم و یه چیزی رو اعلام کردن و منم به عنوان جایزه، یه سورس کامل بازی بهشون دادم )