پلاگین سیستم ذخیره آنلاین OnStorage
(1397/6/14، 11:21 صبح)miladesign نوشته است:
(1397/6/14، 11:02 صبح)mhc نوشته است: اون فلش های بالا پایین هستند order رو عوض می کنند محدوده کلیکیشون خیلی بزرگه توی دمو آخرین متغیر شما gold هست حالا روی نوار سیاه شما کلیک کنید باگ رو می بینید.

آها اون باگ نیست پلاگینی که استفاده کردم کل ستون ها رو sort میکنه. مجبور شدم ستون آخر رونامرئی کنم فقط.

در مورد امنیت هم تا موقعی که پروژه Open Source راحت میشه روش انکریپت کردن رو پیدا کنن.

ربطی به اپن سورس بودنش نداره اگه منظورتون اینکه اطلاعات پرتوکل ssl دیکریپت می شه هرگز دیکریپت نمی شه و برای حل اینکه می گین پروژه اپن سورس هست و اگه هکر بفهمه از چه سیستمی استفاده شده می دونه چی جوری اطلاعات رو پست کنه یک کلید api مشکل رو حل می کنه برنامه هایی مثل اسنپ فود ایرانسل من دسترسی vpn رو بستن چون تمامی اسنیفر ها یک تونتل vpn ایجا می کنند وقتی اپ کانکشن قطع بشه جای نگرانی بابت حک شدن نداره دیگه
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، shazde
(1397/6/14، 11:27 صبح)mhc نوشته است: ربطی به اپن سورس بودنش نداره اگه منظورتون اینکه اطلاعات پرتوکل ssl دیکریپت می شه هرگز دیکریپت نمی شه و برای حل اینکه می گین پروژه اپن سورس هست و اگه هکر بفهمه از چه سیستمی استفاده شده می دونه چی جوری اطلاعات رو پست کنه یک کلید api مشکل رو حل می کنه برنامه هایی مثل اسنپ فود ایرانسل من دسترسی vpn رو بستن چون تمامی اسنیفر ها یک تونتل vpn ایجا می کنند وقتی اپ کانکشن قطع بشه جای نگرانی بابت حک شدن نداره دیگه

واسه اینجور چیزا خود طرف باید سیستم رو مطابق نیاز خودش ویرایش کنه. متاسفانه من وقت کافی ندارم که به همه پروژه هام رسیدگی کنم و توی هر مقطعی روی یکیشون کار میکنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mhc
(1397/6/14، 11:38 صبح)miladesign نوشته است:
(1397/6/14، 11:27 صبح)mhc نوشته است: ربطی به اپن سورس بودنش نداره اگه منظورتون اینکه اطلاعات پرتوکل ssl دیکریپت می شه هرگز دیکریپت نمی شه و برای حل اینکه می گین پروژه اپن سورس هست و اگه هکر بفهمه از چه سیستمی استفاده شده می دونه چی جوری اطلاعات رو پست کنه یک کلید api مشکل رو حل می کنه برنامه هایی مثل اسنپ فود ایرانسل من دسترسی vpn رو بستن چون تمامی اسنیفر ها یک تونتل vpn ایجا می کنند وقتی اپ کانکشن قطع بشه جای نگرانی بابت حک شدن نداره دیگه

واسه اینجور چیزا خود طرف باید سیستم رو مطابق نیاز خودش ویرایش کنه. متاسفانه من وقت کافی ندارم که به همه پروژه هام رسیدگی کنم و توی هر مقطعی روی یکیشون کار میکنم.

حرف شما کاملا درست صحیح هست من تخصصم توی بخش امنیت هست پس اگه شما اجازه بدین آموزش هایی برای امنیت سیستم های شما برای کاربران بسازم
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، erfan002pooya ، shazde
(1397/6/14، 11:47 صبح)mhc نوشته است:
(1397/6/14، 11:38 صبح)miladesign نوشته است: واسه اینجور چیزا خود طرف باید سیستم رو مطابق نیاز خودش ویرایش کنه. متاسفانه من وقت کافی ندارم که به همه پروژه هام رسیدگی کنم و توی هر مقطعی روی یکیشون کار میکنم.

حرف شما کاملا درست صحیح هست من تخصصم توی بخش امنیت هست پس اگه شما اجازه بدین آموزش هایی برای امنیت سیستم های شما برای کاربران بسازم

خیلی ممنون میشم اگر لطف کنید آیدی تلگرام و یا هر چیز دیگری ک ارتباط با شما را برای ما اسان تر میکند , بدید. احتمالا در هفته اینده از شما برای هر بیشتر شدن امنیت بازی استفاده کنیم 
با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نسخه 1.1 منتشر شد

نحوه بروزرسانی از نسخه 1.0 به 1.1:
  1. فایل نسخه 1.1 رو از صفحه مربوط به OnStorage دریافت کنید.
  2. تمام فایلهای موجود در فایل zip دانلود شده رو (به جز فایل dbconfig.php موجود در پوشه include) در هاست جایگزین کنید.
  3. به پنل مدیریت رفته و از منوی بالا گزینه بروزرسانی را انتخاب کنید.
  4. لازمه که همه متغیرهای نوع String رو پاک کنید و از اول بسازید.

مستندات بزودی...
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhc
سلام
ببخشید من هرچقدر گشتم آموزش نصب و کاربا سیستم رو پیدا نکردم.
اگه میشه کمک کنید.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/15، 09:32 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام
ببخشید من هرچقدر گشتم آموزش نصب و کاربا سیستم رو پیدا نکردم.
اگه میشه کمک کنید.

سلام
هنوز مستندات استفاده از اون رو آماده نکردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پلاگین کانستراکت بروزرسانی شد

تغییرات:
  • رفع مشکل کار نکردن در خروجی کانواس پلاس وینوس
  • رفع مشکل کار نکردن در خروجی ویندوزفون
فقط پلاگین کانستراکت بروزرسانی شد.

مستندات بزودی...
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhc ، hasansanaei
سلام میلاد جان

نسخه جدید بسیار بهتر شده .
بخش جستجو بسیار خوب هست و دقیقا همون چیزی که میخواستم شده .
مشکل از کادر در رفتن متغیر هارو هم که زدی اینم هیچی ...
و فعلا مشکلی نیست که بخوایم دربارش صحبت کنیم .

فقط میمونه پیشرفت سیستم که به نظرم باید همه دوستانی که میخوان از این سیستم استفاده کنند باید مثل بنده استفاده های شخصیشونو بگن چون مطمئنا این موارد مورد استفاده دیگران هم امکان داره قرار بگیره که هرچقدر این سیستم جامع تر بشه استفاده از دیگر سیستم های ثانویه بلا استفاده میشه .

باتشکر .
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، shazde
1-میشه بگید چجوری استفاده کنیم؟
2-باید تو سایتی ثبت نام کنیم(لینک لطفا)؟
3-آیا میشه به جای هاست استفاده کرد؟
4-متن هم ذخیره میکنه؟
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,445 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,402 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,968 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: