تایپیک گفتگوی آزاد
(1399/5/24، 02:29 عصر)M.gh نوشته است:
(1399/5/24، 02:29 عصر)ARKEYA.__.JAFARI نوشته است:
(1399/5/24، 02:28 عصر)M.gh نوشته است: ای خدا
وادار نکنین دوباره از واژه ی شما نمیفهمین استفاده کنم که دوباره اخطار بگیرم
من کی فحش دادم؟
شما ازم پرسیدی که توی این گروه کسی بهم فحش داده تا حالا؟
گفتم بله
حالا شما هم گیر دادی به من که من فحش دادم 22
سوال هم که میپرسی جواب میدیم گرفتار میشیم عجب

‌شما بگید کی فحش داده
تا شمارو ول کنم
والا من فحش شمار نیستم!

‌آفرین 21)
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تا آرام شدن اوضاع تاپیک قفل میشه!

اما چند روز پیش هم یه مطلبی نوشتم که دوستان عزیز!!!! لطفا لطفا لطفا! یا با هم دوست باشید، یا سرتون تو کار خودتون باشه.
واقعا یه دقیقه فکر کنین که این همه وقت تلف کردن سر اینکه چند نفر توی یه جای دیگه، یا اصلا همینجا، به هم فحش میدن، ارزشش رو داره!؟

قبلا هم عرض شد که این انجمن برای آموزش و ارتقاء سطح بازی سازی در کشور، راه اندازی شده، یه عده هی میان کلا میزنن جاده خاکی.

اینکارها رو نکنین شما رو به خدا!
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini ، M.gh ، nariman ، hasansanaei ، Amirhesam.KH ، shazde ، Zahra By ، FARZAD BLACK
سلام به همه دوستان ؛

تشکر از مصطفی عزیز که در موقعیت مناسب پست رو بستند .

در جواب دوست عزیز ( یا دوستان ) بگم که اون گروه مورد تایید هیچ کدوم از مدیران نیست !
من هم عضو نیستم ، سید رضا نیست ، محمد هم اشتباه نکنم اصلا نیست و هیچ کدوم دیگه از مدیران هم نیستند ... ، ی مدت عضو بودم دیدم اون چیزی نیست که بخوای وقتتو براش بذاری ، ی سری بچه و ی سری آدم علاف که جا داره بگم بلانسبت بعضی ها باز دوباره ریختن توی اون گروه و مدیریتشم دست هیچ کدوم از مدیران نیست و هرکی هرچی دلش میخواد میگه .

توی گروهی که به مدیران فحش خانوادگی میدن شما توقع داری شمارو مسخره نکنند ؟؟؟
هرچند که من جوابی به فحش هایی که بهم دادن ندادم ؛ به هر حال شعور و شخصیت همه توی حوالی 85 میلیون جمعیت با هم یکسان نیست .
ولی مشکل دقیقا از جایی شروع میشه که طرف فکر میکنه اون کاری که اون میکنه درسته ؛ یعنی چی ؟ یعنی طرف راه خودشو درست میدونه ، حالا میخواد فحش دادن باشه ، قتل باشه ، تجاوز باشه و ... .
اولا که توی اجتماعی که شمارو مورد تمسخر قرار میدن یا باعث اذیت شدن روح و روان شما میشه نمونید ، کلا دکمشونو بزنید ، دوما اگرم موندید که کار اشتباهی هست ، یاد بگیرید اگرم چیزی بهتون میگن بی تفاوت بهش باشید .

هرچند با توجه به سن و سالی که دارید سال ها طول میکشه که حرف های امروز منو به خوبی درک کنید . اما بالاخره ی روزی متوجه این صحبت ها خواهید شد .

موفق و پیروز باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، M.gh ، Amirhesam.KH ، amin hosseini ، shazde ، FARZAD BLACK ، ᔕinaᗪehghani
تو کلامتون سید رضا هست  4

و مدیر گروه هم آقای جواهری هستن
نقل قول: توی گروهی که به مدیران فحش خانوادگی میدن شما توقع داری شمارو مسخره نکنند ؟؟؟
من از موقعی که داخل این گروه عضو شدم فحشی ندیدم!
یا شایدم جدیدا اینطور شده!
هر کی ناسزا گفته بن کردنش!

به هر حال من در سطحی نیستم که پیام هاش شما رو حتی نقل قول کنم 224
فعلا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: و مدیر گروه هم آقای جواهری هستن
در جواب دوست عزیز ( یا دوستان ) بگم که اون گروه مورد تایید هیچ کدوم از مدیران نیست !

به هر حال بحث سر اینه که حرف های این دوستمون رو شخصا قبول دارم چون فضای اون گروه رو دیدم .اگر کسی قرار بود مسدود بشه توی اون گروه باید نصف گروه رو مینداختن بیرون .
مهم تر از همه اینکه یک گروه شخصی هست و ربطی به انجمن نداره . مثل همون موضوع که ی مدت مد شده بود دوستان تا معنی کانستراکت رو میفهمیدن کانال آموزشی میزدن ...

بحث رو هم ادامه ندید ، هر دو اکانت اخطار عددی هم دارید ، ادامه بدید هر دو 1 ماه به طور کامل محروم میشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، M.gh ، ARKEYA ، amin hosseini ، MohammadHadi ، FARZAD BLACK ، ᔕinaᗪehghani
سلام و خسته نباشید
اول خدمت حسام جان و بعد همه افراد
توی گروه های اجتماعی شنیدم ک بحث شده ولی خب متاسفانه نمیدونم دقیق کجاها و چرا
ولی خب خوشحال بودم ک حداقل حسام هنوز ب انجمن سر میزنه و رسیدگی میکنه برعکس برخی ها مثل خودم
در رابطه با گروه هم چون طبق گفته حسام زیر نظر انجمن نیست پس بهتره بحث های انجمن رو با گروه ترکیب نکنیم
ولی خب اگه کاربران بخواند انجمن رسما در تلگرام یا جاهای دیگه  هم باشه لطفا مدیران رسیدگی کنند
ولی تاجاهایی ک فهمیدم دوتا از کاربران حد و مرز رو چ در متحوای گفتگو و چ در ایجاد پست گذروندند لذا از این ب بعد ب همین سادگی از کنارش عبور نمیکنیم
پس کاری نکنید ک مبادا تصمیم گرفته شه برای کاربرای فعال هم ویژگی فعال بشه ک تا پست و پیامشون توسط مدیران تایید نشه اون درون انجمن ب نمایش گذاشته نشه اینجوریم ب نظر خودم خیلی جالب نیست
ممنون
موفق باشید
​​​​
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA ، hasansanaei ، FARZAD BLACK ، M.gh ، ᔕinaᗪehghani ، علیرضا_
سلام به همه کاربران عزیز ؛

تاپیک گفتگو آزاد از هم اکنون باز شده و کاربران عادی هم میتواند پست ارسال کنند .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Hossein
سلام دوستان عیدتون پیشاپیش مبارک
یکی از مدیران یه وعده هایی تو گروه واتساپی انجمن داده بودن که قراره بخش های جدید به انجمن اضافه بشه و باگ های هنگام ورودش هم درست بشه و...هنوزم این چیز هایی که گفتید قراره اتفاق بیافته یا کنسل شد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/29، 08:48 عصر)Hossein نوشته است: سلام دوستان عیدتون پیشاپیش مبارک
یکی از مدیران یه وعده هایی تو گروه واتساپی انجمن داده بودن که قراره بخش های جدید به انجمن اضافه بشه و باگ های هنگام ورودش هم درست بشه و...هنوزم این چیز هایی که گفتید قراره اتفاق بیافته یا کنسل شد؟
من همچین قول هایی نمیدم ، تنها کسی که میتونه همچین قول هایی بده سید رضا هست ؛ مطالبه کنید تا بیاد پاسخگو بشه  24
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  جشنواره بازی های هایپر کژوال Kwalee amin COD 2 4,482 1400/4/18، 07:14 عصر
آخرین ارسال: mamfan