موضوعها: 10
سپاسها: 2
122 سپاس گرفتهشده در 57 ارسال
سلام
مشکل با کتابخانه جاوا از نسخه 213 هست
برگردید به نسخه قبل که پایدار هست و سعی کنید همیشه از آخرین نسخه پایدار استفاده کنید
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
نسخه 214 مشکل اش رفع شده است. اره اما خود نسخه پایدار هم مشکل دارند.
خروجی برای اندروید
من اینرو در این تاپیک می گم چون تمام سوالات و مشکلات شما در این تاپیک هست و به صورت یک مرجع هست. اگر خدا بخواهد تمام این راه حل ها را جمع و جور کنم و در یک اموزش قرار دهم
1- بخش پولی
1-1 : برای خروجی های کتاب و نرم افزاری که صدا ندارد
1- کوردوا اندروید از اینتل
2- اچ تی ام ال از اندروید بیسیک
1-2 :برای خروجی بازی ها و نرم افزار ها صدا دار بدون وب:
اگر بازی شما افزونه های بخش فرم ، وب و شبکه یا هر چیزی که به وب و سرور مربوط می شه ندارد.
1- کوکون جی اس از lude
2- کوردوا از کوکون ای او
1-3 : برای خروجی بازی ها و نرم افزار ها صدا دار با همه توانایی کانستراکت:
1- کوردوا کراس والک از اینتل
2- کوردوا از کوکون آی او
3- فون گپ
2-درون پرداختی
2-1 : برای خروجی های کتاب و نرم افزاری که صدا ندارد
1- کوردوا اندروید از اینتل
2- اچ تی ام ال از اندروید بیسیک ولی باید از کتابخانه خودش برای دورن پرداختی استفاده کنی که مزیت اش می توانی برای هر آپ استوری بسازی سختی اش باید اندروید بیسک رو بلد باشید.
2-2: برای بازی ها:
1-کوردوا کراس والک از اینتل
2- کوردوا از فون گپ (تست شود)
3- کوردوا از کوکون آی او (بزودی)
بتازگی برای بچه ها یکسری مشگل خروجی رخ داده است . می خواهم در همین تاپیک جوابشون رو بدم . خواهشند کل این تاپیک رو بخوانید چون هر چی مشکل با خروجی با اندروید و اینتل هست در این تاپیک هست. می بینم که یک موضوع هست که 10 بار پرسیده می شود و همه تکراری هست و معلوم هست که یکبار هم جستجو نمی کنند.
پرسش: چرا یک صفحه سیاه در خروجی با اندروید کراس والک یا خروجی دیگر با اندروید در اینتل رخ می دهد؟
پاسخ :
1- در نگارش 206 و پس از آن یک هالت بارگیرنده تازه ای افزوده شده که یک نگاره مشکی با نشانه کانستراکت آشکار می شود که درنگارش رایگان اجباری است ولی در نگارش های دیگر یا کرک اختیاری است که شما می توانید برگه بارگیری خودتان را جانشین آن کنید.
2- اگر ویژگی های پروژه را بدرستی هماهنگ نکنید باعث می شود که بدرستی بازی بارگیری نشود. مانند سدا
پرسش: چرا در هنگام که بازی ام خروجی گرفته می شه و پرونده اندروید ساخته میشه در گوشی اجرا نمی شه یا صفحه مشکی میاد. یا نصب نمی شود.؟
پاسخ:
1- در نگارش تازه اینتل برخی هماهنگ سازی ها واژگردانیده شده است. در سربرگ پروژه رفته و در بخش هماهنگ سازی ساخت (build settings) در سربرگ اندروید و یا کراس والک گزینه cordova CLI version تلیک کرده (دکمه) و گزینه 4.1.2 را برگزینید . این گزینه برای اجرا شدن برنامه روی نگارش اندروید بکار می برد و اکنون روی نگارش 4 به بالا هم کار می کند.
2- در کوکون آی او شما باید هماهنگ سازی که یک دکمه با نگارک چکش است کلیک کرده و گزینه هایش رو بدرستی مقدار دهی کنید تا بازی نمایش داده شود.
پرسش : چرا در هنگام خروجی با کراس والک پیغام ختا رخ می دهد؟
پاسخ : شما باید در نام گذاری پرونده ها افرس ها (شی ) نمونه ها نام فریم های نمایشی هرچیز به جز مقدار بسته نوشتار چون text و یا textbox و راهنما ها و توضیح ها پارسی باشند و همه انگلیسی باشد برای نام گذاری از این قانون پیروی کنید با یکی از حروف انگلیسی آغاز شود و ترکیبی از واج های کوچک و بزرگ انگلیسی ، شماره ها و نشانه _ باشد. غالب id شناسه اندروید باید انجور باشد domain.company.namegame همه واج های آن باید حروف کوچک انگلیسی باشد و با نقطه جدا شوند و از هرگونه بکار بردن واج های بزرگ مانند A یا شماره ها و هر نشانه به جز نقطه پرهیز شود هتا دکمه نیم بازده اسپاش (space)بکار نبرید.
درهنگام خروجی با کانستراکت گزینه کوردوا را برگزینید
موضوعها: 8
سپاسها: 4
6 سپاس گرفتهشده در 4 ارسال
سلام......دوستان ی سوال.....من ی فیلم اموزش خروجی اینتل دیدم.....طرف از تو خود کانست راکت خروجی اندروید گرف و وارد اینتل کرد ولی برا من خروجی اندروید نداره....همون cordova نیس؟؟؟البته با کوردوا کاری گفت و انجام دادم،نشد.......کسی نمیدونه چطور خروجی اندروید بیاد برا منم؟
موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
همون کوردوا رو باید وارد اکس دی کا کنید
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
برای هر سه خروجی فون گپ ، کوکون آی او و فون گپ باید با کانستراکت خروجی کوردوا بگیری . تا بتوانید برای پلتفرم هایی مانند اندروید ، ویندوز فون و IOS خروجی بیگرید.
پوشه رو برای کوکون ای او و فون گپ فشرده کرده به فرمت zip
برای اینتل هم همه پرونده ها داخل پوشه رو کپی کرده سپس در جایی که با برنامه ایکس دی کی پروژه ساختید به پوشه www ریخته تا برنامه شما آماده برای ساخت پرونده راه انداز برای پلتفرم دلخواه باشد.
موضوعها: 1
سپاسها: 37
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
سلام
من برای خروجی اندروید با مشکل مواجه شدم
کراس واس که همه ی نسخه هاش رو امتحان کردم بالا نمیاد لب تابم هم core i5 هست
با کوکون ای او که پلاگین هاش رو میریزی ارور میده و نمیشناسه
با کوکون جی اس هم پلاگین هاش رو میریزی ارور میده و نمیشناسه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
کانستراکتم هم از سایت شما دانلود کردم
موضوعها: 0
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
سلام من یه مشکل دارم وقتی خروجی میگیرم کلاصحفه سیاه هست مشکل من از کجاست راهنمااییم کنین