مافیا سرعت ( بازی آنلاین مدیریتی )
شت.

محض احتیاط یه سورس ساده با AJAX درست کن و خروجی بگیر
شاید پلاگین خاصی با AJAX تداخل پیدا کرده باشه جدیدا.

ضرر نداره تستش.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/5/1، 03:33 صبح)shazde نوشته است: شت.

محض احتیاط یه سورس ساده با AJAX درست کن و خروجی بگیر
شاید پلاگین خاصی با AJAX تداخل پیدا کرده باشه جدیدا.

ضرر نداره تستش.

والا محمد جان ، تنها چیزی که توی صفحه ثبت نام هست پلاگین AdvancedTextBox هست که اونم جایگزین نسخه معمولی تکست باکس بود که تا جایی که من یادم میاد با خروجی کانواس پلاس و و کل خروجی ها مشکلی نداشت !

واقعا نمیدونم چرا اینطوریه !

خروجی ها هم عجیبه ، وب ویو که همون حجم خود بازیم نمیشه ( 8 مگ ) کانواس پلاس میشه 12.5 مگ و کراس واک میشه حدود 30 مگ ... اما هیچ کدوم جوابگو نبوده تا الان .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
طبق تست هایی که انجام دادم ، 

هر نوع تکست باکسی توی صفحه باشه به هیچ عنوان آژاکس عمل نخواهد کرد ...
چه پلاگین AdvancedTextBox و چه تکس باکس معمولی .

اگر راه حلی نباشه احتمالا زحماتی که در این مدت بسیار طولانی برای این پروژه گذروندم عملا به فنا میره !

مسلما بعد از این اتفاق کانستراکت رو میبوسم میذارم کنار .

به عبارت دیگه و دقیق تر بهتره بهتون بگم که اینطوریه :

توی خروجی وب ویو و کانواس پلاس که کلا تکست باکس کار نمیکنن ولی آژاکس سالم هست ...
توی خروجی کراس واک که تکست باکس کار میکنه آژاکس کار نمیکنه ...

17
  پاسخ

وات د ...
ناراحت شدم حسام جون ...منتظر بازی بودیم  2
بنظرم به آقا میلاد یه اطلاعی بده ببین میتونه کاری بکنه یا نه
مثلا وب ویو پلاس رو به وینوس اضافه کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde
(1398/5/1، 04:59 صبح)hesam3 نوشته است: طبق تست هایی که انجام دادم ، 

اگر راه حلی نباشه احتمالا زحماتی که در این مدت بسیار طولانی برای این پروژه گذروندم عملا به فنا میره !

توی خروجی وب ویو و کانواس پلاس که کلا تکست باکس کار نمیکنن ولی آژاکس سالم هست ...

17

سلام . با خروجی کوردوا آقا مصطفی مشکل حل نمیشه ؟؟
آموزش خروجی Cordova به صورت مستقیم روی سیستم شخصی

خروجی موناکا و فونگپ‌ هم ک میدونم بدرد نمیخورن ، ولی یه تستی بکن (موناکا واسه نسخه ریلیز پول میخواد )

build.phonegap.com
Monaca.io

بعدشم بهتر نبود همون اول پروژه اون کار اصلی و مهمی رو  ک بازیتون قراره انجام بده رو تست میکردین با وینوس؟ (ثبت نام و لاگین و آجاکس)
مثلا من همین چند هفته پیش میخواستم یه پروژه ای رو با کانس بزنم ک خواستم توش از پلاگین های file و file transfer استفاده کنم .‌یه سورس ساده باهاشون ساختم ، تو اندروید تست کردم دیدم هیچی کار نمیکنه . هر سه خروجی رو هم امتحان کردم اما دیدم نشد . بعد با سرچ تو نت فهمیدم  نسخه ی کوردوایی که باهاش از بازی خروجی گرفتم ، پایینه . یعنی باید آقا میلاد یه آپدیتی بده ، که وینوس از کوردوای بالاتری پشتیبانی کنه ...
الانم دارم میصبرم تا ببینم چی میشه . 
متاسفانه مشکل کار کردن با کانس همین خروجیشه . اگه بشه کانستراکت ۳ رو یجوری کرک کنیم ، عالی میشه . 
به نظرم‌شما هم‌ناامید نشو و هر چن وقت یبار ، پیگیر خروجی های کانس باش .... موفق باشی  3
  پاسخ

میگه بهتر نیس به جای تکست باکس ، از تکست و اسپرایت استفاده کنی ؟ یه اسپرایت به شکل تکست باکس بزار ک کاربر فک کنه تکست باکسه .بهد ی تکست بزار وسطش . با کلیک روی این اسپرایت ، اسپرایت های حروف ۳۲ تایی دقیقا مث کیبورد گوشی ظاهر بشن و با زدن روی این حروف ، اون تکستی ک وسط اسپرایت تکست باکس گذاشتی تغییر کنه . این فقط ی پیشنهاده . ممکنه هم جالب نشه . نمیدونم ، همینجوری ب ذهنم رسید ...
  پاسخ

سلام میتونید با ایشون هم مذاکره کنید تا خروجی تون از کانستراکت ۳ باشه کلا
مژده به کانستراکتی هایی که کانستراکت 3 ندارند!
یا اگه مطمئن هستید که بازی درآمد خوبی داره بعد از انتشار لایسنس کانس ۳ رو بخرید. میتونید برای یه ماه بخرید و بعد ماهانه تمدید نکنید اصلا. فکر نمیکنم خیلی گرون دربیاید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، MohammadHadi ، hasansanaei ، shazde
(1398/5/1، 06:31 صبح)amin COD نوشته است: وات د ...
ناراحت شدم حسام جون ...منتظر بازی بودیم  2
بنظرم به آقا میلاد یه اطلاعی بده ببین میتونه کاری بکنه یا نه
مثلا وب ویو پلاس رو به وینوس اضافه کنه

بدبختی یکی دو تا نیست که  17
ای کاش معلوم میشد این مشکل تکست باکس با آجاکس چی هست که نمیشه از هر دوتاش استفاده کرد 22

(1398/5/1، 08:02 صبح)hiddendanger نوشته است:
(1398/5/1، 04:59 صبح)hesam3 نوشته است: طبق تست هایی که انجام دادم ، 

17

سلام . با خروجی کوردوا آقا مصطفی مشکل حل نمیشه ؟؟
آموزش خروجی Cordova به صورت مستقیم روی سیستم شخصی

خروجی موناکا و فونگپ‌ هم ک میدونم بدرد نمیخورن ، ولی یه تستی بکن (موناکا واسه نسخه ریلیز پول میخواد )

build.phonegap.com
Monaca.io

بعدشم بهتر نبود همون اول پروژه اون کار اصلی و مهمی رو  ک بازیتون قراره انجام بده رو تست میکردین با وینوس؟ (ثبت نام و لاگین و آجاکس)
مثلا من همین چند هفته پیش میخواستم یه پروژه ای رو با کانس بزنم ک خواستم توش از پلاگین های file و file transfer استفاده کنم .‌یه سورس ساده باهاشون ساختم ، تو اندروید تست کردم دیدم هیچی کار نمیکنه . هر سه خروجی رو هم امتحان کردم اما دیدم نشد . بعد با سرچ تو نت فهمیدم  نسخه ی کوردوایی که باهاش از بازی خروجی گرفتم ، پایینه . یعنی باید آقا میلاد یه آپدیتی بده ، که وینوس از کوردوای بالاتری پشتیبانی کنه ...
الانم دارم میصبرم تا ببینم چی میشه . 
متاسفانه مشکل کار کردن با کانس همین خروجیشه . اگه بشه کانستراکت ۳ رو یجوری کرک کنیم ، عالی میشه . 
به نظرم‌شما هم‌ناامید نشو و هر چن وقت یبار ، پیگیر خروجی های کانس باش .... موفق باشی  3

چه فکر خوبی به ذهنتون رسید ( خروجی کوردوا ) .
حتما این یکی رو هم تست میکنم ، حدس میزنم اون بهتر جواب میده ، اگر مشکلات وینوس رو نداشته باشه مشکل نصب پلاگینش رو هم سعی میکنم پیدا کنم 1

(1398/5/1، 08:59 صبح)hiddendanger نوشته است: میگه بهتر نیس به جای تکست باکس ، از تکست و اسپرایت استفاده کنی ؟ یه اسپرایت به شکل تکست باکس بزار ک کاربر فک کنه تکست باکسه .بهد ی تکست بزار وسطش . با کلیک روی این اسپرایت ، اسپرایت های حروف ۳۲ تایی دقیقا مث کیبورد گوشی ظاهر بشن و با زدن روی این حروف ، اون تکستی ک وسط اسپرایت تکست باکس گذاشتی تغییر کنه . این فقط ی پیشنهاده . ممکنه هم جالب نشه . نمیدونم ، همینجوری ب ذهنم رسید ...

این کار فوق العاده غیر حرفه ای هست و مسلما نمیشه ازش استفاده کرد ، به ذهن خودمم رسید اما هرچی فکر کردم به نتیجه مطلوبی نرسیدم . مسلما کار کردن با کیبورد گوشی برای کاربر بسیار راحت تر و جذاب تر از کار کردن با یک کیبورد درون برنامه ثانویه هست .

(1398/5/1، 10:20 صبح)tubac0 نوشته است: سلام میتونید با ایشون هم مذاکره کنید تا خروجی تون از کانستراکت ۳ باشه کلا
مژده به کانستراکتی هایی که کانستراکت 3 ندارند!
یا اگه مطمئن هستید که بازی درآمد خوبی داره بعد از انتشار لایسنس کانس ۳ رو بخرید. میتونید برای یه ماه بخرید و بعد ماهانه تمدید نکنید اصلا. فکر نمیکنم خیلی گرون دربیاید.

فکر نمیکنم قصدم همکاری با شخص خاصی باشه .

ترجیح میدم کلا بازی انتشار پیدا نکنه تا اینکه بخوام با شخصی ثانویه کار کردم .
در مورد لایسنس کانستراکت 3 حتما فکر میکنم ، شاید نهایتا هم همون کار و کردم .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، shazde
سلام
آقا حسام خسته نباشی
ولی فعلا ب خاطر اینکه دل ما خوش باشه تست کرده باشیم یه نسخه تست بده و قصد فضولی هم نباشه اگه برا نسخه تست هم مشکل خروجی دارید.
خروجی html بگیرید تا ما صفحه رو بارگیری کنیم و یه تست بزنیم 1
اینجوری بدون مشکل همه میتونیم اگه خواستیم با هر گوشی یا حتی کامپیوترم تست کنیم.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، aag ، shazde
(1398/5/1، 01:19 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام
آقا حسام خسته نباشی
ولی فعلا ب خاطر اینکه دل ما خوش باشه تست کرده باشیم یه نسخه تست بده و قصد فضولی هم نباشه اگه برا نسخه تست هم مشکل خروجی دارید.
خروجی html بگیرید تا ما صفحه رو بارگیری کنیم و یه تست بزنیم 1
اینجوری بدون مشکل همه میتونیم اگه خواستیم با هر گوشی یا حتی کامپیوترم تست کنیم.

چشم ، اما در حال حاضر اصلا نمیدونم کدوم خروجی رو باید بهتون بدم که حداقل اگر خواستید تست هم بکنید ببینید میگیره یا نه واقعا به ی جایی برسیم !!!

پلاگین AJAX در HTML کار نمیکنه پس قضیه خروجی HTML هم منتفی میشه .
کامپیوتر که سالمه ، اما خب قصدم انتشار نسخه PC نیست .

انشالله ی راه کاری پیدا میشه برای همین اندروید .
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,905 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,173 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,405 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: