پلاگین سیستم ذخیره آنلاین OnStorage
سلام آقا میلاد ؛ به تازگی اسکریپت رو تست کردید ؟
ظاهرا با مشکل مواجه شده ، سابدامین جدید که اینستال نمیشه ، قبلی هم وارد نمیشه .
اروری هم برنمیگردونه که من مشکلشو بفهمم ، اگر خودتون تست کردید یا کسی هست که الان تست کرده باشه و سالم بوده باشه لطفا همینجا اعلام کنه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام علیکم
واقعا پلاگین کاربردی ای هست 
اما من الان یه سوالی برام پیش اومده و اون اینکه بطور کلی پلاگین هایی که بر پایه توکن هستن مثل همین پلاگین که با یه توکن به سرور ومتصل میشن و تبادل داده می کنند تا چه اندازه امن هستند
یعنی اگه یه نفر سورس برنامه ما رو بررسی کنه میتونه توکن رو بدست بیاره و از اون طریق داده ها رو تغییر بده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام و خسته نباشید.
من اگر بخوام قابلیتی تو بازیم بگذارم که کاربر وقتی یه دکمه رو زد اطلاعات یه کاربر دیگه داخل کاستراکت دریافت بشه باید چیکار کنم ؟ 
مثلا من میخوام توی بازی به یه کاربر دیگه حمله کنم ... میخوام مقادیر اون کاربر دریافت بشه و مثلا سکه هاش کم بشه یا هر چیز دیگه ای ... 
از اونجایی که user_id بصورت رشته هست من متوجه نشدم باید چیکار کنم که بصورت رندوم اطلاعات یه کاربر دیگه رو دریافت کنه ... اگر عدد بود میشد یه کارایی کرد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d
سلام.
من هنگام استفاده به ارور خطا در دیتابیس برخورد میکنم.

چجوری رفعش کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تو رو خدا یه کمی بکنید من تو پنل یه متغییر ساختم الان این متغییر رو چگونه به کانستراکت متصل کنمممممممنممممممم 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/5، 08:04 عصر)miladesign نوشته است: سلام

این سیستم رو بنا به درخواست یکی از دوستان ساختم.
متاسفانه هنوز وقت نکردم راهنمای نصب و استفاده اونو بنویسم.

اما کار این سیستم:
شما می تونید اونو توی هاست خودتون نصب کنید و از پنل مدیریت بازی های خودتون رو ایجاد کنید. سپس واسه هر بازی به تعداد دلخواه متغیرهایی از نوع String، Number یا Boolean ایجاد می کنید. توجه کنید که نام متغیر فارسی نباشه.
سپس از طریق پلاگینی که برای کانستراکت ساخته شده می تونید مقدار این متغیرها برای هر کاربر رو دریافت یا ارسال کنید.
همچنین می تونید از طریق پنل مدیریت این مقادیر ارسالی رو حذف یا ویرایش کنید یا به صورت دستی اضافه کنید.

سلام دوستان من فایل پنل رو روی هاستم اپلود کردم لطفا بگید چجوری نصبش کنم نیاز دارم واقعا
#مستر_الکترونیک
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام و خسته نباشید.
من رو هاستم آوردمش و با آموزش تمام اطلاعات رو وارد هاست کردم فقط موقع ذخیره کردن یک امتیاز به من این پیام رو میده.
There was a problem saving your score. Please try again later.

چرا ذخیره نمیکنه؟
تمام فایل هارو جاهای درست آپلود کردم و ساختم اما ذخیره نمیکنه .
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط: M.gh
سلام
دوستان من سیستم رو روی هاست ریختم ولی وقتی آدرس رو میزنم ی صفحه سفید میاد
علت چیه؟
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1-حتما ایونت های اشتباهی نوشتی!
2-امکان داره هاستت سازگار نباشه!
3-مگه خداحافظی نکرده بودی با انجمن ؟

کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1.برا نصب سیستم روی هاست میگم ک اینجوذ میشه
2.نسخه php ب نظرت باید چند باشه؟ و فکر نکنم مشکل این باشه
3.سوالمو بگید میرم 4 21
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,429 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,388 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,968 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,614 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: