جلوگیری از کپی عکس های طراحی شده
سلام دوووستان
وقتی که بازی منتشر میشه افراد میتونن با باز کردن فایل apk از عکس ها و اسپرایت هایی که طراحی شده استفاده کنن

به دلیل این که واسه طراحی خیلی وقت گذاشتم ، میخواستم ببینم راهی هست که بقیه افراد نتونند عکس ها رو کپی کنند و از اون ها استفاده کنند

ممنون از شما بزرگواران
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیالت آسوده باشد چون کانستراکت خودش عکس ها را جوری دیکد می کند که با فتوشاب به سختی می شود برگردانند و بدرد هم نمی خورد . یکبار با کردوا خروجی بگیر و برو بجایی که فایل ها تازه ساخته شده اند و ببن که چه بلایی بر سر عکس می آوره در نگارش 200 به بالا خود کانستراکت روش هایی برای رازنگاری نگاره ها و عکس ها انجام می دهد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1394/12/10، 11:43 عصر)mehrdad.ch نوشته است: خیالت آسوده باشد چون کانستراکت خودش عکس ها را جوری دیکد می کند که با فتوشاب به سختی می شود برگردانند و بدرد هم نمی خورد . یکبار با کردوا خروجی بگیر و برو بجایی که فایل ها تازه ساخته شده اند و ببن که چه بلایی بر سر عکس می آوره در نگارش 200 به بالا خود کانستراکت روش هایی برای رازنگاری نگاره ها و عکس ها انجام می دهد.

من با کوکون خروجی گرفتم ، بعد فایل نهایی رو که با وینرر باز میکنم همه عکس ها با کیفت اصلی اونجا هست
فقط کافیه چندتا فولدر رو بگردیم
کانستراکتم هم نگارش 218 ست
ممنون میشم بیشترراهنمایی کنید 53 53
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام این سؤال تکراری هست. قبلا بنده دو روش پیشنهاد داده بودم:

۱. تغییر فرمت عکس: بعد از خروجی از کانستراکت و قبل از خروجی نهایی فرمت عکس‌هاتون رو پاک کنید و هرچی دلتون خواست به جاش بنویسید. بعد داخل فایل c2runtime.js هم اسم فایل عکس به همراه فرمتش رو جستجو کنید و اون‌جا هم فرمتو تغییر بدین.

۲. عکس‌هاتون رو در قالبی مثل base64 ذخیره کنید و در یک فایل متنی بریزید. بعد اون متن رو بخونید و در شیء اسپرایت مورد نظرتون نشون بدین (یادمه برای این موضوع سورس هم دزست کرده بودم).
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: arsalan1366 ، Vizmark# ، seyed
(1394/12/11، 12:56 صبح)Mojtaba نوشته است: سلام این سؤال تکراری هست. قبلا بنده دو روش پیشنهاد داده بودم:

۱. تغییر فرمت عکس: بعد از خروجی از کانستراکت و قبل از خروجی نهایی فرمت عکس‌هاتون رو پاک کنید و هرچی دلتون خواست به جاش بنویسید. بعد داخل فایل c2runtime.js هم اسم فایل عکس به همراه فرمتش رو جستجو کنید و اون‌جا هم فرمتو تغییر بدین.

۲. عکس‌هاتون رو در قالبی مثل base64 ذخیره کنید و در یک فایل متنی بریزید. بعد اون متن رو بخونید و در شیء اسپرایت مورد نظرتون نشون بدین (یادمه برای این موضوع سورس هم دزست کرده بودم).

ممنون از راهنماییتون
ببخشید اگه تکراریه ولی من اول تو انجمن جستجو کردم ، چون چیزی پیدا نکردم اینجا مطرح کردم

داخل فایل c2runtime کلی گشتم و اسم عکس ها رو هم سرچ کردم ، ولی چیزی پیدا نکرد !!!!!  17
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روش های دستی گاهی وقت ها دردسر ساز و ناسازگر می شوند. نباید دستی کدهارو تغییر داد . چون یک اشتباه همه کارهای شما را به هدر می دهد. تازه ممکنه در برخی جاها نمایش داده نشود.

نگاره 1

پس از اینکه با کنستراکت  خروجی  کوردوا بگیری باید همه نگاره ها شما مانند نگاره 1 شوند .  دکمه های میانجی کاربردی بوده است که پس از برون سازی به این ریخت در آمده است . بیشتر روی عکس های png  انجام می شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mjavad ، keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: