پایان سال ۱۳۹۴ و آماده شدن برای سال جدید
سلام دوستان
با همه خوبی ها و بدی هایی که داشتیم دوباره یک سال دیگر هم گذشت!
دوستان از روزی که این انجمن ساخته شد تا به امروز , زحمت های فراوانی برایش کشیده شده است.
همین که دوستان لطف می کردن و سوال خود را اینجا مطرح می کردند و دوستان دیگر به آن ها کمک می کردند و پاسخ آن ها را می دادند جا داره از همشون تشکر کنیم!
من قبل از هرچیز جا داره از دوستانی که زحمت می کشند تا این انجمن برپا باشه و از بین نره تشکر ویژه می کنم دوستانی که شاید بیش از چند ساعت در روز در انجمن آنلاین هستند تا بتوانند پاسخ دوستان خود را دهند!
جا داره از مدیر سایت si2 , construct2 جناب آقای مجتبی قاسم زاده تهرانی تشکر و قدردانی کنیم بابت ایجاد انجمن و فضای گرم و صمیمی بین دوستان.
دوستان جناب آقای قاسم زاده میشه گفت اولین کسی بودند که کانستراکت2 را به همه ما یاد دادند و همه ما چه مدیران ارشد چه دوستان هرچه داریم از ایشون داریم و همه از ایشون تشکر می کنیم و آروزی موفقیت بیشتر در زندگی!
سال 1394 هم با همه خوبی ها و بدی ها گذشت و در حال وارد شدن به سال جدیدی هستیم از همه دوستان خواهش می کنم که دشمنی ها و حرف های زده شده را فراموش کنیم و دوباره مثل روز اول همه با هم مثل برادر باشیم تا رقیب!!
مهدی ابراهیمی:
از همه دوستان معذرت خواهی می کنم اگر اشتباهی کردم اگر جواب کسی را ندادم اگر به کسی توهین کردم اگر کسی را نا امید کردم اگر....
بخدا من هم مثل تمام شما زندگی می کنم و من هم یک انسان هستم و انسان جایز الخطا هست پس از همه دوستان می خوام من را ببخشند!
از همه دوستانی که گاهی من را یاری می کردند تشکر می کنم مخصوصا جناب قاسم زاده , سید جواد حسینی, حسین پرویز و وحید دوست داشتنی و ارسلان عزیز و دوستان دیگر که همه استاد بنده بودند و به من خیلی لطف داشتند!
و باز سال جدید:
سال جدید آمد و اما مهدی نیامد:
از همه دوستان عاجزانه می خواهم که برای ظهور منجی دو عالم دعا کنند و انشالله که هر چه زودتر دعای مسلمین برابرده شود و خداوند عیدی واقعی ما مسلمانان را دهد!
سال 1395:
برای همه دوستان آرزوی موفقیت و پیروزی می کنم و همانطور که باعث شد تا ما خانه تکونی کنیم قلبمان را هم خانه تکونی کنیم و سعی کنیم دیگر گناه نکنیم!
تعافوا يسقط الضّغائن بينكم‏

از يكديگر گذشت كنيد، تا كينه‏ هاى ميان شما از بين برود.

پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، Mojtaba ، seyed ، orache ، arsalan1366 ، direction ، vng ، milad1 ، Amirhesam.KH
منم در حوزه خودم به همه هم وطنان عزیزم عید رو تبریک میگم . انشالـاـه همه موفق و پیروز و سربلند و سلامت باشید .
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: sajad888 ، milad1
دوستان برای سال 95 یه عیدی هم من به شما خواهم داد
انشالله قسمت چهارم ساخت بازی مولتی پلیر رو تا 13 امسال ترجمه خواهم کرد و اگر خدا بخواد رکورد هم می کنم رایگان خدمت همگی ارائه می کنم1
ایام به کامتان نوروز شاد و شیرین
یا حق
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: milad1
سال جدیدرا به همه رفیقام و بدخواه هام تبریک میگم امیدوارم زندگی شادی داشته باشین  16

عیدی ما فراموش نشه 4
  پاسخ

سال نو مبارک
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

انشاالله در سال جدید

باخلاقیت فراوان وایده های جدید بازی هایی در شئن کشور عزیز مون ایران بسازیم

سال نو مبارک
  پاسخ

سلام
سال نوتون مبارک
آقا مهدی چرا وبلاگتون به روز نمیشه و قسمت آخر آموزشتونو نمیگذارید
بی صبرانه منتظریم....
و امروزم که وبلاگتون خراب شده!!
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria
عید مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
به شما عاشقان
نو کر همتون انشاالله تا چند روز دیگه یه هدیه(کاری دیگر) به شما رایگان خواهیم داد
و شما هم با نظر و ستاره به ما هدیه دهید که خیلی روش مانور دادیم و سختی بسیار
کشیدیم به زودی تصاویر بازی را قرار خواهیم داد.
[تصویر:  40t226ztceazmgj88hqp.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
منم سال نو رو تبریک میگم ...به امید اینکه روز به روز بتونیم تو حوزه ای که فعالیت می کنیم پیشرفت کنیم و پرچم ایران رو بالا ببریم
....
مهدی جان شما استاد من بودی و از همه ازحماتت تشکر میکنم 1
70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/2، 11:36 عصر)mafh915 نوشته است: سلام
سال نوتون مبارک
آقا مهدی چرا وبلاگتون به روز نمیشه و قسمت آخر آموزشتونو نمیگذارید
بی صبرانه منتظریم....
و امروزم که وبلاگتون خراب شده!!

آقا مهدی درگیر تعطیلات عیده فعلا خبری نیست خوش باشی همشهری!!!!!!!!!
[تصویر:  40t226ztceazmgj88hqp.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نوروز 1403 hasansanaei 0 783 1403/1/2، 07:22 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  مهم قوانین جدید انجمن rezamms 22 16,988 1400/6/6، 12:55 عصر
  عید سال 1400 + بخشش محرومیت ها hasansanaei 0 2,218 1399/12/29، 07:27 عصر
Wink مهم گروه رسمی واتس اپ انجمن کانستراکت 2 hasansanaei 0 3,004 1399/5/28، 08:18 عصر
  مهم انجمن کانستراکت 2 - نسخه 2 hasansanaei 36 22,749 1399/1/21، 11:55 عصر
آخرین ارسال: M.gh

پرش به انجمن: